Prvo porediti Lazu i Adilovica je u najmanju ruku smijesno. Samo pogledajte golova Eldina npr. Celiku i Kozari (Celiku s vrha sesnesterca i okreta; Kozara i voleja u raslje) pa ono lazar nikad ne bi pogodio. Mada opet Lazo je sve to ne znanje popunjavao borbenoscu i zalaganjem, mada i da kazem da nije znao jeb.iga pogledam one videe na jutubu kako je zabijo iz svih mogucih situacija i onda skontam do cega li je?
Takodje Cola i Sime ...Sime da je valjo siguran sam da bi ostao u Splitu ....jeste da je Sime pravi mangup mada sumnjam da ce ga vise Amar htjeti pored Cole ipak Cola je mlad i potencijal jos mu treba rada i znoja, ali opet svake godine Cole prvi na onim testovima ...vjerujem da cemo ga moci utopit za koju godinu za dobre pare, da nije tako sumnjam da bi ga Amar gurao ...
Dalje treba nam jedan golman ....ako trazimo iz nase lige ne znam ko drugi osim Avdukica i Mujkica ...Avdukica Borac nece pustit dok vec Mujkic je po meni dobra opcija i tamo je kod njih izgleda vec rasulo Bog zna kad su platu dobili ...tako da Mujkica pod hitno dovesti i Karica kad bi mogli negdje utopit to bi savrseno bilo mada samo san jbg....
Pored toga jedan stoper i po meni jedan dobaaar zadnji vezni tipa Stanceski, ali da se bori trci gine za platu. Ovaj skart treba odstraniti sto im se dzaba dresovi peru ....Stanceski, Drakul, Ramic ....
Kad sam se vec dotakao Ramica ako nastavi ovako on ce tamo odakle je i dosao ....nema zalaganja borbe , htjenja ....a samo 19 godina ima. i za kraj jedna fraza
" AMAR ZNA. "