PSSSSSSST! NIJEDNE VISE!
(veze ti nemas)[/quote]
Jesi duhovit. Sta se ti imas uopste javljati. Jesam li ja tebe pitao za tvoje misljenje. Neko malo na Oca Vam nesto kaze i djeca se odmah jalvjaju. P.S. Dzeko je napadac, imao je dobre dvije asist, ali to mu nije posao, zavrsnica jako losa kod onog suta. Pssssst sine.[/quote]
Mali, mene bi bilo stid javiti se da sam na tvom mjestu. Isprovaljivao si se posteno.

Dzeko je karijeru poceo kao vezni igrac, kasnije izrastao u napadaca ali on i dalje zna odigrati kao veznjak, mnogo bolje nego Balo i Aguero. Zasto ne koristiti sve kvalitete koje imas?
Da Aguero nije bio sebican, upisao bi i on jednu asistenciju a Dzeko gol.
Zar tebi nije smijesno to sto si ti napisao (natipkao)? Kazes "Dzeko osim asistencije nista" i mislis da je to lose? Pa sta hoces vise? Dvije asistencije su i vise nego dovoljne.
Da je ostatak utakmice presjedio na travi, on je uradio vise nego dovoljno! Zar je neko uradio vise? Statisticki, Dzeko je veceras najjaca karika (od svih 22 igraca), a statistike ne lazu.[/quote]
To mali ostavi za sebe, mozemo razgovarati, ali u granicama. Kakve veze sada ima sto je Edin nekada bio vezni igrac, je li sada vezni igrac( ko se sada provaljuje)? Sad malo bacamo na zelju, ti kao pakleni navijac si mi morao dati tu obavijest. Nisam ja rekao da je lose sto je dao 2 asist, jednostavno nije bio zagrijan za golom i samo iz tog razloga ga kritikujem,on je trenutno napadac koliko ja znam,a slabo se razumijem u nogomet, a kao napadac je veceras odigrao po mom misljenu veoma lose. Gledao sam utakmicu na sat 1 ( njemacki program), i dobio je kritike od komentatora ( Wolfgan tako nesto), uglavno je rekao da Dzeko nije djelovao
opasno po protivnickom golu, jednostavno receno.