Sportski komentatori
- the scouser
- Kontakt:
Re: Sportski komentatori
Onaj Gojko Andrijašević na SK-u je nešto najgore što sam čuo u životu. Zvuči nezainteresovano maksimalno, k'o da bi radije komio grah nego se bavio tekmom. Onda, elokvencija na nivou nekog dječarca iz šestog razreda, ne možeš da vjeruješ kakve su to rečenice i konstrukcije. Onda nepoznavanje igre, vidi neke faulove Bože sačuvaj, a neke krucijalne momente utakmice on prokomentariše "Pa doobrooo, možda je faul, a možda i nije". Ne zna ni minimum minimuma o igračima, zna ono što pročita sa neke stranice u toku prenosa, ime, i bivše klubove. I na kraju onaj glas k'o da rak grla ima, hripa kompletnu utakmicu. Za njega je Zoran Šuko fudbalski ekspert #1
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Šuko je jedan od boljih komentatora. Ja ne znam što ga raja ne gotivi.
Imam filing za komentarisanje i prijatan glas, e to što je nekada brzoplet je druga stvar.
Slažem se sa @scouserom, Gojko je katastrofalan!
Imam filing za komentarisanje i prijatan glas, e to što je nekada brzoplet je druga stvar.
Slažem se sa @scouserom, Gojko je katastrofalan!
jel to ovaj sto je veceras liverpool prenosio?? svak prica ono smanje ton i slicno kad kemo, shuko, bilic i ostali prenose....ja to nekako uvijek istrpim, al sam ovoga veceras morao mutirati na 10min, umalo da pocnem vristatthe scouser je napisao/la:Onaj Gojko Andrijašević na SK-u je nešto najgore što sam čuo u životu. Zvuči nezainteresovano maksimalno, k'o da bi radije komio grah nego se bavio tekmom. Onda, elokvencija na nivou nekog dječarca iz šestog razreda, ne možeš da vjeruješ kakve su to rečenice i konstrukcije. Onda nepoznavanje igre, vidi neke faulove Bože sačuvaj, a neke krucijalne momente utakmice on prokomentariše "Pa doobrooo, možda je faul, a možda i nije". Ne zna ni minimum minimuma o igračima, zna ono što pročita sa neke stranice u toku prenosa, ime, i bivše klubove. I na kraju onaj glas k'o da rak grla ima, hripa kompletnu utakmicu. Za njega je Zoran Šuko fudbalski ekspert #1
nema potpisa
the scouser je napisao/la:Onaj Gojko Andrijašević na SK-u je nešto najgore što sam čuo u životu. Zvuči nezainteresovano maksimalno, k'o da bi radije komio grah nego se bavio tekmom. Onda, elokvencija na nivou nekog dječarca iz šestog razreda, ne možeš da vjeruješ kakve su to rečenice i konstrukcije. Onda nepoznavanje igre, vidi neke faulove Bože sačuvaj, a neke krucijalne momente utakmice on prokomentariše "Pa doobrooo, možda je faul, a možda i nije". Ne zna ni minimum minimuma o igračima, zna ono što pročita sa neke stranice u toku prenosa, ime, i bivše klubove. I na kraju onaj glas k'o da rak grla ima, hripa kompletnu utakmicu. Za njega je Zoran Šuko fudbalski ekspert #1

evo jednog komentara u vezi njega:
Uz kolege sa B92, verovano najsmorniji komentator u našoj zemlji. Čovek koji pola svog prenosa provede u stanju hibernacije, kad-tad izgovori ime igrača koji je u posedu lopte i obavesti nas ako je postignut gol, a uz sve to i veoma pristrastan kada prenosi večiti derbi.
Utakmica Crvena Zvezda - Dinamo Tbilisi, trenutni rezultat 4:2, stadion gori, tenzije na terenu i pored njega, Lekić postiže gol koji vodi zvezdu dalje, trči prema navijačima, sever eksplodirao...
Gojko(upravo izašao iz zimskog sna): Evo gola za crvenu zvezdu.....Dejan Lekić je strelac......To je bilo sve dragi gledaoci, dovidjenja.
p.s. za ovo što je rekao da provede u stanju hibernacije sam doslovno pukao od smijeha

Jao Kemala
Šta kaže "kakva šutina" pa kasnije spominje nadrealiste, Boze sacuvaj 

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:

Sturridge puca, Alves brani, a Kemal se dere "Meireleeeeeeeeš".

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
U kakvu vezu je doveo Matu i Nadrealiste? Ja taman posegla za čipsom, pa nisam bila fokusirana dovoljno.Stivi_Dzi je napisao/la:Jao KemalaŠta kaže "kakva šutina" pa kasnije spominje nadrealiste, Boze sacuvaj

Čovjek je komentatorčina!

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Valjda je ovaj nešto simulirao i on je u fazonu "ovakvo nesto smo mnogo puta gledali na nadrealistima" 

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Lik je zaljubljen u Cristiana Ronalda.
Koliko kikseva ima lik 
Svaka mu cast,za 45 minuta je toliko nebuloza rekao
.
Kaže kakva šutina
Onda pokazuje 2,3 puta da je Jordi Alba pogodio stativu on govori Jonas.
Onda rekao Bruno Meireles Hahahah
Onda "na listi povrijedzenih se nalazi Banega,Canales,bla bla,Victor Ruiz" ja koliko znam Victor Ruiz igra,osim ako nemaju 2 Victora u Valenciji..

Svaka mu cast,za 45 minuta je toliko nebuloza rekao

Kaže kakva šutina

Onda pokazuje 2,3 puta da je Jordi Alba pogodio stativu on govori Jonas.
Onda rekao Bruno Meireles Hahahah
Onda "na listi povrijedzenih se nalazi Banega,Canales,bla bla,Victor Ruiz" ja koliko znam Victor Ruiz igra,osim ako nemaju 2 Victora u Valenciji..

Sta rece Kemo
Drogba 69 utakmica 36 golova ,pa nesto u 3 minuta 36 i zapetlja se :,pa nastavi nesto drugo

Smanjite televizore da Kemo saopsti rezultate

- the scouser
- Kontakt:
Kemo ima nevjerovatnu sposobnost, a to je da nakon greške i onih par sekundi ispravljanja koje su neugodne i za publiku i za njega, uspije apsolutno da se vrati u meč kao da se ništa nije desilo. Opet će pokušati da demonstrira svoj jad od fudbalskog znanja, biće par pokušaja humoreski, par pogrešno pročitanih imena, i onda novo petljanje i krug ponovo počinje...
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
Kemo je nocas imao 1001 gresku.No,eto siroj javnosti je pokazao jos jedno provjereno igracko ime,naravno rijec je o Bruni Merellesu
Kaze povrijeđeni Canales,Banega i Ruiz.Ruiz odigrao svih 90 minuta,Banega bio na klupi za rezerve.U nekoliko navrata mijenjao Jonasa sa Albom,Matu povezao sa nadrealistima.
Informacije o igracima cista nula,posebno o Valencijinim.

Kaze povrijeđeni Canales,Banega i Ruiz.Ruiz odigrao svih 90 minuta,Banega bio na klupi za rezerve.U nekoliko navrata mijenjao Jonasa sa Albom,Matu povezao sa nadrealistima.
Informacije o igracima cista nula,posebno o Valencijinim.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Kakav uvod u pregled LP, dobro jutro poštovani gledaoci 

There got to be something for Liverpool big number nine ...
oplaka majke miRizah je napisao/la:Kakav uvod u pregled LP, dobro jutro poštovani gledaoci

plzen-milan i kod 0-2 kaze krenuli su igraci viktorije na smanjenje vodstva

nema potpisa
Kad Kemo kaže ''Pao je kamen sa srca GianLuci!''
WTF kaže moj stari ''Jbt pa i ja znam kad je Vialli bio trener Chelsea''

WTF kaže moj stari ''Jbt pa i ja znam kad je Vialli bio trener Chelsea''

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
boris bilic,antitalenat frajer,da mu nije tate nikad on nebi dobio posao...sta frajer izvalja sinoc u sat vremena preko 200 gresaka,najgore sto hoce da prica hrvatskim jezikom a neide mu,trudi se decko nema sta,prvo kaze golman,pa vratar,pa udarac iz ugla,pa iz kuta,pa precka,pa greda,nemoze on sasobom da se dogovori...
mozel se gdje naci snimak pregleda od sinoc???

On je los komentator i to stoji, a to sto prica hrvatski je zbog politike, tj mora tako. Momka treba shvatiti jer je rodjeni Sarajlija, citav zivot govori precka, hiljadu, korner i slicno....a sada mora da se preshalta. Zbog toga prica hrvatski i slabo se navikava, a inace je odron sto se komentarisanja tice pricao kojim god jezikompastore je napisao/la:boris bilic,antitalenat frajer,da mu nije tate nikad on nebi dobio posao...sta frajer izvalja sinoc u sat vremena preko 200 gresaka,najgore sto hoce da prica hrvatskim jezikom a neide mu,trudi se decko nema sta,prvo kaze golman,pa vratar,pa udarac iz ugla,pa iz kuta,pa precka,pa greda,nemoze on sasobom da se dogovori...![]()
![]()
![]()
![]()

nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.