Uz Pirla, apsolutno glavni igrac Juventusa...tri sedmice pauze adekvatne zamjene nemamo...
Mislio sam da folira, da hoce samo Romu da propusti, ali eto...tek naredne godine cemo ga ponovo gledati
Tonija ili Iaquintu vratitt u ekipu... sad smo samo sa jednim pravim napadacem...iako je Vucko vecinom igrao na lijevoj strani, bio je toliko znacajan....e jbem ti...bas me sjebalo ovo...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Nažalost Vučinića neće biti protiv Rome, ali isto tako i protiv Novare i Udinese-a, jer je zadobio povredu, pa do kraja ove kalendarske godine neće igrati. Šteta što ga neće biti protiv Rome, ali neka se Vučko opravi i poslije nove godine nastavi tamo gdje je stao.
Ovo je sad prilika za Quagliarellu, ali moguće i za Eliju, Tonia i Jaquintu (hare ). Nadam se da će sad Quagliarella zamjeniti Vučka na pravi način
Ma ne moze Fabio da ga zamijeni...fali mu utakmica i ja sam u onakvoj formi ..volio bih da me demantuje, ali on nije ni blizu one forme...sto je i logicno....
Bice problema, jer smo ostali samo sa Matrijem...treba vratiti Iaquintu i Tonija..mogu pomoc sigruno..ne znam sto je Tonija uopce i izbacio iz ekipe...cesto nam je falio taj napadac, jer Alex i Quagliarella to nisu, a nisu ni kao nekad...meni bi on prije sjedio na klupi...
Svaki put kad su usli, nista znacjanije se nije promijenilo u igri...falio nam je tacno napadac u tim trenucima...
Roma, Novara, Udinese
Ocekivo sam 7 bodova minimalno....sad sam i sa pet-šest zadovoljan...
Bolognu valjda prodjemo...
Nisam pesimista, nego je cinjenica da nemamo zamjenu za Vucinica, kao ni za Pirla..oko njih se sve vrti, jer samo oni imaju tu lucidnost u igri...
Da se bar Kraske hoce vratiti pa sa 4-3-3..pepe,krasic i matri...ali Conte fkt ne racuna na njega
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
sarajlija89 je napisao/la:Ma ne moze Fabio da ga zamijeni...fali mu utakmica i ja sam u onakvoj formi ..volio bih da me demantuje, ali on nije ni blizu one forme...sto je i logicno....
Bice problema, jer smo ostali samo sa Matrijem...treba vratiti Iaquintu i Tonija..mogu pomoc sigruno..ne znam sto je Tonija uopce i izbacio iz ekipe...cesto nam je falio taj napadac, jer Alex i Quagliarella to nisu, a nisu ni kao nekad...meni bi on prije sjedio na klupi...
Svaki put kad su usli, nista znacjanije se nije promijenilo u igri...falio nam je tacno napadac u tim trenucima...
Roma, Novara, Udinese
Ocekivo sam 7 bodova minimalno....sad sam i sa pet-šest zadovoljan...
Bolognu valjda prodjemo...
Nisam pesimista, nego je cinjenica da nemamo zamjenu za Vucinica, kao ni za Pirla..oko njih se sve vrti, jer samo oni imaju tu lucidnost u igri...
Da se bar Kraske hoce vratiti pa sa 4-3-3..pepe,krasic i matri...ali Conte fkt ne racuna na njega
Od ove 3 utakmice. Novaru bi trebali hladno dobiti, Roma je oslabljena kao nikad, a s Udineseom ce biti tesko. Sto se tice izostanka Vucinica, ja mislim da imamo igrace koji mogu da iznesu utakmicu. Ocekujem 9 bodova ovdje. Imamo Eliu, Krasu, Giancerinija (koji je poceo da lici na nesto), Estija (vidi se da zna po nesto s loptom), Quag je tu, Toni se moze vratiti. Ja sam optimista. Imamo sad tu utakmicu protiv Bologne, pa nek igra drugi tim, da vidimo sta i kako cemo.
Storari
Motta Sorensen Bonuci De Cegile
Krasa Pazienza Marrone Elia
Quag Toni
Giancerini, Esti, Jakinta nek udju s klupe.
Ja mislim da smo i sa ovakvim timom favoriti protiv Bolgne(koja nam je uzela bod na nasem stadionu, nakon naseg vodstva, crvenog kartona Vucka i milion nasih prilika)
Zasto ne probati? Ovaj nas drugi tim je kad dobro pogledas mnogo jak
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Ma dobro, nece ni Bologna ici na kup, valja im se borit za opstanak...ne bi trebali...favoriti smo i da izvedu najjaci sastav...nije to upitno, ali ce zavisti od pristupa...ako budemo dali sve od sebe, idemo dalje.
Ove tri prvenstvene su bitne..dva teška gostvanja...ne treba Romu otpisat...
Novara cemo lako, bar bi trebali...
Udinese ce biti derbi prvenstva
Hajde, bar šest bodova...bolje i to, nego pobjeda i dva remija...hajmo bar jednu na strani dobiti...
Ja imam veliku zelju da se Krasic vrati u ekipu...bas kao i Nedved, verujem u njega, ali...
@dzeno
hahahah
Btw...cini mi se da je bianconero opet dobio ban nemam pojma zasto i kako spam vjerovatno ccc
dzenan01 je napisao/la:Ovdje je sve jasno, u tim treba vratiti AMAURIA !!!
Bolje bih ja od frizurice odigrao!
Eto prilike za Quagliarelu i da vidimo kako to može funkcionisati, Delpa vjerovatno neće biti u konkurenciji za kup utakmicu.
Iaquinta i Toni na klupu protiv Rome... mogu poslužiti kao jokeri
A za kup sumnjam da će Conte puno eksperimentisati.
Ne bi me čudilo da odigra i 4-5-1 sa isturenim Matrijem protiv Rome, a Garibom na lijevom krilu
Eto prilike za Quagliarelu i da vidimo kako to može funkcionisati, Delpa vjerovatno neće biti u konkurenciji za kup utakmicu.
Ne bi me čudilo da odigra i 4-5-1 sa isturenim Matrijem protiv Rome, a Garibom na lijevom krilu
Po meni je glupo da igramo s prvim timom kup protiv Bologne, ali eto...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Najvjerovatnije da će to i biti, s tim da će onda malo više prostora imati u sredini Marchisio i Vidal, jer Esti nije toliko off kao Vučinić...
Ja imam neki osjećaj da bi Fabio Q mogao iskoristiti ovaj izostanak Vučka, jer ako bi igrao protiv Bologne 90 minuta to bi mu bila prva utakmica od 90 minuta nakon mnogo vremena, mi smo njega gledati najviše 40 minuta, ali realno u utakmicama kad smo se mučili, iako smo bili bolji. Ali kad on igra 90 minuta to je druga priča !
Ali imam i Krasić, Garibija i Đakerini koji mogu pomoći, pa i Toni ( dobro si ovo napisao sarajlija89, jer je on nekako zapostavljan, ali kad god je ušao u igru odigrao je odlično, čak nas prošle sezone i spašavao).
sarajlija89 je napisao/la:Ma dobro, nece ni Bologna ici na kup, valja im se borit za opstanak...ne bi trebali...favoriti smo i da izvedu najjaci sastav...nije to upitno, ali ce zavisti od pristupa...ako budemo dali sve od sebe, idemo dalje.
Ove tri prvenstvene su bitne..dva teška gostvanja...ne treba Romu otpisat...
Novara cemo lako, bar bi trebali...
Udinese ce biti derbi prvenstva
Hajde, bar šest bodova...bolje i to, nego pobjeda i dva remija...hajmo bar jednu na strani dobiti...
Ja imam veliku zelju da se Krasic vrati u ekipu...bas kao i Nedved, verujem u njega, ali...
@dzeno
hahahah
Btw...cini mi se da je bianconero opet dobio ban nemam pojma zasto i kako spam vjerovatno ccc
Ma @Bianconeri se sa Čelikovcima tamo nešto pokačio na Premijer ligi.
On ne traži belaja, belaj njega nađe
haj tebra kad se vratiš hajd'mo ganjati gare kakve a ne po Premijer ligi se borit' vidiš da nema fajde.
Buffon
Licht Barzagli Bonucci Chiellini
Pirlo Vidal
Pepe Marchisio Estigaribia
Matri
Smio bih se zakleti da će Conte ovako početi protiv Rome
Ove sezone, ova ekipa je pokazala karakter, odlucnost, predanost dresu Juventusa...najvaznija stvar je da smo davali sve od sebe, uvijek. Ne moze se uvijek ni pobjeđivati, ali kada vidim pristup, borbenost i zelju, nista ne zamjeram...
Svjesni smo da nam fale 2-3 igraca, da bi bili jos bolji, ali ovi momci su zasluzili podrsku, jer se bore...
Ko god bude igrao, ne sumnjam da ce dati sve od sebe...a aBd ni rezultati nece izostati...
Uspjesno apsolvirat ove preostale utakmice, pa u januaru vidjeti jos sta i kako...
FORZA JUVE
Evo jedan antologijski snimak, na danasnji dan 1953. godine
[youtube][/youtube]
Vidjeh Boniperti dobio crveni
Nek bude ovako i u Rimu...3:0
Kako god su grizli protiv Cesene ne sumnjam da tako neće biti ni protiv Rome.
Conte zna napucati motivaciju i što bi jedan ''naš'' rekao ''galvanizirati'' igrače koje vodi
Velika većina njih ima pregršt motiva da osvoji veliki trofej u svojoj karijeri (Licht, Bonucci, Chiellini, Vidal, Marchisio, Quagliarela, Pepe, Esti, Giacherini, Vučko, Pazienza)
ili da u (skoro) zenitu svoje karijere odu kao pobjednici i šampioni (Barzagli, Buffon, Toni, Iaquinta, Del Piero, Pirlo)
Vjerujem Conteu i njegovoj sposobnosti da ove želje, motiv i jednih i drugih pretoči u stvarnost.
Prema pisanju Sunday Timesa Ferguson zeli prodat i Ferdinanda i Vidica??? Vidica bi definitivno volio vidjeti u Juventusu a sto se tice Ferdinanda frajer je odigrao tek 70 tekmi za United u zadnjih 3.5god znaci ima problema sa povredama tako ne hvala.
Takodze se suska da Anelka i Alex zele napustiti Celzi i da im je klub izasao u susret pa nesto kontam nebi mozda bilo loze dovest Anelku do kraja sezone??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Vidić bi bio ekstra pojačanje, mada mislim da stari lisac Fergie neće pristati na Marottine 6584 rate
Ferdinand ne
Alex i Anelka - nekako mislim da ni jedan ni drugi nisu za Juventusa, prvi zato što je već načet ozljedama i ''teretnjak'' stoper, a drugi zato što je i on izraubovan i islužen napadač, ima iskustva i to sve ali lično ne bih volio vidjeti Anelku u našem dresu, nama treba dugoročnije rješenje na mjestu napadača.
Od svih nabrojanih, samo se Alex moze dovesti i realna je meta, jer za ostele nemamo lovu(treze visoke plate),a i rizik je...sta ce nam rio ili anelka sad...stari su...
Ko ne bi Vidica volio, ali nema od tog nista....taj ce u Real...
Što reče sarajlija, ne bi bilo fer da Krasić ne dobije više niti jednu šansu. Svi govore tipa "zna samo trčat' ko muha bez glave" ili "dribling samo u jednu stranu " .. Pa kako mu je sve to prolazilo kad je tek došao i kada je bio naš ubjedljivo najbolji igrač? Mora dobiti još jednu šansu, pa ako i nju prokocka, Bože moj i bolji igrači nisu uspijevali u Juventusu .
Steta za Vucka, ali mora se ici dalje, ima tu dosta dobrih zamjena, Elia, Esti, Krasic pa i Fabio Q moze odigrati tu poziciju. Vjerujem u Contea, znam da ce naci najbolje rijesenje