Jos da je nas najbolji napadac moze igrati LP
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Kod nas ovdje Mile sutra gostuje i bio u planu ici, ali me ove najave sastava nekeko vuku da ostanem kuci, a blizi se i Nova, pa bi trebalo sta i ustedjetiYuto je napisao/la: Znaci vjerovatno sutra mladi dobivaju sansu...Konto sam da ne gledam ovu utakmicu,al ako bude ovakva postava ko iznad onda jedva cekam utakmicu
Srami seHuska je napisao/la:DebilPuma je napisao/la:Prepoznajel ko lika sa avatara mi![]()
Sad sam naje*o![]()
Ja sam ubjedjen da mi igramo sa City-em u 1/8Yuto je napisao/la:Dobro bi to bilo,prije svega da se Lele vrati u klub...
Od vecerasnjih grupa potencijalni protivnici u 1/8 finala LP su : Marseille,Zenit i Bayer Leverkusen. Na papiru sve slabije ekipe,al ako budemo ovakvi sve i jedna ekipa nas mogu izbacit![]()
Huska je napisao/la:Ja sam ubjedjen da mi igramo sa City-em u 1/8Yuto je napisao/la:Dobro bi to bilo,prije svega da se Lele vrati u klub...
Od vecerasnjih grupa potencijalni protivnici u 1/8 finala LP su : Marseille,Zenit i Bayer Leverkusen. Na papiru sve slabije ekipe,al ako budemo ovakvi sve i jedna ekipa nas mogu izbacit![]()
Napoli ce nesto zafrkat, glupo mi da ekipa poput Villareala ne osvoji ni boda u LP
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.