Iz utakmice u utakmicu sve vise mrzim tog Aguera, sve vise i vise pocinje da se ponasa i igra kao Tevez, dobar je igrac, brz, ima dobru kontrolu lopte, zabija, ali 50 % od tih njegovih kvaliteta treba odbiti na sebicnost i ufuranost! Manchini ga je trebao na poluvremenu zamijeniti bez pogovora, u onoj situaciji MORAO je dodati Dzeki loptu, na njegovom mjestu Dzeko bi to uradio siguran sam! I ove dvije vecerasnje asistencije govore koliko je Dzeko timski igrac mada ni ja nisam pretjerano zadovoljan njegovim vecerasnjim nastupom. Ali ipak nije fer prema Dzeki, koliko god pokusavam da razumijem Manchinija u ovim njegovim silnim rotacijama, i one koji ga brane, isto toliko sam ponekad bijesan zbog nekih njegovih nerazumljivih izmjena! Mozda sam nekad previse subjektivan... Dzeki zelim sve najbolje a ekipi koja nije mogla otkinuti vise od 1 boda Napoliju, sretno zasluzeno ispadanje a siguran sam da se i u Euroligi nece proslaviti! Jednostavno sa ovakvim pristupom igri i sugavom taktikom nisu jos sazreli za LP! Cestitke takodjer upucujem Unitedu, eto koga City Dere 6-1, Ne mogu da pobijede Basel u 2 utakmice! Je li Engleska Premier liga jos uvijek vazi za najjacu u Evropi? Po meni to nikad nije ni bila...