ramiral je napisao/la:
Đesi cobra safatala te kakva dobra

Jedino da mi ti šta nafataš
Poruka za novog člana:
"Voli Juventus i mrzi inter"
Valjda me neće optužiti za podsticanje na mržnju
@Buddy, u svakom slučaju dobrodošao
Ako ti zatreba neka gara tu ti je @ramiral, a ako se budeš ikad pitao ko je najbolji igrač ovog Juventusa @harebianconero će ti dati najbolji odgovor, @sarajlija je ovdje naš vođa, njega moraš slušati, stručnjak za Farsopoli i statistiku ti je @JuveSissoko
Ali eto kažeš da čitaš, vjerovatno znaš kako ovdje sve funkcioniše, mi prcamo interiste oni nas prijavljuju
Eh sad da se malo uozbiljim
Svakako ova povreda Vučinića došla je u pogrešnom trenutku, ali sumnjam da će se nešto promjeniti u igri ili da će se osjetiti njegovo neigranje. Protiv Napolija bez najboljeg igrača Marchisia smo odigrali najbolje poluvrijeme sezone, protiv Cesene bez ključnog igrača Pirla sve je odlično funkcionisalo. Quagliarella ili Estigarribia mogu odigrati solidno i sigurno zamjeniti Vučinića u ove 3 utakmice lige, sumnjam da bi Vučinić sutra i igrao.
Najbitnije je po nas da igra trio Pirlo - Vidal - Marchisio, oni su ključni po nas, imamo najbolji vezni red lige, svaku utakmicu ti igrači su bili ključni i oni su jednostavno nezaustavljivi. Svaku utakmicu se vrti oko tog tria.
Uostalom ukoliko želimo da osvojimo Scudetto slabašnu ekipu Rome (slabašnu jer im neće igrati pola tima protiv nas) bi trebali pobjediti i sa Vučinićem i bez Vučinića.
Imam samo jednu želju u januaru, istini prošle sedmice sam spominjao Armera, ali mislim da sam našao boljeg igrača na poziciju lijevog beka, a to je Alvaro Pereira iz Porta, baš ono što nam treba, južnoamerička uzavrela krv, on je pravi ratnik poput Vidala.
Marotta, nadam se da čitaš ovo