RK Borac

imeime
Kontakt:

Re: RK Borac

Post Postao/la imeime » 04 dec 2011, 11:07

veoma sam prijatno iznenadjen rezultatom, ali i igrom, umalo veliko iznenadjenje... cestitke...
imperator, prodavac magle

Dervencanin
Kontakt:

Post Postao/la Dervencanin » 04 dec 2011, 16:24

Siudad Real, odnosno sadasnji Atletiko Madrid i Barselona su 2 vrhunske ekipe u Spaniji ostalo...tu i tamo...i kod Njemaca 5-6 ekipa, 4 vrhunske, 3-4 solidne ostalo krpaza...u Francuskoj Monpelje, nesto radi i Samberi ostalo nista posebno, kod nas nista ko i u svakom sportu, vratili se u Borac lakse je kuci u B.luci kupit lovu nego u bijelom svijetu..a vec i godine stizu polako, Obradovic, Ljubisic, Trivundza nisu u cvijetu mladosti...bolje kuci...

frenki
Kontakt:

Post Postao/la frenki » 04 dec 2011, 17:00

cestitke za pobjedu! šteta za nedostatak sreće na kraju (trivundzina lopta u bunar).

gledao sam na mahove i cijelo vrijeme imao osjecaj da ce borac biti blizu prolaska. ne treba potcjenjivati aragon - kao sto neko rece gore, prosjecna evropska ekipa? pa zar to nije dobro, biti ravnopravan s prosjecnim evropskim ekipama? na stranu sad barcelona, kil i jos desetak vrhunskih ekipa.

HEKTAP
Kontakt:

Post Postao/la HEKTAP » 06 dec 2011, 00:06

Арагон је " " $ " $ ? $ са 2 ? ?, а ? је " ? у " првенству $ &...

Dragan-BL
Kontakt:

Post Postao/la Dragan-BL » 12 dec 2011, 20:50

[youtube][/youtube]
' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...

Е ' '...

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 14 dec 2011, 19:34

Pobjeda u Prešovu 35-31

salihaga
Kontakt:

Post Postao/la salihaga » 14 dec 2011, 20:18

čestitka na pobjedi Navijač RK Bosne :D

imeime
Kontakt:

Post Postao/la imeime » 14 dec 2011, 21:53

cini mi se da trenerov rad polako dolazi na vidjelo...velike cestitke!
imperator, prodavac magle

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 14 dec 2011, 21:54

E svaka čast ..., gledao sam na tv i "selektor" je pripremao ekipu i najavljivao iznenađenje ...što je i napravio... to je Tatranu čini mi se prvi poraz kod kuće ;)

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 14 dec 2011, 22:53

Bravo momci! Bravo Borac! Samo tako nastavite! ;)

Adoxin
Kontakt:

Post Postao/la Adoxin » 15 dec 2011, 09:16

Svaka cast na pobjedi...samo nastavite

Bosnian_Serb
Kontakt:

Post Postao/la Bosnian_Serb » 15 dec 2011, 12:00

Moglo bi se polako razmisljati o 4.-6. poziciji na kraju ove SEHA lige (ako do njenog kraja uopste dodje) :D
Neka me biju,neka me tuku
Ja volim Borac i Banja Luku

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 15 dec 2011, 16:43

Bosnian_Serb je napisao/la:Moglo bi se polako razmisljati o 4.-6. poziciji na kraju ove SEHA lige (ako do njenog kraja uopste dodje) :D
Naravo, i treba da razmišljate!
Dovedete 5 reperezentativnih, iskusnih, igrača i tavorite u "SEHA" ligi, a onda euforija nakon pobjede u Prešovu!?
Čestitam za Tatran, ali...šta bi sa Aragonom a da ne spominjem poraz u Sarajevu....
Iskreno, Borac mi se uvijek sviđao i to je jedini istinski nekadašnji bh. rukometni, svjetski, velikan, al' druga vremena došla...bolje je manje euforije...Želim vam uspješna takmičenja i što bolje rezultate - Borac to zaslužuje, zbog tradicije.
Pozz
Bosno moja poharana....

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 15 dec 2011, 17:01

Pa nije sramota ispasti za gol od Aragona. Koji od dosadasnjih rezultata u SEHA ligi smatras kiksom? Po meni smo ostvarili realne rezultate. Poraz od Bosne i Lovcena za 1 gol nije sramota,domaci porazi od Metalurga i Zagreba koji imaju 5 puta vece budgete,remi sa jakim NEXE-om,pobjede nad Vardarom,Zvezdom u Beogradu,Sutjeskom i ova neocekivana u Presovu....mozda je mogao biti koji bod vise ili manje,ali po meni je ovo sasvim realno,a pogotovo jer je ovo prva sezona zajednickog igranja ove ekipe,a ti,kao poznavalac sporta,znas da je vrijeme veoma vazan faktor u stvaranju ekipe i rezultata.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

trkacica
Kontakt:

Post Postao/la trkacica » 15 dec 2011, 17:14

Trigger@ Prvo ocistiti svoje smece pred svojom kucom pa onda gledaj u tudje ;)

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 15 dec 2011, 17:33

trkacica je napisao/la:Trigger@ Prvo ocistiti svoje smece pred svojom kucom pa onda gledaj u tudje ;)
Nemam običaj polemisati na ovaj način, ali drugar prvo trebaš da odrasteš i naučiš 'čitati i pisati' - pročitaj više puta nečiji (moj) tekst, možeš i na RK Bosna, pa onda dijeli savjete.

I da, moja "kuća" je cijela Bosna i Hercegovina, ako ti to možeš skontati.
RK Borac je također moj, a što sam navijač drugog kluba...teška je to "materija" za tebe

Sve što napišeš, ubuduće, "@Trigger" - neću polemisati ako bude u stilu citiranog.
O rukometu, igri, trenerima, činjenicama....u svako doba, ali nikako o ličnim frustracijama i mlado-navijačkim zanesenjacima.

PS:
@Dule
Drugar, ni ti nisi u potpunosti shvatio poentu mojih opaski za RK Borac ali s tobom ću rado razmijeniti mišljenja o sportu, ma kojem se radilo.
Bosno moja poharana....

trkacica
Kontakt:

Post Postao/la trkacica » 15 dec 2011, 17:42

Drugar ti pises o Borcu i porazima od Zagreba i Vardara a vi takodje isto izgubili i to sa duplo vise razlike.
Naravno ti ces reci Bosna igra Ligu Sampiona ali bolje biti medju 5-6 u Seha nego brukati se tamo ko vi.

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 15 dec 2011, 17:45

trkacica je napisao/la:Drugar ti pises o Borcu i porazima od Zagreba i Vardara a vi takodje isto izgubili i to sa duplo vise razlike.
Naravno ti ces reci Bosna igra Ligu Sampiona ali bolje biti medju 5-6 u Seha nego brukati se tamo ko vi.
E, ovo je već finije - zato ću ti odgovoriti.
Nadji, molim te, gdje sam to pisao o porazima od Zagreba i Vardara (!?) pogotovo u kontekstu mog posta koji napadaš. Opusti se, polako, biće sve kako treba...
Bosno moja poharana....

trkacica
Kontakt:

Post Postao/la trkacica » 15 dec 2011, 17:49

Izvinjavam se na pogresno napisanom postu ali eto rekao si za Aragon pa jel sramota izgubiti i ispasti za jedan gol od ekipe koja je 5. u Asobal ligi ,koja je izgubila skoro od Atletiko Madrida sa samo dva gola razlike a znamo koje Atletiko u rukometu.
I spominjes poraz od Bosne od jedan razlike,pa jbg nismo imali srece i eto ...
Bice prilike za revans..

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 15 dec 2011, 18:00

trkacica je napisao/la:Izvinjavam se na pogresno napisanom postu ali eto rekao si za Aragon pa jel sramota izgubiti i ispasti za jedan gol od ekipe koja je 5. u Asobal ligi ,koja je izgubila skoro od Atletiko Madrida sa samo dva gola razlike a znamo koje Atletiko u rukometu.
I spominjes poraz od Bosne od jedan razlike,pa jbg nismo imali srece i eto ...
Bice prilike za revans..
Popravljaš se! ;)
Da spominjem poraz od Aragona, jer mi je (vjerovao ili ne) zaista žao što je Borac ispao od ekipe koju ti i mnogi previše dižete "u nebesa" (a španska liga je ove sezone u popriličnoj krizi osim 2-3 kluba).
Krivo mi je jer ne mogu da shvatim kako ste igrali u Španiji i uspjeli izgubiti 10 razlike od ekipe koju ste 'rasturili' u Boriku i koju je spasio dedo Demetrio Lozano, koji je bio donio odluku o povlačnju kao igrač!?
A je li sramota izgubiti....? - Nije momak, sport, igra, je sastavljena upravo od pobjeda i poraza, što bi bilo sramota izgubiti od bilo koga - sramota je samo u slučaju da budeš poražen zbog nezalaganja, prepotencije, sveukupnog ponašanja na terenu, itd. a ne zato što si izgubio utakmicu.

PS:
Sreća je sastavni dio sporta i o tom je bezveze raspravljati, pogotovo što se teško složiti sugovornicima o pitanju šta je ustvari sreća u sportu!?
Bosno moja poharana....

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.