E dabogda ti se taj san i ostvario, to ti je moja kletvaemiros je napisao/la:Sanjao sam 3:0.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
jadno!azzar je napisao/la:ej ljudi..evo sad je moj otac zvao televiziju hayat..i kazu oni da mi u bosni necemo moci gledati utakmicu..kad je moj otac pitao zasto i mi nebi mogli gledat kaze ona pa najvjerovatnije je sarajevo traziloo prijenos u inostranstvu da bi na stadion doslo sto vise gledaoca....eto..hebem imm...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
O cemu ti pa nije Sarajevo mahalski klub da se pred utakmicu svi sjate pred granap.fk zeljeznicar je napisao/la:šta vam je ba pitari šta se vi brinete hoće li biti prijenosa, valjda će te ići na tekmu, valjda niste net navijači, mi drugi navijači koji navijamo za druge klubove treba da se brinemo hoće li prenositi našeg predstavnika u europi zato što nećemo na tekmu, a ovo je sramota da državna tv ne prenosi naše klubove, pa to nema ni u kazastanu, ali zato da igra široki mijo jelić bi fino keširo i bilo bi na tv-u
Ima HZ i simpatizera Sarajeva po cijelom svijetu.Sto se vidjelo i na tekmama u Svedskoj a bogami i u Genku.
Prema tome iskuliraj.Ako hoces da gledas Evropske klubove uzivo onda pici na Kosevo,neces valjda na Grbavicu tamo je repertoar ,,malo,, slabiji

A za HZ simpatizere i navijace Sarajeva koji su u BIH.Bruka je i sramota pitati za tv prenos,nego pravac Kosevo.
Bas mi je drago sto su napravili da se ne gleda u BIH.Neki vidim kukaju a pred nosom im tekma.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- fk zeljeznicar
- Kontakt:
vidim toliko imate navijača da ovi u bosni ne mogu gledati tekmu jer ne da vaša uprava jer bi tad bili nekih 10000, pametna je ova vaša upravaharishp je napisao/la:O cemu ti pa nije Sarajevo mahalski klub da se pred utakmicu svi sjate pred granap.fk zeljeznicar je napisao/la:šta vam je ba pitari šta se vi brinete hoće li biti prijenosa, valjda će te ići na tekmu, valjda niste net navijači, mi drugi navijači koji navijamo za druge klubove treba da se brinemo hoće li prenositi našeg predstavnika u europi zato što nećemo na tekmu, a ovo je sramota da državna tv ne prenosi naše klubove, pa to nema ni u kazastanu, ali zato da igra široki mijo jelić bi fino keširo i bilo bi na tv-u
Ima HZ i simpatizera Sarajeva po cijelom svijetu.Sto se vidjelo i na tekmama u Svedskoj a bogami i u Genku.
Prema tome iskuliraj.Ako hoces da gledas Evropske klubove uzivo onda pici na Kosevo,neces valjda na Grbavicu tamo je repertoar ,,malo,, slabiji
A za HZ simpatizere i navijace Srajeva koji su u BIH.Bruka je i sramota pitati za tv prenos,nego pravac Kosevo.
Bas mi je drago sto su napravili da se ne gleda u BIH.Neki vidim kukaju a pred nosom im tekma.

Pa na Kosevu naravno nece valjda na Grbavici 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- fk zeljeznicar
- Kontakt:
jeste upravo tako na gradskom stadionu koševo na kojem može igrati ko hoće, a za koji vi plaćate kiriju i ja mislim da ste jedini klub koji nema svoj stadion, i ako se malo stariji sjećaš li se prije nekih 5-6.g kad ste trebali praviti stadion u hrasnici jer ste bili dužni pare za kiriju, nećete zauvijek plaćati kiriju kad tad će vas uhvatiti kriza i otjera će vas u hrasnicu, a vidim već vas počinje drmatiharishp je napisao/la:Pa na Kosevu naravno nece valjda na Grbavici

ma pusti da im nije Alaima igrali bi u Ilijašu:Dfk zeljeznicar je napisao/la:jeste upravo tako na gradskom stadionu koševo na kojem može igrati ko hoće, a za koji vi plaćate kiriju i ja mislim da ste jedini klub koji nema svoj stadion, i ako se malo stariji sjećaš li se prije nekih 5-6.g kad ste trebali praviti stadion u hrasnici jer ste bili dužni pare za kiriju, nećete zauvijek plaćati kiriju kad tad će vas uhvatiti kriza i otjera će vas u hrasnicu, a vidim već vas počinje drmatiharishp je napisao/la:Pa na Kosevu naravno nece valjda na Grbavici![]()
![]()
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Sarajevo placa kiriju i igraju non stop na tom stadionu od kad znaju za sebe a Zeljo u deset godina odigra po koju tekmu i to ako im dodze new castle
.Eto toliko.
Nego jaro uhvati se ti noge i lijepo na svoju temu.Da se nebi dzabe spamalo nema smisla a i nije kulturno.
P.S a za krizu nasao se ko ce govoriti.Pa vi nemate novca ni da srusite Grbavicu a kamoli makar onaj korov da izgrabljate i nesto normalno renovirate

Nego jaro uhvati se ti noge i lijepo na svoju temu.Da se nebi dzabe spamalo nema smisla a i nije kulturno.

P.S a za krizu nasao se ko ce govoriti.Pa vi nemate novca ni da srusite Grbavicu a kamoli makar onaj korov da izgrabljate i nesto normalno renovirate

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- fk zeljeznicar
- Kontakt:
upravu si, pratim sport, a posebno fudbal i još nisam čuo da je aktivni igrač uključen u politiku a za ovog harisa nama da ne valja dolina ćupova mi bi lagano put koševa i kiriju ko i vi ali đaba se nerviraš ne gine vam hrasnica i šta ovdje radiš što ne ideš na tekmu ili se još nadaš prenosumuXmania je napisao/la:ma pusti da im nije Alaima igrali bi u Ilijašu:Dfk zeljeznicar je napisao/la:jeste upravo tako na gradskom stadionu koševo na kojem može igrati ko hoće, a za koji vi plaćate kiriju i ja mislim da ste jedini klub koji nema svoj stadion, i ako se malo stariji sjećaš li se prije nekih 5-6.g kad ste trebali praviti stadion u hrasnici jer ste bili dužni pare za kiriju, nećete zauvijek plaćati kiriju kad tad će vas uhvatiti kriza i otjera će vas u hrasnicu, a vidim već vas počinje drmatiharishp je napisao/la:Pa na Kosevu naravno nece valjda na Grbavici![]()
![]()
Ja na tekmu i nenadam se vec cu gledati.Samo me zanima sta ces ti gledati,to jest sta si gledao posljednji godina 

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
fk zeljeznicar je napisao/la:jeste upravo tako na gradskom stadionu koševo na kojem može igrati ko hoće, a za koji vi plaćate kiriju i ja mislim da ste jedini klub koji nema svoj stadion, i ako se malo stariji sjećaš li se prije nekih 5-6.g kad ste trebali praviti stadion u hrasnici jer ste bili dužni pare za kiriju, nećete zauvijek plaćati kiriju kad tad će vas uhvatiti kriza i otjera će vas u hrasnicu, a vidim već vas počinje drmatiharishp je napisao/la:Pa na Kosevu naravno nece valjda na Grbavici![]()
![]()
Polako prema Fojnici ima lokalac sad u 18 h

- fk zeljeznicar
- Kontakt:
ja sam gledo newcastle i to mi je dovoljno za 10 godina vi to niste i nećete nikad doživjeti, a znam da je prpa diže se željo i ponovo će se desiti neki novi newcastle samo ćemo ga ovaj puta proći i na tv-u ćeš gledati ovu slikuharishp je napisao/la:Ja na tekmu i nenadam se vec cu gledati.Samo me zanima sta ces ti gledati,to jest sta si gledao posljednji godina

Smijesan si po cemu ste vi to bolji od nas. I Sarajevo je igralo 3 pretkolo sa Dinamom, u cemu je razlika sto ste vi igrali sa Newcastlom iz Engleske, a mi sa timom iz Ukrajine koji zovu istočni Real Madrid..Nakon rata Sarajevo od 99 godine pa do ove 7 puta u Europi, a gdje ste vi?? Vi nama nista ni do koljena, hvatate se uvijek za jednu te istu stvar sto je bilo par hiljada vise navijaca s Newcastlom, nego protiv Dinama..fk zeljeznicar je napisao/la:ja sam gledo newcastle i to mi je dovoljno za 10 godina vi to niste i nećete nikad doživjeti, a znam da je prpa diže se željo i ponovo će se desiti neki novi newcastle samo ćemo ga ovaj puta proći i na tv-u ćeš gledati ovu slikuharishp je napisao/la:Ja na tekmu i nenadam se vec cu gledati.Samo me zanima sta ces ti gledati,to jest sta si gledao posljednji godina
Ne znam uostalom sto ste toliko optereci s nama i s nasom temom, hajd te vi gledajte trening u dolinu ćupova veceras u 23h, kao sto je slučaj bio u subotu/nedjelju
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo
-
- Kontakt:
Stari smijesan si,**** sa nase teme,idi u fojnicu,zeljo ti igra sa tamosnjim 8-ligasemfk zeljeznicar je napisao/la:ja sam gledo newcastle i to mi je dovoljno za 10 godina vi to niste i nećete nikad doživjeti, a znam da je prpa diže se željo i ponovo će se desiti neki novi newcastle samo ćemo ga ovaj puta proći i na tv-u ćeš gledati ovu slikuharishp je napisao/la:Ja na tekmu i nenadam se vec cu gledati.Samo me zanima sta ces ti gledati,to jest sta si gledao posljednji godina

-
- Kontakt:
opet se javljaju mali plavi patuljci
...SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Neka nam zavide neka nas ne vole
mali Borac mali Željo malo Posušje
jer ja sam Hordaš ja imam san
i čvrsto spavam zbog Saraj'va!
mali Borac mali Željo malo Posušje
jer ja sam Hordaš ja imam san
i čvrsto spavam zbog Saraj'va!
Razlika je u tome sto je Kosevo protiv Njukastla bilo puno,a protiv Dinama 25000 max je bilo ne moze te stadion napunit.
AMAR OSIM!
A veceras kad zagrmi gol samo gol...... samo gol samo dajte gooooooooool.

Za tvoju informaciju protiv dinama je bilo 30.000, a protiv Helsinborga 25.000, sasvim druga stvar je to sto vi na svaki moguci nacin pokusavate minimizirati sve sto je vezano za fudbalski klup sarajevo..Momak uspjeh je imati kontinuiet kao mi 7 puta u Europi, a gdje ste vi?? Hajd bjezite s teme idem na tekmu vrijeme je pola 7...kalimero je napisao/la:Razlika je u tome sto je Kosevo protiv Njukastla bilo puno,a protiv Dinama 25000 max je bilo ne moze te stadion napunit.
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo
ja bih zamolio admine i novinare ove stranice da odma sad napisu da je na kosevu 120 000 posjetilaca radi mira u kuci...eto toliko...
a sto si tice prenosa ciganska posla,kao sto vec rekoh,zvezda,partizan te klub kojem je sarajevo filijala cjenjeni dinamo imaju prenose al hajde...
a sto si tice prenosa ciganska posla,kao sto vec rekoh,zvezda,partizan te klub kojem je sarajevo filijala cjenjeni dinamo imaju prenose al hajde...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
braco u koliko utakmica tacno pocinje,,, 20.00 ili 20.15
sigurno negdje pise ali mi se ne listaju stranice... hvala velka,,,,
naprijed hz
sigurno negdje pise ali mi se ne listaju stranice... hvala velka,,,,
naprijed hz
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, MaroonBjelave, mire971 i 46 gostiju.