PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
aj ba, posto vidim da fali igraca, aj nek mi neko pomogne da otvorim one portove, da i ja malo zaigram...
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
- Goalgetter
- Kontakt:
Ti i nanek imate problema sa portovima, da vam mogu pomoci kako, uradio bih to, ali stvarno nezam.
Sto se tice igraca njih ne fali, imamo i viska
. 4-5 ce zavrsiti na listi cekanja.
Sto se tice igraca njih ne fali, imamo i viska
- Goalgetter
- Kontakt:
Igra se sa Deemaz 7. Prijavi se na ovu temu: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=44&t=5013FiDPlayer je napisao/la:Pozz ja sam novi i ja bih igrao ovo instalirao sam sve sto treba samo imam ovaj novi demaz patch 7 jel se sa njim moze igrati ili mora biti 6 da i bio bih sigurno redovan.
@Gospodin Seljakovic
Ukratko, moras imati PES6 instaliran, skinuti Deemaz Patch 7 i promjeniti hosts file da bi igrao ligu. Jesi li zainteresovan, onda cu ti se javiti preko PP ?
Samo Bog vam moze pomoc da otvorite portove, kod mene drug osijedio pokusavajuci.
@jasko naravno da to nije ista razina, ja sam 2,3 levela up
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
ja sam imao problema sa portovima i sad imam ruter lakse je preko rutera uci, pokusaj nazvati providera da ti otvori portove:)
Za bordo bijele za bordo bijele samo za nasu ljubav najvecu...
VISCA EL BARCA!!!
GO CAVS GO!!! Kyrie Irving Rookie of the Year!
VISCA EL BARCA!!!
GO CAVS GO!!! Kyrie Irving Rookie of the Year!
- Goalgetter
- Kontakt:
Da odmah upitam, zeli li jos ko odustati od lige?
Ako se nekome ne da, ili nesto drugo, sta ja znam, neka odustane, ne zauzimajte drugome dzabe mjesto, ako necete igrati.
Ako se nekome ne da, ili nesto drugo, sta ja znam, neka odustane, ne zauzimajte drugome dzabe mjesto, ako necete igrati.
PORT FORWARDING [FORVARDOVANJE PORTOVA]
-Pogledajte koji ruter imate;
-Idite na sajt http://www.portforward.com/english/r...outerindex.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
-Pronađite oznaku vašeg rutera na tom sajtu i kliknite na vašu oznaku rutera;
-Izbaciče vam detaljno uputstvo na tom sajtu za forvardovanje portova na vašem ruteru.
-Pratite uputstvo sa tog sajta i forvardujte sledeče portove:
[10881, 10884, 12880, 12881 TCP] i [3478, 5730, 5739 UDP]
- Ukoliko imate modem nema potrebe da ovo radite , jer su na modemo otovreni svi portovi
- Ukoliko imate Wireless , morate da kontaktirate vaseg providera da vam otvori gore navedene portove.
Logovanje u ruter.
1.Idite na start pa na run i ukucajte cmd pa pritisnite enter
2.ukucajte telnet 192.168.1.1
3.Ukucajte za login: telekom i za password: telekom [napomena:"kada budete kucali telekom za password to sto kucate nece da se vidi, tako da nemojte da se zbunite zbog toga"]
4.ukucajte passwd admin admin
5.ukucajte save
6.ukucajte reboot
7.sacekajte par minuta
8.Idite na web browser, ukucajte 192.168.1.1, za administratorski usser rutera
Idite na web browser, ukucajte 192.168.1.1, al sad umesto telekom ide admin admin.
Mozete i da probate da udjete u browser(firefox,internet explorer i sl.) , ukucate 192.168.1.1 (gore gde se kuca adresa)
i probate User: admin , password : ztonpk (samo za telekomove adsl korisnike vazi ovaj user i pass, za ostale provajdere je obicno: admin,admin (user i pass))
#1 otvaranje
protocol : UDP
Start port from : 5730
End port from : 5739
jos uvek nismo stigli da istestiramo , ali probajte samo #1 Otvaranje portova,jer je moguce da #2 i #3 TCP portovi nisu neophodni za online igranje.
#2 otvaranje
protocol : TCP
Start port from : 10881
End port from : 10884
#3 otvaranje
Start port from : 12880
End port from : 12881
-Idite na sajt http://www.portforward.com/english/r...outerindex.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
-Izbaciče vam detaljno uputstvo na tom sajtu za forvardovanje portova na vašem ruteru.
- Ukoliko imate modem nema potrebe da ovo radite , jer su na modemo otovreni svi portovi
- Ukoliko imate Wireless , morate da kontaktirate vaseg providera da vam otvori gore navedene portove.
Logovanje u ruter.
3.Ukucajte za login: telekom i za password: telekom [napomena:"kada budete kucali telekom za password to sto kucate nece da se vidi, tako da nemojte da se zbunite zbog toga"]
5.ukucajte save
6.ukucajte reboot
7.sacekajte par minuta
Idite na web browser, ukucajte 192.168.1.1, al sad umesto telekom ide admin admin.
Mozete i da probate da udjete u browser(firefox,internet explorer i sl.) , ukucate 192.168.1.1 (gore gde se kuca adresa)
i probate User: admin , password : ztonpk (samo za telekomove adsl korisnike vazi ovaj user i pass, za ostale provajdere je obicno: admin,admin (user i pass))
#1 otvaranje
jos uvek nismo stigli da istestiramo , ali probajte samo #1 Otvaranje portova,jer je moguce da #2 i #3 TCP portovi nisu neophodni za online igranje.
#2 otvaranje
#3 otvaranje
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Samo da potvrdim da je moja odluka konacna. Navodjenje razloga nebi nikome koristilo tako da nema potrebe da ga i navodim...
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
-
jasko_juve
- Kontakt:
hajmo dziza jednu da vidim jesil se popravio sta il si i dalje los ?dziza_23 je napisao/la:Samo Bog vam moze pomoc da otvorite portove, kod mene drug osijedio pokusavajuci.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
rado bi ja tebe opro par utakmica, al ne mogu, odo malo u dvoranu real time igrat se
odlican post, al yebiga, u mene je wireless net pa mi ovo ne znaci bas mnogo i mor'o bi zvat onog hajvana da mi otvori te portove, a mrsko mi, oca mi...Plivadon je napisao/la:PORT FORWARDING [FORVARDOVANJE PORTOVA]
Logovanje u ruter.
5.ukucajte save
6.ukucajte reboot
7.sacekajte par minuta
#1 otvaranje
#2 otvaranje
#3 otvaranje
ps. i mislim da za igranje pes6 online ne trebaju se otvarati svi portovi neg samo ovi boldani...mozda i grijesim...
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
jesam, evo odmah cu si skinut PES, a poslije i patch...samo mi trebas pojasnit to u vezi hosts fajla, ne kontam sta je to...jesul satnice odigravanja po dogovoru igraca?? jel se igra s klubovima kojim zelimo?? javi mi se sto je vaznoGoalgetter je napisao/la:Igra se sa Deemaz 7. Prijavi se na ovu temu: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=44&t=5013FiDPlayer je napisao/la:Pozz ja sam novi i ja bih igrao ovo instalirao sam sve sto treba samo imam ovaj novi demaz patch 7 jel se sa njim moze igrati ili mora biti 6 da i bio bih sigurno redovan.
@Gospodin Seljakovic
Ukratko, moras imati PES6 instaliran, skinuti Deemaz Patch 7 i promjeniti hosts file da bi igrao ligu. Jesi li zainteresovan, onda cu ti se javiti preko PP ?
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
znaci, pocnimo ponovo iz pocetka
joj ako dobijem valenciu ima da grmi
moze veceras izvlacenje timova? xD da mi odma' pocnemo 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Sad je na nama da riješimo ostalo, zamolio bi vas da ne postavljate pitanja kad će i tako to, biće kad se ja i Goalgetter dogovorimo oko sistema takmičenja i svega ostalog, mislim da bi liga mogla krenuti od ponedjeljka, ali za sve će te dobiti informacije danas ili sutra.
I zdrijeb ce obaviti @defender koji zajedno samnom i @123456 vodi ss.ba ligu, tako da ovaj put neće moći biti prigovora za namještanje i tako.
I još jednom da ponovim oni koji misle napustiti ligu nakon par kola neka to odmah urade, a neki neće pravo imati da se prijave više ove sezone, jer su bili neozbiljni i ne želimo takve igrače u ovoj ligi! I oni koji će kukati na klub neka isto tako postupe, a ne kad vec izgube nekoliko utakmica, jer smo uvidjeli da nekim ovo nije samo igra.
I naravno vidim neki se žale na vrijeđanja i psovanja tokom igre, to je strogo zabranjeno i ukoliko bude toga, taj će biti izbačen iz lige.
I zdrijeb ce obaviti @defender koji zajedno samnom i @123456 vodi ss.ba ligu, tako da ovaj put neće moći biti prigovora za namještanje i tako.
I još jednom da ponovim oni koji misle napustiti ligu nakon par kola neka to odmah urade, a neki neće pravo imati da se prijave više ove sezone, jer su bili neozbiljni i ne želimo takve igrače u ovoj ligi! I oni koji će kukati na klub neka isto tako postupe, a ne kad vec izgube nekoliko utakmica, jer smo uvidjeli da nekim ovo nije samo igra.
I naravno vidim neki se žale na vrijeđanja i psovanja tokom igre, to je strogo zabranjeno i ukoliko bude toga, taj će biti izbačen iz lige.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
ti ako imaš wirelessLimuntos je napisao/la:odlican post, al yebiga, u mene je wireless net pa mi ovo ne znaci bas mnogo i mor'o bi zvat onog hajvana da mi otvori te portove, a mrsko mi, oca mi...Plivadon je napisao/la:PORT FORWARDING [FORVARDOVANJE PORTOVA]
Logovanje u ruter.
5.ukucajte save
6.ukucajte reboot
7.sacekajte par minuta
#1 otvaranje
#2 otvaranje
#3 otvaranje
ps. i mislim da za igranje pes6 online ne trebaju se otvarati svi portovi neg samo ovi boldani...mozda i grijesim...
sto ??Plivadon je napisao/la: ti ako imaš wirelessnemoj vala ni pinballa online igrat
pa zato što će štekat ko tetris -.- nećemo moć igrat fino s tobomLimuntos je napisao/la:sto ??Plivadon je napisao/la: ti ako imaš wirelessnemoj vala ni pinballa online igrat
ima njih koji i ligu igraju s wirelessom ja mislim
- Goalgetter
- Kontakt:
Ovako, sto se tice 4. SportSport.ba lige, sve je dogovoreno:
● Start lige je u ponedjeljak, 12.12.2011 godine !
● Igrat ce se sa dvije lige, po 10 ucesnika.
● Prvih 4 u obje lige, igrat ce na kraju Playoff za pobjednika SportSport.ba lige
● Lista timova je ista kao i u prosloj sezoni u prvoj ligi, i zrijeb ce biti obavljen danas/sutra.
● Lista ucesnika lige:
dziza_23
LBJ MVP
Toxicity
NK/RK Krivaja
Bavarac33
Goalgetter
Juventus0244
Canyon
barca_87
muhovic
Samir_tm87
Emir_Zenica
Jasko_juve
Arminn
bavarian_bk
Senaid LFC
Arnes86
Bosniacum
Zeka
Pesmaster
● Lista cekanja:
KB-TM87
Retry
Mocex
Mesa_Dzeko
Plivadon
● Start lige je u ponedjeljak, 12.12.2011 godine !
● Igrat ce se sa dvije lige, po 10 ucesnika.
● Prvih 4 u obje lige, igrat ce na kraju Playoff za pobjednika SportSport.ba lige
● Lista timova je ista kao i u prosloj sezoni u prvoj ligi, i zrijeb ce biti obavljen danas/sutra.
● Lista ucesnika lige:
dziza_23
LBJ MVP
Toxicity
NK/RK Krivaja
Bavarac33
Goalgetter
Juventus0244
Canyon
barca_87
muhovic
Samir_tm87
Emir_Zenica
Jasko_juve
Arminn
bavarian_bk
Senaid LFC
Arnes86
Bosniacum
Zeka
Pesmaster
● Lista cekanja:
KB-TM87
Retry
Mocex
Mesa_Dzeko
Plivadon
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 08 dec 2011, 21:20, ukupno mijenjano 1 put.
pa ja sam prije uspijevao nekad da igram...ne znam ni ja kako...nekad mi nece da udje, pojavi se onaj problem sa portovima, pa nekad kad se pojavi da ukucam ono username i pass, ja ukucam sta treba, al nece dalje....neka pak, mi sve uspije i igram tekmu, al nijednu tekmu (od njih par sto sam uspio poceti) nisam zavrsio, jer me izbaci usred tekme !? neam pojma jeli to do portova il do cega, al et, ipak sam nekoliko puta uspijevao da igram...i nije mi uopste puno lagalo...Plivadon je napisao/la:pa zato što će štekat ko tetris -.- nećemo moć igrat fino s tobomLimuntos je napisao/la:sto ??Plivadon je napisao/la: ti ako imaš wirelessnemoj vala ni pinballa online igrat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.