Sta mislite imal sta od ovog ?
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Jos Granada 1x, Vancouver 1x i Boca 1x za 123 KM
Mes Que Un Club !
Svaka čast na Manti, dobra informacija. Donijela mi je petobanku. Uhvatio sam ih na poluvremenu kec bio 2.62
Čestitam
Čestitam
joj jesam budala odigram na ovaj corintians,a nisam procito da im trojica najboljih ne igraju 
i ja keca igroharis10 je napisao/la:joj jesam budala odigram na ovaj corintians,a nisam procito da im trojica najboljih ne igraju
formula kladionica, listic 577704240336
da li neko zna kako da izracunam dobitak ako sam igrao sistem 6/10, pogodio 9 parova i pao samo jedan par kvotu 1,40 ????
da li imas ispisane dobitke po kombinaciji ? i koji ti je dobitni iznos u slucaju da si sve pogodio ?aloba90 je napisao/la:da li neko zna kako da izracunam dobitak ako sam igrao sistem 6/10, pogodio 9 parova i pao samo jedan par kvotu 1,40 ????
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
imam, ukupni dobitak je 1180 KMGenghis je napisao/la:da li imas ispisane dobitke po kombinaciji ? i koji ti je dobitni iznos u slucaju da si sve pogodio ?aloba90 je napisao/la:da li neko zna kako da izracunam dobitak ako sam igrao sistem 6/10, pogodio 9 parova i pao samo jedan par kvotu 1,40 ????
eh sad ako ti nije mrsko pješice onda sabiraj sve kombinacije koje ne sadrze slovo ispred para koji si masio:
Primjer: masio si utakmicu G - Real - Barca
Eh sad: ABCDEF (saberes) ABCDEG (neces jer ima G), ABCDEH (saberes), ABCDEI (saberes) itd ... prilicno jednostavno ali ima dosta racuna ... sretno
Eh sad: ABCDEF (saberes) ABCDEG (neces jer ima G), ABCDEH (saberes), ABCDEI (saberes) itd ... prilicno jednostavno ali ima dosta racuna ... sretno
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
uredu, hvala tiGenghis je napisao/la:eh sad ako ti nije mrsko pješice onda sabiraj sve kombinacije koje ne sadrze slovo ispred para koji si masio:
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Je*em ti nesreću više ,jučer Charlton 3+ bilo 2:0 ,danas glupi Birindisi u košarci 2.talijanska liga 
You'll never walk alone.

WWin: soldado
Br listica:2664529116929
Dozivotni clan sportsport.ba
)))
jbg jaraneVolimLiverpool je napisao/la:Je*em ti nesreću više ,jučer Charlton 3+ bilo 2:0 ,danas glupi Birindisi u košarci 2.talijanska liga
al zašto igraš te 2,3 lige košarke jbt ?
FORZA MARŠAL !!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Danas nista.
5 tiketa i svih 5 je promaseno.
5 tiketa i svih 5 je promaseno.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
igrao sam na wwinu Libertad - Cerro Porteno obje ekipe ne daju gol,rezultat je bio 0-1 i utakmica je prekinuta sad me zanima jesam li prosao il se obracunava kvota 1 ? 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ako ne nastave u naredna 24 h obracunava se kvota 1.mudovište je napisao/la:igrao sam na wwinu Libertad - Cerro Porteno obje ekipe ne daju gol,rezultat je bio 0-1 i utakmica je prekinuta sad me zanima jesam li prosao il se obracunava kvota 1 ?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Gledam ove lističe raja fino pogadza ove igrače više / manje poena čini mi se ko to prati i ko zna ovako ko bi mogao ici da je to najbolje igrati . Ima ovdje par momaka koji prate te kosarkase pa bi mogli svi izbaciti svoje misljenje o njih 10 i da to stavimo na jedan sistem s dobrim ulogom 
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Dovro jutro svima hehe juce vidim slabo i kod vas niko se ne hvali al et danas je novi dan i nova ponuda bit ce nesto.
Danas Lazio-Novara 1
Sevilja-Getafe ovaj par bi trebao biti 1 Sevilja pocinje sve bolje da igra a Getafe dobio veliku barselonu na svom terenu tako da su na krilima i mislim da ce.dobro parirati sta vi mislite?
Danas Lazio-Novara 1
Sevilja-Getafe ovaj par bi trebao biti 1 Sevilja pocinje sve bolje da igra a Getafe dobio veliku barselonu na svom terenu tako da su na krilima i mislim da ce.dobro parirati sta vi mislite?
ma sa ovom seviljom nisam nikad nacisto , obarala me je nekoliko puta a veceras mislim a bi trebala uzeti jest getafe uzeo 3 boda barcaloni al to je mislim bilo vise sretno nisam gledao utakmicu al sam po komentarima to zakljucio oni jedan sut i go i tako to , mislim da je tu najbolje kartone over racunaj spahica odmah jedan zutiMub1 je napisao/la:Dovro jutro svima hehe juce vidim slabo i kod vas niko se ne hvali al et danas je novi dan i nova ponuda bit ce nesto.
Danas Lazio-Novara 1
ma sad ce nba to ce biti puno bolje od ove euro lige ...CoDe je napisao/la:Gledam ove lističe raja fino pogadza ove igrače više / manje poena čini mi se ko to prati i ko zna ovako ko bi mogao ici da je to najbolje igrati . Ima ovdje par momaka koji prate te kosarkase pa bi mogli svi izbaciti svoje misljenje o njih 10 i da to stavimo na jedan sistem s dobrim ulogom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.