FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Zeljo.ba
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Zeljo.ba » 06 dec 2011, 01:03

ZeLJooo je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
ZeLJooo je napisao/la:Ja bih prodao sada Colica i doveo Simica.
Vise bi nam znacio Simic nego Colic, a jos pored toga po meni Colic i nije kakav igrac realno, mozda malo bolji od Stanica, a isto za Evrope bi nam vise znacio Simic nego Colic, ali eto otom potom.
Vidjet cemo sta ce biti.
A bil vam više značilo max 50 milja eura za Čolića sad, ili četverostruko toliko za 2 godine? Momak je potencijal, mladi reprezentativac, i potencijalni skup proizvod u klupskom izlogu za realtivno kratko vrijeme.
halalite na uletu :mrgreen:
Skontaj samo kakav je Visca igraci i za koliko je otisao.
Ne znam sada klub koji bi kupio Colica, pa i za dvije godine, mozda je to i vec problem prodat njega, kome? Ko cega realno ?
Visca onakav igrac pa ode u Tursku, a ovakvi prosjecni bekova imas gdje god hoces.
Ma reprezentacija nije mjerilo, zna se kako se poziva u reprezentaciju.
Bas sto ovaj momak kaze kao da ti je trebu kakvu zbario pa ono pljujes bez ikakvih argumenata :mrgreen: pa sta ti mislis koga mozes prodati nego Zolotica(za 2 godine minimum)Colica,Kvesica,svraku(kad pocne golove davat) ove mladje igrace..nece niko starije od25-26 godina kakav god da je igrac,cast izuzecima..a kad vec seres tako da ti kazem da je bila ponuda za colica u sampionskoj sezoni Ukrajinski metalurg je nudio je pare za posudbu 6 mjeseci,Amar im se samo zahvalio..vjeruj mi da je tako :mrgreen:Onda bila je ona ponuda od prosle godine kad su neki svicarci trazili Colica i culuma.. Poenta je da nema puno igraca u zelji za prodat to treba da bude jasno..primjer Vasilica,covjek bivsi reprezentativac morao igrat probe po Kazastanu i Azerbejdjanu.A bio je sigurno medju 5 najboljih stopera lige al djaba vratio se u zelju.nije zadovoljio najvise zbog godina..To za repku da znas kako to ide..pogledaj malo za benju malog sve pise na pravom mjestu U17,U19,U21 sumnjam da se moze preko stele igrat 5-6 ciklusa kvalifikacija ;)

Aman
Kontakt:

Post Postao/la Aman » 06 dec 2011, 01:08

Ja mislim da je Šime u Splitu igrao zadnjeg veznog i ponio epitet najgrubljeg igrača u protekloj sezoni.

ZeLJooo
Kontakt:

Post Postao/la ZeLJooo » 06 dec 2011, 01:38

Ma svako ima svoje misljenje.
Ja protiv Benje nemam nista, ali da je neki igrac taraba, opet kazem po meni.
On da ide Ukrajinu, prijatelju to ti je neko bacio veliku bombu uzmi sad tu ligu i kluboce i pogledaj koji bekovi tamo igraju Brazil, Portugal, Spanija, Rusija i da dovode Colica.
Momak je solidan igrac, sada trenutno u Zelji kao malo igra najvise zahvaljujuci Bogicevicu koji sve pokriva, jer da nije tako Colic bi ispadao kao i sto ispada skoro svaku utakmicu.
Sreca njegova sto je tu Bogicevic i Nyema, pa i Vasilic.
Momak u ofanzivi osim protiv Sarajeva nije imao dva centarsuta kakva se ocekuju od beka, znaci ili preleti teren ili ode u gol aut.
Kakva nam je mlada reprezentacija govori i taj podatak da je Lihtejnstan jedinu pobjedu u historiju imao protiv nasih mladi reprezntativaca, a isto tako koliko god je igrao U17, U21 on za A reprezentaciju nece nikada odigrati ni utakmice, zivi bili pa vidjeli.

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 06 dec 2011, 01:59

ZeLJooo je napisao/la:Ma svako ima svoje misljenje.
On da ide Ukrajinu, prijatelju to ti je neko bacio veliku bombu uzmi sad tu ligu i kluboce i pogledaj koji bekovi tamo igraju Brazil, Portugal, Spanija, Rusija i da dovode Colica.
Momak je solidan igrac, sada trenutno u Zelji kao malo igra najvise zahvaljujuci Bogicevicu koji sve pokriva, jer da nije tako Colic bi ispadao kao i sto ispada skoro svaku utakmicu.
Momak u ofanzivi osim protiv Sarajeva nije imao dva centarsuta kakva se ocekuju od beka, znaci ili preleti teren ili ode u gol aut.
Kakva nam je mlada reprezentacija govori i taj podatak da je Lihtejnstan jedinu pobjedu u historiju imao protiv nasih mladi reprezntativaca, a isto tako koliko god je igrao U17, U21 on za A reprezentaciju nece nikada odigrati ni utakmice, zivi bili pa vidjeli.
Prvi bold: Je l' sad ispada ili ne ispada, ili će ispadati, ili ga pokriva Bogičević, ili ne, ili je tako ili sam ja u pravu?
Drugi bold: Otprilike kao da si napisao "kakva je ekipa Real Madrid govori i taj podatak da su 2008. u Kupu Kralja ispali od trećeligaša". Tulić bio selektor, drugi igrači, drugo vodstvo Saveza, druga atmosfera. Uglavnom, konstatacija ti je besmislena.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 06 dec 2011, 08:25

Prvo porediti Lazu i Adilovica je u najmanju ruku smijesno. Samo pogledajte golova Eldina npr. Celiku i Kozari (Celiku s vrha sesnesterca i okreta; Kozara i voleja u raslje) pa ono lazar nikad ne bi pogodio. Mada opet Lazo je sve to ne znanje popunjavao borbenoscu i zalaganjem, mada i da kazem da nije znao jeb.iga pogledam one videe na jutubu kako je zabijo iz svih mogucih situacija i onda skontam do cega li je?
Takodje Cola i Sime ...Sime da je valjo siguran sam da bi ostao u Splitu ....jeste da je Sime pravi mangup mada sumnjam da ce ga vise Amar htjeti pored Cole ipak Cola je mlad i potencijal jos mu treba rada i znoja, ali opet svake godine Cole prvi na onim testovima ...vjerujem da cemo ga moci utopit za koju godinu za dobre pare, da nije tako sumnjam da bi ga Amar gurao ...
Dalje treba nam jedan golman ....ako trazimo iz nase lige ne znam ko drugi osim Avdukica i Mujkica ...Avdukica Borac nece pustit dok vec Mujkic je po meni dobra opcija i tamo je kod njih izgleda vec rasulo Bog zna kad su platu dobili ...tako da Mujkica pod hitno dovesti i Karica kad bi mogli negdje utopit to bi savrseno bilo mada samo san jbg....
Pored toga jedan stoper i po meni jedan dobaaar zadnji vezni tipa Stanceski, ali da se bori trci gine za platu. Ovaj skart treba odstraniti sto im se dzaba dresovi peru ....Stanceski, Drakul, Ramic ....
Kad sam se vec dotakao Ramica ako nastavi ovako on ce tamo odakle je i dosao ....nema zalaganja borbe , htjenja ....a samo 19 godina ima. i za kraj jedna fraza " AMAR ZNA. " 8-)

hexoneez
Kontakt:

Post Postao/la hexoneez » 06 dec 2011, 09:32

" onclick="window.open(this.href);return false;
FK Zeljo '96 :mrgreen:

ZeLJooo
Kontakt:

Post Postao/la ZeLJooo » 06 dec 2011, 11:05

@gollum
Mislim da si upucen kako se dobijaju poziv u reprezentaciju u kojoj je isto trener Adnan Guso.
I ko igra u reprezentaciji i koji igraca ne mogu pobijediti sad trenutno Cipar tamo.
To nije sad ni bitno.
Samo hocu da kazem da to nije nikako mjerilo kakav je ko igrac, ako je pozvan u reprentaciju.
Evo poredit cemo dva reprezentativca iz Zelje Colic i Kvesic, pa mali Kvesic je za njega bolji za tri klase, momak ima sve i snagu i pregled igre, dobar je i defanzivi i ofanzivi ima strasan centarasut i ako cemo pricati o prodaji mladi igraca, prije ces prodati za velike pare Kvesu, nego malog Colica.

Zeljo.ba
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo.ba » 06 dec 2011, 14:52

ZeLJooo je napisao/la:Ma svako ima svoje misljenje.
Ti sam sebe demantujes i pricas protiv sebe..Kao prvo znao bi da svaku tekmu jednu stranu cuvaju Bogi i Kvesic a Vasilic i Cola desnu stranu..
Nema se sta raspravljat s tobom kad ti kao argumente navodis nekog Tulica koji je izgubio od Lihtenstajna koji je zvao tamo neke kvazi igrace sa sadasnjom U 21 koja je u najboljoj poziciji da osigura baraz ispred jedne Grcke i Bjelorusije koja je bila 3 na zadnjem europsko prvenstvu..Strasan si

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 06 dec 2011, 16:31

Crvena zvezda najgledanija, Željo ispred Dinama

Zanimljivo, na trećem mjestu je novi srbijanski prvoligaš Novi Pazar koji ima prosjek od 6.250 navijača po susretu. Četvrto mjesto na ovoj listi zauzima Radnički 1923 iz Kragujevca sa 5.917 gledatelja, dok je peta Mura sa 5.400 navijača po susretu. Beogradski Partizan u prosjeku prati 5.167 gledaoca po utakmici, a najgledaniji bh. klub je jesenji prvak, Željezničar koji ima prosjek od 4.855 gledaoca po susretu.

Ovo mora da bude bolje!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 06 dec 2011, 16:57

Sabahudin Žujo prije 2 godine i 6 mjeseci, istine i laži.

[youtube][/youtube]
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

nanek

Post Postao/la nanek » 06 dec 2011, 17:05

nime_tm87 je napisao/la:Crvena zvezda najgledanija, Željo ispred Dinama

Zanimljivo, na trećem mjestu je novi srbijanski prvoligaš Novi Pazar koji ima prosjek od 6.250 navijača po susretu. Četvrto mjesto na ovoj listi zauzima Radnički 1923 iz Kragujevca sa 5.917 gledatelja, dok je peta Mura sa 5.400 navijača po susretu. Beogradski Partizan u prosjeku prati 5.167 gledaoca po utakmici, a najgledaniji bh. klub je jesenji prvak, Željezničar koji ima prosjek od 4.855 gledaoca po susretu.

Ovo mora da bude bolje!
Jeste ali su oni svi vise od nas odigrali bar po 2 domace tekme :) :) NP,Zvezda.Radnicki

viva_il_chelik
Kontakt:

Post Postao/la viva_il_chelik » 06 dec 2011, 17:19

nanek je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Crvena zvezda najgledanija, Željo ispred Dinama

Ovo mora da bude bolje!
Jeste ali su oni svi vise od nas odigrali bar po 2 domace tekme :) :) NP,Zvezda.Radnicki
Uzima se prosjek a ne ukupni broj

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 06 dec 2011, 18:29

Baš prosjek, a ne broj?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 06 dec 2011, 18:34

Opet CZ je imala derbi na kojem je bilo 35-40 hiljada ljudi toliko sezonski nemaju dva kluba zajedno u PL BiH a i u ostalim ligama.Imali smo i mi samo derbi,a ostale jace utakmice.Borac,Siroki ...U drugoj polusezoni bi trebalo bit vise raje jer taj je oeriod vazniji a bude i napetiji utakmica i ocekujem vecu posjetu.
svoj ti pos'o !

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 06 dec 2011, 18:35

ZeLJooo je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:Kad spomenusmo Lazu, cinjenica jeste da ga nije islo. To su i ptice na grani znale, ali sto neko rece igrao je srcem za Zelju. Meni ce ostati drag dok sam ziv, nikad necu zaboraviti njegove golove protiv Borca, kad je dotrcao na JUG. To ne mogu opisati. Svi mi nekog volimo ili ne volimo, ali svaki igrac koji je igrao u Zelji meni je drag, bez obzira na njegov kvalitet. Bilo je fudbalera koji su me nervirali iskreno, ali opet kad sve sagledam igrali su za INSTITUCIJU. Hvala svima onima koji su igrali u najdrazem dresu, a posebno veliko HVALA onima koji su doprinjeli u osvajanju titule ili kupa. Hocu da kazem bezobzira kakav je Lazo igrac bio, donio nam je titulu. LAZO HVALA TI!!!

P.S. Mnogi ce sada da me mozda kritukuju ili sta vec, ali jednostavno to je moje misljenje.
Ma svi znamo da kad smo uzeli titulu, Popovic je dobro igrao imao je jos pored sebe Bekrica, dao nam je par vazni golova za titulu i momak je bio solidan.
Samo ne nemogu ovi pitaracica kda dodu i on fol pise nesto Lazo je jedan, a nikad ga u zivotu nije gledao, nego procitao negdje nesto i fol lud.
Sta god drugi pricali Lazo nije da ne zna igrati lopte, jednostavno ga poslije sezone kad smo uzeli titulu nije islo i to je to momak otisao i gotovo.

Da bas tako, nije ga islo. Iako je imao ponudu da produzi ugovor. odbio je. O detaljima zasto je odbio nije mjesto za to. Ali mnogi pravi navijaci znaju i ocito je. Lijep poz
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 06 dec 2011, 18:53

Edin Husić iz Karlovca stiže u Željezničar?
Ponajbolji igrač ekipe Karlovca, Edin Husić od zime bi mogao obući dres sarajevskog Željezničara.
Nakon što se Karlovac našao u velikoj krizi, Husić je kao i nekolicina drugih igrača ovog tima, odlučio dići sidro i potražiti novi klub.

Interesanata za usluge ovog veznjaka za sada ne nedostaje. Moguće je da Husić ostane u HNL-u gdje bi ga u svojim redovima rado vidjeli Istra i Osijek, ali je moguć dolazak u Premijer ligu BiH.

Prema informacijama do kojih dolazi naš portal, Željezničar je pokazao interes za Husića, a saznajemo i da je sam Husić kazao kako bi u BiH jedino igrao upravo za Željezničar.

Da li će se Željezničar uspjeti pojačati Husićem pred nastavak prvenstva, ostaje da vidimo.
NO PYRO NO PARTY

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 06 dec 2011, 19:08

[youtube][/youtube]

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 dec 2011, 19:53

Ako Husić dođe, onda sigurno više nema mjesta za Stančeskog, a možda čak neće biti mjesta i za Savića.Ali vrijeme je pred nama :D
DRUG NEBI TI PUNCA

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 06 dec 2011, 19:54

Buu je napisao/la:Edin Husić iz Karlovca stiže u Željezničar?
Ponajbolji igrač ekipe Karlovca, Edin Husić od zime bi mogao obući dres sarajevskog Željezničara.
Nakon što se Karlovac našao u velikoj krizi, Husić je kao i nekolicina drugih igrača ovog tima, odlučio dići sidro i potražiti novi klub.

Interesanata za usluge ovog veznjaka za sada ne nedostaje. Moguće je da Husić ostane u HNL-u gdje bi ga u svojim redovima rado vidjeli Istra i Osijek, ali je moguć dolazak u Premijer ligu BiH.

Prema informacijama do kojih dolazi naš portal, Željezničar je pokazao interes za Husića, a saznajemo i da je sam Husić kazao kako bi u BiH jedino igrao upravo za Željezničar.

Da li će se Željezničar uspjeti pojačati Husićem pred nastavak prvenstva, ostaje da vidimo.
Ko mu je menadžer smijem se opkladit' da taj sigurno neće u Želju.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 06 dec 2011, 20:08

voltron30 je napisao/la:
Buu je napisao/la:Edin Husić iz Karlovca stiže u Željezničar?

Ko mu je menadžer smijem se opkladit' da taj sigurno neće u Želju.
Prema transfermarktu menader mu je Admir Husaric.Ako je to istina onda sumnjam da ce doci kod nas.Iskreno on kod nas ima mjesta u prvih 11...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 24 gosta.