Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Sastav Bayerna dosta slabiji u odnosu na City, sto se tice imena na papiru, City ovo treba dobiti.
Butt - Rafinha, Boateng, Contento, Badstuber, Pranjic, Alaba, Gustavo, Tymoschuk, Petersen, Olic
Butt - Rafinha, Boateng, Contento, Badstuber, Pranjic, Alaba, Gustavo, Tymoschuk, Petersen, Olic
- Giallorossi
- Kontakt:
Potpuno ocekivan sastav Bayerna,ljudi osigurali prolazak,nema smisla rizikovat povrijedu bitnijih igraca..Goalgetter je napisao/la:Sastav Bayerna dosta slabiji u odnosu na City, sto se tice imena na papiru, City ovo treba dobiti.
Nadam se,da ce biti dobra utakmica..
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Ovakav sastav ni Ausburga nebi dobio.Dobro na vrijeme su se osigurali pa se mogu i zayebavati.Goalgetter je napisao/la:Sastav Bayerna dosta slabiji u odnosu na City, sto se tice imena na papiru, City ovo treba dobiti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
bhfanatic14
- Kontakt:
eto edine danas imas veliku priliku da se pokazes u ligi prvaka,i da zacementiras svoje mjesto u city-u...svaka cast manciniju sto mu pruza prilike i vjeruje u njega...Hajmo Dzeko,sretno 
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- harebianconero
- Kontakt:
Edin veceras zabija, glavom ..
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ajde Edina, ako veceras ne odigras kako treba vjecno ces ostat 3 napadac ekipe. Ipak je ovo druga postava Bayerna.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- twostepsfromhell
- Kontakt:
http://www.adthe.us/streams/CreepyTV9.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo Ako neko nema BHT1

Evo Ako neko nema BHT1
Ali zato nece igrati protiv Chealsea cccccc, vise bi volio da je igrao protiv Chealsea sada u ponedeljak, ali eto. Sretno Edine.
Zagrijavaju se, i Dzeko je tu 
Uff kad ga zabije bavarcima...
Uff kad ga zabije bavarcima...
odlicna slika,engleski
sop://broker.sopcast.com:3912/106723" onclick="window.open(this.href);return false;
sop://broker.sopcast.com:3912/106723" onclick="window.open(this.href);return false;
- twostepsfromhell
- Kontakt:
Santos nije ti link dobarsantos je napisao/la:odlicna slika,engleski
Jel' ko gleda slučajno LP na slovenskom ?
Poseban dio uvodne emisije su (bili) namjenili Džeki.
Nekih par minuta, o Sarajevu, već poznatoj priči Željo
Teplice i tona hvalospjeva na račun Dijamanta.
Na kraju, pred reklamama ,onaj voditelj kaže "Džeko je igrač svjetskog kova...No, svjetskog kova je i u drugim stvarima" (malo sam si dozvolio slobode u prevodjenju, al' suština je bila ta, mogućnost izvlačenja iz konteksta je 0%
). A sve je pratila pjesma Halida "Sarajevo srećo moja" i mali dio ,gdje Džeko pjeva "Putujem svijetom..." 
Bio sam se naježio.
Poseban dio uvodne emisije su (bili) namjenili Džeki.
Na kraju, pred reklamama ,onaj voditelj kaže "Džeko je igrač svjetskog kova...No, svjetskog kova je i u drugim stvarima" (malo sam si dozvolio slobode u prevodjenju, al' suština je bila ta, mogućnost izvlačenja iz konteksta je 0%
Bio sam se naježio.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
jeste ak imas sopcast.twostepsfromhell je napisao/la:Santos nije ti link dobarsantos je napisao/la:odlicna slika,engleski
...
ja sam na chromeu instalirao neki plugin sto su mi ponudili i radi odlicnotwostepsfromhell je napisao/la:Santos nije ti link dobarsantos je napisao/la:odlicna slika,engleski
Da na A KANALU je to bilo. Gledao sam.Arnelinho je napisao/la:Jel' ko gleda slučajno LP na slovenskom ?![]()
Poseban dio uvodne emisije su (bili) namjenili Džeki.Nekih par minuta, o Sarajevu, već poznatoj priči Željo
Teplice i tona hvalospjeva na račun Dijamanta.
![]()
Na kraju, pred reklamama ,onaj voditelj kaže "Džeko je igrač svjetskog kova...No, svjetskog kova je i u drugim stvarima" (malo sam si dozvolio slobode u prevodjenju, al' suština je bila ta, mogućnost izvlačenja iz konteksta je 0%). A sve je pratila pjesma Halida "Sarajevo srećo moja" i mali dio ,gdje Džeko pjeva "Putujem svijetom..."
Bio sam se naježio.
Svaka čast Slovencima na tome.
-
JohnnyDinamitas
- Kontakt:
jeli dzekson ofarbao kosu ili mi se cini
- Goalgetter
- Kontakt:
- JuveSissoko
- Kontakt:
JohnnyDinamitas je napisao/la:jeli dzekson ofarbao kosu ili mi se cini
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ovaj City u LP i PL potpuno dvije razlicite ekipe. Nikakvih kombinacija, ama bas nicega, slabo totalno
.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], CAGarfia, General505 i 19 gostiju.