Manchester City FC

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
94
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
32
17%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 191

dinoze
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la dinoze » 07 dec 2011, 22:21

Dzeko loooooooooooooooooooooooooooooos, strahota. Ili neka mijenja ekipu ili neka vise trenira ovako nece daleko dogurati.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 07 dec 2011, 22:23

gdje je goldy i njegova mašina koja melje :mrgreen: , kako stvari stoje i finale lige evrope ćete igrat' sa man. utd.
Vođa zna.

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 07 dec 2011, 22:24

Saurman je napisao/la:slika

slika
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 07 dec 2011, 22:24

Rizah je napisao/la:Nevjerovatno je koliko Bayern ne leži Cityiju, teška srca to priznajem. Javite mi kada Bayern pređe centar, makar neka Butt nabije loptu preko centra.
Pa ne moras svaki post obojiti provokacijom. Bayern izasao na piknik i opet City jedva do ovih 2-0, nisu me odusevili. Sporo igraju.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 07 dec 2011, 22:26

i vas kao i vase gradske rivale slijedi porcija komentara sabahudina sase vugdalica hahaha

svarno cudo nevidjeno kako ekipe iz fudbalske nba lige ovako trehaju od ledinu hah
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 07 dec 2011, 22:27

Respekt za ekipu koja moze drugi tim trenirati u LP protiv Man. City u gostima.

Jos je poceo uvoditi i ove od 18 godina igrace da i oni malo treniraju. Koje omalovazavanje.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 dec 2011, 22:27

Rizah je napisao/la:

slika
Kad ćemo vidjeti Looserpool u CL :?: :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 07 dec 2011, 22:31

Nail for Real je napisao/la:
Rizah je napisao/la:Nevjerovatno je koliko Bayern ne leži Cityiju, teška srca to priznajem. Javite mi kada Bayern pređe centar, makar neka Butt nabije loptu preko centra.
Pa ne moras svaki post obojiti provokacijom. Bayern izasao na piknik i opet City jedva do ovih 2-0, nisu me odusevili. Sporo igraju.
Neprovociram, nego pogledaj dva posta iznad mog. Forumaši optužuju City da ne igra dobro, da ne valja, da utakmica nije dobra ... Za kvalitetnu utakmicu su potrebna dva tima,a ne jedan, koliko ja vidim. Igrači Bayerna kada dođu kući neka pogledaju na ttx ko je branio za City ;)
O tome pričam. Boli me briga i za Bayern i za City, nego nemam neke druge utakmice gledati, ovu utakmicu prenosi državna TV.

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 07 dec 2011, 22:33

dinoze je napisao/la:Dzeko loooooooooooooooooooooooooooooos, strahota. Ili neka mijenja ekipu ili neka vise trenira ovako nece daleko dogurati.
Džeko loš?

Džeko ima dvije asistencije, sasvim solidna partija, bio je odsječen od veznog reda i više nije ni mogao da uradi sam...
Čelik Zenica 1945

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 07 dec 2011, 22:35

Saurman je napisao/la:
Rizah je napisao/la:

slika
Kad ćemo vidjeti Looserpool u CL :?: :lol:
Ako ikada upamtiš da Bayern osvoji LP, Liverpool će vas opet čekati u Super cupu Evrope :lol: Owen, Owen, Owen :lol:

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 07 dec 2011, 22:38

Nimla_RZ je napisao/la:
dinoze je napisao/la:Dzeko loooooooooooooooooooooooooooooos, strahota. Ili neka mijenja ekipu ili neka vise trenira ovako nece daleko dogurati.
Džeko loš?

Džeko ima dvije asistencije, sasvim solidna partija, bio je odsječen od veznog reda i više nije ni mogao da uradi sam...

Dzeko kosta 30 miliona, nije odigrao onoliko koliko kosta. Njegovo nije da pravi asistencije nego da daje golove.
Na gol nije kako treba opucao. Opet ga je zamjenio, a i zasluzio je da ga zamjeni. To jeli on odsjecen ili nije to je do njegovog tima i do njega. Zato sam i rekao ili da mijenja klub ili da puno vise trenira.
Jer ovako izgleda da je zadnju godinu dana odsjecen od veznog reda. To za napadaca nije dobro, sta ce biti od njega za josgodinu dana. Za mene je puno bolje igrao u Wolfsburgu, igrao je atraktivnije, pripremao golove i davao super golove. City gusi njegov talent.
Zadnja izmjena: dinoze, dana/u 07 dec 2011, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 07 dec 2011, 22:41

Problem je u tome što ti samo pratiš kako Džeko igra, svaki njegov korak i potez...

I normalno je da pravi izmjenu sa De Jongom za Džeku :?
Čelik Zenica 1945

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 dec 2011, 22:43

Riza nervozan što nema redsa u CL biće jednog dana iza Nedelje :lol:

Eh sad me zanima koliko šeik misli potrošiti u Januaru :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 07 dec 2011, 22:45

Kao sto se moglo ocekivati cudo se nije dogodilo.City ide u EL zajedno sa svojim komsijama.Nadam se gradskom derbiju u EL.Bilo bi zanimljivo pogotov kad bi to bilo finale ali s obzirom da nijedan klub nece shvatit ozbiljno ovo takmicenje od toga vjerovatno nema nista.Okrecemo se PL.Ponedjeljak 21.00 Chelsea-Manchester City
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 07 dec 2011, 22:47

Nimla_RZ je napisao/la:Problem je u tome što ti samo pratiš kako Džeko igra, svaki njegov korak i potez...

I normalno je da pravi izmjenu sa De Jongom za Džeku :?
Pa normalno da pratim Dzeku on me samo i zanima, odnosno on me najvise zanima.
Da se razumijemo City je bezze klub, bez neke tradicije, kupili su placenike i misle nesto napraviti prije nego sto dodze FFP. Pratim i druge igrace kod njih ali cisto onako da vidim ko bi mogao gdje otici kada se sve to raspadne za godinu, dvije.

Ali tu zamjenu ne kontam, znaci znao je da nema sanse da prodze. Pa zar onda nije logicno da ponudi onim jadnicima sto su platili karte po 60funti i na minusu dosli da ih gledaju dobru utakmicu sa puno golova.
On je ponudio jalovu igru i onda jos mjenja napadaca za odbrambenog.
E to je ono, zasto su oni takvi kao klub ne rade nista za raju, nista za navijace. Mancini ima svoje neke filmove i to je to.

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 07 dec 2011, 22:48

Romariooo je napisao/la:i vas kao i vase gradske rivale slijedi porcija komentara sabahudina sase vugdalica hahaha

svarno cudo nevidjeno kako ekipe iz fudbalske nba lige ovako trehaju od ledinu hah
Ni Spanci se nisu proslavili... Dva ispala...
Ispade ono sto je ustvari jedino i istinito da je ital. Liga najjaca... Jer ce imati najvise predstavnika u LP...
Da se ne lazemo volio bi da je City prosao a Bayern ispao ali nema veze vise srece dr. put... Al Srce mi je ko dzamija kad vidim da je najnafakalnija ekipa MAn. Unt. ispao a ja ono maherski 1x zaokruzio...
NAdam se da cete osvojiti LE...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 07 dec 2011, 22:51

tevezito je napisao/la:Kao sto se moglo ocekivati cudo se nije dogodilo.City ide u EL zajedno sa svojim komsijama.Nadam se gradskom derbiju u EL.Bilo bi zanimljivo pogotov kad bi to bilo finale ali s obzirom da nijedan klub nece shvatit ozbiljno ovo takmicenje od toga vjerovatno nema nista.Okrecemo se PL.Ponedjeljak 21.00 Chelsea-Manchester City
ja mislim da je odlično što ste ispali. nemoj me pogrešno shvatiti, ali mislim da je ipak bolje da se koncentrišete samo na ligu. europa ligu prepustite rezervama i nema brige pa čak i ako ispadnete, jednostavno to takmičenje nije vrijedno prosipanja znoja. liga je bitnija milion puta.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 dec 2011, 22:53

Carlo je napisao/la:
tevezito je napisao/la:Kao sto se moglo ocekivati cudo se nije dogodilo.City ide u EL zajedno sa svojim komsijama.Nadam se gradskom derbiju u EL.Bilo bi zanimljivo pogotov kad bi to bilo finale ali s obzirom da nijedan klub nece shvatit ozbiljno ovo takmicenje od toga vjerovatno nema nista.Okrecemo se PL.Ponedjeljak 21.00 Chelsea-Manchester City
ja mislim da je odlično što ste ispali. nemoj me pogrešno shvatiti, ali mislim da je ipak bolje da se koncentrišete samo na ligu. europa ligu prepustite rezervama i nema brige pa čak i ako ispadnete, jednostavno to takmičenje nije vrijedno prosipanja znoja. liga je bitnija milion puta.
Ispao je i United glavni im konkurent tako da to bas i ne pije nesto vode.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 07 dec 2011, 22:54

Carlo je napisao/la:
Pa vjeruj nisam razocaran naravno da ce rezerve igrat EL.Glavni cilj je prvenstvo i ako ga osvojimo sezona ce bit uspjesna.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 07 dec 2011, 22:55

dinoze je napisao/la:
Ali tu zamjenu ne kontam, znaci znao je da nema sanse da prodze. Pa zar onda nije logicno da ponudi onim jadnicima sto su platili karte po 60funti i na minusu dosli da ih gledaju dobru utakmicu sa puno golova.
On je ponudio jalovu igru i onda jos mjenja napadaca za odbrambenog.
E to je ono, zasto su oni takvi kao klub ne rade nista za raju, nista za navijace. Mancini ima svoje neke filmove i to je to.
Ne ide ovo tebi, pa Mancini je uradio logičnu izmjenu, pri vodstvu od 2:0 izbacio je špica a ubacio defanzivnog veznog... Ne znam u čemu je problem, kakva bolan raja, o čemu ti pričaš?!
Čelik Zenica 1945

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []