SSC Napoli
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: SSC Napoli
Čestitike napolitancima na sasvim zasluženom prolazu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kapa do poda.
Iskreno ocekivo sam da ce uprskat stvar,al pokazali su da su veliki klub...
Sad bi godio Apoel u osmini finala
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Cestitke i s moje strane...Yuto je napisao/la:Kapa do poda.Iskreno ocekivo sam da ce uprskat stvar,al pokazali su da su veliki klub...
Moze i Benfica... Oni su zavrsili 1. u svojoj grupi i sigurno je Benfica slabija i to dosta od Napolia...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Yuto je napisao/la:Kapa do poda.Iskreno ocekivo sam da ce uprskat stvar,al pokazali su da su veliki klub...
Bravo Napoli, velike čestitke na prolazu, tako se igra....
- anton 1983
- Kontakt:
Svaka čast uljepšali ste mi večer. Da nije bilo Napolia i Basela, bio bi u depresiji, ovak sam sretan ko malo djete!!!!
BYE; BYE; MUPL!!!!!
BYE; BYE; MUPL!!!!!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Ne znam sta me je vise razgalilo veceras...
Citavog zivota cekam da Napoli vidim na prolece u LS, gotovo da sam izgubio nadu da je tako nesto uopste moguce. I bam: Napoli odigra grupu smrti strasno. Dve glat pobede nad Villarealom, pobeda nad Cityjem i remi koji su nam iscupali tamo, remi sa strasnim Bayernom i tesan poraz u najboljoj utakmici LS ove sezone u Minhenu.
Ipak, devojka koja na IPodu gleda rezultat sa Madrigala na gradskom stadionu u Manchesteru...priceless.
Stela Dinama i padovi oba kluba sa severa Engleske ce verovatno biti highlightsi ove veceri, ali ja cu je pamtiti po bombi Inlera i spretnosti Marekiara.
[youtube][/youtube]
Ovo je samo za @Troloka, cisto da pronadje svoj klub, posto ga nisam video u LS sinoc i veceras.
Na prolece samo hrabro, ko god da dodje. Autsajderi smo, ali nikome se ne sme kozha jeftino prodati.
Citavog zivota cekam da Napoli vidim na prolece u LS, gotovo da sam izgubio nadu da je tako nesto uopste moguce. I bam: Napoli odigra grupu smrti strasno. Dve glat pobede nad Villarealom, pobeda nad Cityjem i remi koji su nam iscupali tamo, remi sa strasnim Bayernom i tesan poraz u najboljoj utakmici LS ove sezone u Minhenu.
Ipak, devojka koja na IPodu gleda rezultat sa Madrigala na gradskom stadionu u Manchesteru...priceless.
Stela Dinama i padovi oba kluba sa severa Engleske ce verovatno biti highlightsi ove veceri, ali ja cu je pamtiti po bombi Inlera i spretnosti Marekiara.
[youtube][/youtube]
Ovo je samo za @Troloka, cisto da pronadje svoj klub, posto ga nisam video u LS sinoc i veceras.
Na prolece samo hrabro, ko god da dodje. Autsajderi smo, ali nikome se ne sme kozha jeftino prodati.
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
čestitke i tebi lično, mogu misliti kako sad guštaš, a imaš i zašto, sad malo sreće u žrijebu i san se nastavljaMaGiCa je napisao/la:Ne znam sta me je vise razgalilo veceras...
[youtube][/youtube]
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Svaka cast
Davno rekoh, svi uz Napoli, i iskreno tesko sam vjerovao u prolaz ove grupe, ali sam se negdje u dubini nadao necemu ovakvom
Napoli gore, Shitty ispod njega
Davno rekoh, svi uz Napoli, i iskreno tesko sam vjerovao u prolaz ove grupe, ali sam se negdje u dubini nadao necemu ovakvom
Napoli gore, Shitty ispod njega
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
I posljednji talijanski predstavnik izborio osminu finala. Zasluženo, mora se priznati. Ekipa koja je nadigrala City na Eastlandsu (ni dan danas mi nije jasno kako se tu nisu odnijela sva 3 boda), te koja nije izgubila od onakvog Bayerna (koliku su samo seriju napravili do Napolija?) je zaslužila sve pohvale. Villareal je odolijevao, al' nije mogao vječito. Hamšonja je odigr'o dobro i to je najbitnije. Što se tiče osmine finala, vjerujem da su 4 ekipe u startu veliki favoriti (Chelsea, Barca, Real i Arsenal), no sigurno je da se sa Benficom i Apoelom mogu nositi. Mada, sada je na redu slavlje, vjerujem da niko večeras i ne razmišlja o mogućim protivnicima. Ih, kako li je samo na ulicama Napulja?! 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Opet ti sa svojim prognozama a znas i sam da si se dobro ispromasivao odmah poslije zrijebanja LP kada si prognozirao ko ce proci...Monolog je napisao/la:I posljednji talijanski predstavnik izborio osminu finala. Zasluženo, mora se priznati. Ekipa koja je nadigrala City na Eastlandsu (ni dan danas mi nije jasno kako se tu nisu odnijela sva 3 boda), te koja nije izgubila od onakvog Bayerna (koliku su samo seriju napravili do Napolija?) je zaslužila sve pohvale. Villareal je odolijevao, al' nije mogao vječito. Hamšonja je odigr'o dobro i to je najbitnije. Što se tiče osmine finala, vjerujem da su 4 ekipe u startu veliki favoriti (Chelsea, Barca, Real i Arsenal), no sigurno je da se sa Benficom i Apoelom mogu nositi. Mada, sada je na redu slavlje, vjerujem da niko večeras i ne razmišlja o mogućim protivnicima. Ih, kako li je samo na ulicama Napulja?!
Sto se tice boldovanih ekipa obje su smjesne... Napoli je bolji od obje kao i uostalom svaki ital. predstavnik u LP...
Napoli se samo ne moze nositi sa Barcom i Realom koji i jesu najbolji u LP i normalno na svijetu... Ovo sve ostalo je susa...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Da, i?
Sigurno su ovdje ljudi pogodili prolaze Apoela (recimo da je Bukharov rekao da su poslije izvlačenja rekli da će Apoel biti sigurno posljednji) i ispadanje Manchestera.
Vjerujem da sam sve ostalo pogodio. Što se mene tiče, pogoditi 12/16 učesnika osmine finala i nije loš postotak, zar ne?
Ostalo neću komentarisati. Nema smisla da ovu temu kvarim pričom o jačini Chelsea u odnosu na Napoli.
Ne zbog tebe, već zbog forumaša koji održava ovu temu (njemu i čestitam na ovom prolazu Napolitanaca).
Sigurno su ovdje ljudi pogodili prolaze Apoela (recimo da je Bukharov rekao da su poslije izvlačenja rekli da će Apoel biti sigurno posljednji) i ispadanje Manchestera.
Ostalo neću komentarisati. Nema smisla da ovu temu kvarim pričom o jačini Chelsea u odnosu na Napoli.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
ma bravo napoli zasluzen prolaz neka sad sa bilionima guzove brisu hahahahhaha svaka cast

Koja je razlika između Karlovačkog piva i Dinamo?
“Karlovačko se puni u Karlovcu, a Dinamo u Madridu.”
“Karlovačko se puni u Karlovcu, a Dinamo u Madridu.”
LazoveMonolog je napisao/la:Da, i?![]()
Sigurno su ovdje ljudi pogodili prolaze Apoela (recimo da je Bukharov rekao da su poslije izvlačenja rekli da će Apoel biti sigurno posljednji) i ispadanje Manchestera.Vjerujem da sam sve ostalo pogodio. Što se mene tiče, pogoditi 12/16 učesnika osmine finala i nije loš postotak, zar ne?
Ostalo neću komentarisati. Nema smisla da ovu temu kvarim pričom o jačini Chelsea u odnosu na Napoli.Ne zbog tebe, već zbog forumaša koji održava ovu temu (njemu i čestitam na ovom prolazu Napolitanaca).
Ali da ne kvarimo temu Napolia gdje je slavljenicka atmosfera naravno sasvim zasluzeno...
Magica daj te klipove navijača, golovi, slavlje itd 
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Iskrene cestitke na prolazu i sretno u daljem nastavku takmicenja.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Sretno u osmini finala!
Valjao bi neko od ovih ''lakših'' ali ni ''veliki'' ne bi mastili brke na Napoliju, nijansa i teško bi nastradali - Matador je uvijek spreman
Valjao bi neko od ovih ''lakših'' ali ni ''veliki'' ne bi mastili brke na Napoliju, nijansa i teško bi nastradali - Matador je uvijek spreman
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Od tri italijanska kluba, Napoli je osvojio najvise bodova u grupnoj fazi (11, Inter 10, Milan 9), ima najbolju gol razliku (+4, Inter +1, Milan +3) i jedini je klub koji nije izgubio na svom terenu. Da ne govorim o tome da je stadion u sve tri utakmice bio krcat, te da su navijaci u velikom broju isli na gostovanja.
Da ne bese APOELa, Napoli bi bio najveci hit ovosezonske LS.
http://video.gazzetta.it/tifosi-festa-l ... 9f7108e215" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
http://www.corrieredellosport.it/foto/c ... e+di+gioia" onclick="window.open(this.href);return false;
Pored toga, Napoli je prvi italijanski klub koji je slavio na El Madrigalu.
Da ne bese APOELa, Napoli bi bio najveci hit ovosezonske LS.
http://video.gazzetta.it/tifosi-festa-l ... 9f7108e215" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
http://www.corrieredellosport.it/foto/c ... e+di+gioia" onclick="window.open(this.href);return false;
Pored toga, Napoli je prvi italijanski klub koji je slavio na El Madrigalu.
cestitke na zasluzenom prolazu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nisam uspio gledati tekmu, ali sam danas pogledao highlihts i mogu reci tipcina Napolijeva igra sa dosta probijanja po bokovima, dok je zuta podmornica bila isuvise rezervisana a tome mogu zahvaliti nedostatku napadaca, pogotovo Rossija.
Zuniga i Maggio su dosta pokretljivi, pogotovo ovaj prvi, ubio se za Bayerna.
Cestitke na prolazu i nadam se da se vidimo u 1/4 finalu.
Zuniga i Maggio su dosta pokretljivi, pogotovo ovaj prvi, ubio se za Bayerna.
Cestitke na prolazu i nadam se da se vidimo u 1/4 finalu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.