Vaterpolo

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

DANTES
Kontakt:

Re: Vaterpolo

Post Postao/la DANTES » 13 nov 2011, 14:22

kakva su oni nekad ekipa bili....bogatiji od pro reka, moćniji.....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 26 nov 2011, 23:53

MONDO
VATERPOLO (LŠ): Soro sa "sto ruku"!

26. novembar 2011. 23:02 > 23:07

Crno-beli na Banjici pobedili mađarski Eger 9:6 (4:2, 2:0, 2:3, 1:1) i u trećem kolu Lige šampiona konačno stigli do trijumfa.

Branilac titule slavio je uprkos odsustvu trenera Igora Milanovića, koji je izdržavao drugu od tri utakmice suspenzije, koju mu je izrekao LEN.

"Ekipa je pokazala da ima kvalitet. Uveli smo utakmicu u ritam koji nam odgovara, dobrom odbranom i izvanrednim Slobodanom Sorom na golu. Postojao je imperativ pobede, ali smo pokazali da znamo da se nosimo sa njim", rekao je Milanovićev asistent Uroš Stevanović.

"Podižemo nivo igre kako smo planirali i želimo da u Egeru budemo još bolji, da i tamo osvojimo tri boda".

Vašaš je u drugom meču C grupe pobedio Seged sa 12:9, pa sada ta dva tima imaju po šest bodova, Partizan četiri, dok je Eger i dalje na nuli.

Partizan je već u prvoj četvrtini nagovestio da prvak Mađarske neće uspeti ravnopravno da mu parira. Eger je iz peterca poveo 1:0, zatim i sa 2:1 iz jedne kontre, ali to je bilo sve od gostiju.

Soro je posle dva brza gola Mađara briljirao i sa lakoćom zaustavljao šuteve Egerovih bekova, koji su se sve ređe odlučivali na šut kako je meč odmicao.

"Imali smo sve što nam je nedostajalo u prethodnim utakmicama. Rezultat je pravi pokazatelj igre i očigledno je da podižemo formu", rekao je Soro.

Na drugoj strani su Aleksandar Radović i Miloš Ćuk naizmenično pogađali za vođstvo Partizana, a veliki posao odradili su i centri Miloš Korolija i Miloš Vukičević. Oni su "zaradili" veliki broj isključenja i omogućili saigračima da već do poluvremena reše pitanje pobednika.

"Odigrali smo na visokom nivou. Očekivali smo pobedu i ona nam puno znači. Utakmica je bila fizički veoma zahtevna i morali smo da se pomučimo da bismo se odvojili na tri gola razlike. Nadam se da ćemo ovako igrati i u sledećem meču", izjavio je Stefan Mitrović.

Po dva gola za Partizan dali su Miloš Ćuk, Radović i Mitrović, a po jedan kapiten Vladimir Vujasinović, Nikola Dedović i Milan Aleksić.

Kod Egera su strelci bili Biroš, Varga, Tamaš Mezei, Lukaš Seman, Bice Batori i Gabor Kovač.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 nov 2011, 00:24

U sjajnoj atmosferi i prepunom Tasu(oko 2000) gledalaca Crvena Zvezda i Posilippo su odigrali na ravne casti 9:9.Jos jednom je nas tim pokazao da su se konsolidovali i da mogu da krenu u ozbiljnije stvaranje ekipe.Imali smo i vodstvo od 8:6 ali jbg dali smo Italijanima sansu da pridju sto su ovi uspeli da iskoriste.Sledi nam put u Napulj nece biti lako ali ne treba se a znam ni da se ovi momci nece predati.
& $. $ 2000. $: & (&), " ("). " ": Црвена $ Вет 5 (3), ? 9 (6). ": ? 1(1).

ЦРВЕНА $ ВЕТ: ?, С." 2, ", ", " 1, ?, ",В." 1, $ 1, ?, " 4, ", $ .

?: ", Перез 1, ", & 2, ?, ? 1, ? 3, ? 1, ?, $,& 1, ".
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 05 dec 2011, 16:02

E da VK Partizan je osvojio 22. Kup u istoriji. U finalu savladao VK Veterane CZ samo sa 12-7
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 dec 2011, 21:26

DANTES je napisao/la:E da VK Partizan je osvojio 22. Kup u istoriji. U finalu savladao VK Veterane CZ samo sa 12-7
Sledeci put ce to biti jos manje. ;)
Jednostavno vidi se itekakav napredak u vaterpolu Crvene Zvezde,danas sjajne rekao bih 2.5/4 i onda pad,jednostavno jos uvek nismo nivo da se vise nadigravamo sa Partizanom,ali nakon sto nismo imali kluba i nakon sto smo se i ovako digli ja sam prezadovoljan,bitno je da smo opet uzeli Vosu i pokazali da smo drugi tim Srbije,ali treba jos posla da se stigne bar priblizno Partizanu,ali na dobrom smo putu,samo treba da se radi kao i do sada. ;)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 05 dec 2011, 21:45

E to mene cudi. Vojvodina godinama radi i polako sitnim korakom napreduje. Zvezda se opet pokrene pod drugim imenom i odjednom su bolji. Kako, odakle? Jes da je par bivsih partizana doslo u CZV, a vojvodina ima kao sistem i kontinuitet. P.S. Ne zavaravaj se. U losoj smo formi. Ovo nije mjerilo. Mada imate moju podrsku. Treba nam jos dobrih klubova.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 dec 2011, 21:59

DANTES je napisao/la:E to mene cudi. Vojvodina godinama radi i polako sitnim korakom napreduje. Zvezda se opet pokrene pod drugim imenom i odjednom su bolji. Kako, odakle? Jes da je par bivsih partizana doslo u CZV, a vojvodina ima kao sistem i kontinuitet. P.S. Ne zavaravaj se. U losoj smo formi. Ovo nije mjerilo. Mada imate moju podrsku. Treba nam jos dobrih klubova.
Zato sto je Zvezda brand,privuce za pola godine sponzora koliko Vosa za celo postojanje,realno svako ce ti uvek radije dati novce Zvezdi nego Vosi ma u kakvom god stanju bili,jer ce paznju uvek vise privuci ime Crvena Zvezda nego Vojvodina.Isto tako Zvezda je napravila strasnu upravu i ljude oko kluba,ljudi koji zive za Zvezdu i kojima je Zvezda pa tek onda licno stanje primarno u zivotu. ;)
Nema to Partizan je li ili nije u formi vidi se po igri,pre nas je Partizan sa pola snage gazio strasno,sada vec ni to ne mogu i dobili su nas juce na snagu i svezinu,videlo se protiv Oradee koliko je ustvari Zvezda jaka,pa i protiv Posillipa kada smo nesretno dosli samo do boda,jednostavno krupnim koracima se grabi ka vrhu. ;)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 06 dec 2011, 14:58

Samo budala misli da nece doci jednog dana do pada Partizana. To je zakon sporta, zivota i prirode. Samo je pitanje hoce li biti dovoljno jakog tima da to iskoristi. Bez obzira na pare, partizanu uvjek ostaje najbolja skola na svijetu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 dec 2011, 20:16

DANTES je napisao/la:Samo budala misli da nece doci jednog dana do pada Partizana. To je zakon sporta, zivota i prirode. Samo je pitanje hoce li biti dovoljno jakog tima da to iskoristi. Bez obzira na pare, partizanu uvjek ostaje najbolja skola na svijetu
Pa ne znam da li se to moze reci skola,jer ja skolom smatram ono kad igrac pocne tu ili dodje "veoma mlad",jbg ja skolom ne smatram igraca koji dodje sa 15 godina a sa 18 zaigra u prvom timu,a pre toga trenirao 3-4 godine negde drugo.Kod vas trenutno ima jedno 4-5 igraca u omladinskoj skoli koji su dosli nakon sto se Zvezda rasformirala i igraju po vasim filijalama.Npr.jedan Gogov igra za Banjicu,veliki talenat bio,verovatno je i sada nisam ga gledao odavno,on je tamo presao kada se Zvezda rasformirala. ;)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 06 dec 2011, 20:45

Skola je kad Filipa i Djordja Filipovica stavis u prvi tim sa 15 godina. Uostalom skola je medju najpriznatijim u svijetu. Dok je Becej dominirao, Partizan je stvarao Ikodinovica, Udovicica, Nikica, Gocica, kasnije u vremenu Jadrana (opet nije bilo para) stvorise se Filipovici, Korolija, Pijetlovici. I da naravno da jeste skola ako dovedes klinca od 12 do 15. Isto ko da si rekao da nije srednja skola skola vec samo osnovna ;-)
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 dec 2011, 22:59

Naravno da je to skola nista ja nisam rekao za ubacivanje momaka,ne zaboravi da su Filipovici i ponikli u Partizanu,i to je ono sto Partizan odvaja od drugih,jer ostali koriste igrace sa strane jer imaju finansijsku moc,Partizan je relativno limitiran sa finansijama,a zna da vecina srpskih vaterpolista nema kvalitet da se uhvati u kostac sa najmocnijima i na isto im dodje da forsiraju svoje klince ili da uzimaju sa strane igrace sirom Srbije,a u ovome prvom slucaju vise mogu da dobiju.

Znaci ti kazes ako igrac dodje u 15 godini i zaigra sa 16-17-18 godina u klubu da se moze reci da je prosao skolu kluba i da je kako to vole reci "dete kluba".Vidis i sa strucne strane je to pogresno,jer bas imam neke delove u tome u vezi polaganja za licencu. ;)
Npr.Adem Ljajic ni u kome slucaju nije prosao skolu Partizana,samo 2 godine u mladjim kategorijama nisu dovoljne ze to zvanje.Istina on je u Partizanu stasao kao fudbaler,i Partizan je najzasluzniji za njegovu karijeru ali nije dete. ;)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 06 dec 2011, 23:09

To je cista demagogija po meni.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 08 dec 2011, 21:46

Cestitke vaterpolistima Partizana na jos jednom osvojenom evro trofeju-Super kupu Evrope. Nasi momci su pobjedili italijansku Savonu u Italiji rezultatom 11-6. BRAVO!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 dec 2011, 21:00

Srbija dobila organizaciju za prvenstvo 2016.godine. 8-)
Prema informacijama igrace se u nekoj dvorani,najverovatnije Pioniru,ali nije iskljuceno i da to bude Arena. ;)

Vinko
Kontakt:

Post Postao/la Vinko » 11 dec 2011, 21:05

у " ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ја не ' ?,? зато ? туцат орахе.

" се зна," је & - " $,' ? ".

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 14 dec 2011, 20:19

Tezak poraz Partizana od Egera u Madjarskoj 12-7. Nista nije funkcionisalo, ali opet je bilo nekih prilika. Kako god sanse i dalje postoje, ali bice tesko u grupi sa sve Madjarima.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 17 jan 2012, 14:42

sto nema prenosa srbija-njemacka?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 jan 2012, 15:10

DANTES je napisao/la:sto nema prenosa srbija-njemacka?
Ne znaju ni oni verovatno. :mrgreen:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 17 jan 2012, 15:30

Ja mislim da je do domacina
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 feb 2012, 20:53

U subotu pocinje Vaterpolo Sampionat Srbije. U ligi 6 ekipa - Crvena Zvezda,Partizan,Vojvodina, Banjica,Beograd i ZAK.Bice odigrano 10 kola .Zvezda prvo kolo igra u Novom Sadu.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.