PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
hajde neko ako ima raspolozen da poigramo...Sa Bosniac Lilium-om mi haman nije sudjeno 
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Pa ti si Chuck Norris kad si bez neta uspio da postas na forumuMoggiano je napisao/la:Samo da javim kako ne mogu igrati vise ovu pes6 ligu jer nemam neta,pozdrav
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
mobitel ??dziza_23 je napisao/la:Pa ti si Chuck Norris kad si bez neta uspio da postas na forumuMoggiano je napisao/la:Samo da javim kako ne mogu igrati vise ovu pes6 ligu jer nemam neta,pozdrav
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
- themaniaks
- Kontakt:
Da bi se igralo online,jel treba orginal cd pes 6 ?
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
- samir_tm87
- Kontakt:
nethemaniaks je napisao/la:Da bi se igralo online,jel treba orginal cd pes 6 ?
Bravo Captain ObviousLimuntos je napisao/la:mobitel ??dziza_23 je napisao/la:Pa ti si Chuck Norris kad si bez neta uspio da postas na forumuMoggiano je napisao/la:Samo da javim kako ne mogu igrati vise ovu pes6 ligu jer nemam neta,pozdrav
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
Well well well , opet sam vratio to prvo mjesto u drugoj ligi.
Još samo da neko odustane iz prve lige
Sloboda Tuzla !!!
žao mi je ja idem u 1 ligu a nisi ni vratio mjesto
pesmaster je napisao/la:Well well well , opet sam vratio to prvo mjesto u drugoj ligi.
kad si ti prvo mjesto ja bi prekuc'o 2.liguArminn je napisao/la:žao mi je ja idem u 1 ligu a nisi ni vratio mjesto
pesmaster je napisao/la:Well well well , opet sam vratio to prvo mjesto u drugoj ligi.
jarane moj pogledaj ti moje rezultatePlivadon je napisao/la:kad si ti prvo mjesto ja bi prekuc'o 2.liguArminn je napisao/la:žao mi je ja idem u 1 ligu a nisi ni vratio mjesto
Ajd Armine sta si se nafuro
Hocemol koju?
Hocemol koju?
Ja jednostavno moram odustati od lige,jer nije zanimljivo igrati ligu u kojoj 80 % dobijas tako sto se nejavi igrac.
Ja sam vec rekao da bi bilo najbolje ponovo formirati ligu ako treba i sa 10 učesnika,ali da budu redovni.
Ja sam vec rekao da bi bilo najbolje ponovo formirati ligu ako treba i sa 10 učesnika,ali da budu redovni.
Visca el Barça ! Mes que un club !
wtf i sad si napravio isti problem k'o što i nama prave -.- e jeste svi mozgoviDesimaL je napisao/la:Ja jednostavno moram odustati od lige,jer nije zanimljivo igrati ligu u kojoj 80 % dobijas tako sto se nejavi igrac.
Plivadon je napisao/la:jarane moj pogledaj ti moje rezultateArminn je napisao/la:žao mi je ja idem u 1 ligu a nisi ni vratio mjesto
kad si ti prvo mjesto ja bi prekuc'o 2.ligupesmaster je napisao/la:Well well well , opet sam vratio to prvo mjesto u drugoj ligi.
Još samo da neko odustane iz prve ligei bujrum budi prvi
pa prekucaj
je.bo te rezultat kad te ja dobijem
Problem je u vama što se ne dogovorite na vrijeme kad treba odigrati utakmicu, od prije je bila praksa da domaćin šalje poruku gostu, ali u zadnje vrijeme se sve zakomplikovalo, ali evo sad zadnje kolo vec 5 utakmica ima odigrani.DesimaL je napisao/la:Ja jednostavno moram odustati od lige,jer nije zanimljivo igrati ligu u kojoj 80 % dobijas tako sto se nejavi igrac.
Ja vas ne mogu shvatiti
Dzaba liga i od 10 ekipa ako će u njoj biti igrača koji će se "natezati" ko će kome poslati poruku, bilo je i prošle sezone perioda kao sad da se nije igralo redovno.
A nije problem mozemo mi i prestati igrati, jer kako je krenulo ovo nece imati smisla!
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
e jeb.te se svi, taman što sam uš'o u ligu i hoćete da se ukine :O nemere! dovešćemo igrače ako treba
iako je najveći fazon dogovaranje, evo mog protivnika KB-TM87 nema nikako, slao sam mu PM
al ima nas koji zelimo igrat i tu smo
trebalo bi ovako, svaki učesnik da dadne broj telefona tebi ili goalgetteru na PM,povjerljivo i da se tako provjeri zašto se ne javlja na pm il slično
iako je najveći fazon dogovaranje, evo mog protivnika KB-TM87 nema nikako, slao sam mu PM
trebalo bi ovako, svaki učesnik da dadne broj telefona tebi ili goalgetteru na PM,povjerljivo i da se tako provjeri zašto se ne javlja na pm il slično
nece tako ici. jer de razmisli . sto bi golgeter trosio svoje pare da nas nazove ?Plivadon je napisao/la:e jeb.te se svi, taman što sam uš'o u ligu i hoćete da se ukine :O nemere! dovešćemo igrače ako treba![]()
iako je najveći fazon dogovaranje, evo mog protivnika KB-TM87 nema nikako, slao sam mu PM![]()
hello da li si ikad čuo za free sms sa nekih sajtova ? kako je meni stizalo dok sam igrao travianaZeka je napisao/la:nece tako ici. jer de razmisli . sto bi golgeter trosio svoje pare da nas nazove ?Plivadon je napisao/la:e jeb.te se svi, taman što sam uš'o u ligu i hoćete da se ukine :O nemere! dovešćemo igrače ako treba![]()
iako je najveći fazon dogovaranje, evo mog protivnika KB-TM87 nema nikako, slao sam mu PM![]()
mozda je lakse da svi igraci ostave svoj msn, ko nema, nek instalira brate, pa ce to olaksat pronalazenje termina za utakmicu, mislim da je ovdje problem u njih 5,6 koji ne zele da igraju i stvaraju problem svima ostalim. Al bilo je odustajanja proslih sezona, ko god odustane, ubacit nekog iz druge lige i to je to.
dziza_23 je napisao/la:mozda je lakse da svi igraci ostave svoj msn, ko nema, nek instalira brate, pa ce to olaksat pronalazenje termina za utakmicu, mislim da je ovdje problem u njih 5,6 koji ne zele da igraju i stvaraju problem svima ostalim. Al bilo je odustajanja proslih sezona, ko god odustane, ubacit nekog iz druge lige i to je to.
A ima i na fbu grupa , neka se priključe
Sloboda Tuzla !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.