Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Sta igra Stojan na terenu?
na sredini lijevoEdo_77 je napisao/la:Sta igra Stojan na terenu?
...
Pa drzavljanstvo se i gleda kod nastupa za reprezentaciju.vendeta87 je napisao/la:Nije ond druze Srbin po nacionalnosti nego Bosnjak al je Srbijanac po drzavnosti. Jer treba ralikovati vjeru, naciju i drzavnu pripadnost a to se kod nas na prosorima bivse juge izgleda nikako nemoze nauciti.Rooney88 je napisao/la:Kakve veze Ljajic ima sa Bosnom? Momak je rodjen u Srbiji, igrao citav zivot u Srbiji, u Partizan dosao sa 13-14 godina ako se dobro sjecam, Srbija mu je dala sve kako je i on sam rekao, progurala ga i na neki nacin napravila od njega igraca a nakon svega toga neko bi da on igra za Bosnu eto samo zato sto se zove Adem.Covjek je Srbin i logicno je da ce igrati za svoju reprezentaciju, bilo bi sramotno od njega da se odlucio za neku drugu.
Ozil je sve drugo samo ne Nijemac, covjek jasno i kaze da je Turcin ali **** ti to kada ima Njemacko drzavljanstvo i sada Njemacka ima jednog od najboljih veznjaka svijeta a ne Turska. Obicni primjer.
Od Ljajica niko normalan nije mogao ocekivati da zaigra za Bosnu zaista zbog razloga koje sam naveo u prvom postu, neda mi se da ponavljam.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Pa ti si upravu igras fudbal za onu zemlju cije drzavljanstvo imas a ne cije si nacionalne pripadnosti. Jer kao sto si rekao Ljaljic je sve dobio od drzave Srbije (kao sto bih trebao svaki gradnjanin da dobije od svoje drzave) i zato igra i treba da igra za Srbiju al to isto vazi iz za igrace Srpske ili Hrvatske nacionalnost koji su drzavljani BIH i oni bi trebali da igraju za BIH.Rooney88 je napisao/la:Pa drzavljanstvo se i gleda kod nastupa za reprezentaciju.vendeta87 je napisao/la:Nije ond druze Srbin po nacionalnosti nego Bosnjak al je Srbijanac po drzavnosti. Jer treba ralikovati vjeru, naciju i drzavnu pripadnost a to se kod nas na prosorima bivse juge izgleda nikako nemoze nauciti.Rooney88 je napisao/la:Kakve veze Ljajic ima sa Bosnom? Momak je rodjen u Srbiji, igrao citav zivot u Srbiji, u Partizan dosao sa 13-14 godina ako se dobro sjecam, Srbija mu je dala sve kako je i on sam rekao, progurala ga i na neki nacin napravila od njega igraca a nakon svega toga neko bi da on igra za Bosnu eto samo zato sto se zove Adem.Covjek je Srbin i logicno je da ce igrati za svoju reprezentaciju, bilo bi sramotno od njega da se odlucio za neku drugu.
Ozil je sve drugo samo ne Nijemac, covjek jasno i kaze da je Turcin ali **** ti to kada ima Njemacko drzavljanstvo i sada Njemacka ima jednog od najboljih veznjaka svijeta a ne Turska. Obicni primjer.
Od Ljajica niko normalan nije mogao ocekivati da zaigra za Bosnu zaista zbog razloga koje sam naveo u prvom postu, neda mi se da ponavljam.
Zadnja izmjena: vendeta87, dana/u 28 nov 2011, 14:53, ukupno mijenjano 1 put.
Moze ljevi vezni, ljevi defanzivni vezni pa i ljevo krilo, u glavnom sve po ljevoj strani.panties je napisao/la:na sredini lijevoEdo_77 je napisao/la:Sta igra Stojan na terenu?
A nemoze lijevog beka igrati jel?????vendeta87 je napisao/la:Moze ljevi vezni, ljevi defanzivni vezni pa i ljevo krilo, u glavnom sve po ljevoj strani.panties je napisao/la:na sredini lijevoEdo_77 je napisao/la:Sta igra Stojan na terenu?
Neznam nesto ga nisam gledo da igra bek al mozda bi i moga samo je jako ofanzivan. Pravo da kazem imamo mi sada 35 do 40 igraca koji bi mogli igrati za preprezentaciju selektor bi to treba sve da prati i da je u kontaktu sa njima a onda da poziva one koji su standardni i koji su u formi e ondo mozemo pricati o kvalitetu reprezetnacije.Edo_77 je napisao/la:A nemoze lijevog beka igrati jel?????vendeta87 je napisao/la:Moze ljevi vezni, ljevi defanzivni vezni pa i ljevo krilo, u glavnom sve po ljevoj strani.panties je napisao/la: na sredini lijevo
Alen Škoro,ako se dobro pripremi tokom zime sto da ne? 
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
subasic od prve minute protiv fsv frankfurt
http://www.via--sat.info/2011/10/channel-2.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.realtvsport.com/channel-4.php" onclick="window.open(this.href);return false;
eo ko bi gledo
edit: autogol :S ojoj
http://www.via--sat.info/2011/10/channel-2.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.realtvsport.com/channel-4.php" onclick="window.open(this.href);return false;
eo ko bi gledo
edit: autogol :S ojoj
...
Hradec Kralove – Teplice, Mahmutovic, Ljevakovic, Cajic
sva trojica od pocetka
najs
Teplice: Grigar - Vondrášek, Petr Lukáš, Smejkal, Rosa - Vůch, Ljevakovič, Čajič, Vachoušek - Kerič, Mahmutovič.
evo stream
http://www.tipovani.cz/online-live-stre ... -2011.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
sva trojica od pocetka
Teplice: Grigar - Vondrášek, Petr Lukáš, Smejkal, Rosa - Vůch, Ljevakovič, Čajič, Vachoušek - Kerič, Mahmutovič.
evo stream
http://www.tipovani.cz/online-live-stre ... -2011.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
...
ovaj elvis bratanovic, igra u sloveniji, se cini pravo dobar. 14 tekmi 7 golova , sedam assistencija, 1992 godiste. njega bi trebalo, kakva nam je situacija u napadu, odmah u a seniorsku selekciju. jeste da je to slovenska liga ali decku je mlad, popusili smo ilicica i bacinovica, oni su direktno iz slovenije u italiju. ovog ne bi smjeli.
Sent from my Commodore 64
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
najsnajsAllGunsBlazing je napisao/la:Eto uvali ga Mahmutaga![]()
...
Zabi ga i Darijo Dumic 
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
za one koji nisu znali ,on nije vise stoper, sad igra u timu klasicnog napadacakelner je napisao/la:Zabi ga i Darijo Dumic
Mahmutovic i Cajic,golovi...
http://fotbal.idnes.cz/video-hradec-kra ... -videa_min" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fotbal.idnes.cz/video-hradec-kra ... -videa_min" onclick="window.open(this.href);return false;
- Principatus
- Kontakt:
Haris Vuckic. Zovi ga Safete, Osime, ko god, da nebi kasnije zalili i to zesce!
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Vrijedi li ovaj Zukanovic sta? Igra centar-halfa i cini mi se da je dosta cesto u timu kola u Belgiji...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Moze igrati dvije pozicije,stopera i defanzivca.Gledao sam ga 2-3 puta mogu reci da je za klasu bolji od Mravca.Ima jako dobar i precizan udarac,pa je cesto izvođač i slobodnih udaraca.Cartman je napisao/la:Vrijedi li ovaj Zukanovic sta? Igra centar-halfa i cini mi se da je dosta cesto u timu kola u Belgiji...
Posebno ga "krasi" njegova visina (oko 1.90),pa je logicno da sa ovim visnom gospodari kaznenim prostorom kada su u pitanju centarsutevi ili korneri
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, eleGancy, General505, Mostarska, s4mke, Toxin i 57 gostiju.