FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Arnelinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Arnelinho » 06 dec 2011, 13:29

VanBasten je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:Samo ako je liga 5 , bogati i bolji ruski, turski i portugalski klubovi, onda ok. Dalo bi se kombinovati, a ako je u FC Vltava United, neka hvala. Bolje je FK Sarajevo od njih.
O čemu ti ba?
Ma nek idu što se mene tiče i u Čečeniju, samo ako će platiti cifru za naše uslove, ne sadaku. Zaboli me đon gdje će šljakati nakon Sarajeva.
Ako se nadaš cifri od FK Čečenije za naše uslove, ne'š je dobit. Dobićeš za Torlaka 100 000 eura, a za ostale boga pitaj koliko. :mrgreen:

Trebali bi mi malo i na transferima pokazat tvrdoglavost i na tome se ugled stiče.

Tačnije, ne'š dobit pare za potrebe, ho'š za uslove. :D
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

alibi

Post Postao/la alibi » 06 dec 2011, 13:42

Jel i comora neko TRAZI ili ja haluciniram......

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 06 dec 2011, 13:44

Arnelinho je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:Samo ako je liga 5 , bogati i bolji ruski, turski i portugalski klubovi, onda ok. Dalo bi se kombinovati, a ako je u FC Vltava United, neka hvala. Bolje je FK Sarajevo od njih.
O čemu ti ba?
Ma nek idu što se mene tiče i u Čečeniju, samo ako će platiti cifru za naše uslove, ne sadaku. Zaboli me đon gdje će šljakati nakon Sarajeva.
Ako se nadaš cifri od FK Čečenije za naše uslove, ne'š je dobit. Dobićeš za Torlaka 100 000 eura, a za ostale boga pitaj koliko. :mrgreen:

Trebali bi mi malo i na transferima pokazat tvrdoglavost i na tome se ugled stiče.

Tačnije, ne'š dobit pare za potrebe, ho'š za uslove. :D
Terek Grozny da se kojim slučajem takmiči u PLBiH bio bi Man. City za sve naše klubove. Ljudi keširaju po 4 miliona eura za igrače ko iz ****, naši velikani o tome mogu samo sanjati. 200 milja, odnosno 400 naših kilometara je itekakva cirfa za našu ligu. PA mi smo od te cifre koju smo dobili za Džakmića živjeli po godine prošle sezone. Stvari nisu iste ko prije pada Berlinskog zida. Mi smo sada za njih sirotinja. Kao i za Azerbejđance i mnoge druge npr. Get real.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

zeljosampion
Kontakt:

Post Postao/la zeljosampion » 06 dec 2011, 13:53

Osevapili bi se kad biste prodali ovog Comora :D
1.FK Zeljeznicar
2.S.S. Lazio
3.FC Manchester United

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 06 dec 2011, 14:02

Comora prodati odma !
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 06 dec 2011, 14:11

VanBasten je napisao/la:Terek Grozny da se kojim slučajem takmiči u PLBiH bio bi Man. City za sve naše klubove. Ljudi keširaju po 4 miliona eura za igrače ko iz ****, naši velikani o tome mogu samo sanjati. 200 milja, odnosno 400 naših kilometara je itekakva cirfa za našu ligu. PA mi smo od te cifre koju smo dobili za Džakmića živjeli po godine prošle sezone. Stvari nisu iste ko prije pada Berlinskog zida. Mi smo sada za njih sirotinja. Kao i za Azerbejđance i mnoge druge npr. Get real.
Ako smo sirotinja ne znači da trebamo sisati njihovu si.su.

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 06 dec 2011, 14:13

Arnelinho je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Terek Grozny da se kojim slučajem takmiči u PLBiH bio bi Man. City za sve naše klubove. Ljudi keširaju po 4 miliona eura za igrače ko iz ****, naši velikani o tome mogu samo sanjati. 200 milja, odnosno 400 naših kilometara je itekakva cirfa za našu ligu. PA mi smo od te cifre koju smo dobili za Džakmića živjeli po godine prošle sezone. Stvari nisu iste ko prije pada Berlinskog zida. Mi smo sada za njih sirotinja. Kao i za Azerbejđance i mnoge druge npr. Get real.
Ako smo sirotinja ne znači da trebamo sisati njihovu si.su.
Bolja ej Njemačka, jel? :lol:

De ba, pare su pare. Ko da najviše, njegovo je.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 06 dec 2011, 14:17

VanBasten je napisao/la:Bolja ej Njemačka, jel? :lol:

Ako Švabi nešto prodaš , a njem se svidi, on će se vratiti i uložiti, a Rus te moRe jedino opljačkati. Ako gledaš tako "para je para" onda je svejedno, a ako hoćeš da imaš i u budućnosti para, onda je bolje za manje dati Švabi, nego prodavati Sibircima i Čečencima.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 06 dec 2011, 14:19

Arnelinho je napisao/la:

Ako Švabi nešto prodaš , a njem se svidi, on će se vratiti i uložiti, a Rus te moRe jedino opljačkati. Ako gledaš tako "para je para" onda je svejedno, a ako hoćeš da imaš i u budućnosti para, onda je bolje za manje dati Švabi, nego prodavati Sibircima i Čečencima.
Pa kojem svabi prodati igraca Comorovog kalibra, u 5-tu ligu ?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 06 dec 2011, 14:24

Arnelinho je napisao/la:

Jest sigurno, slomili su se od ulaganja u Turbinu iz Jablanice, Velež iz Mostara...
Bolan ne bio, nama pare trebaju, mi smo klub u debelom dugu kojem je primarni cilj da deblokira račun i riješi sudske sporove, odnosno postavi stvari na mjesto. Nemamo mi taj lukusz da taktiziramo na tom nivou. Shvati to. Sada je najbitnije da poslujemo u +, geografija transfera tu je malo reć' nebitna!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 06 dec 2011, 14:27

Sarajlijc@ je napisao/la:Pa kojem svabi prodati igraca Comorovog kalibra, u 5-tu ligu ?
A jesi ti zapeo za Denija, pusti dijete na miru. :lol: Ovde se priča i o Torlaku koliko vidim :arrow:
VanBasten je napisao/la:Navodno su stigle ponude za Torlaka, Čomora, Dupovca i Kojaševića.
, a njega dati za 100/200k eura je smješno. Da je jedna nula više, pa eto.

@Van Basten: Pa čekaj sad, jel' mi pare trebamo da preživimo il' da deblokiramo račune ? Neka se ta uprava malo potrudi, a ne sve što je dobro prodavat iz kluba. :roll: Neka Irfanaga digne du.pe, zna se Falit Džekom. :roll:
Zadnja izmjena: Arnelinho, dana/u 06 dec 2011, 14:32, ukupno mijenjano 1 put.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 06 dec 2011, 14:28

ma pare su pare,al razumijem sta zelis da kazes.. :mrgreen:
sto se tice prodaje ovih igraca,ako budu adekvatno zamjenjeni u vidu(vuleta,purica itd) tj provjerenih igraca onda ok.
al ako nam pojacanja i zamjena za ove igraca u budu vidu celigije i ostalih malonogometnih znalaca onda sam totalno skeptican po pitanju naseg izlaska u europu ove godine ,a kamoli osvajanja nekog trofeja :roll:
doveli smo smigalovica,djakovca..nisu momci dobili minute...a i bajraktarevic koji je igrao za sask :? je igrao dosta vremena.
dosta stvari mi je sumnjivo al i dalje potpuno vjerujem ovoj upravi i strucnom stabu...al kvalitetnih pojacanja kojima se moraju dati fine pare mora biti...necemo valjda rasprodati 2,3 glavna igraca a dovesti neke anonimuse i fol se za neke trofeje boriti..mojne te suplje...
znaci dovesti kvalitetne provjerene igrace...nek nam celigija i diatta budu jedina dvojica koju smo doveli a da veze nemamo sta mogu pruziti..
i nemojte mi samo suplje sada ..gledo ga Plisek ,pratio ga ovo ono..nista to vode ne pije...
dao bih odmah sada i diattu i celigiju i pare od comora :mrgreen: za Purica il nekog provjerenog dobrog igraca.. ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 06 dec 2011, 14:31

Arnelinho je napisao/la:a njega dati 100/200k eura je smješno. Da je jedna nula više, pa eto.
Koga?
@Van Basten: Pa čekaj sad, jel' mi pare trebamo da preživimo il' da deblokiramo račune ? Neka se ta uprava malo potrudi, a ne sve što je dobro prodavat iz kluba. Neka Irfanaga digne du.pe, zna se Falit Džekom.
Jedno je usko povezano s drugim.
Ponavljam misao iz prvog posta, ako ćemo za njih dobiti finu cifru od koje ćemo moći angažovati i adekvatne zamjene i uz to da ostane para u kasni. Onda pustiti ih sve osim Dupovca.
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 06 dec 2011, 14:36, ukupno mijenjano 2 puta.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 06 dec 2011, 14:34

VanBasten je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:a njega dati 100/200k eura je smješno. Da je jedna nula više, pa eto.
Koga?
Torlaka. I nije bukvalno 100/200 ,preciznije 100-900 000 eura.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 06 dec 2011, 14:39

Arnelinho je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
Koga?
Torlaka. I nije bukvalno 100/200 ,preciznije 100-900 000 eura.
Ma 500k je maksimum maksimuma az stopera iz PlBiH. To bi bio haos. Da je bar upisao nastup za repku možda bi i imalo neke osnove. Nećemo pretjerivat.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 06 dec 2011, 14:47

VanBasten je napisao/la:Jedno je usko povezano s drugim.
Ponavljam misao iz prvog posta, ako ćemo za njih dobiti finu cifru od koje ćemo moći angažovati i adekvatne zamjene i uz to da ostane para u kasni. Onda pustiti ih sve osim Dupovca.
Ja bih prodao druge , a ne baš njih. Odnosno, od tih 4 samo Kojaševića prodati, uz njega i Džafića (i njima slične-Pehlić,Djordje, Belošević).

A u tome što želiš da kupujemo/dovodimo igrače se ne slažem sa tobom. Ja bih onda sve para što se dobije ostavio u kasicu, a zamjenu doveo iz omladinskog pogona. Nisu to momci za bacit/podcijenit, a tada bi gubitak na transferima bio minimalan i onda bi se moglo razmišljati o boljem sutra. Čim više prilika za naše momke, čim više.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 06 dec 2011, 14:58

Arnelinho je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Jedno je usko povezano s drugim.
Ja bih prodao druge , a ne baš njih. Odnosno, od tih 4 samo Kojaševića prodati, uz njega i Džafića (i njima slične-Pehlić,Djordje, Belošević).

A u tome što želiš da kupujemo/dovodimo igrače se ne slažem sa tobom. Ja bih onda sve para što se dobije ostavio u kasicu, a zamjenu doveo iz omladinskog pogona. Nisu to momci za bacit/podcijenit, a tada bi gubitak na transferima bio minimalan i onda bi se moglo razmišljati o boljem sutra. Čim više prilika za naše momke, čim više.
Koje druge, i kome?
Kome ćeš Džafića prodat momak iz kome izišao prije dva mjeseca, od tad nije tekme odigro. Kome ćeš Beloševića prodat, za koliko, 2 kifle i Fruktal?

Ako se za ovu čestvoricu skucka milion KM, to je sasvim dovoljno da se dovedu adekvatna pojačanja, možda čak i bolji igrači od prodatih. Da se obezbjede kvalitetne pripreme, završi sezona bez turbulencija i obezbjediti Evropa. Ko zna, možda se i uključimo i u borbu za naslov. Ništa nije izgubljeno.

OK, možemo mi prebaciti juniore u prvi tim, al onda se pripremi za borbu az opstanak u najgorem slučaju, ili u najboljem poziciju an tabeli s GOŠK-om tu negdje.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 07 dec 2011, 17:59

"Neophodno je oko milion maraka za modernizaciju stadiona Kosevo na nacin da se zadovolje minimalni uslovi
za odigravanje medjunarodne utakmice."
Konacno :!:

Video nadzor :?:
Zbog sigurnosti,ok.dodatna sigurnost...objektivno,stadion Kosevo pruza najbolje uslove za gostujuce navijace.
Nadam se da je ovaj potez korak vise i kako ce u bliskoj buducnosti biti jedan od uslova za igranje u drustvu najboljih.
F.K.SARAJEVO

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 07 dec 2011, 21:09

Evo maloprije gledam pregled lige prvaka i gol Pata protiv plzena identican onom suljicevom i naravno priznat je...Joj kako bi nam ta tri boda promijenila cjelokupnu sliku :cry: [youtube][/youtube]
Mi nikada odustati necemo...

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 07 dec 2011, 23:55

10.Skoro je napisao/la:Evo maloprije gledam pregled lige prvaka i gol Pata protiv plzena identican onom suljicevom i naravno priznat je...Joj kako bi nam ta tri boda promijenila cjelokupnu sliku :cry: [youtube][/youtube]
S tim da Suljic nije isao dzonom kao ovaj , ovdje se komonto mogla svirati opasna igra.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 15 gostiju.