Everton F.C.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Šta predviđate Evertonu u sljedećoj sezoni?

1. Borbu za evropska takmičenja
156
57%
2. Sredinu tabele (svi znamo kako loše ulaze u sezonu)
95
35%
3. Borbu za opstanak (upravo zbog lošeg starta sezone)
21
8%

Ukupno glasova: 272

spielführer_21
Kontakt:

Re: Everton F.C.

Post Postao/la spielführer_21 » 14 nov 2011, 12:57

zeljocity je napisao/la: Nego evo neki seki izgleda hoce da kupi Everton http://www.people.co.uk/sport/football/ ... -23556691/" onclick="window.open(this.href);return false;
@muxmania je protiv toga, pretpostavljam :?
Ja ne znam sam, u jednu ruku je dobro, a u drugu ipak je Everton "The people's club"..
slika
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 15 nov 2011, 15:54

spielführer_21 je napisao/la:
zeljocity je napisao/la: Nego evo neki seki izgleda hoce da kupi Everton http://www.people.co.uk/sport/football/ ... -23556691/" onclick="window.open(this.href);return false;
@muxmania je protiv toga, pretpostavljam :?
Ja ne znam sam, u jednu ruku je dobro, a u drugu ipak je Everton "The people's club"..
slika

Ja sam za :mrgreen: , ipak je prevelik zaostatak za "prodanim"
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 15 nov 2011, 19:18

...realno,nisam nešto za tu opciju niti ja,mislim,nije loše da se dobije ta "financijska inekcija" ili kako tamo neki u članku lik navede-"da nekome od ostalih premijerligaša dođe Božić prije vremena"...ali kako i spielfürer navede,ipak je EFC "people club"..mislim kao takav mogao bi i ostati takav...ono, dionica po 5 funti,po glavi najviše 10 dionica,navijača u svijetu ima sigurno bar milja...i eto ti novaca...a čitao sam da potoji ili več je aktuelna ta ideja među navijačima -kao Blue Union, Evertoninas for Change...i tu završava priča o bogatim i prebogatim likovima koji uzimaju klubove kao njihove igračke ili " za pokazivanje". Toliko
Za stabilan Everton sigurno, ali ne po svaku cijenu(ili ispod cijene) ;)
COYB
It's A GrandOldTeam To Support
********COYB**********Everton FC********

black071
Kontakt:

Post Postao/la black071 » 15 nov 2011, 20:17

mnogi govore da nisu za to, al kad naprave uspjeh kao City i slicni, zaborave na sve ostalo, koliko mi se cini...
Wir sind Borussia!

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 16 nov 2011, 00:16

Istina-nekažem. No,idalje bih volio vjerovat da je moguč neki bolji svijet.Treba mi poslje ovih 6:2 večeras (POR-BIH) :? . Ali,ali tema je Everton. I dalje sam skeptičan prema tolikim milionima,ali,kako i sam kažeš(a vjerovatno bi i zeljocity dao ruku u vatru za to) to je neminovno-B.Kenwright želi prodati ,i samo čeka najbolju ponudu.Čini mi se da bi u igri mu mogao biti i rahmetli Gadafi i Kim Jong-Il :evil: :twisted: (Vi s Cottega C. najbolje to znate ;) )
Idemo dalje. Wolvesi su sljedeči i nadam se da čemo prekinuti tu zaista frustrirajuču seriju poraza.
do subote.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 16 nov 2011, 20:05

obi-punk-kenobi je napisao/la:Istina-nekažem. No,idalje bih volio vjerovat da je moguč neki bolji svijet.Treba mi poslje ovih 6:2 večeras (POR-BIH) :? . Ali,ali tema je Everton. I dalje sam skeptičan prema tolikim milionima,ali,kako i sam kažeš(a vjerovatno bi i zeljocity dao ruku u vatru za to) to je neminovno-B.Kenwright želi prodati ,i samo čeka najbolju ponudu.Čini mi se da bi u igri mu mogao biti i rahmetli Gadafi i Kim Jong-Il :evil: :twisted: (Vi s Cottega C. najbolje to znate ;) )
Idemo dalje. Wolvesi su sljedeči i nadam se da čemo prekinuti tu zaista frustrirajuču seriju poraza.
do subote.
Ne vjerujem da bi ga bas dao tim navedenim jer je par puta ponovio da zeli najbolje za Everton. Uglavnom pretpostavlajm da su 3 alternative u opciji a to je: seki, rus, amerikanac.. Amerikance ne bih volio vidjet nikako zgadili su mi se ovi Blazeri (united) tako da ne hvala..
Who is your čampion??

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 17 nov 2011, 22:51

http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/fel ... vora/68396" onclick="window.open(this.href);return false;

Za vikend protiv Vukova, samo pobjeda je u opticaju..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 18 nov 2011, 11:26

Saha nešto povezan sa Southamptonom..ili sam ja nešto krivo vidio :D :arrow:

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 19 nov 2011, 16:43

Nevjerovatno :? :x :x ...Everton ima do 35 min. više od 70 % posjeda,napadamo konstantno, neka polu-akcija Wolvesa i penal...0:1 gubimo. :evil:

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 19 nov 2011, 16:46

hehehehe....Jaggy the King ...1:1

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 19 nov 2011, 16:53

Kraj prvog pol. EFC puno boolji-ali rezultat govori za sebe :? U pobjedu vjerujem i trebamo ih dobiti po svim kriterijumima i pravilima,i nepravilima i ludiliu. :lol: Danas sva tri boda ostaju na Goodisonu!
I nadam se da R.R. Drenthe je uredu sa povredom gležnja-tip ga "odnio" u šesnestercu-danas je FENOMENALAN. (za one koji neprate stream ;) :) )
COYB

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 19 nov 2011, 17:46

2:1 L. Bains!!! Ok, penal ali,ali ....tri boda za School of Science!!! :D

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 20 nov 2011, 00:06

vrijedne tri bobe

Everton se nikad neće prodati, taj klub ima dušu...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 26 nov 2011, 23:06

Još jedna pobjeda-nadam se da neče "popustiti" u ovome nizu. Felli i Vellios u drugome pol.Ovu tekmu nisam gledao,šteta-ljepo je pobjedu gledati :) ,ali sljedeču sedmicu StokeCity i nadam se još tri nova boda.Iza smo Liverpoola-hehe :lol: histoy repeatin'. i na osmome mjestu.(tekma manje-ok,kad je termin odigravanja te sa Spursima?? znali tko? ali A Villa sutra igra sa Velšanima pa :roll: pa ko zna možda nas preteknu )
Maa sad laganini -iz tekme u tekmu.boba -tri i na kraju u Evropu (a gužva je velika za ta mjesta)

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 27 nov 2011, 19:44

" onclick="window.open(this.href);return false;
Hvala!
R.I.P. Garry
sa evertonfc.com
Wales manager and former Everton captain Gary Speed has died at the age of 42.

The announcement was made on Sunday afternoon by his employers at the Football Association of Wales.

Speed, a boyhood Evertonian, joined the Blues in 1996 from Leeds United and made 65 appearances, scoring 18 goals before departing for Newcastle United in 1998.

Chief Executive Robert Elstone said: “It is with the very deepest of regret that we have today learned of the passing of Gary.

“Gary was a popular player during his time here at Goodison Park and on behalf of the Board of Directors, management, players, staff and fans of Everton I would like to extend our sympathies to his family at this extremely difficult time.”

Speed also played for Bolton Wanderers and Sheffield United in a long and distinguished career as well as making 85 appearances for Wales.

Members of Everton's current squad have been paying tribute to Speed on Twitter.

Tim Cahill was first to Tweet, he said: "Gary Speed was the ultimate pro on and off the pitch. So sad to lose someone so special to football, friends, fans, family Rest in Peace mate."

Everton captain Phil Neville added his thoughts: "Horrific news about Gary speed my thoughts and prayers are with his family."

And Blues striker Louis Saha said he was 'destroyed' after hearing of Speed's passing.

He Tweeted: "Absolutely destroyed by the news. Love the guy and everything he represents as a professional. All my Prayers go to the Speed family. Strength."

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 28 nov 2011, 01:55

Legla 3 boda ko samar budali.. Protivnik dobio crveni u prvom poluvremenu tako da je to olaksalo posao.
Who is your čampion??

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 04 dec 2011, 15:59

Ljeno nedeljno posljepodne.Nadam se da öe Everton zadržati niz pobjeda i danas ubaciti u brzinu više.
A da Asmir nebrani bilo bi isto dobro-nebih voljeo da moram "proklinjati" ga kad skine koji šut glavom Cahillu ili bombu Velliosa ili neku fintu meni najdražeg "toffifee :lol: " L. Bains.
zato...COYB

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 04 dec 2011, 18:07

Užas.
Rani gol koji se u nekome odbijancu ili ti ljudskome fliperu zabio u Howardov gol bio je i krajnji rezultat. Stoke City loš,mi loši (Billy i Coleman ne bi više trebali biti u startnih 11!!) sudije najlošije. Jedno užasno posljepodne na Goodisonu.
Arsenal u gostima sljedeči-hočemo li se probuditi? :?

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 04 dec 2011, 18:14

obi-punk-kenobi je napisao/la:Užas.
Rani gol koji se u nekome odbijancu ili ti ljudskome fliperu zabio u Howardov gol bio je i krajnji rezultat. Stoke City loš,mi loši (Billy i Coleman ne bi više trebali biti u startnih 11!!) sudije najlošije. Jedno užasno posljepodne na Goodisonu.
Arsenal u gostima sljedeči-hočemo li se probuditi? :?
Lakše je igrati protiv Arsenala, nego Stoke.. Kad neko igra obranu kao Stoke, ekipa Evertona bez pravog kreativca je tu nemoćna. Protiv Arsenala će biti bolje, mada ne znam da li dovoljno dobro za bod(ove). Everton treba nekako izdržati do januara, a onda dovesti jednog kreativca i ništa više..

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 05 dec 2011, 17:12

Maa da, kontam-to nam dođe kao "Trade Mark" da se "gazimo i ubijamo" protiv "Velikih"(?!??-ok, neki od tih "velikih" su bili sitna boranija u vrijeme 60-tih i 70-tih :oops: :? ) a protiv slabijih ili več kako ih nazvati-redovno gube se bodovi,porazi,neka ponižavanja... :x :evil: .
Da,nesumnjam da če biti "nabrijani" za Gunnerse ali hoče li biti kakve nafake-bod(ova)??To nam sad treba-da se pomaknemo od zone ispadanja-da novu godinu uđemo sa najmanje 23-25 bodova.Zar ne? Ok, nakon Arsenala nam dolaze Norwich C. , Swansea C. i Sunderland (ovim redom i kako stoje stvari tu bi trebali tražiti tih 7 do 9 bodova) na nakon januara (gledao sam neki stream irski i tamo su nešto spominjali da če Kenwright "odrješiti kesu" i da bi u januaru mogao ponovo na Goodison Park doči na posudbu Landon Donovan-onaj ludi Kanađanin od par sezona unazad-bio je baš predobar ;) )
Ok, sad malo odmora i čujemo se u subotu,sa boljim vjestim-Wengerove bebice dobile po guzi :lol:
COYB

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], boki86, Google Adsense [Bot] i 32 gosta.