Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Oxygen
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Oxygen » 07 dec 2011, 20:19

harebianconero je napisao/la:
Oxygen je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Zabio Melo gol za Galatasaray u derbiju protiv Fenerbahcea...

Kad se sjetim da smo žalili što je otišao na posudbu, a sad ga niko i ne spominje... :D
Meni je ostao drag,imao je srce,sigurno da je ostao Conte bi izvukao najbolje iz njega.
Ma Conte je rekao da ga nece u timu zbog njegove lose naravi ...
Ima i Balotelli lošu narav pa je igračina,ili Rooney,Cassano,to su sve igrači koji su se manje-više smirili pod vodstvom kvalitetnih trenera.Mislim da je tu presudila vizija Contea,tj drugi tip igrača za igru koju on želi.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 07 dec 2011, 20:22

Nije to do naravi, već jednostavno Melo je igrač koji se ne uklapa u Conteove taktičke zamisli zato je i otišao.

Slična situacija je sa Eliom.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 07 dec 2011, 20:46

Pozdrav novom/starom clanu :D

Meni se cini da je Melo pored tog sto se nije uklapao u Conteovu viziju isto imao visoka primanja pa je to jedan od razloga sto je otisao.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 07 dec 2011, 23:00

Stadion rasprodat za sutra,moram priznati da ne pamtim kada se to desilo u utakmici kupa Italije. ;)
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 07 dec 2011, 23:03

Elia je do sada igrao samo 45 minuta u sezoni. Koji je problem njegove male minutaže? Hoće li sutra igrati?
"Ja imam mnogo dobrih igrača na krilima i teško mi je se odlučiti koga ću postaviti od početka utakmice. Ali bilo koga da stavim u igru, očekujem da da sve od sebe. Razgovarat ću s Eljerom i dogovorit ćemo se hoće li igrati. Ako se on osjeća spremnim za Italiju, onda neće biti nikakvih problema".

Jedva cekam utakmicu!!! Jbo ovu LP, jedva cekam sutra. Tolko vjeurjem u ovaj Juventus, tj. drugu ekipu Juventusa, to je nevjerovatno
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 07 dec 2011, 23:04

Oxygen je napisao/la:Stadion rasprodat za sutra,moram priznati da ne pamtim kada se to desilo u utakmici kupa Italije. ;)
dokaz da se Juve vraca na stare staze slave,svaka cast..
samo je steta sto seria a sljedece godine ima 3 predstavnika u LP,jer ce bit gusto ove godine u toj borbi za LP..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 07 dec 2011, 23:07

ovo kod vas sa Eliom je nesto kao Taiwo u Milanu i onaj Didac Vila jedno vrijeme. Sve neko privikavanje na Italiju, i te lafine. Onaj je otiso a Taiwo je odigro mozda 5 utakmica kad se sve sabere. Vjerovatno je to do ucenja jezika sta li :?

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 07 dec 2011, 23:07

Ma nije rasprodan stadion, već su prodate sve karte koje su puštene u prodaju, što ne znači da će stadion biti pun, to će se sutra najbolje vidjeti...
Ž '21!

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 07 dec 2011, 23:10

ahmad_tz je napisao/la:ovo kod vas sa Eliom je nesto kao Taiwo u Milanu i onaj Didac Vila jedno vrijeme. Sve neko privikavanje na Italiju, i te lafine. Onaj je otiso a Taiwo je odigro mozda 5 utakmica kad se sve sabere. Vjerovatno je to do ucenja jezika sta li :?
Vjerovatno će završiti kao i Vila,nažalost.
Ja u priče o jeziku ne vjerujem,Elia govori jezikom fudbala,sjajan je igrač,ne želim shvatiti da momak od 24 g ne može razumijeti neke taktičke zamisli trenera.
Pa da ih i ne razumije,teren ipak sve govori i tamo ga treba ocijeniti,dati mu par utakmica i odlučiti,a ne kao što je sa Zieglerom urađeno.
Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 07 dec 2011, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 07 dec 2011, 23:12

Bianconeri1988 je napisao/la:Ma nije rasprodan stadion, već su prodate sve karte koje su puštene u prodaju, što ne znači da će stadion biti pun, to će se sutra najbolje vidjeti...
Pa valjda će ovi vlasnici sezonskih karata doći,nisu se valjda već zasitili ove ekipe i novog stadiona,ako ih treba tjerati da dođu onda neka se ubiju i puste da karte kupi neko ko ih stvarno želi.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 07 dec 2011, 23:14

Oxygen je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Ma nije rasprodan stadion, već su prodate sve karte koje su puštene u prodaju, što ne znači da će stadion biti pun, to će se sutra najbolje vidjeti...
Pa valjda će ovi vlasnici sezonskih karata doći,nisu se valjda već zasitili ove ekipe i novog stadiona,ako ih treba tjerati da dođu onda neka se ubiju i puste da karte kupi neko ko ih stvarno želi.
On samo zeli da kaze da nije u prodaju uopse pusteno maksimum karata da se popuni kapacitet stadiona. Ali ako su vec te rasprodate, zar nije logicno da puste u prodaju jos karata ?
Jeste cetvrtak, ali tekma je tek u 9 navece
Imam osjecaj da ljudi zele da vide ovaj "drugi tim" u akciji vise nego ikad, a osjecaj sam dobio jer je takva situacija i kod mene. Prije Boga molio da ne ulaze amateri s klupe :mrgreen:
Ale Del Piero aleee

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 07 dec 2011, 23:17

Soni je napisao/la: On samo zeli da kaze da nije u prodaju uopse pusteno maksimum karata da se popuni kapacitet stadiona. Ali ako su vec te rasprodate, zar nije logicno da puste u prodaju jos karata ?
Imam osjecaj da ljudi zele da vide ovaj "drugi tim" u akciji vise nego ikad, a osjecaj sam dobio jer je takva situacija i kod mene. Prije Boga molio da ne ulaze amateri s klupe :mrgreen:
Onda ja ne razumijem pojam sold out ili tutto esaurito kao što je sada oficijelni sajt objavio,onda je do mene!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 07 dec 2011, 23:19

Oxygen je napisao/la:
Soni je napisao/la: On samo zeli da kaze da nije u prodaju uopse pusteno maksimum karata da se popuni kapacitet stadiona. Ali ako su vec te rasprodate, zar nije logicno da puste u prodaju jos karata ?
Onda ja ne razumijem pojam sold out ili tutto esaurito kao što je sada oficijelni sajt objavio,onda je do mene!
Ma nisam ja nigdje ni vidio situaciju s kartama, samo vidim da on pise da nisu sve pustene u prodaju pa zato
Nadam se da je rasprodat, a sto i ne bi bio. Juve odavno bolji nije bio
Ale Del Piero aleee

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 07 dec 2011, 23:25

Objasnit ću ti slikovito:

Doneseš na pijacu 10 kila paradajza, a mogao si da doneseš 15, i prodaš tih svih 10 kila i dođe neko pita imaš li paradajza ti kažeš nema sve prodato :mrgreen: :lol:

Nadam se da razumiješ :D

Pa ove sezone za svaku utakmicu su govorili da je sve rasprodato, a nijednu tekmu nije bilo preko 38 hiljada.

Sutra će drugi tim da izgori, ove utakmice u kupu su im jedina šansa ili eventualno neka povreda od bitnih igrača.
Ž '21!

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 07 dec 2011, 23:28

Bianconeri1988 je napisao/la:Objasnit ću ti slikovito:

Doneseš na pijacu 10 kila paradajza, a mogao si da doneseš 15, i prodaš tih svih 10 kila i dođe neko pita imaš li paradajza ti kažeš nema sve prodato :mrgreen: :lol:

Pa ove sezone za svaku utakmicu su govorili da je sve rasprodato, a nijednu tekmu nije bilo preko 38 hiljada.

Sutra će drugi tim da izgori, ove utakmice u kupu su im jedina šansa ili eventualno neka povreda od bitnih igrača.
Razumijem,nismo djeca ;)
Ne pišu konkretne cifre,uzeo sam informaciju koja stoji na sajtu Juventusa.
Naravno da nikada ne idu sve karte,prije je to bilo zbog sigurnosti,tu su i sezonske karte i sigurno je da neće svi doći,sponzori,Vip itd.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 07 dec 2011, 23:30

Bianconeri1988 je napisao/la:Objasnit ću ti slikovito:

A sta ako imas vremena da odes po 5kg paradajza i doneses ga opet i onaj sto ti je trazio zaje.be te i kaze, ma samo polako, prodat ce se akobogda. Ja ne znam za tebe, al' ja bi mu je.bo mater :mrgreen:
Ale Del Piero aleee

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 07 dec 2011, 23:34

Ma idemo u off topic, nećemo o tome, ali ja čim bih sve prodao odmah bi kući otišao i vratio se tek sutradan :mrgreen:

Vjerovatnih 11 Rome protiv nas:
Stekelenburg; Rosi, Cassetti, Heinze, Taddei; De Rossi, Pjanic, Perrotta; Totti, Lamela, Osvaldo
Nekako mi ovo djeluje kao stara i istrošena ekipa, zato bi možda od početka trebalo postaviti neki brz i jak ritam, da se izmore i rutinski privesti kraju tekmu, isto kao protiv intera, Lazia i Napolija.

Odbrana im je baš ranjiva, šteta što neće biti Vučka, a možda je i dobro što neće igrati, Bog zna kako bi odigrao zbog psihičkog pritiska.
Ž '21!

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 07 dec 2011, 23:37

Bianconeri1988 je napisao/la:Ma idemo u off topic, nećemo o tome, ali ja čim bih sve prodao odmah bi kući otišao i vratio se tek sutradan :mrgreen:

Vjerovatnih 11 Rome protiv nas:
Stekelenburg; Rosi, Cassetti, Heinze, Taddei; De Rossi, Pjanic, Perrotta; Totti, Lamela, Osvaldo
Nekako mi ovo djeluje kao stara i istrošena ekipa, zato bi možda od početka trebalo postaviti neki brz i jak ritam, da se izmore i rutinski privesti kraju tekmu, isto kao protiv intera, Lazia i Napolija.

Odbrana im je baš ranjiva, šteta što neće biti Vučka, a možda je i dobro što neće igrati, Bog zna kako bi odigrao zbog psihičkog pritiska.
Krila bi mogla pojesti Romu u ovoj utakmici. Gianc/Esti bi mogao odigrati utakmicu zivota brz, prodoran
Pa kojeg god da stavi :mrgreen:
Ale Del Piero aleee

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 07 dec 2011, 23:40

Odbrana im k'o Parmalat :lol: :lol:
Vučinić bi sigurno imao pritisak,a ruku na srce rijetko vidim da je neki igrač dobro igrao protiv bivšeg kluba (osim malog na mom avataru). :lol: :lol:
Pogledajte Ibru,čovjek ima blokadu protiv nas,doduše ta blokada zove se Chiellini. :lol:
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 07 dec 2011, 23:47

Ibrahimović je uvijek imao lijepe riječi o onoj generaciji Juventusa, nikad ništa nije loše rekao kao recimo za Barcu ili one klanove u interu, ja vjerujem da je njemu baš krivo što su nam oduzeli ona 2 Scudetta, pa on dok je igrao u interu govorio je da je osvojio te titule, žao je njemu što se ona ekipa raspala, da je onaj Juve ostao, on bi sigurno osvojio Zlatnu loptu, to je moj razlog zašto uvijek igra loše protiv nas, ipak on je u Juventusu izgradio svoje ime, to je prvi njegov vrhunski klub i to se nikad ne zaboravlja.

Još kad se tu doda krkan Chiellini, nema on šta tražiti protiv nas, u Torinu nas nikad nije pobjedio, sumnjam da će i pobjediti...

Ponizit ćemo Romu, nekako imamo puno pravo da pišemo sve ovo sa ovoliko samopouzdanja, jer iz utakmice u utakmicu smo bolji, sigurniji, uigraniji, polako postajemo pravi tim, igrači se bolje poznaju, razumiju na terenu, bit će ovo odlično prvenstvo koje već sada pratimo sa toliko optimizma, želje, svaku utakmicu jedva čekamo kao da je finale, vala smo i zaslužili nakon ovih par godina patnje.
Ž '21!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.