Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- pintol_TM87
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
http://www.betexplorer.com/hockey/czech ... id=6775449" onclick="window.open(this.href);return false;
Sebi ovaj par zabiljezite gdje znate i čejakte da mlada boleslav igra kući protiv slavije jer će da bude 1..pa onda kad slavija bude igrala kući boleslav će da dobije...
Sebi ovaj par zabiljezite gdje znate i čejakte da mlada boleslav igra kući protiv slavije jer će da bude 1..pa onda kad slavija bude igrala kući boleslav će da dobije...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- pintol_TM87
- Kontakt:
Stavanger vise od 5.5
Timra manje od 5.5
Klagenfurt vise od 5.5
Timra manje od 5.5
Klagenfurt vise od 5.5
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
-
nanek
Porto-Zenit .Crveni karton.DA fina kvota 99% prolazi,to ce bit rat na terenu 
kolko je ovo sigurno,da odigrampintol_TM87 je napisao/la:Stavanger vise od 5.5
Timra manje od 5.5
Klagenfurt vise od 5.5
Inace Barca izvodi dosta malo kornera i probat da ce gosti izvest vise.. jos kod domacina ne igra prvi sastav..
Barcelona - BATE B.(v.k) 2 5,50
Edit:
Evo za danas.. uplatim jos jedan veceras kad dodjem iz skole..

Barcelona - BATE B.(v.k) 2 5,50
Edit:
Evo za danas.. uplatim jos jedan veceras kad dodjem iz skole..

Zadnja izmjena: adis.p, dana/u 06 dec 2011, 13:11, ukupno mijenjano 1 put.
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
-
kinder_jaje
- Kontakt:
a probat dvicu na cedevitu protiv benetona 
Olympiakos - Arsenal 1 (P.P) 2.10
Chelsea - Valencia 1x 1.14.
Genk - Leverkusen x2 1.07
Villareal - Napoli x2 1.13
Lille - Trabzon 1 1.45
Kvota : 4.20
Sretno !
Chelsea - Valencia 1x 1.14.
Genk - Leverkusen x2 1.07
Villareal - Napoli x2 1.13
Lille - Trabzon 1 1.45
Kvota : 4.20
Sretno !
-
kinder_jaje
- Kontakt:
apoel-sahtar-2 (2,85)
genk-leverkuzen-2 (1,60)
porto-zenit-1 (1,70)
beneton-cedevita-2 (2,05)
eisbaren-hanover-1 (1,50)
probam ovo za petaka
genk-leverkuzen-2 (1,60)
porto-zenit-1 (1,70)
beneton-cedevita-2 (2,05)
eisbaren-hanover-1 (1,50)
probam ovo za petaka
Inter ima veoma bitnu utakmicu sa Fiorentinom u Subotu.
BajernSnajder, Lucio, Maikon, Forlan i Muntari vrlo vjerovatno neće nastupiti protiv CSKA
Čelzi-Valensija Čelziju za siguran prolaz treba remi bez golova ili pobjeda.Roben i Kros ne igraju zbog gripe
Cech-Bosingwa, Ivanovic, Terry, Cole-Meireles, Ramires, Lampard-Sturridge, Drogba, Mata
Alves-Miguel, Rami, Dealbert, Alba-Costa, Topal-Feghouli, Jonas, Mathieu-Soldado
Singl:
Olympiakos-Arsenal x2
Kvota 1,7
Olympiakos-Arsenal x2
Kvota 1,7
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...
danas izgleda cijeli svijet na leverkuzenu 
Ev neki i od mene:
Armia-Besiktas 2 2,00
Lugi-IFK Kristianstad 1 1,55
Davos-Kloten kp1 1,50
Salzburg-Medvescak 5,5 VISE 1,55
Lausane-Ajoie 1 1,50
Grimsby-Mansfield oba daju gol 1,60
Torrow-Alba B kp2 1,60
Mislim da ce bar 5 proci,a kvote su solidne...
Sretno svima..

Armia-Besiktas 2 2,00
Lugi-IFK Kristianstad 1 1,55
Davos-Kloten kp1 1,50
Salzburg-Medvescak 5,5 VISE 1,55
Lausane-Ajoie 1 1,50
Grimsby-Mansfield oba daju gol 1,60
Torrow-Alba B kp2 1,60
Mislim da ce bar 5 proci,a kvote su solidne...
Sretno svima..
Ev ovo ide na sistem:
Stavanger-Lillehamer x/1
Rodovre-Herning x/2
Linkoping-Frolunda x/1
Jesenice-Graz x/2
Eisbaren-Hannover x/1
Davos-Kloten x/1
Sistem 3 od 6
NA petaka

Stavanger-Lillehamer x/1
Rodovre-Herning x/2
Linkoping-Frolunda x/1
Jesenice-Graz x/2
Eisbaren-Hannover x/1
Davos-Kloten x/1
Sistem 3 od 6
NA petaka
Moze li ova crna gora dobit 5 razlike angolu,zene rukomet su ovo ?
Ronaldo de Assis Morreira "Ronaldinho" Gaucho ' 10 !
http://www.youtube.com/watch?v=GVAdcBSNKLU
ma angola jes jaka, al ja mislim da će ih crna gora razbit, samo ako se bojana raspucakremenko je napisao/la:Moze li ova crna gora dobit 5 razlike angolu,zene rukomet su ovo ?
GENK-BAYERN LEVERKUSEN 2 a moze i 3+
Genk je u pretproslom kolu "popio" 5 komada od Chelsea, a Valencia ih je pregazila s 7:0 tako da belgijanci zele sto prije zavrsiti ruznu sezonu za njih i da se posvete domacem prvenstvu.
OLYMPIACOS-ARSENAL (gost daje gol) ili 3+
Skupina u kojoj je Arsenal siguran za prolaz a tri preostala kluba cise se bave matematikom koji bi rezultat kome odgovarao. Grci moraju pobjediti za prolaz al moje misljenje je da je Arsenal velika ekipa i da nece tako lahko predat se bez borbe cak mislim da je dobro odihrat X2
DORTMUND-MARSEILLE (oba daju gol) ili 3+
Kako Borusija igra u bundesligi nikome nije jasno u odnosu na ligu prvaka.Pred.njima je nemoguca misija pobijediti s 4 razlike za prolaz. Pobjediti mogu al s toliko razlike ko zna odluvite sami.
PLZEN-MILAN 1x
Moguce iznenadjenje kladiti se protiv favorita. Milan u ovu utakmicu ulazi opusteno jer su se zabetonirali na drugom mjestu. Plzen je vrlo dobra momcad koja nece praviti istu gresku kao ko protiv Barcelone i igrati bunker kod kuce.
Ovo su parovi kpji su meni zanimljivi
Genk je u pretproslom kolu "popio" 5 komada od Chelsea, a Valencia ih je pregazila s 7:0 tako da belgijanci zele sto prije zavrsiti ruznu sezonu za njih i da se posvete domacem prvenstvu.
OLYMPIACOS-ARSENAL (gost daje gol) ili 3+
Skupina u kojoj je Arsenal siguran za prolaz a tri preostala kluba cise se bave matematikom koji bi rezultat kome odgovarao. Grci moraju pobjediti za prolaz al moje misljenje je da je Arsenal velika ekipa i da nece tako lahko predat se bez borbe cak mislim da je dobro odihrat X2
DORTMUND-MARSEILLE (oba daju gol) ili 3+
Kako Borusija igra u bundesligi nikome nije jasno u odnosu na ligu prvaka.Pred.njima je nemoguca misija pobijediti s 4 razlike za prolaz. Pobjediti mogu al s toliko razlike ko zna odluvite sami.
PLZEN-MILAN 1x
Moguce iznenadjenje kladiti se protiv favorita. Milan u ovu utakmicu ulazi opusteno jer su se zabetonirali na drugom mjestu. Plzen je vrlo dobra momcad koja nece praviti istu gresku kao ko protiv Barcelone i igrati bunker kod kuce.
Ovo su parovi kpji su meni zanimljivi
Danas Barca igra s 3. sastavom, dobro bi bilo odigrati da ce primiti gol @1.90
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
sto se tice veceras LP leverkuzen dolazi na noge belgijancima koji sigurno zele da se sto prije zavrsi ova grupna faza , jer u posljenjde vrijeme igraju bas lose , leverkuzen pobjedom ide dalje a nemaju problema sa sastavom igraju dobro itd. , domacini nece moci racunati na neke igrace iz prve postave imaju problema u posljednje vrijeme sa postizanjem golova mislim ovdje sve osim dvice veliko iznanadjenje , ovo ce biti sigurno public bet a zna se kako obicno on zavrsi al eto mislim da nebi trebalo doci do iznanadjenja bar se nadam ... porto -zenit over kartona direkni duel ocekujem i malo nervoze na terenu nisam gledao ko sudi al ocekivati je da stave nekog sudiju koji je lak na kartonima , barcalonu necu igrati koeficijent 1,35 u super ponudi je smjesan , ok najbolji itd al nece biti haman nikoga iz prvog sastava , celzi bi trebao uzeti , jesu pod pritiskom al imaju dosta iskusnu ekipu kvalitet je tu negdje mozda i oba daju go ovdje probati jer englezi nemaju bas tako sjajnu odbranu .
Porto-Zenit prvi dogadaj ZUTI KARTON 1.75
Direktna borba za drugo mjesto,ocekujem cvrstu otakmnicu sa puno nervoze od samog pocetka i vjerujem da ce past zuti karton prije gola ili poluvremena
Direktna borba za drugo mjesto,ocekujem cvrstu otakmnicu sa puno nervoze od samog pocetka i vjerujem da ce past zuti karton prije gola ili poluvremena
Ronaldo de Assis Morreira "Ronaldinho" Gaucho ' 10 !
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Porto - Zenit over kornera
Chelsea - Valencia over kartona (Gianluca Rocchi - Iako ne dijeli tako često kartone, ovo je utakmica koja će biti "na nož", stoga odigrah over. Inače, ove godine je sudio 3 meča CL, a na svakom je pokaz'o po 3 žuta kartona.)
Dortmund - Marseille under kartona (Howard Webb - prosječno daje 4 kartona po meču. Vjerujem da će i na ovom meču biti under, jer Dortmundu je potrebno čudo kako bi prošli. Možda iz tog razloga i ne bude utakmica tako gruba.)
Sretno svima.
Chelsea - Valencia over kartona (Gianluca Rocchi - Iako ne dijeli tako često kartone, ovo je utakmica koja će biti "na nož", stoga odigrah over. Inače, ove godine je sudio 3 meča CL, a na svakom je pokaz'o po 3 žuta kartona.)
Dortmund - Marseille under kartona (Howard Webb - prosječno daje 4 kartona po meču. Vjerujem da će i na ovom meču biti under, jer Dortmundu je potrebno čudo kako bi prošli. Možda iz tog razloga i ne bude utakmica tako gruba.)
Sretno svima.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.