Manchester City FC

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
94
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
32
17%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 191

Rizah
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la Rizah » 06 dec 2011, 23:20

rio_Ferdy88 je napisao/la:
tevezito je napisao/la:Zdravko Mamic danas bio u Manchesteru.Bio je tajnovit pri povratku u Zagreb.Sve su prilike da ce Sime Vrsaljko bocni igrac Dinama jos ove zime potpisati za Gradjane mada neki mediji najavljuju da bi to mogao biti wunderkind Mateo Kovacic.U narednim danima ce se vise znati.
ovo cityu treba za one lige rezervi pojacanja :lol: pa dovode ove iz dinama..samo ne znam sta ce im..nece igrat ni u trecem timu..
Joj Rio tebe, nimalo ne kontaš. Pa najveći trener na svijetu Mancini je izjavio da mu treba još 40 igrača da prođe grupnu fazu LP i šejh se odmah prihvatio posla :lol:
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 06 dec 2011, 23:22

rio_Ferdy88 je napisao/la:
tevezito je napisao/la:Zdravko Mamic danas bio u Manchesteru.Bio je tajnovit pri povratku u Zagreb.Sve su prilike da ce Sime Vrsaljko bocni igrac Dinama jos ove zime potpisati za Gradjane mada neki mediji najavljuju da bi to mogao biti wunderkind Mateo Kovacic.U narednim danima ce se vise znati.
ovo cityu treba za one lige rezervi pojacanja :lol: pa dovode ove iz dinama..samo ne znam sta ce im..nece igrat ni u trecem timu..
Ne znam igrace tako da nemogu komentarisat dali su za city ili propala investicija.

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 07 dec 2011, 14:38

Znao sam da ce to danas biti tema.Kao City dao lovu Villarealu da ne izgubi od Napolija.Naravno Talijanski mafijasi misle da su svi kao oni pa posto su se sluzili tim metodama kako bi dosli do uspjeha sad okrivljuju City da to pokusava.Ili traze alibi u slucaju da ne prodju.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 dec 2011, 14:46

Zašto misliš da to nije slučaj? Kao da je to strani pojam (pa Šuker je sam govorio o takvim stvarima još dok je igrao u Atletico Madridu), pobogu. A, znaš i sam da je Pletikosa bio nagrađen od strane Rusa zbog izbacivanja Engleske iz kvalifikacija (mercedesi su bili u pitanju). Dakle, postoji mogućnost da šeik "nagradi" Žutu Podmornicu u slučaju uzimanja bod(ov)a Napolitancima. Ne bih se iznenadio da se to desi. No, ipak vjerujem u pobjedu Talijana, jer su dobrano kvalitetniji od Villareala, što su dokazali i u dosadašnjem dijelu CL.
City je svoje šanse ispuhao u meču kontra Napolija. Morali su pobijediti na Eastlandsu, no na kraju su se zadovoljili bodom. Naglasak na "zadovoljili", jer su gosti bili mnogo bolji u tom meču. Eh, gubitak tih bodova ih je doveo u situaciju da će svih 90 minuta odsluškivati rezultat sa El Madrigala i nadati se čudu, a moraće za to vrijeme nadigrati i pobijediti Bavarce (koji im bukvalno pomažu igranjem u ovom sastavu koji ne igra ni kup utakmice :mrgreen: ).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 07 dec 2011, 14:55

Monolog je napisao/la:Zašto misliš da to nije slučaj? Kao da je to strani pojam (pa Šuker je sam govorio o takvim stvarima još dok je igrao u Atletico Madridu), pobogu. A, znaš i sam da je Pletikosa bio nagrađen od strane Rusa zbog izbacivanja Engleske iz kvalifikacija (mercedesi su bili u pitanju). Dakle, postoji mogućnost da šeik "nagradi" Žutu Podmornicu u slučaju uzimanja bod(ov)a Napolitancima. Ne bih se iznenadio da se to desi. No, ipak vjerujem u pobjedu Talijana, jer su dobrano kvalitetniji od Villareala, što su dokazali i u dosadašnjem dijelu CL.
City je svoje šanse ispuhao u meču kontra Napolija. Morali su pobijediti na Eastlandsu, no na kraju su se zadovoljili bodom. Naglasak na "zadovoljili", jer su gosti bili mnogo bolji u tom meču. Eh, gubitak tih bodova ih je doveo u situaciju da će svih 90 minuta odsluškivati rezultat sa El Madrigala i nadati se čudu, a moraće za to vrijeme nadigrati i pobijediti Bavarce (koji im bukvalno pomažu igranjem u ovom sastavu koji ne igra ni kup utakmice :mrgreen: ).
Suker u Atletico Madridu to ti mene malo zezas :o A ti mercedesi se nigdje nisu dokazali barem ja ne znam za to.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 dec 2011, 15:00

Mah, da su davali Atletico Madridu pare (mislim da je to bilo 1996/97 godine). Šuker je to izjavio, jer nije tada u Španiji bilo zabranjeno stimulisati onoga ko ne igra protiv tebe.
A, Hrvati su kulturno odbili tu nagradu. Bitno je da im je to ponuđeno i da su automobili bili pripremljeni za njih. Poenta je da to postoji u svijetu sporta, tako da se ne bih začudio da bi Villarealovi igrači bili nagrađeni nekim vilama u Dubaiu u slučaju pobjede. :mrgreen: Mada, mog'o bi im i De Laurentis srediti koju rolu u filmu ukoliko puste Napolitancima. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 07 dec 2011, 15:02

Šta fali tome ?
Sasvim je normalno ponuditi premije u ovako nekom slučaju. Dešavalo se i prije, dešava se i sad, dešavat će se i u budućnosti. Ništa čudno i ništa čega bi se neko trebao sramiti. :|
Zola in, Zola passes, Zola scores !

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 07 dec 2011, 15:07

Bayern ce izvesti stoti sastav , tako da City ima sansu da prodje ako Villareal ne poklekne..
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 07 dec 2011, 15:42

Monolog je napisao/la:tako da se ne bih začudio da bi Villarealovi igrači bili nagrađeni nekim vilama u Dubaiu u slučaju pobjede. :mrgreen:
Ja čit'o danas da će im šejk napraviti "svijet" posebno za njih. :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 07 dec 2011, 15:50

Nema tu nista cudno u nagradama ali bi mene bilo stid skrsiti tolike pare sto na transfere sto plate i onda ne biti u stanju proci grupu pored nekakvog Napolija haha i jos nuditi novac drugima da urade posao koji ti sa svim tim parama nisi u stanju uraditi.

Džon obraz!
Dio Arsenala

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 07 dec 2011, 15:55

-Paja je napisao/la:Nema tu nista cudno u nagradama ali bi mene bilo stid skrsiti tolike pare sto na transfere sto plate i onda ne biti u stanju proci grupu pored nekakvog Napolija haha i jos nuditi novac drugima da urade posao koji ti sa svim tim parama nisi u stanju uraditi.

Džon obraz!
Kako ti znaš da su ovi ponudili novac, obraza ti tvog?

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 07 dec 2011, 16:02

Saurman je napisao/la:
Goldy je napisao/la:Voleo bih da City sutra napuni Švabe do vrha, pa makar ispali.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Iako će Bayern igrati u drugom sastavu opet će vas naguziti. :mrgreen:
možda, nekada je teže igrati protiv drugog sastava, ali videćemo...
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 07 dec 2011, 16:06

-Paja je napisao/la:Nema tu nista cudno u nagradama ali bi mene bilo stid skrsiti tolike pare sto na transfere sto plate i onda ne biti u stanju proci grupu pored nekakvog Napolija haha i jos nuditi novac drugima da urade posao koji ti sa svim tim parama nisi u stanju uraditi.

Džon obraz!
Čuj Džon obraz, nema tu ništa nemoralno ni nelegalno...pošten dogovor -pošteno ih plati da obave posao kojeg ionako trebaju obaviti...

Što će te biti stid skrišiti toliku lovu..pa to je biznis...ili ljubav prema fudbalu, klubu ili nešto treće...fyi ova lova što su arapi 'skršili' sića je spram love koju je skršena na transfere uniteda barce reala milana intera i sl.

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 07 dec 2011, 19:52

Hart, Savic, Kompany, Lescott, Clichy, Yaya, Barry, Nasri, Aguero, Silva, Dzeko
Čelik Zenica 1945

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 07 dec 2011, 19:53

Nimla_RZ je napisao/la:Hart, Savic, Kompany, Lescott, Clichy, Yaya, Barry, Nasri, Aguero, Silva, Dzeko
Baš kren'o da napišem :)

Sve kul, samo Savić na beka da ide :?
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 07 dec 2011, 19:56

Pa Richards i Zabaleta povrijeđeni.
Čelik Zenica 1945

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 07 dec 2011, 19:58

Nimla_RZ je napisao/la:Pa Richards i Zabaleta povrijeđeni.
Znam to, al Savić na beka :mrgreen:

Bolje da ne bude niko na njoj, nego on :mrgreen:

Imada gori večeras :lol:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

sema
Kontakt:

Post Postao/la sema » 07 dec 2011, 21:19

Sta je ovo ,City siluje loptu..Dzeko vezni igrac...Aguero najblizi golu ccc :D :D :)

Future
Kontakt:

Post Postao/la Future » 07 dec 2011, 21:24

Aferim.Napokon gol koji ulijeva nadu da bi se City mogao plasirati među 16 najboljih.I rezultat iz Španije im za sada ide na ruku,a kako vidim tamo je "krvavo",neda Villarreal bodova,već 3 žuta kartona. :) :lol:
http://fkbuducnostbanovici.****/

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 07 dec 2011, 21:26

evo otčepljeni su bavarci...ajmo sada makar još 1-2 gola!

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []