AS Roma

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

baresi#6
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la baresi#6 » 26 nov 2011, 00:58

jedva čekam da moj omiljeni trener ancelotti preuzme romu i vrati je tamo gdje joj je i mjesto ;)
roma zaista ima fine igrače a siguran sam da bi carletto uradio dobar rezultat sa rimljanima.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 26 nov 2011, 01:11

baresi#6 je napisao/la:jedva čekam da moj omiljeni trener ancelotti preuzme romu i vrati je tamo gdje joj je i mjesto ;)
roma zaista ima fine igrače a siguran sam da bi carletto uradio dobar rezultat sa rimljanima.
pa ne znam da će se tako lako odustati od Luisa Enriquea.. niko ove sezone ne očekuje neki uspjeh, plasman među prvih 6 bi bio odličan, tako da LE ima dosta šanse da ostane naklupi Rome i iduću sezonu.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 26 nov 2011, 09:02

Očekiv'o sam više od Rome, moram priznati. Prvo poluvrijeme se ne treba ni komentarisati. Više prekršaja i nedozvoljenih pozicija negoli same igre. :mrgreen: Stvarno jedno od slabijih prvih poluvremena koje pogledah u posljednje vrijeme.

U drugom je već bila druga priča. Roma konkretnija, igralo se (to je najbitnije), a neke neiskorištene šanse (Lamela + Juan + Osvaldo) su presudile. Udinese ima ubitačan kontranapad. Kako samo ti ljudi trče, to je za ne povjerovati. :mrgreen: Izgleda da im ovi odlasci (Zapata, Inler i Sanchez) ne predstavljaju prevelik problem. Ostaje nam da vidimo mogu li tako i nastaviti.

Inače, Roma je počela gubiti na sredini terena (primjetno je bilo) po izlasku Gaga i ulasku Krkića. Mislim da su nakon par minuta i primili gol. Gago nije nešto pokaz'o u ofanzivi (predao je par lopti), al' je u defanzivi čistio ono što se očistiti moglo.

Vučica i dalje igra po sistemu toplo-hladno, a takva nekonstantnost bi mogla koštati glave LE-a. :( Ja se ipak nadam da će uspjeti uvezati nekoliko pobjeda i tako se približiti samom vrhu tabele. Ekipa je mlada, željna dokazivanja, znaju igrati (to je najbitnije), još samo da se poklope i neke druge stvari i sve će biti ok.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

MCMXXVII
Kontakt:

Post Postao/la MCMXXVII » 26 nov 2011, 11:06

prva od 4 teske utakmice u nizu je zavrsila vise nego lose.
ne razumijem zasto je LE izmjenio tim koji je prosle nedelje odigrao najbolju utakmicu u sezoni?
imam osjecaj da se sve vrti u krug, pobjede se ekipe iz donjeg dijela tabele, malo se podigne samopouzdanje igracima, i cim dodje neki imalo jaci tim slijedi spustanje na zemlju. roma je do sada samo uzela jedan bod protiv kvalitetnijih timova, i to protiv intera (i to onog gasperinijevog), sve ostalo su porazi. sada slijedi gostovanje u firenzi, zatim utakmica na olimpicu protiv juventusa, i onda gostovanje napoliju. ne vidim nacin da se s ovom igrom moze nesto uraditi

MCMXXVII
Kontakt:

Post Postao/la MCMXXVII » 27 nov 2011, 18:37

nakon sto je zavrsila u udinama osvaldo je imao obracun sa lamelom , prvo verbalni a kasnije i fizicki.
navodno je osvaldo izgubio zivce, i opalio lamelu sakom. slijedi mu novcana kazna, te suspenzija od 10 dana.
stvarno zalosno. :?

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 27 nov 2011, 19:14

MCMXXVII je napisao/la:nakon sto je zavrsila u udinama osvaldo je imao obracun sa lamelom , prvo verbalni a kasnije i fizicki.
navodno je osvaldo izgubio zivce, i opalio lamelu sakom. slijedi mu novcana kazna, te suspenzija od 10 dana.
ako je to istina ja bi ga samo zamjenio sa borielom, pa nek grije klupu do kraja prvenstva

idiot
nema potpisa

MCMXXVII
Kontakt:

Post Postao/la MCMXXVII » 27 nov 2011, 19:27

Admir_Sa je napisao/la:
MCMXXVII je napisao/la:nakon sto je zavrsila u udinama osvaldo je imao obracun sa lamelom , prvo verbalni a kasnije i fizicki.
ako je to istina ja bi ga samo zamjenio sa borielom, pa nek grije klupu do kraja prvenstva

idiot
http://laroma24.it/archivio/55342/lite- ... ltato.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.romatiamo.net/content/osvald ... u-spaccato" onclick="window.open(this.href);return false;

mene je stvarno kupio svojim golovima i borbenoscu na terenu. jedini je mogao dobiti prolaznu ocjenu u petak, svarno se borio, vracao se u sredinu pokrivao, oduzeo par lopti, za razliku od ostalih. vjerovatno je to bio uzrok sto je planuo.
uveliko se govori o podjelama u svlacionici, kao i nepovjerenju prema LE (igracima izmedu ostalog smeta sto ovaj objavljuje sastav sat vremena prije pocetka svake utakmice). da sve bude gore kasne i plate igracima.
jos po belaju dolaze teske utakmice sa fiorentinom, juventusom i napolijem

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 28 nov 2011, 02:54

Osvalda novcano kazniti,sto veci iznos da malo dodje pameti.ima mnogo drugih nacina da se iskaze ne zadovoljstvo ekipom, a ne nasrtati na 19-ogodisnjaka...i maksimalno jedna tekma kazne,jer nam je potreban na terenu...

A,Lamela,nek pjeva...Ej, nemoj j.ebat me, Jednog dana kada-tada ja ću sjebat te,Sve se vraća, sve se plaća majmune,J.ebaću ti mater za dvije tri godine...i nek ceka osvetu :D

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 28 nov 2011, 16:18

osvaldo je imao pravo u neku ruku jer je lamela u par navrata upropastio sve sebicnoscu..ali udarati ga zbog tog je pretjerano
Unica grande amore

asr_pd
Kontakt:

Post Postao/la asr_pd » 01 dec 2011, 17:23

Pomirenje Rominih fudbalera uz picu
Stručni štab rimskog kluba organizovao igračima odlazak u piceriju kako bi pomirio Pabla Osvalda i Erika Lamelu. Njih dvojica platili račun. Svađa dva fudbalera Rome danima je bila u centru pažnje italijanskih medija. Stručni štab na čelu sa Luisom Enrikeom odlučio je da izgladi nesporazum uz picu.
Nestašni fudbaleri pružili su ruku jedan drugom i, za kaznu, platili večeru cijelom timu.
"Veoma mi je žao zbog svega što se desilo, ali mislim da bi takve stvari morale da ostanu u svlačionici, a ne da se pišu u medijima", rekao je Osvaldo.
On je dodao da je Lamela "dobar momak" i "odličan igrač" i istakao da je sukob okončan.
"Sada je sve gotovo i možemo da okrenemo novi list"
Ekipi sa stadiona Olimpiko svakako je neophodan mir kako bi u nastavku sezone nastavili pohod ka vrhu tabele i mjestu koje vodi u Ligu šampiona.
Roma je poslije 12 utakmica italijanske Serije A sedma na tabeli, sa 17 bodova, devet manje od vodećeg Juventusa.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 02 dec 2011, 14:44

slika

ma sve je to medijsko prenapuhavanje i pokusaj destabilizacije atmosfere u svlacionici u jeku losih rezultata. jos koji poraz i LE-a ce pocet smjenjivat raznim trenerima od capella do amara osima :roll:

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 04 dec 2011, 02:35

Danas u goste protiv Fiorentine...nadat se i ocekivati pobjedu rome,navijati za romu...slika slika slika

formacije od vise radio stanica:))

Radio Centro Suono Sport – Gianluca Lengua
Roma: Stekelenburg; Cassetti, Juan, Heinze, Taddei; De Rossi; Greco, Perrotta; Pjanic; Totti, Bojan
Radio Erre 2 – Ivo Mauro
Roma: Stekelenburg; Cassetti, Juan, Heinze, Taddei; De Rossi; Perrotta, Gago; Pjanic; Totti, Bojan
Radio Incontro – Massimo De Caridi
Roma: Stekelenburg; Perrotta, Juan, Heinze, Taddei; De Rossi; Gago, Greco; Pjanic; Totti, Bojan
Radio Manà Sport – Andrea Di Carlo
Roma: Stekelenburg; Cassetti, Juan, Heinze, Taddei; De Rossi; Simplicio, Greco; Pjanic; Totti, Bojan
Rete Sport – Francesco Balzani
Roma: Stekelenburg; Taddei, Juan, Heinze, Angel; De Rossi; Gago, Perrotta; Pjanic; Totti, Bojan
Tele Radio Stereo – Marco Valerio Rossomando
Roma: Stekelenburg; Cassetti, Juan, Heinze, Angel; Gago; De Rossi, Perrotta; Pjanic; Totti, Bojan

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 04 dec 2011, 15:23

smijesna ekipa majke mi,
s loptom nemastovita a bez nje totalno ranjiva i iz kola u kolo je to sve vise ocigledno. svaki napad fiorentine je opasnost a svaki napad rome je nekih 2, 3 minute dosade :roll:
ako se neka drasticna promjena ne desi, ne vidim kako cemo izvuci neki pozitivan rezultat.

edit: game, set, match

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 04 dec 2011, 15:52

gotovo je sve bilo kod onog crvenog kartona
Unica grande amore

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 04 dec 2011, 15:57

totalna uvala borova, ja mislim da je osrednji belgijski prvoligash lucidniji i opasniji u napadu od rome. ono je ocaj sta roma igra

enriqe mi nije jasan sekunde, frajer ima angela mladog perspektivnog beka i kad je vec sezona privikavanja i svega njemu tadei igra beka, lik sa preko 30 godina i jos max jednu sezonu u nogama na visokom nivou, ne kontam sta hoce :roll:
nema potpisa

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 04 dec 2011, 16:13

Nisam mogao gledati prvo pol.. Je li opravdan penal i crveni bio? Vidim na AS Roma Streaming se žale :roll:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 04 dec 2011, 16:39

nista..truba..moraju se dat kritike na trenera..konstanto nes mijenja tim..sto pobogu cicinha stavi..pa perrota odjednom, taddei bek..jednostavno prelose
Unica grande amore

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 dec 2011, 16:57

Havarija Rome u Firenci , pocrvenili Juan , Gago , Krkić ...Gdje su oni što su pisali kako će Roma nadoći u nastavku prvenstva. :lol:
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 04 dec 2011, 17:00, ukupno mijenjano 2 puta.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 04 dec 2011, 16:59

spielführer_21 je napisao/la:Nisam mogao gledati prvo pol.. Je li opravdan penal i crveni bio? Vidim na AS Roma Streaming se žale :roll:
crveni i penal jeste, al je diskutabilno jel jovetic rukom igrao prije toga, mensecini da jeste :roll:

sve u svemu godinu cemo zakljucit sa 5 uzastopnih poraza
nema potpisa

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 04 dec 2011, 17:07

Ovo je danas bila sramota za jednu ekipu.ENRIKE MRSS NAPOLjEEEEE

Ovo vise ne lici na ozbiljnu ekipu....

Odbrana smijesna..veza i napad ko da se u zivotu nisu sreli/vidjeli....

Ne disciplina na visokom nivou....!!!

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: muxa i 1 gost.