Utakmica je u 20:15Cuprija je napisao/la:braco u koliko utakmica tacno pocinje,,, 20.00 ili 20.15
sigurno negdje pise ali mi se ne listaju stranice... hvala velka,,,,
naprijed hz
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
stvarno zelim vam svu srecu ali ma kolko svi mi htjeli da pobjedite realno je da ako prodjete bez petarde sutajte se nogom u guzicu...bolje bi 2000 puta bilo da vam je dosla Roma nego ovaj Cluj jer bi protiv Rome zaradilii mnogo para jer bi kosevo bilo prepuno a vako u vrh glave 30000. Sretno!
hm,neznam ko nema novca,samo procitaj ovaj text:harishp je napisao/la:Sarajevo placa kiriju i igraju non stop na tom stadionu od kad znaju za sebe a Zeljo u deset godina odigra po koju tekmu i to ako im dodze new castle.Eto toliko.
Nego jaro uhvati se ti noge i lijepo na svoju temu.Da se nebi dzabe spamalo nema smisla a i nije kulturno.
P.S a za krizu nasao se ko ce govoriti.Pa vi nemate novca ni da srusite Grbavicu a kamoli makar onaj korov da izgrabljate i nesto normalno renovirate
http://www.24sata.info/sport/premijer-l ... iniji.html
Navijam za Zelju i za svaki tim koji igra protiv Pitara
To nije lista ko je najbogatiji nego ko je najskuplji, npr. Man.City je najbogatiji ali nije najskuplji!
Someone's mouth said paint them all red.
- alan_kardec
- Kontakt:
Jel ima negdje prenosa?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
sve si mi simpaticnijiharishp je napisao/la:Hajde ti gledaj veceras trening tvog zelje a admine ostavi nek brojenick je napisao/la:ja bih zamolio admine i novinare ove stranice da odma sad napisu da je na kosevu 120 000 posjetilaca radi mira u kuci...eto toliko...
a sto si tice prenosa ciganska posla,kao sto vec rekoh,zvezda,partizan te klub kojem je sarajevo filijala cjenjeni dinamo imaju prenose al hajde...![]()
I lagano se uhvati noge sa ove teme.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
A ti dosadniji 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- el-fighter
- Kontakt:
Ma bit će puno Koševo. Kpacitet je 30 000 i neznam da li će biti više gledaoca. U svakom slučaju, SRETNO.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
vidim i ti gledas svoj klubharishp je napisao/la:A ti dosadniji
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ja navijam za fk Boksit iz Piplica sto pitas 8-)oni igraju sutra.A mozda ugovorimo prijateljsku sa Zeljomnick je napisao/la:vidim i ti gledas svoj klubharishp je napisao/la:A ti dosadniji
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 20 avg 2009, 19:55, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
nema na ovim nasim televizijama , ima na nekim rumunskim i na hayatu al satelitskom ..alan_kardec je napisao/la:Jel ima negdje prenosa?
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Sretno Sarajevu veceras!
I da ako neko naleti na neki live stream slobodno nek ga postavi ovdje
I da ako neko naleti na neki live stream slobodno nek ga postavi ovdje
Sretno ekipi CLUJ, neka rijese utakmicu bar sa tri gola razlike i onda uzvrat da bude formalnost.
( trebala je ekipa CLUJ da ponesu bokserske rukavice ali jadnici neznaju sta ih ceka pa ih nece ponijeti )
( trebala je ekipa CLUJ da ponesu bokserske rukavice ali jadnici neznaju sta ih ceka pa ih nece ponijeti )
ejs jesi mi humoristican jesil to sam smislio,hajde reci jesil to sve sam smislio al nemoj lagitharishp je napisao/la:Ja navijam za fk Boksit iz Piplica sto pitas 8-)oni igraju sutra.A mozda ugovorimo prijateljsku sa Zeljomnick je napisao/la:vidim i ti gledas svoj klubharishp je napisao/la:A ti dosadniji
Cuj Boksit iz Piplica hahahahaha
Nazalost nisam mogao na utakmicu ali eto postavice neko valjda ustvari ima postavljeno je na pocetku stranice a ima i tekstualni prijenos
Sretno nasim momcima!!!!!
Nazalost nisam mogao na utakmicu ali eto postavice neko valjda ustvari ima postavljeno je na pocetku stranice a ima i tekstualni prijenos
Sretno nasim momcima!!!!!
Someone's mouth said paint them all red.
It's not about the shoes, it's about what you do in them!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Evo proucih fatihu i zamolio Allaha da Sarajevo pobijedi! Nadam se da ce nam i Dragi Bog malo pomoci, ipak sutra je ramazan,
evo sad gledam na Sport RO najavu utakmice...spominju navijace ,prikazuju neke slike....razumio sam nesto malo ko govore da su navijaci fanaticni i too ... razumije se ponesto....uglavnom strrah ih navijaca...hehehe
steta sto nema prijenosa...volio bih da bude na digitalnoj na jednoj od ovih rumunskih stanica...al sumnjam da ce bit
steta sto nema prijenosa...volio bih da bude na digitalnoj na jednoj od ovih rumunskih stanica...al sumnjam da ce bit
Zemljo tisucljetna ,na vjernost ti se kunem
Od mora do Save ,od Drine do Une
Jedna i jedina.....
Jedna i jedina.....
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
mahalac je napisao/la:Evo link za live stream utakmice Sarajevo-Kluzh
http://www.neplacajtepretplatu.com
Radi super, hvala
Edo_Majka je napisao/la:Digi Sport ro i Digi Sport + ce prenositi utakmicu, za one koji imaju taj resiver sto im je otkljucano moci ce gledati za one koji nemaju bit ce na Balkaniyum.net ali se, kao sto sam vec pisao, placa 4€=1 Mjesec a 10.80€ za 3 mjeseca pretplate
ma nema nista....jbg....mozda na sport. Ro bude...
a na ovom drugom nema
evo gledam sport RO ...bilo je nekih najava...ali nema utakmice
Zemljo tisucljetna ,na vjernost ti se kunem
Jedna i jedina.....
Jedna i jedina.....
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Haksss i 30 gostiju.