harry_90 je napisao/la:TaRgEt_ je napisao/la:Harry broj 14 je Rusmir Grosic 2,05cm po nekima 2,08 115 kg misicne mase

1991 godiste. Kako kaze Probisvjet a on je mnogo stariji od nas , Sloboda je Sloboda pa makar iz Cacka bila

Momak ce biti zvijer .. samo kod njega kada su slobodna bacanja bila jedno profula jedno pogodi

i mali sa brojem 4 je pruzio solidnu partiju,ja mislim Ibracevic ili tako nesto oko 10 poena je dao ja mislim.
Evo sad citam 800 ljudi u Mejdanu bilo,ja kad sam usao 25 minuta ranije nije bilo 50 ljudi na tribini..
Al meni je zare jak ljudi ga prozivaju,on mrtav hladan jede kospe

Taj "mali" sa brojem 4 je igrao i prije 2 sezone u Slobodi ,samo nije dobijao minutazu i presao je u Brcko pa se sad opet vratio ,Ibracevic Mirza 1988 godiste ,i jedan je od jacih pleyeva vjerujte. Zalaze se za tim ,ne forsira previse sut ,pravi timski igrac. Po meni 2 BASKET igraca koja kad ih krene trica nek bjeze s puta Arnautalic i Latifagic ,licno znam 75% ekipe jer sam BASKETO s njima i gledao sam kako igraju na Slatini na kosu. Fina ekipica ,Grošić ubija pod košem ,Tanasilović kapa dole ,Džambić me malo iznenadio nesto je slabo igrao nocas ,al jak je kalibar ,mozda trenutak slabosti. Pejić prvo poluvrijeme nesto se zabijo u igrace bezveze je isao ,a onda 2 cetvrtine odvalio. Jaha isto tako timski igrac ,dobro je imamo 2 pleja i to dobra (koja ce igrati 80% utakmica) zalazu se za ekipu ne zaljecu se previse ,svidjaju mi se a tu je i mali Radic ,jebga '93 godiste ,dobija priliku u A2 ligi da igra i pokazao se fino. Ahmet mali isto '93 igra na nivou. Jedini promasaj po meni je onaj sto je igrao prvu utakmicu protiv Srednjoskolca ako je neko gledao ,ja sam cuo '95 godiste 210cm al je mutav POBOGU ,zato ni ne sjedi vise na klupi. Bradvic sto je usao protiv Zenice zadnjih 30,ak sekundi 4 poena iz igre ,kapa dole (samo malo vecu minutazu da dobije.)
E sad se ja naprica i nahvali svakoga ,neurek'o ih nikad. Malo samo da vas uvedem u igracki kadar za one koji ne znaju ,ako sam nekoga izostavio od igraca nek mi oprosti hajd nece se ljutiti. Sad imaju i mane vjerovatno svi ovi igraci ,ja sam dobre osobine samo naveo ,i mislim da je prosjek godina ekipe 19-20 tako da im i ne treba zamjeriti ,dokle dodju u kupu - dodju. Znam da ce srce na terenu ostaviti ,jer vidjeli ste ko mala djeca se raduju pojedini kad pobjedismo Vardu ,neka neka. Prezaliti necu nikad
KK Slobodu al iskreno pocinje mi se svidjati i ta famozna
"OKK" 
3 vjere 1 nacija .. Tuzla !
Fk Sloboda
Okk Sloboda
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.