Pa da i to se vise nikada nece promijeniti i to je ta steta koja je nastala Calciopoliem/Farsopoliem.L'Avvocato je napisao/la:To i uništava generalnu sliku Serije A.Glupost je napisao/la:Ma smijesno je vise ovo postalo jer se svaka sudijska greska okarakterise kao namjestanje jednog kluba i tako sa obje strane
Novinari i sami navijači previše kenjaju o suđenju i odvlače pažnju od igara koje pružaju timovi.
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- JuveSissoko
- Kontakt:
ironija je u tome sto su tim skandalom htjeli ovu ligu da naprave "konacno pravom".Barem su tako isticali po medijima.Gledaj sta su dobili??? grohotom se smijemGlupost je napisao/la:Pa da i to se vise nikada nece promijeniti i to je ta steta koja je nastala Calciopoliem/Farsopoliem.L'Avvocato je napisao/la:To i uništava generalnu sliku Serije A.Glupost je napisao/la:Ma smijesno je vise ovo postalo jer se svaka sudijska greska okarakterise kao namjestanje jednog kluba i tako sa obje strane
Novinari i sami navijači previše kenjaju o suđenju i odvlače pažnju od igara koje pružaju timovi.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- SoloJuve26
- Kontakt:
Conte on Sky Italia: "Do I like Chelsea's Alex? No, in all honestly, I'm more attracted to women..."
Hahahah Grande Conte !
Hahahah Grande Conte !
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nije mi jasno zašto se potencira dovođenje Hummelsa?
Prioritet bi trebao biti lijevi bek. Giorgio dugoročno ne može igrati beka, jer za 90 minuta ne uputi niti jedan centaršut niti probije stranu.
Prioritet bi trebao biti lijevi bek. Giorgio dugoročno ne može igrati beka, jer za 90 minuta ne uputi niti jedan centaršut niti probije stranu.
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Realno treba i jedno i drugo,Chiellini će sigurno biti stoper u tandemu sa jednim wc stoperom,Barzagli je odličan ,ali sigurno će ustupiti mjesto boljem igraču.dzenan01 je napisao/la:Nije mi jasno zašto se potencira dovođenje Hummelsa?
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- SoloJuve26
- Kontakt:
- JuveSissoko
- Kontakt:
stavio glavu na kopačku i u stare dane.Moras ga volit.Pravi kapiten.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Šavove mu stavili u svlačionici, završila utakmica, ovi ostali ulaze, Alex se kupa pod tušem i smije, drago mu zbog pobjede
Legenda!
Legenda!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
gle doktorskog imidza 
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- Bianconeri1988
- Kontakt:
U odnosu na isti period prošle sezone ove sezone imamo 5 bodova više.
S punim pravom uživamo ovih dana

S punim pravom uživamo ovih dana

Ž '21!
- SoloJuve26
- Kontakt:
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Jesmo
Ali kad ih ja vodim na PES-u
Zašto imam osjećaj da će opet krenuti priče kako treba vratiti Giovinca!?
Ali kad ih ja vodim na PES-u
Ž '21!
Je li me to prozivaš?Bianconeri1988 je napisao/la:Jesmo![]()
Ali kad ih ja vodim na PES-u![]()
Pa to je igrač koji nam je danas trebao u ekipi,da podvali loptu,stvori višak,slobodnjak izvede ili kornere koje mi neprestano dodamo najbližem igraču umjesto da izvedemo kako treba.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Jedino ako se sam pronalaziš u mom postu
A ne fakat, Gio odigra jednu tekmu dobro i odmah ga treba vratiti i slično, a igrači prema naprijed nam uopšte nisu potrebni trenutno, lijevi bek ili štoper, to je prioritet.
Jedno su želje navijača, a drugo naše prave potrebe.
Svi hoće da igraju Elia i Krasić, a ja ne znam po čemu su to oni bolji od Pepa i Quagliarelle pa oni baš moraju igrati.
Pobjeđujemo sve redom, svaku utakmicu izdominiramo protivnika i opet ima nezadovoljnih. Malo je takvih ovdje na forumu, ali na JuveBalkan fb stranici katastrofa.
Evo jedan lijep avatar:

A ne fakat, Gio odigra jednu tekmu dobro i odmah ga treba vratiti i slično, a igrači prema naprijed nam uopšte nisu potrebni trenutno, lijevi bek ili štoper, to je prioritet.
Svi hoće da igraju Elia i Krasić, a ja ne znam po čemu su to oni bolji od Pepa i Quagliarelle pa oni baš moraju igrati.
Pobjeđujemo sve redom, svaku utakmicu izdominiramo protivnika i opet ima nezadovoljnih. Malo je takvih ovdje na forumu, ali na JuveBalkan fb stranici katastrofa.
Evo jedan lijep avatar:

Ž '21!
Uzet' cu ti avatar, je li uredu?Bianconeri1988 je napisao/la:Jedino ako se sam pronalaziš u mom postu![]()
Evo jedan lijep avatar:
- SoloJuve26
- Kontakt:
Cudno da nije ono staklo puklo ili sta je vec bilo kad se Conte bacio i udario
Koja smo masinerija ,,, sta velite da pokusamo dovesti onog Armero iz Udinesa kao lijevog beka.
Koja smo masinerija ,,, sta velite da pokusamo dovesti onog Armero iz Udinesa kao lijevog beka.
Možda trenutno ne,ovisno kako gledaš,ako govoriš o napadačima,mi na spisku imamo 7 napadača,3 su van ekipe (Iaquinta,Toni,Amauri) koji će otići,kao i Alex.Bianconeri1988 je napisao/la:Jedino ako se sam pronalaziš u mom postu![]()
Matri je dao 6 golova,Vučinić 2 ,svi ostali 0,pa sa te strane će neko reći da apsolutno treba neko naprijed i nije daleko od istine.
Ne igra on dobro samo jednu utakmicu,igra odlično ove godine,dao je i već dosta golova,a u posljednja 2-3 kola,kao i danas baš nije imao sreće(promašen penal,2 stative).
Uvijek ću biti za to da se vrati jer je igrač sa vanserijskom inteligencijom,jedino mu Pirlo u tome može parirati u čitavoj ligi.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- Bianconeri1988
- Kontakt:
@BigBen
Pa stavio sam radi vas, ja svoj ne mjenjam, slikovito prikazuje kakvo je mišljenje svih nas juventina
@SoloJuve26
Pa ja sam to sinoć i napisao, sve pare na Armera, samo me niko nije upratio
Svu lovu od ovih igrača koji se prodaju u januaru uložiti na Armera.
Treba nam jedan igrač njegove boje kože u ekipi...
@Oxygen
Da je Giovinco zaista tako dobar kakvim ga ti smatraš sigurno ne bi igrao u Parmi, već u top 10 klubova u Europi.
Pa stavio sam radi vas, ja svoj ne mjenjam, slikovito prikazuje kakvo je mišljenje svih nas juventina
@SoloJuve26
Pa ja sam to sinoć i napisao, sve pare na Armera, samo me niko nije upratio
Svu lovu od ovih igrača koji se prodaju u januaru uložiti na Armera.
Treba nam jedan igrač njegove boje kože u ekipi...
@Oxygen
Da je Giovinco zaista tako dobar kakvim ga ti smatraš sigurno ne bi igrao u Parmi, već u top 10 klubova u Europi.
Ž '21!
- SoloJuve26
- Kontakt:
Ma meni ovaj Armero izgleda pravo za Conteovu taktiku, momak trci konstanto i jos je borac. Nadam se da ce Marotta pokazati interes, ili da dovedu nazad Caceresa.
To zašto igra u Parmi je ipak i velikim dijelom zbog nas ili uprave tada,naravno i do njega je,ali da je rođen bilo gdje drugo već bi sada bio klasa, a ne igrač koji se oformio u 24-toj godini.Tu prvenstveno krivim trenere,Ranieri i Ferrara,kada je najbolje igrao,recimo protiv Chelsea u narednim mečevima je ostavljan na klupi.Bianconeri1988 je napisao/la: Da je Giovinco zaista tako dobar kakvim ga ti smatraš sigurno ne bi igrao u Parmi, već u top 10 klubova u Europi.
Na kraju svi znamo kako su ti treneri završili,to dovoljno govori o njihovom znanju i prepoznavanju talenta.
Diego je još jedan primjer,doveli ga kao nosioca i okružili krampama koje su ga gledale i ništa nisu radile i onda je glavni krivac za sve bio i nazvan flopinom.
Poštujem svačije mišljenje naravno,zavisi kako ti vidiš ovaj tim u budućnosti.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.