ovo ode u pogrešnom smjeru,vidio si šta je mesi u reprezentaciji argentine,al više ni riječ o culesima oni me nikad nisu zanimali,ako bude sudjenje pošteno ja zadovoljan neka pobijedi bolji ,JuveSissoko je napisao/la:dosta ljudi ovdje kad pokusava pricati o Messiu i porediti ga sa ostalim igracima, uzima za primjer jednu jedinu utakmicu i to ne citavu, dakle taj duel u kojem eto Pepe je sjajno cuvao Messia.Drzite se jedne utakmice tj.jednog dijela kao dokaz jedne cjeline.Nikad se cjelina nije mogla dokazat jednim dijelom, pogotovo ne jednom polovicnom utakmicom od preko 50 utakmica u jednoj godini ili sezoni.To je u stilu kad zelis nekom objasnit da je jedna utakmica i dobro cuvanje Messia veci dokaz da on bas te sezone i nije bio tako dobar , od 50 i nesto golova te iste sezone.Mislim da se fudbalski strucnjaci ipak opredjele i vise cjene ovih 50 golova nego jednu susnu utakmicu(u kojoj opet Messi postigne sjajan gol) i ipak ispred Xavia stave Messia.
Jos jaci mi je argument spocitavanje Messieve magije kad kazu da Messi ne bi bio ono sto jeste bez Xavia i Inieste.Pa tu logiku mozes primjenit i zapitat se bil Xavi bio svijetski prvak da nema Inestu u ekipi ili Casillasa na golu i obrnuto.Ili da li bi taj isti Xavi osvojio LP da mu nema Messia da predje i navuce u skoro svakoj utakmici po 3 igraca te nerijetko i da gol.Da li bi taj isti Xavi bio takav mag da ima pored sebe kloceve kao sto su recimo Iaquinta ili Titus Bramble da mu stopaju paseve kao daskom ili prave greske zbog kojeg ekipa gubi bodove i utakmice.Dakle jedan argument se korisit kad kome godi i kako kome godi.
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Primera Division (Liga BBVA)
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
a ovo u vezi sudjenja, niko ne govori da je i Barca u milion slucajeva ostecena, to je nebitno, bitno je da je samo Real ostecen, njih se zakinulo za LP, za BBVA, za kup, ma za sve ih se zakinulo, samo se uvijek sudi Barci u korist, ma pun mi je vise k toga, realno u zadnjih par clasica vecina startova odbranbenih igraca Reala je bila za ako nista zuti karton, a prolazili su bez ikakvih opomena, i takve faulove pravili par puta na utakmici, e ako to nije ocigledan primjer da je Barca ostecena ne znam sta je, to dodje da bi Real kad bi nastavili igrati kako igraju da se posteno sudi uvijek trebali ostati bez bar 3 igraca, a kad je osto, pa nikad, desi se situacija da igrac Reala dobije karton u 88 ili 90 minuti, a zasluzio ga je bar sat vremena ranije...jel na ovaj nacin Real ostecen...
samo da mi je znati na koji nacin imaju ovakav uticaj na sudije????
samo da mi je znati na koji nacin imaju ovakav uticaj na sudije????
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Jednu utakmicu? Drug moj jesi li ti svjestan da je Messi dao samo jedan gol Realu dok je Pepe bio na terenu? Jedna utakmica velisJuveSissoko je napisao/la:dosta ljudi ovdje kad pokusava pricati o Messiu i porediti ga sa ostalim igracima, uzima za primjer jednu jedinu utakmicu i to ne citavu, dakle taj duel u kojem eto Pepe je sjajno cuvao Messia.Drzite se jedne utakmice tj.jednog dijela kao dokaz jedne cjeline.Nikad se cjelina nije mogla dokazat jednim dijelom, pogotovo ne jednom polovicnom utakmicom od preko 50 utakmica u jednoj godini ili sezoni.To je u stilu kad zelis nekom objasnit da je jedna utakmica i dobro cuvanje Messia veci dokaz da on bas te sezone i nije bio tako dobar , od 50 i nesto golova te iste sezone.Mislim da se fudbalski strucnjaci ipak opredjele i vise cjene ovih 50 golova nego jednu susnu utakmicu(u kojoj opet Messi postigne sjajan gol) i ipak ispred Xavia stave Messia.
Jos jaci mi je argument spocitavanje Messieve magije kad kazu da Messi ne bi bio ono sto jeste bez Xavia i Inieste.Pa tu logiku mozes primjenit i zapitat se bil Xavi bio svijetski prvak da nema Inestu u ekipi ili Casillasa na golu i obrnuto.Ili da li bi taj isti Xavi osvojio LP da mu nema Messia da predje i navuce u skoro svakoj utakmici po 3 igraca te nerijetko i da gol.Da li bi taj isti Xavi bio takav mag da ima pored sebe kloceve kao sto su recimo Iaquinta ili Titus Bramble da mu stopaju paseve kao daskom ili prave greske zbog kojeg ekipa gubi bodove i utakmice.Dakle jedan argument se korisit kad kome godi i kako kome godi.

Da, zlatnu loptu je zasluzio, jer je osvojio Ligu prvaka i Ligu, ali nacin na koji je dosao do te iste Lige prvaka definitivno baca sjenu na balon od zlata. A sto se tice Ronaldove zlatne kopacke, vidio sam tamo negdje si pisao, spominjes hat-trick Getafeu, a NNBK sto je zabio 4 gola Sevilli na Pizjuanu.
Zeljo@ Jel' opravdana odluka RFEF-a da puste Piquea da igra klasiko?
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
pravo da ti kazem ne znam jer nisam ni vidio taj zuti karton, al isti problem je bio i sa igracem Reala pa ja mislim da ni on nije bio kaznjen...tako da o tome ne mogu govoriti...
al ja nisam od tebe dobio odgovor na moje pitanje, ono sto sam ja naveo utice direktno na utakmicu i na ishod...
a ovo u vezi Piquea, pa definitivno da utice, al ako nema Piquea bice Abidal ili Puyol...
al ja nisam od tebe dobio odgovor na moje pitanje, ono sto sam ja naveo utice direktno na utakmicu i na ishod...
a ovo u vezi Piquea, pa definitivno da utice, al ako nema Piquea bice Abidal ili Puyol...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- JuveSissoko
- Kontakt:
Znaci kad je Pepe tu Messi zaboravi igrat fudbala.Pavon je napisao/la:Jednu utakmicu? Drug moj jesi li ti svjestan da je Messi dao samo jedan gol Realu dok je Pepe bio na terenu? Jedna utakmica velisJuveSissoko je napisao/la:dosta ljudi ovdje kad pokusava pricati o Messiu i porediti ga sa ostalim igracima, uzima za primjer jednu jedinu utakmicu i to ne citavu, dakle taj duel u kojem eto Pepe je sjajno cuvao Messia.Drzite se jedne utakmice tj.jednog dijela kao dokaz jedne cjeline.Nikad se cjelina nije mogla dokazat jednim dijelom, pogotovo ne jednom polovicnom utakmicom od preko 50 utakmica u jednoj godini ili sezoni.To je u stilu kad zelis nekom objasnit da je jedna utakmica i dobro cuvanje Messia veci dokaz da on bas te sezone i nije bio tako dobar , od 50 i nesto golova te iste sezone.Mislim da se fudbalski strucnjaci ipak opredjele i vise cjene ovih 50 golova nego jednu susnu utakmicu(u kojoj opet Messi postigne sjajan gol) i ipak ispred Xavia stave Messia.
Jos jaci mi je argument spocitavanje Messieve magije kad kazu da Messi ne bi bio ono sto jeste bez Xavia i Inieste.Pa tu logiku mozes primjenit i zapitat se bil Xavi bio svijetski prvak da nema Inestu u ekipi ili Casillasa na golu i obrnuto.Ili da li bi taj isti Xavi osvojio LP da mu nema Messia da predje i navuce u skoro svakoj utakmici po 3 igraca te nerijetko i da gol.Da li bi taj isti Xavi bio takav mag da ima pored sebe kloceve kao sto su recimo Iaquinta ili Titus Bramble da mu stopaju paseve kao daskom ili prave greske zbog kojeg ekipa gubi bodove i utakmice.Dakle jedan argument se korisit kad kome godi i kako kome godi.Ta dole logika sa Xavijem, Ikerom, Iniestom je smijesna unajmanju ruku. Mesi ima respektabilne suigrace u reprezentaciji, e sad jel mozda pokazatelj to sto je od svojih 19 golova za repku, 15 bilo u prijateljskim protiv Luksemubrga, Albanije i Trinidada i Tobaga, ne znam, sam razluci. Eeeeej, pa on bez Xavija i Inieste (govorim o Barci, kompletnom sistemu, ali njih uzimam kao prmijer) ne moze zabiti U-23 Kostarikanskoj reprezentaciji!!!
Da, zlatnu loptu je zasluzio, jer je osvojio Ligu prvaka i Ligu, ali nacin na koji je dosao do te iste Lige prvaka definitivno baca sjenu na balon od zlata. A sto se tice Ronaldove zlatne kopacke, vidio sam tamo negdje si pisao, spominjes hat-trick Getafeu, a NNBK sto je zabio 4 gola Sevilli na Pizjuanu.
Zeljo@ Jel' opravdana odluka RFEF-a da puste Piquea da igra klasiko?

Postoje igraci koji jedni drugom ne odgovaraju, Messiju vjerovatno ne godi Pepe jer ga dobro cuva, a vjeruj isto tako postoje manje poznati igraci koji se sjajno nose sa tipovima kao sto je Pepe.Vjeruj da bi Drogba i igraci poput njega dosta vise problema zadali Pepeu na terenu nego Messi, zato mislim da trebamo Drogbi ili nekom tamo levatu iz Malage ili bilo koje ekipe koja je postigla golove Realu dok je Pepe bio na terenu dati titulu najboljeg na svijetu, jer ipak je postigao gol pored Pepea ne unistivog.Ponekad dobijem dojam da je taj Pepe reinkarnacija Cannavara i Maldinija u jednom, jer eto Messia cesto dobro cuva.

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Odakle ti ideja da ja navijam za Barcu ? Samo zato sto smatram da je Messi najbolji bio proslu sezonu to znaci da sam navijac barce ? Cekam ovaj klasiko najmanje mjesec dana svaki dan razmisljam o tome kako se Veliki Jose Mourinho pobijediti i dokazati jos jednom da je najbolji trener na svijetu, al' eto na ovom forumu izgleda sve mora biti crno ili bijelo.madridist je napisao/la:do neopravdanog isključenja Pepea Leo je boravio u Pepeovom džepu,molim vas ko god je gledao tu utakmicu zna o čemu govorim,nikad nisam sporio igračku veličinu Messia on je uz Cristiana godinama najbolji na svijetu samo sam htio ukazati na nepravedno zapostavljanje xavija koji je i svjetski prvak a nije vidio a izgleda i neće zlatnu loptu,to bi vi navijači barcelone trebali najbolje znati,Genghis je napisao/la:Ne moze se reci da je njegova zasluga, jer mnogo teze barca igra bez messija nego bez xavija, to se pokazalo i ove sezone ... i u velikim utakmica recimo protiv reala u polufinalu LP prosle sezone uzeo je loptu na 40-ak metara i presao 3-4 igraca reala, i tako jos mnogo primjera, znas i sam ...madridist je napisao/la:tu je gubitnik xavi,njegova i andersova je prvenstveno zasluga što leo kupi nagrade ,ne znam baš da bi bez njih iza ledja leo bio isti igrač,a ako nakon milion golova prošle sezone cristiano nije zaslužio nagradu onda ko hebe i fifu i njezine pokale
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- JuveSissoko
- Kontakt:
valjda misle da samo navijaci Barselone cijene Messia i UEFA naravno. 

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Cuj Messi zabija kada nema Pepea.Koje lazi i ****.
Pa jel vas covjek nedavno sam pobjedio u Super Cupu ?
Jel tog Pepea u duelu otreso ko slinu a potom postigao go.
Jel vas na Camp Nou masakriro sa 2 strasna gola i jednom abnormalnom loptom za Iniestu ?
Jasno je meni da ste isfrustrirani jer momak vas jede za dorucak.Prakticno nema lijeka za njega.
Messija u istu recenicu ne mozemo staviti niti sa bilo kim igracem svijeta.
Stavit cete vi Ronaldo ali svjesni ste iste te lazi.
Messi je fluid i endem , Ronalda je moguce kopirati a ovakav se rodi svakih 30 godina

Suludo je osporavati mogucnosti ovog igraca.Ako ko bi trebao znati koliko je dobar van Barcelone onda bi to trebali znati fanovi Madrida i njihovi igraci

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
@Reufe ti ziviš u zabludi o si previše očaran Mesijem
Barcino najjace oružje se svodi na glumi, provokacijama tj. ljigavosti..
Nebih volio da ih igrači Real Madrida kopiraju tj. da tako odrade ovaj "El Clasico" .
Sigurno je jedno da se moraju odbraniti od te glume, provokacija itd..

Nebih volio da ih igrači Real Madrida kopiraju tj. da tako odrade ovaj "El Clasico" .
“You talkin’ to me?”
Sva sreca pa si nam ti oci otvorio i jasno dokazao koliko je taj Messi smjesan igrac.Sparta je napisao/la:@Reufe ti ziviš u zabludi o si previše očaran Mesijem![]()
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
Gdje sam naveo npr. da je taj Messi smjesan igracSva sreca pa si nam ti oci otvorio i jasno dokazao koliko je taj Messi smjesan igrac.

“You talkin’ to me?”
- tyler durden
- Kontakt:
Sparta neozbiljan si,iskljuci se iz diskusije 

Albacete - Atlético 20:00 SKP
- Real Oviedo - Athletic 22:00 SKP
Bice interesantno vidjeti Albacete i pogotovo Oviedo ,klubove koji su zalutali u 3 ligu

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
evo zvanično sa areninog sitea:
Dva najveća španska kluba Real Madrid i Barselona, sastaće se po prvi put ove sezone u okviru španske Primere. Kao što su gledaoci već navikli, popularni ‘’El Klasiko’’ biće ekskluzvno emitovan na televiziji Arena Sport u čitavom regionu. znači arena il stream il satelitska ko ima
Dva najveća španska kluba Real Madrid i Barselona, sastaće se po prvi put ove sezone u okviru španske Primere. Kao što su gledaoci već navikli, popularni ‘’El Klasiko’’ biće ekskluzvno emitovan na televiziji Arena Sport u čitavom regionu. znači arena il stream il satelitska ko ima
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ljudi dajte neki dobar strim za veceras 

ARENA 1 Repriza polufinala LP na bernabeuu
15:00
ARENA 3 Repriza Sporting-Real
ARENA 3 Repriza Sporting-Real
Sretno zmajevi!!
http://zulu.mk/live/alfa" onclick="window.open(this.href);return false;ArnelS je napisao/la:Ljudi dajte neki dobar strim za veceras
Bolji od ovog ne moze,i sa prosjecnim netom ne bi ti trebalo dolaziti do "pucanja" streama

Plus,jezik je makedonski vecinu toga mozes razumjeti,nije toliko stran

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Vidjecemo sta ce Betis uraditi protiv Valencie ,moje misljenje da bi veceras mogli savladati uzdrmanu Valenciu,ovako kada covjek pogleda rezultate Betisa u zadnjih 10 tekmi samo jedan bod (?) a zapravo nisu uopste igrali lose . Protiv Osasune u proslom kolu u zadnjim sekundama primili gol iz slobodnjaka ,i ako su u tom mecu tri puta pogadjali ovkir gola
i bili bolji cijelu tekmu . Veliki hendikep im je ne igranje Jefersona Monetera ali moci ce racunati Rubena Castra i Santa Cruza koji su se oporavili od povrede . Ima prijenos na tv1 ovog odlicnog meca .
Bice interesantno na Ciutadu gdje igraju visoko plasirani Levante i Sevilla . Levanteu se vracaju Barkero i Aranda dok kod Seville nema Perottia , Sevilla ce najvise strahovati od ''svog '' napadaca Konea koji je na posudbi u Levantetu ,dok ce za domacine najvecu opasnost predstavljati jedan od najboljih napadaca na svijetu Negredo
tu ocekujem nerijesen ishod ili pobjedu Seville sto bi i najvise odgovaralo Atleticu
Inace El Hamdui bi trebao pojacati Espaynol .

Bice interesantno na Ciutadu gdje igraju visoko plasirani Levante i Sevilla . Levanteu se vracaju Barkero i Aranda dok kod Seville nema Perottia , Sevilla ce najvise strahovati od ''svog '' napadaca Konea koji je na posudbi u Levantetu ,dok ce za domacine najvecu opasnost predstavljati jedan od najboljih napadaca na svijetu Negredo

Inace El Hamdui bi trebao pojacati Espaynol .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Betis naplatio sve dugove iz proslih kola i pokazao da je veliki klub....remontada za neke 2-3 min, od kako je izasao Santa Cruz ,Betis je zaigrao mnogo bolje ,ocekujem sada kada su se oporavili od povrede da tandem Castro -Molina koji je u Segundi zario i palio to isto radi u pusimeri . Uglavnom zasluzena pobjeda Betisa 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.