Sportski komentatori

the scouser
Kontakt:

Re: Sportski komentatori

Post Postao/la the scouser » 05 dec 2011, 23:45

Onaj Gojko Andrijašević na SK-u je nešto najgore što sam čuo u životu. Zvuči nezainteresovano maksimalno, k'o da bi radije komio grah nego se bavio tekmom. Onda, elokvencija na nivou nekog dječarca iz šestog razreda, ne možeš da vjeruješ kakve su to rečenice i konstrukcije. Onda nepoznavanje igre, vidi neke faulove Bože sačuvaj, a neke krucijalne momente utakmice on prokomentariše "Pa doobrooo, možda je faul, a možda i nije". Ne zna ni minimum minimuma o igračima, zna ono što pročita sa neke stranice u toku prenosa, ime, i bivše klubove. I na kraju onaj glas k'o da rak grla ima, hripa kompletnu utakmicu. Za njega je Zoran Šuko fudbalski ekspert #1
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 dec 2011, 23:57

Šuko je jedan od boljih komentatora. Ja ne znam što ga raja ne gotivi.
Imam filing za komentarisanje i prijatan glas, e to što je nekada brzoplet je druga stvar.
Slažem se sa @scouserom, Gojko je katastrofalan!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 06 dec 2011, 00:44

the scouser je napisao/la:Onaj Gojko Andrijašević na SK-u je nešto najgore što sam čuo u životu. Zvuči nezainteresovano maksimalno, k'o da bi radije komio grah nego se bavio tekmom. Onda, elokvencija na nivou nekog dječarca iz šestog razreda, ne možeš da vjeruješ kakve su to rečenice i konstrukcije. Onda nepoznavanje igre, vidi neke faulove Bože sačuvaj, a neke krucijalne momente utakmice on prokomentariše "Pa doobrooo, možda je faul, a možda i nije". Ne zna ni minimum minimuma o igračima, zna ono što pročita sa neke stranice u toku prenosa, ime, i bivše klubove. I na kraju onaj glas k'o da rak grla ima, hripa kompletnu utakmicu. Za njega je Zoran Šuko fudbalski ekspert #1
jel to ovaj sto je veceras liverpool prenosio?? svak prica ono smanje ton i slicno kad kemo, shuko, bilic i ostali prenose....ja to nekako uvijek istrpim, al sam ovoga veceras morao mutirati na 10min, umalo da pocnem vristat
nema potpisa

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 06 dec 2011, 20:09

the scouser je napisao/la:Onaj Gojko Andrijašević na SK-u je nešto najgore što sam čuo u životu. Zvuči nezainteresovano maksimalno, k'o da bi radije komio grah nego se bavio tekmom. Onda, elokvencija na nivou nekog dječarca iz šestog razreda, ne možeš da vjeruješ kakve su to rečenice i konstrukcije. Onda nepoznavanje igre, vidi neke faulove Bože sačuvaj, a neke krucijalne momente utakmice on prokomentariše "Pa doobrooo, možda je faul, a možda i nije". Ne zna ni minimum minimuma o igračima, zna ono što pročita sa neke stranice u toku prenosa, ime, i bivše klubove. I na kraju onaj glas k'o da rak grla ima, hripa kompletnu utakmicu. Za njega je Zoran Šuko fudbalski ekspert #1
:lol:

evo jednog komentara u vezi njega:

Uz kolege sa B92, verovano najsmorniji komentator u našoj zemlji. Čovek koji pola svog prenosa provede u stanju hibernacije, kad-tad izgovori ime igrača koji je u posedu lopte i obavesti nas ako je postignut gol, a uz sve to i veoma pristrastan kada prenosi večiti derbi.

Utakmica Crvena Zvezda - Dinamo Tbilisi, trenutni rezultat 4:2, stadion gori, tenzije na terenu i pored njega, Lekić postiže gol koji vodi zvezdu dalje, trči prema navijačima, sever eksplodirao...
Gojko(upravo izašao iz zimskog sna): Evo gola za crvenu zvezdu.....Dejan Lekić je strelac......To je bilo sve dragi gledaoci, dovidjenja.

p.s. za ovo što je rekao da provede u stanju hibernacije sam doslovno pukao od smijeha :mrgreen: :lol:

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 06 dec 2011, 21:12

Jao Kemala :shock: Šta kaže "kakva šutina" pa kasnije spominje nadrealiste, Boze sacuvaj :roll:
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 dec 2011, 21:14

:lol:
Sturridge puca, Alves brani, a Kemal se dere "Meireleeeeeeeeš". :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 06 dec 2011, 21:17

Stivi_Dzi je napisao/la:Jao Kemala :shock: Šta kaže "kakva šutina" pa kasnije spominje nadrealiste, Boze sacuvaj :roll:
U kakvu vezu je doveo Matu i Nadrealiste? Ja taman posegla za čipsom, pa nisam bila fokusirana dovoljno. :mrgreen:

Čovjek je komentatorčina! :lol:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 06 dec 2011, 21:42

Valjda je ovaj nešto simulirao i on je u fazonu "ovakvo nesto smo mnogo puta gledali na nadrealistima" :shock:
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 06 dec 2011, 21:44

Lik je zaljubljen u Cristiana Ronalda.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 06 dec 2011, 21:50

Koliko kikseva ima lik :D
Svaka mu cast,za 45 minuta je toliko nebuloza rekao :D.
Kaže kakva šutina :lol:
Onda pokazuje 2,3 puta da je Jordi Alba pogodio stativu on govori Jonas.
Onda rekao Bruno Meireles Hahahah
Onda "na listi povrijedzenih se nalazi Banega,Canales,bla bla,Victor Ruiz" ja koliko znam Victor Ruiz igra,osim ako nemaju 2 Victora u Valenciji..

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 06 dec 2011, 22:20

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sta rece Kemo

Drogba 69 utakmica 36 golova ,pa nesto u 3 minuta 36 i zapetlja se :,pa nastavi nesto drugo :D :D

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 06 dec 2011, 22:23

Smanjite televizore da Kemo saopsti rezultate :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 06 dec 2011, 22:23

Al koliko je puta pomiješao Drogbu sa Sturridgeom :lol:
Čelik Zenica 1945

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 06 dec 2011, 22:25

Kemo ima nevjerovatnu sposobnost, a to je da nakon greške i onih par sekundi ispravljanja koje su neugodne i za publiku i za njega, uspije apsolutno da se vrati u meč kao da se ništa nije desilo. Opet će pokušati da demonstrira svoj jad od fudbalskog znanja, biće par pokušaja humoreski, par pogrešno pročitanih imena, i onda novo petljanje i krug ponovo počinje...
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 07 dec 2011, 00:08

Kemo je nocas imao 1001 gresku.No,eto siroj javnosti je pokazao jos jedno provjereno igracko ime,naravno rijec je o Bruni Merellesu :!: :D
Kaze povrijeđeni Canales,Banega i Ruiz.Ruiz odigrao svih 90 minuta,Banega bio na klupi za rezerve.U nekoliko navrata mijenjao Jonasa sa Albom,Matu povezao sa nadrealistima.
Informacije o igracima cista nula,posebno o Valencijinim.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 07 dec 2011, 00:11

Kakav uvod u pregled LP, dobro jutro poštovani gledaoci :lol:
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 07 dec 2011, 01:04

Rizah je napisao/la:Kakav uvod u pregled LP, dobro jutro poštovani gledaoci :lol:
oplaka majke mi :mrgreen:

plzen-milan i kod 0-2 kaze krenuli su igraci viktorije na smanjenje vodstva :roll:
nema potpisa

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 07 dec 2011, 08:35

Kad Kemo kaže ''Pao je kamen sa srca GianLuci!''
WTF kaže moj stari ''Jbt pa i ja znam kad je Vialli bio trener Chelsea''

:lol: :lol: :lol:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 07 dec 2011, 15:14

boris bilic,antitalenat frajer,da mu nije tate nikad on nebi dobio posao...sta frajer izvalja sinoc u sat vremena preko 200 gresaka,najgore sto hoce da prica hrvatskim jezikom a neide mu,trudi se decko nema sta,prvo kaze golman,pa vratar,pa udarac iz ugla,pa iz kuta,pa precka,pa greda,nemoze on sasobom da se dogovori... :lol: :lol: :lol: :lol:
mozel se gdje naci snimak pregleda od sinoc???

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 07 dec 2011, 17:08

pastore je napisao/la:boris bilic,antitalenat frajer,da mu nije tate nikad on nebi dobio posao...sta frajer izvalja sinoc u sat vremena preko 200 gresaka,najgore sto hoce da prica hrvatskim jezikom a neide mu,trudi se decko nema sta,prvo kaze golman,pa vratar,pa udarac iz ugla,pa iz kuta,pa precka,pa greda,nemoze on sasobom da se dogovori... :lol: :lol: :lol: :lol:
mozel se gdje naci snimak pregleda od sinoc???
On je los komentator i to stoji, a to sto prica hrvatski je zbog politike, tj mora tako. Momka treba shvatiti jer je rodjeni Sarajlija, citav zivot govori precka, hiljadu, korner i slicno....a sada mora da se preshalta. Zbog toga prica hrvatski i slabo se navikava, a inace je odron sto se komentarisanja tice pricao kojim god jezikom :D
nema potpisa

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.