GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
4
11%
- Ademi
9
24%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
41%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 37

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 04 dec 2011, 13:45

kad vec ne uzesmo puni plijen mogu samo rec da je steta sto ne ispustismo i ovaj jedan...prije utakmice negdje procitah da Kruno odlazi ako Dinamo ne dobije u VK...Dinamo uze bod i nekako mu se progleda kroz prste...jos ima utakmica s Lyonom, nekako tu ne zelim poraz ni najmanje, al volio bi da se desi nesto i da ovaj odleti vec jednom...Mamic valjda zeli napravit nekog novog Fergusona il sta vec, al onda nije trebao dovost OVO...mislim da bi CIco bio pravi trener za Dinamo, od domacih jos samo Ciro il Ivankovic, sumnjam da ima jos netko...stranci su skupi, a sigurno nisu toliko bolji koliko su skuplji od nasih ljudi ;)

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 04 dec 2011, 14:44

gospodin Seljakovic je napisao/la:kad vec ne uzesmo puni plijen mogu samo rec da je steta sto ne ispustismo i ovaj jedan..
a ti si ? jel to tvoj kub ? mamic mozda ? ili igrac dinama ?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 05 dec 2011, 00:17

avenija je napisao/la:
gospodin Seljakovic je napisao/la:kad vec ne uzesmo puni plijen mogu samo rec da je steta sto ne ispustismo i ovaj jedan..
tko sam - nije vazno...
jel moj klub - jest, moj je, volim ga i nitko mi ga oduzet ne moze...uz to sam i clan kluba, pa je i pravno gledano moj, odnosno nas...
Mamic - nisam...
igrac Dinama - nisam...

zadovoljan??

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 05 dec 2011, 18:14

gospodin Seljakovic je napisao/la:
avenija je napisao/la:
.uz to sam i clan kluba, pa je i pravno gledano moj

zadovoljan??
koja podruznica ? :mrgreen:

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 05 dec 2011, 18:26

avenija je napisao/la:
avenija je napisao/la: a ti si ? jel to tvoj kub ? mamic mozda ? ili igrac dinama ?
.uz to sam i clan kluba, pa je i pravno gledano moj

zadovoljan??
koja podruznica ? :mrgreen:
kralju, clan kluba, ne clan kluba navijaca tako da ti to nema podruznica ;)...progooglaj malo i vidi sta je to i kakav je to ustroj kluba...

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 05 dec 2011, 18:43

znam dobro ja nego te prc loma ..
ti bi jedan glas jedan clan e nemoze kaze mamic :mrgreen:

Kalasnjikov
Kontakt:

Post Postao/la Kalasnjikov » 05 dec 2011, 21:21

Kelava-Vrsaljko,Vida,Ademi,Ibanez-Leko,Calello-Badelj,Sammir,Kovačić-Beqiraj

Dinamo ima puno problema uoči Lyona.Ozljeđeni su Tonel,Cufre i Šimunić,veliki hendikep za obranu u kojoj će igrati ove sezone loši Vrsaljko,Vida koji je u padu forme,Ademi kojemu to nije pozicija i Ibanezu koji je taktički loš bek.Sa sporim veznim redom i formom u padu,uzimajući u obzir loša iskustva sa francuskim klubovima zadnjih 20 godina(Auxerre,Marseille,Rennes,Lyon),Dinama čeka još jedna teška utakmica.Nadam se da neće završiti Ligu Prvaka bez i makar jednog boda.

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 05 dec 2011, 21:47

avenija je napisao/la:znam dobro ja nego te prc loma ..
ti bi jedan glas jedan clan e nemoze kaze mamic :mrgreen:
nebi ja :lol:
ja znam da kad bude to da ce izabrat neku budalu koja mozda nece imat istupe u medijima, al nece ni u pola bit uspjesan kao Mamic, ja bi svoj glas dao Mamicu :mrgreen:

Kalasnjikov je napisao/la:Kelava-Vrsaljko,Vida,Ademi,Ibanez-Leko,Calello-Badelj,Sammir,Kovačić-Beqiraj

Dinamo ima puno problema uoči Lyona.Ozljeđeni su Tonel,Cufre i Šimunić,veliki hendikep za obranu u kojoj će igrati ove sezone loši Vrsaljko,Vida koji je u padu forme,Ademi kojemu to nije pozicija i Ibanezu koji je taktički loš bek.Sa sporim veznim redom i formom u padu,uzimajući u obzir loša iskustva sa francuskim klubovima zadnjih 20 godina(Auxerre,Marseille,Rennes,Lyon),Dinama čeka još jedna teška utakmica.Nadam se da neće završiti Ligu Prvaka bez i makar jednog boda.
jesu iskustva losa, al u 8 utakmica Dinamo je gubio 5 puta(3x Auxerre, Marseille i Lyon), 2 remija (Rennes i Marseille) i jedna pobjeda (Auxerre)...to pokazuje da se s njima moze igrat, pogotovo ove sezone s ovako losim Lyonom...i Dinamo je jako oslabljen, al Lyonu ova utakmica ne igra nista jer sumnjam da mogu toliko popravit gol razliku i da ju u isto vrijeme Ajax sebi pokvari...nadam se barem bodu, iako jako zelim sva 3 :mrgreen:

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 07 dec 2011, 11:17

dinamo moze veceras barem do boda
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 07 dec 2011, 11:36

Čisto sumnjam ali eto nek se i to odigra nije neka euforija ljudi pokupili novce i sad je to to ,skupina coma,realnost kluba,možda jedino da malo se smiluju igrači Maminju lijepo ih je skupo neki dan očito lekciju.Ali nema tamo par ljudi igra nogomet s srcem ostalo samo lova i lova interes,a i momčad kolektivna depresija,a trener klaun tako da je tu NULA!!!

Šteta za Zagreb i tim ekipu ,bila su veća očekivanja!Sad je vlada i politika IN Dinamo spava na otužnom Maksimiru čeka sudbinu dalje šta će bit s gradom ,novcima.......!

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 07 dec 2011, 13:09

mirzza je napisao/la: Gdje su sada oni proleteri sto su pljuvali Pjanica koji je rekao realno da je DInamo prolaznik u LP. Svasta, najsmjesnija ekipe ove godine definitivno.

jesil siguran??
Genk je promio sedmicu od momcadi koja gubi od Reala, al ipak imaju 2 boda i to je nesto
Villareal koji je odmah tu do Barce i Reala u ligi, koji ima puno veci proracun od Dinama, koji je puno skuplji od Dinama takodjer lagano gubi i nema ni jednog boda, te imaju gol razliku 2-12, dok Dinamo ima 2-15, po meni i nije neka velika razlika...
Shakhtar, klub koji ima budzet no limit i koji ima igrace vrhunske klase skupio je svega 2 boda u grupi u kojoj bi i Dinamo imao neke sanse...
al budimo realni, Dinamo je dobra ekipa, u nasem regionu mozda najbolja i svi koji se smiju Dinamu samo jos vise pljuju svoj klub koji je jos losiji od Dinama...pa Partizan je ispao od kluba koji je sinoc primio sedam komada od Valencie, a poslije u EL od jednom Schamrok Rowersa il kako se vec pise...
nama je ocigledno n ajbolje da svi poispadamo u predkolima, to nama nije ni najmanja sramota, a kad se ucini neki iskorak onda se pljuje po tome...cc...mislim da ni mi sami sebi ne mozemo ugodit...
Jesam siguran sam, kao sto je bio siguran i Mire Pjanic koji je dao intervju a vi skocili da ga bijete jer ste sretno prosli jadni i bjedni Malme.
Genk je vec uzeo 2 boda, Sahtar je institucija za vas.
Briga me za region i ostale klubove, znam koji je krajnji domet mog Zelje i necu pljuvati onoga koji kaze da je to drugo pretkolo nekog od eurokupova.
Svaka cast Dinamu sto je nacinio iskorak, kao i Partizan prosle godine, ali budimo realni, u ovoj grupi ste prolaznici, kao sto Mire rece.
Samo sam pitao gdje su sada proleteri sto fino popljuvase Pjanketa.
Vidim da ste tu i dalje se furate i zavaravate Partizanom i ostalim klubovima. Niste ta klasa za koju se prodajete, to je sada vec svima jasno!
Cuva Bog Zelju svog!

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 07 dec 2011, 13:22

@mirzza

ajde priznaj da si ljubomoran na dinamo i da bi volio i da je tvoj željo prolaznik u ligi prvaka :)

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 07 dec 2011, 13:33

Daj nam objasni kakva klasa? Za kakvu klasu smo se mi furali?

Sam ulazak u LP je odlican posao s obzirom na rezulate drugih ekipe u regionu, a sve ostalo je bonus koji nazalost eto nije postignut.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 07 dec 2011, 13:53

Tritolone je napisao/la:Daj nam objasni kakva klasa? Za kakvu klasu smo se mi furali?

Sam ulazak u LP je odlican posao s obzirom na rezulate drugih ekipe u regionu, a sve ostalo je bonus koji nazalost eto nije postignut.
X

i dijete od 5 godina zna da su real,lyon,i ajax bolje i bogatije ekipe od dinama...možda se očekivala malo bolja igra i možda koji bod protiv ajaxa, al pokazalo se da je kruno ipak preslab trener da pripremi i složi ekipu za ovaj nivo natjecanja....

pala im je i forma jer su već u 7 mjesecu morali biti na vrhuncu da prođu kvalifikacije

iako stvorio je dinamo par vrlo dobrih prilika protiv reala i ajaxa u maksimiru, ali panjevi rukavina i beciraj ih nisu iskoristili

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 07 dec 2011, 14:01

dean_ je napisao/la:@mirzza

ajde priznaj da si ljubomoran na dinamo i da bi volio i da je tvoj željo prolaznik u ligi prvaka :)
Simpatisem Dinamo inace, tako da nemam razloga za ljubomoru, smetalo mi ije to sto je smetalo, mozete sami pogledati postove gdje ste se furali i pljuvali Planica za nesto realno.
Necu vise da polemisem, osim puno srece veceras da uzmete bod kad vec tesko ide do pobjede. ;)
Cuva Bog Zelju svog!

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 07 dec 2011, 14:04

mirzza je napisao/la:

Simpatisem Dinamo inace, tako da nemam razloga za ljubomoru, smetalo mi ije to sto je smetalo, mozete sami pogledati postove gdje ste se furali i pljuvali Planica za nesto realno.
Necu vise da polemisem, osim puno srece veceras da uzmete bod kad vec tesko ide do pobjede. ;)
simpatišeš ti moj **** ;)
što se tiče pljuvanja po pjanicu nisam vidio te postove..jesu li na ovoj temi?

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 07 dec 2011, 16:54

Leandro Cufre otišao iz Dinama

LEANDRO CUFRE više nije igrač Dinama. 33-godišnji Argentinac i Dinamo sporazumno su raskinuli ugovor uoči utakmice s Lyonom.

"Hvala svima u klubu, od čelnika preko zaposlenika pa do suigrača i trenera te, naravno, navijačima. Hvala svima za prekrasne dvije godine u Maksimiru i Zagrebu koji će mi uvijek ostati pri srcu", rekao je Cufre.

Sportski direktor Dinama Zoran Mamić zahvalio se Argentincu na svemu što je pružio u posljednje dvije i pol godine.

"Obzirom na fer i korektan odnos te vrhunsku suradnju koju smo imali sa Cufreom, dogovoren je sporazumni raskid ugovor te će Leandro karijeru nastaviti u Meksiku. Bio nam je užitak imati takvog čovjeka i igrača u svlačionici, svi smo od njega mogli nešto naučiti i u ime kluba i moje osobno želim mu puno sreće u karijeri i životu", rekao je Zoran Mamić, prenosi Dinamova stranica.
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

ajvardedo

Post Postao/la ajvardedo » 07 dec 2011, 17:01

mirzza je napisao/la:

jel to Pjanić bog da svi moraju imati isto mišljenje kao i on?? ja se isto tako sjećam da je Robert Prosinecki komentirao parove baraža za SP 2010 i da je rekao da BiH protiv Portugala nema nikakve šanse (što je i bilo realno,jer BiH nema ni približno dobre igrače kao Portugal),pa je bilo ljudi,navijača BiH koji su ga popljuvali zato što je rekao svoje mišljenje i što je bio realan....a Prosinecki je za Pjanica Messi! :D

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 07 dec 2011, 17:04

Rosas7 je napisao/la:Leandro Cufre otišao iz Dinama

LEANDRO CUFRE više nije igrač Dinama. 33-godišnji Argentinac i Dinamo sporazumno su raskinuli ugovor uoči utakmice s Lyonom.

"Hvala svima u klubu, od čelnika preko zaposlenika pa do suigrača i trenera te, naravno, navijačima. Hvala svima za prekrasne dvije godine u Maksimiru i Zagrebu koji će mi uvijek ostati pri srcu", rekao je Cufre.

Sportski direktor Dinama Zoran Mamić zahvalio se Argentincu na svemu što je pružio u posljednje dvije i pol godine.

"Obzirom na fer i korektan odnos te vrhunsku suradnju koju smo imali sa Cufreom, dogovoren je sporazumni raskid ugovor te će Leandro karijeru nastaviti u Meksiku. Bio nam je užitak imati takvog čovjeka i igrača u svlačionici, svi smo od njega mogli nešto naučiti i u ime kluba i moje osobno želim mu puno sreće u karijeri i životu", rekao je Zoran Mamić, prenosi Dinamova stranica.

kreten Jurcic ga nije znao iskoristit, bolji je bocni od Ibanez milijun puta...ako je vec morao da ga forsira onda ga je trebao gurnut naprijed, a Cufrea na bocnog...nikad Kruno nije znao, zato nam i ode jedan ne samo dobare igrac, nego i gospodin iz kluba...jedan od rijetkih koji nije okrenuo ledja navijacima :( ...vrlo moguce da je to i presudilo :?

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 07 dec 2011, 22:14

Kakva psiholoska priprema ekipe nakon dobrog poluvremna :lol: :lol: a moj Jurcicu
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.