AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

MauroACM
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la MauroACM » 03 dec 2011, 11:06

^Istina Nocerino se izmašio, ali pogledaj prethodne mečeve u dresu Milana pa ćeš doći do zaključka da je je jedan od najboljih igrača ove sezone, a doveden je za samo 500 hiljada eura što je doista sića u Calciu. :mrgreen:

btw.Ibrahimović poželio da Guardiola dobije malariju

Kod: Označi sve

Vrijeme je darivanja, pa mnogi pišu pisma Djedu Mrazu sa svojim željama. No, ima i 'podlaca'.

Naime, na Yahoovoj stranici, u rubrici 'Dirty tackle', domišljati se autor poigrao sa Ibrahimovićem i umjesto njega sastavio listu. Iako švedski nogometaš o Guardioli nema lijepo mišljenje, ne vjerujemo da bi mu baš poželio da dobije malariju. No, pročitajte što su još Ibrahimovićeve 'želje'.

- da svi kupe moju knjigu, 'Ja sam Zlatan', i da je obožavaju kao Sveto pismo
- da osvojim Europski Kup
- želim deku s rukavima
- da nastavim biti Zlatan
- novog suigrača da ga mogu udariti
- da Pep Guardiola živi viječno i da ostatak života svaki dan ima trovanje hranom
- da Shakiru usisa crna rupa i da se više nikad ne vrati na naš planet
- 25 € na Amazon poklon kartici
- novi Tamagotchi.
- Batman odijelo koje ima bradavice
- da Pep Guardiola osvoji lutriju a da je glavna nagrada - malarija
- drugu deku s rukavima
- Želim Sunce, želim ga posjedovati 
:mrgreen:
Il club più' titolato al mondo.

Per sempre Rossonero

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 03 dec 2011, 11:35

Milan podiže formu; kako je lijepo sada pogledati tabelu. :D Nadam se da će Robinho konačno početi pogađati zicere, ovako postaje Torres broj 2. :roll: Nocerino sve bolji i bolji, iako je propustio nekoliko dobrih šansi. Ibra odličan, bravurozan; perfektan, rekao bih. Kaladze je samo ubrzao stvari i previđeni razvoj događaja u korist Rossonera. Nećemo mi zaboraviti našeg Gruzijca. :mrgreen:

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 03 dec 2011, 12:02

Sinoc rutinski, sreca pa imamo velike igrace kakav je Zlatan. Boateng sve bolji i bolji. Robinho sve gori i gori. Evo moja kratka analiza:

Amelia- nije nesto pretjerano zaposlen bio, ali i ono malo pokupio.
Silva- Stub nase odbrane, kao i uvijek odlican.
Yepes- Izuzetan sinoc iako je Genoa bila do sada najdefanzivniji protivnik.
Antonini- Igrac koji igra ulogu koja se zove "NISTA". Tu je najjaci u Evropi.
Abate- Definitivno najbolji desni bek Italije. Izuzetan prema naprijed i korektan prema nazad.
Ambrosini- Napisat mu zahvalnicu. Ono sto igraju on i Antonini mogao bi odigrat bilo koji forumas odavde. Fuli covjek loptu u 16 metara gol sansa.
Nocerino- Solidan. Zabio i pogodak. Mene podsjeca na Gatusa samo malo bolje tehnicki potkovan.
Aquilani- Dobar. Trudi se a zna igrati lopte. Fino je pojacanje definitivno.
Boateng- Sinoc nas najbolji igrac realno. Zadnjih 5-6 utakmica napreduje, za njegovu poziciju nema zime.
Robinho- Tragi-komedija. Tragicno je sto ga svi nose u duelu ko da je beba, a komicno je onaj njegov zicer koji moj dedo sa 3 gelera u nozi ne bi promasio.
Ibrahimovic- Bilo i boljih partija ali sinoc opet ponajbolji. Nekoliko losih slobodnjaka ali opet preokrenuo utakmicu. Penal i crveni nad njim + iskoristio penal.

Genoa me negativno iznenadila. 6 defanzivnih igraca na svom terenu je previse.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 03 dec 2011, 17:39

retro je napisao/la:Istina da promasuje nemoguce i da igrac njegovog renomea ne bi smio u kontinuitetu onako promasivati, ali od njegovog povratka mi smo zaigrali kako treba. :D
ovo je apsolutno tačno. bez robinha milan se muči u napadu mnogo više. ovako robinho stvara prostor i rasterećuje ibru. ibra i binho su najbolji tandem, nekako su kompatibilni dok su ibra i pato nekako slični igrači i imam dojam da iako mogu zajedno igrati nisu ubitačan kao binho+ibra. binho nije u nekoj formi ali i ovakav je veoma koristan. da sinoć nije mašio onu zicerčinu rekao bih da je odigrao koliko toliko solidno. jbg realno ko očekuje od robinha da bude kao zlatan kontinuirano mjesecima u dobroj formi??? kako vidim mediji ne štede robinha danas, to je najmanje što mu treba da vrati samopouzdanje.

@MauroACM slažem se za nocerina u potpunosti. dobro je crudelli to primjetio :lol:
zaista on i boateng dovedeni za siću a obojica su pun pogodak. nocerino nosi #22 i ovako kad bi čovjek gledao njegov hattrick nedavno i već 5 golova na contu ali i njegovu ofanzivnu igru lako bi pomislio da je kaka pustio bradu :mrgreen:

samo da ne bude više povreda i da se tim još bolje uigra i nema zime. milan je daleko najkvalitetnija ekipa i uz par dobrih pojačanja mogao bi to biti lako i najbolji napad na svijetu bez pretjerivanja. nešto kontam ako bi zaista došao tevez i erikssen ili ganso rekao bih da je to najjači napad milana još od vremena van bastena. sheva je bio strašan, najjači napadač uz ronalda kojeg sam gledao ali nije imao jakog partnera (kaku ne brojim tu), eventualno, comandini, tomasson ili inzaghi koji je bio i tad dosta van terena. ovako ibra, tevez, pato, robinho itd. zaista slatke bi to muke bile za allegrija.

btw primavera varese-milan 2:3.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

MauroACM
Kontakt:

Post Postao/la MauroACM » 04 dec 2011, 08:08

Što se tiče rostera naše momčadi dug je period oporavka Cassana koji je blistao na početku sezone, ali onda se desila nesreća koja je potresla cijelu upravu Milana i ja ne očekujem od Antonia da će se vratiti na teren sve do aprila/maja. Bio je odlična alternativa za Robinha i fantastičan joker s klupe, ali sada se nalazimo u nezgodnoj poziciji jer Robinho je totalno izvan forme i maši zicere koji se ne smiju desiti niti u jednom trenutku.

Nadam se da će naš coach posegnuti za novim igračem u januaru jer na toj smo poziciji veoma tanki, a kao alternativa čitao sam da nam se nudi Tevez koji bi nam došao "ko kec na desetku" jer svojom sposobnošću i inteligencijom može da riješi utakmicu u dva poteza. Istina Carlos jeste skup, ali vjerujem da bi bio odlična investicija. Ako se naša uprava ne bih željela odlučiti za ovaj potez preporučujem im da dovedu Cercija iz Viola koji ove sezone pruža odlične partije + mlad je, željan dokazivanja, doveli bi ga za manje pare.
Il club più' titolato al mondo.

Per sempre Rossonero

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 04 dec 2011, 14:26

Nešto se šuška da ce Liverpool pokusati vratiti Aquilania u januaru da li je to moguce
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 04 dec 2011, 15:13

On 25 August 2011 it was announced that Aquilani would be joining A.C. Milan on loan for the 2011-2012 season with Milan having an option to make the move permanent at the end of the season
znači ako milan odluči da ga kupi na kraju sezone moraju platiti ugovorenu sumu a tu liverpool ne može ništa. nešto slično je bilo i sa bordauxom i gourcuffom kada je milan bio prinuđen da ga proda francuzima za 15m eura.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 04 dec 2011, 18:11

poništen žuti karton nesti u tekmi protiv barce a dodijeljen aquilaniju koji je već imao tada žuti. tako da aquilani neće biti u sastavu za viktoriu plzen. jbt koja farsa od ove uefe. sudije ne razlikuju igrače šta ćeš dalje...

ja im halalit' neću!

[youtube][/youtube]

edit: prema sky italiji tevez je već odabrao milan, nema povratka više, treba da se klubovi dogovore oko posudbe i keša.

slika

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 05 dec 2011, 23:41

AC Milan and Tevez, here we go! The agreement was reached in the evening today: Adriano Galliani met by "Giannino" with Kia Joorabchian, the player's agent, making a leap forward towards a successful negotiation.
finoooooo ;)

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 06 dec 2011, 00:09

meskalin je napisao/la:
AC Milan and Tevez, here we go! The agreement was reached in the evening today: Adriano Galliani met by "Giannino" with Kia Joorabchian, the player's agent, making a leap forward towards a successful negotiation.
finoooooo ;)
Steta samo sto ne moze igrat LP
Al zato cemo silovati Seriu A :D

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 06 dec 2011, 00:23

Warrick je napisao/la:
meskalin je napisao/la:
finoooooo ;)
Steta samo sto ne moze igrat LP
Al zato cemo silovati Seriu A :D
to i ja velim, ali ako dovede Monotoliva moglo bi i nesto i biti jbg nikada se ne zna :) ali Seria A przionica :)

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 06 dec 2011, 10:24

danas zadnja utakmica LP, sve riješeno prošli smo dalje kao drugi u grupi, danas max odmara neke igrače(ibra, abate, silva,KPB) i počeće sa ekipom koja vjerovatno nikad dosad nije igrala zajedno, kažu da je danas zadnja šansa za taiwa da pokaže da je materijal za milan, bojim se da mu je odlazak vrlo blizu. Mexes konačno spreman, pet mjeseci nakon dolaska u milan napokon da vidimo šta može, uglavnom ovaj sastav se očekuje
Amelia; De Sciglio, Bonera, Mexes, Taiwo; Nocerino, Ambrosini, Emanuelson; Seedorf; Pato, Robinho.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 06 dec 2011, 11:55

Uglavnom izgubiti ne bi trebali.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 06 dec 2011, 14:44

@retro ne bi se iznenadio, ne bas da izgube, ali da ne pobjede recimo. Milan tako igra. Cim obezbjede prolaz postaju nezainteresovani. Ono bas kulerski. Nije bitna prva, druga pozicija, bitno je proci do eliminacione faze, a tamo su tate-mate
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 06 dec 2011, 17:16

ko će im znati, moguće da će rezerve zapeti da se dokažu i pobijede! iako realno plzen nije loša ekipa. a što se taiwa tiče njegov je problem što nije italijan pa se forsira onaj panj antonini. dovoljno je bilo vidjeti protiv lošeg chieva da svaki njegov kontakt s loptom bio epic fail. nadam se da čekaju da taiwo nauči jezik i da se upozna sa calciom i da pokaže šta zna. ako je ljetos mogao zaustaviti ponajboljeg krilnog igrača robbena znači da ima ogroman potencijal!

nego niko ništa ne govori za megazvijezdu maxi lopeza :lol:
benvenuto maxi, ajde neka i njega na klupi. catania je potvrdila dogovor s milanom, vjerovatno će već u januaru u milan. tevez je imho gotov deal, ostaju detalji, milan ga želi, tevez želi milan, mancini ga ne želi :lol: , city ga ne želi a sad da im je stalo do para i nije... bit će to strašan napad! spominje se da će milan ovih dana pregovarati sa paulinhom iz corinthiasa. njegov agent će pregovarati navodno sa romom i milanom, koja ponuda bude bolja tu bi navodno trebao igrati. samo ovo neće biti jeftina investicija, corinthas ima puno para a za ovog veznjaka platili su 10m eura.

samo se nadam da je montolivo od prije riješen problem jer je veći prioritet od teveza, napad je i ovako jak. izgleda papa berlu se okrenuo svojoj staroj/novoj igrački i moglo bi tu biti svega!

što se tiče tekme večeras bit će šaren sastav pa mi mogao s rajom gledati chelsea-valenciu pošto je to najinteresantnija tekma večeras.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 06 dec 2011, 17:50

zar stvarno misliš da će milan u januaru dovesti dva napadača?
ja ne vjerujem, a ni ne trebaju nam, bolje da se na nekog veznog koncentrišu.
volio bi noćas pogledati utakmicu najviše zbog mexesa i taiwa(bolje mu je da odigra utakmicu života ako misli ostati) i da vidim još koji promašaj robinja ali neda mi se patiti sa streamovima, čekam pregled na tv i komentare na forumima, rezultat inače nebitan, ali treba ići na pobjedu čisto zbog koeficijenta, ne toliko za ligu već klupskog-pokušati se vratiti u prvi šešir, mada će to biti teško
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 06 dec 2011, 18:29

jedino da maxi dođe na ljeto (on je gotova stvar, samo da se utvrdi kad dolazi) a tevez sada. berlusconi ima fetish na te napadače jbg. ali zaboravljaš da nema cassana a i puno se priča da bi i pippo mogao u parmu ili negdje drugdje već u januaru iako najnovije vijesti kažu da bi mogao ostati do kraja sezone. s obzirom da binho maši nemoguće a pato igra toplo hladno a el sharaawy prezelen dobro bi došao tevez itekako. naravno stoji to da je kreativac i to ofanzivni vezni prioritet.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 06 dec 2011, 19:17

Evo nama izgleda Teveza :D

Bit ce to odlican odradjen posao, bravo Galliani :!:
-RIVALDO-

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 06 dec 2011, 19:22

senad_flamin je napisao/la:Evo nama izgleda Teveza :D

Bit ce to odlican odradjen posao, bravo Galliani :!:
Bit ce mi krivo ako nama ne dodje, jer sam ga zelio iako mnogi nisu ...
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 06 dec 2011, 19:30

Evo sve dogovoreno oko detalja sa njim.. veceras se salje sluzbena ponuda, posudba sa pravom otkupa od 22 mil. € koliko sam uspio procitati...
-RIVALDO-

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: galia95 i 8 gostiju.