Henry je napisao/la:The last time Man U got eliminated at the group stage, it was also on Wednesday 7th December. Arsenal progressed to the final that season.

Evo baš čitam, ja se tih grupnih faza slabo sjećam, znao bi' se sjetiti meča, al' rasporeda tekmi i ljestvice nikako (

) kako je i te godine United bio u grupi sa Benficom i da je za njih
baš na jučerašnji datum bila ta tekma presudna.
Historija se ponavlja ?!
Inač, znalo bi se desiti da Arsenal dogura do finala i uopće ne mislim da su male šanse. Ukupno samo je Barcelona bolja od Arsenala, Bayern je tu negdje, možda korak ispred, a možda i nije, Inter da bi osvojio treba živnut, a Milan je slabiji. Znam ja da ćete mi sad napisati "A Zlatan?" i sl. al' vjerovatno vam je poznato, ako kažem, da Milan trkački ne može izdržati Arsenalov tempo.

Chelsea popravlja igru ,al' i dalje ne mogu i neće biti apsolutni favoriti, ako budu igrali protiv Arsenala, a R. Madrid je opasna ekipa. No, Real Madrid i Liga prvaka, zadnjih godina dva nespojiva pojma.

Ima i City imena.

Favoriti bi bili, al' nisam siguran da bi 100% pobjedili. Jesam koga zaboravio ?

Mislim da ne, da će se tražiti pobjednik u tom krugu. A postoji i vjerovatnoća da ih Arsenal zaobidje, pa da se medjusobno pokolju.
I da, polufinale :Arsenal-Napoli.
Prva tekma na Emiratima 1-0 za Arsenal, strijelac Arteta. Druga tekma u Napoliju (jel' se ono njihov stadion zove San Diego ?

) 0:0 -sudijska nadoknada, Santos pravi faul u 16-tercu. Iiiii....ostalo će biti 'istorija. Szczesny brani.