FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
A ova jedna gdje nisu osteceni je ona gdje su ostetili nas.
Eh kad bi svaki klub se svako kolo zalio.

...Život za Široki...
-
- Kontakt:
nemaju se svi razloga zaliti eto vi na kosevu recimo,ŠB_Fidelis je napisao/la:A ova jedna gdje nisu osteceni je ona gdje su ostetili nas.Eh kad bi svaki klub se svako kolo zalio.

"JOŠ OD 1926"
Koroman je i prosle zime bio aktuelan ako se ne varam.
I tada sam rekao bilo bi zanimljivo videti kakve ce partije pruzati,da li bi se kao i obicno sprdao po terenu ili igrao ozbiljan fudbal.
I tada sam rekao bilo bi zanimljivo videti kakve ce partije pruzati,da li bi se kao i obicno sprdao po terenu ili igrao ozbiljan fudbal.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Pa ni u Zvezdi nikom nije davao loptu, sta bi tek u Borcu radio?! 

Možda i proigra 'vamo.
No u jedno sam siguran, u slučaju da dođe u Federaciji će slabo ko ići na tekmu s Borcem bez najmanje 3 upaljača. Možda ga to motiviše
No u jedno sam siguran, u slučaju da dođe u Federaciji će slabo ko ići na tekmu s Borcem bez najmanje 3 upaljača. Možda ga to motiviše

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
i vi ga u Federaciji bas pusiteNo u jedno sam siguran, u slučaju da dođe u Federaciji će slabo ko ići na tekmu s Borcem bez najmanje 3 upaljača

SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
heheheDule 078 je napisao/la:i vi ga u Federaciji bas pusiteNo u jedno sam siguran, u slučaju da dođe u Federaciji će slabo ko ići na tekmu s Borcem bez najmanje 3 upaljača![]()
glupost za hrabre je sebičan lijek
A kako vam se svidja ona "Amar,Amar,sisaj,sisaj"? 

Dule 078 je napisao/la:A kako vam se svidja ona "Amar,Amar,sisaj,sisaj"?

Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!
Da se mene pita, u Citanke bi to ubacio.Dule 078 je napisao/la:A kako vam se svidja ona "Amar,Amar,sisaj,sisaj"?
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.
- KB-TM87
- Kontakt:
taman da čitaš u pauzi poslije sječe drva.IgorBL je napisao/la:Da se mene pita, u Citanke bi to ubacio.Dule 078 je napisao/la:A kako vam se svidja ona "Amar,Amar,sisaj,sisaj"?
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Ja sam sa tim zavrsio prije vise od 20 godina. Lijepo vrijeme.
Amar, Amar, sisaj, sisaj!
Amar, Amar, sisaj, sisaj!
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.
Al vam AMAR nabija komplekse iz godine u godine ....zbog toga ce te imati posljedice do kraja zivota ...

Da vam hocemo u kupu dobit da vas isprasimo onako usput

Ti si previse glup da bi bio zeljovac,i nadji sebi neki drugi klub da navijas.....nime_tm87 je napisao/la:Al vam AMAR nabija komplekse iz godine u godine ....zbog toga ce te imati posljedice do kraja zivota ...
[img]http://www.****.ba/userfiles/file/osim-amar-nenadjebivo1.jpg[/img]
Znaci nije iz "godine u godine",vec iz "godine u godinu"....Takodje "ce te" je "cete"...Dalje,ne znas postaviti sliku.
I na kraju,nije "da vam hocemo dobiti u kupu",vec "da vas hocemo dobiti u Kupu"....
Ja jos nisam vidio nepismenijeg covjeka,da u 2 recenice napravi deset gresaka!

Svakome se moze potkrasti,ali kod tebe je to hronicno. Znaci,promjeni klub i upisi kurs opismenjivanja.
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Koji intelektualac ..Dule 078 je napisao/la:Ti si previse glup da bi bio zeljovac,i nadji sebi neki drugi klub da navijas.....nime_tm87 je napisao/la:Al vam AMAR nabija komplekse iz godine u godine ....zbog toga ce te imati posljedice do kraja zivota ...
[img]http://www.****.ba/userfiles/file/osim-amar-nenadjebivo1.jpg[/img]
Znaci nije iz "godine u godine",vec iz "godine u godinu"....Takodje "ce te" je "cete"...Dalje,ne znas postaviti sliku.
I na kraju,nije "da vam hocemo dobiti u kupu",vec "da vas hocemo dobiti u Kupu"....
Ja jos nisam vidio nepismenijeg covjeka,da u 2 recenice napravi deset gresaka
vidis alergican sam na gluposti pogotovo na ovoj temi ih ima pregrst ...

Previse preuvelicavas stvari..napravio sam 4 greske od toga tri gramaticke i jednu tehnicku ...,a pomislio sam da si intelektualac..

@zlaja

@zlaja
Ne treba tu nikakav argument, za te njegove tvrdnje da nam je Amar nocna mora. Ja sam skoro uvjeren da on ima negativan bilans sa Borcem. A cak i ako je pozitivan,to je mozda za jednu utakmicu vise,i kakva je to onda nocna mora?
Ipak, ne vjerujem da ima pozitivan bilans sa Borcem,mozda jedino ako uracuna ovu otetu pobjedu ove jeseni. Ali,uvjerice se da je oteto prokleto.
Ne treba tu nikakav argument, za te njegove tvrdnje da nam je Amar nocna mora. Ja sam skoro uvjeren da on ima negativan bilans sa Borcem. A cak i ako je pozitivan,to je mozda za jednu utakmicu vise,i kakva je to onda nocna mora?
Ipak, ne vjerujem da ima pozitivan bilans sa Borcem,mozda jedino ako uracuna ovu otetu pobjedu ove jeseni. Ali,uvjerice se da je oteto prokleto.
Budi sretan sto se utakmica nije nastavila kako smo krenuli popusili bi vi i vise od trice. Al eto nedadose dusmaniDule 078 je napisao/la:@zlaja

- spielführer_21
- Kontakt:
Dule, nećemo se tako igrati. Podsjećaš na @nostradamusa/vidovitu djemilu, a to nije fino.Dule 078 je napisao/la:@zlaja
Preboli, budi muško a ne plačipitcka!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Ajmo,manje filozofije a vise argumenata. Ocekujem od vas da izbacite tu Amarovu statistiku protiv Borca,pa da vidim tu "nocnu moru" 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.