Njemacka, Engleska, Spanija - 2
Rusi odlicni, odlicni

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Nije mi jasno kako ona mrtva Svabija sad ima vise bodova od ital. Lige... I naredne god ima 4 predstavnika a nasa omiljena Liga 3... Kad ital. timovi skoro uvijek vecinom svi prodju...Puma je napisao/la:Italija 3
Rusi odlicni, odlicni
Ali zato je LE naglo ojacala.sarajlija89 je napisao/la:Milan ce biti najmanje u polufinalu, a uz povoljan zrijeb ocekujem mozda i Inter tu...
Napoli...bar cetvrtfinale...uz malo srece u zrijebu...
Liga Prvaka nikad slabija po imenima, ako se zrijeb poklopi...ko zna...
ma sto puta ispričano, nagrada za dobu igru u EL švabama je mjesto u LP, a talijani koji extra igraju LP kazna zbog loše igre u EL je gubitak mjesta u LP-jbg nema veze s mozgom i svakom iole inteligentnom je to apsurdno, ali jbg u takvom svijetu živimo, država koja jedina ima 3 predstavnika u LP gubi jedno mjesto-koju posluku porati?? kome??Arogantni je napisao/la:Nije mi jasno kako ona mrtva Svabija sad ima vise bodova od ital. Lige... I naredne god ima 4 predstavnika a nasa omiljena Liga 3... Kad ital. timovi skoro uvijek vecinom svi prodju...Puma je napisao/la:Italija 3
Rusi odlicni, odlicni
MaGiCa je napisao/la:Ali zato je LE naglo ojacala.sarajlija89 je napisao/la:Milan ce biti najmanje u polufinalu, a uz povoljan zrijeb ocekujem mozda i Inter tu...
Liga Prvaka nikad slabija po imenima, ako se zrijeb poklopi...ko zna...![]()
![]()
![]()
Tu samo Milan nesto moze da napravi, pod uslovom da mu ne padne Real.
Inter je tanak, a Napoli ce biti verovatno zrtva zreba.
Ali "slaba" Serie A jedina daje 3 predstavnika u 1/8. Sta bi se desilo da su Juve ili Roma dokacili to 4. mesto prosle godine u prvenstvu, a ne Udinese - mozemo samo da nagadjamo.
franco_tm je napisao/la:sad sam na nekoj stranici na fb napisao komentar pa cu ga ovdje i kopirati .. ima smisla :
uefa je cudo zadnjih par godina .. sve je namjesteno sve se zna , urotili su se protiv talijanskog fudbala jer on gaji tradiciju bez puno ulaganja novca ... uefi mafiji odgovara vise neki svabo s milionima , spanac , englez , ili u zadnje vrijeme bogati rus ... mislite da sam lud , vjerujte da ovo IMA SMISLA sto govorim
MaGiCa je napisao/la:Ali zato je LE naglo ojacala.sarajlija89 je napisao/la:Milan ce biti najmanje u polufinalu, a uz povoljan zrijeb ocekujem mozda i Inter tu...
Liga Prvaka nikad slabija po imenima, ako se zrijeb poklopi...ko zna...![]()
![]()
![]()
Tu samo Milan nesto moze da napravi, pod uslovom da mu ne padne Real.
Inter je tanak, a Napoli ce biti verovatno zrtva zreba.
Ali "slaba" Serie A jedina daje 3 predstavnika u 1/8. Sta bi se desilo da su Juve ili Roma dokacili to 4. mesto prosle godine u prvenstvu, a ne Udinese - mozemo samo da nagadjamo.
Ne. Ali ko god da je krenuo na Italijane, taj je pao. Nemcima su posebno davane lekcije. Nemojmo ponovo o tome.anton 1983 je napisao/la:svi se urotili protiv talijana!
ali na kraju ipakanton 1983 je napisao/la:svi se urotili protiv talijana!
Sad kad talijane "ide" mam ste glasni a kad je suša onda je tišina...Tipično za taj mentalitet. Ali neka veselite se, u biti očajavajte jer vam "fali jedan predstavnik"MaGiCa je napisao/la:
Ne. Ali ko god da je krenuo na Italijane, taj je pao. Nemcima su posebno davane lekcije. Nemojmo ponovo o tome.
Inace, drago mi je da te je Napoli razgalio. Eto i od nas da imas neke koristi, ako vec nisi isao na Dinamo.
Da je Roma usla u LS, zar mislis da bi ovako izgledao njen rosterskyisthelimit je napisao/la:
Romareci da se salis pa njih bi Dinamo isprasio
![]()
ne sad ozbiljno gdje ti nadje Romu, pratio sam ih nekoliko puta pa covjece to je ziva patnja
slazem se to za devedesete godineMaGiCa je napisao/la:franco_tm je napisao/la:sad sam na nekoj stranici na fb napisao komentar pa cu ga ovdje i kopirati .. ima smisla :
uefa je cudo zadnjih par godina .. sve je namjesteno sve se zna , urotili su se protiv talijanskog fudbala jer on gaji tradiciju bez puno ulaganja novca ... uefi mafiji odgovara vise neki svabo s milionima , spanac , englez , ili u zadnje vrijeme bogati rus ... mislite da sam lud , vjerujte da ovo IMA SMISLA sto govorim
Samo ova recenica je dovoljna da ispadnes smesan u drustvu. Pa tvoj klub je vladao Evropom i rusio sve rekorde u visini transfera u 90im godinama. Nisi lud, ali se malo bolje informisi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.