Pobjeda samo dolazi u obzir, sad kako cemo pobjediti to me najmanje zanima...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Da imamo sta bolje to bi igrali, ovako odlicna prilika da vidimo igrace koji nisu do sad igrali.JuveSissoko je napisao/la:vidim Coppa veceras, u to smeće od takmicenja ja bi stavio djecu da igraju ili mozda onog Appelta da vidimo sta zna.Pa ako izgube kao i da nisu.
Pusti trenera da radi svoj posao. Barem dok imamo ovakve rezultate. Pa nismo doveli nekog superstara nego Eliu, zasto bi se on demoralisao ako sjedi na klupi Juventusa? Za to mjesto se bori najvise igraca u ekipi. Mozda je trebao imati prednost u odnosu na Capitana? Ili su Quagliarella ili Krasic trebali sjediti na klupi umjesto strasnog Elie?Soni je napisao/la:Elia-i zelim da u Januaru ode iz Juventusa i sve najbolje u nastavku karijere. Cuj ne da mu u kupu da igra. Smjesno
Mene moze ubaciti u kupu i opet mu niko nece zamjerit
Bas sam se iznervirao. Dodje momak kao najjace pojacanje i pocne 0 utakmica od prve minute. Pa ko se ne bi demoralisao. Ocigledno je da ne racuna na njega, SAMO na osnovu iskustava sa treninga.
Podrzavam Conte-a jer je digao Juve iz mrtvih, ali cini mi se da je mnogo tvrdoglav.
Ovdje 80% igraca nema sta traziti u Juventusu . . .Oxygen je napisao/la:Šteta što Conte nije pozvao pola Primavere,jer igrači kao Pazienza i Giacherini nemaju šta tražiti u ovako velikom klubu,njihova dimenzija je Cesena i slični klubovi.
Steta sto vi niste u strucnom stabu.juveboy je napisao/la:Ovdje 80% igraca nema sta traziti u Juventusu . . .Oxygen je napisao/la:Šteta što Conte nije pozvao pola Primavere,jer igrači kao Pazienza i Giacherini nemaju šta tražiti u ovako velikom klubu,njihova dimenzija je Cesena i slični klubovi.