Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la TaRgEt_ » 08 dec 2011, 19:58

TaRgEt_ je napisao/la:Moji prijedlozi:

Zene Euroliga :

Rivas Ecroplis - Kosice pokusati sa 2 ili sa x2(2 je 4,60) jer Rivas je u velikoj krizi glavna igracica , Agilar je pala u formi a i u godinama vec je 35 ljeto , amerikanke koje su pristigle igraju za sebe ili za neku svoju statistiku tako da u ekipi kojoj imas 10 igracica tesko da se moze sta uklopiti , a svi znamo da je kosarka timski sport.(Gospic najbolje pokazao proslo kolo protiv Ecroplisa S druge strane Kosice ekipa koja je popunjena fino na svim pozicijama predvodi ih srpska reprezentativka Miljana Bojovic (ex Musovic) uz dobru odbranu kakvu znaju prikazati Kosice ni 2 nije daleko .

Milan Macvan 2 over 15,5 razlog forma razte do sada je bio na 14 poena i uvijek su lopte isle na njega, sada kada je Pekovic otisao ice jos vise u paru sa RAduljicom , a posto je Raduljica malo "posmotan" u napadu ocekujem Macvana over.

Barsa- Unics +14,5 Ocekujem dvicu ovdje jer Barsa je prosla a Unics gotovo vise nego siguran tako da nema sanse da Barsa dobije 15 razlike . Pokusati na koseve jer po meni ovo ce biti veoma dobra pucacka utakmica .

MAllet Damon Šarleoi over 17,5 Jednostavan razlog bog i batina u Sarleoiju covjek se ispucava ima sut 20/40 lupam dok ne da svojih 20 poena .

Teletovic 19,5 Kada njemu ne ide ne ide ni Kahi a s obzirom da je on prva opcija u napadu ne sumnjam njegov over i ovaj put .

Rivas Ecropolis- Kosice 2 4,60 62:68 nadam se da me je ko ispratio ovo ...
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Muris91
Kontakt:

Post Postao/la Muris91 » 08 dec 2011, 20:47

Muris91 je napisao/la:Danasnji zicer bi bio

Ark.Traiskirchen - Gussing-1 1,65

Traiskirchen je ekipa koja uvjek ude u doigravanje za prvaka zadnjih 4-5 sezona rednovo i igraju u polufinalu gdje redovno gube,trenutno ne igraju nimalo dobar pogotov kuci gdje imaju 4 poraza i samo 1 pobjedu dok su u proslosti rijetko gubili kuci po 3-4 poraza kuci Gussinga redovno dobijaju kuci pa bi trebali i danas...

Sto se tice zboroja igraca dans bi D.Andersen (Siena) (13,5) trebao ici preko isto kao i juce Simon Siena ima dosta poreblema tako da ce Andersen morat preuzet stvar iu svoje ruke ako ga sut krene lagano prebacuje 13

Sretno... :) :)
Lagani prolaz

Ark.Traiskirchen - Gussing -90-74

Andersen dao 18poena

Samo da ovako nastavi :D :D

Hass
Kontakt:

Post Postao/la Hass » 08 dec 2011, 20:52

Muris91 je napisao/la:

Traiskirchen je ekipa koja uvjek ude u doigravanje za prvaka zadnjih 4-5 sezona rednovo i igraju u polufinalu gdje redovno gube,trenutno ne igraju nimalo dobar pogotov kuci gdje imaju 4 poraza i samo 1 pobjedu dok su u proslosti rijetko gubili kuci po 3-4 poraza kuci Gussinga redovno dobijaju kuci pa bi trebali i danas...

Sto se tice zboroja igraca dans bi D.Andersen (Siena) (13,5) trebao ici preko isto kao i juce Simon Siena ima dosta poreblema tako da ce Andersen morat preuzet stvar iu svoje ruke ako ga sut krene lagano prebacuje 13

Lagani prolaz

Andersen dao 18poena

Cetitke,care..
Jbg,steta sto nisam ispratio,nisam imao vremena za kladu..
Ugl,svaka cast :D :D :D
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...

Muris91
Kontakt:

Post Postao/la Muris91 » 08 dec 2011, 20:56

Hass je napisao/la:
Muris91 je napisao/la:

Lagani prolaz

Andersen dao 18poena

Cetitke,care..
Jbg,steta sto nisam ispratio,nisam imao vremena za kladu..
Ugl,svaka cast :D :D :D
Hvala za nadat se da ce serija nastavit i sutra

mef617
Kontakt:

Post Postao/la mef617 » 08 dec 2011, 21:06

galatasaray me zavi u crno....
United, Man united,
We're the boys in red and we're on our way to Wembley!
Glory glory Man united,
As the reds go marching on on on!

Muris91
Kontakt:

Post Postao/la Muris91 » 08 dec 2011, 21:08

mef617 je napisao/la:galatasaray me zavi u crno....
Ma nisu turci vise sot se neka bili u kosarci ni fenje ni efes a galata je jos dalje

mef617
Kontakt:

Post Postao/la mef617 » 08 dec 2011, 21:15

A vrijedilo je pokusati...u svakom slucaju svaka cast forumasima tipsterima za koseve over i under...

slika
United, Man united,
We're the boys in red and we're on our way to Wembley!
Glory glory Man united,
As the reds go marching on on on!

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 08 dec 2011, 21:27

Oviedo - A.Bilbao, španski kup. Prva utakmica. Oviedo je trećeligaš. Oviedo se nalazi na 4 mjestu sa 28 bodova. Za tri dana igraju veoma važnu utakmicu u trećoj ligi protiv Tenerifa koje se nalaze na 3 mjestu sa 30 bodova. Tri startera im sigurno nedostaju Xavi Moré and Óscar Martínez zbog povreda i Owona koji je suspendovan.

S druge strane trener trener Atletika Bielsa čini se da izvodi najjači tim. Atletiko Bilbao tradicionalno dobro igra u Kupu kralja. Drugi su po titulama u kupu odmah iza Barselone. Lorente je povrijeđen i neće igrati. Još jedna izmjena će biti i to Inigo Pérez umjesto Aurtenetxe ako nekome to nešto znači :lol: :mrgreen:

Inače mrzim da igram kup utakmice i izbjegavam ih ali sada mi se čini da je ovo čista dvojka. Za neki hendikep, eh, to se već mora pogledati uživo.

Sretno

kulinban
Kontakt:

Post Postao/la kulinban » 08 dec 2011, 21:29

TaRgEt_ je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:Moji prijedlozi:

Zene Euroliga :

Rivas Ecroplis - Kosice pokusati sa 2 ili sa x2(2 je 4,60) jer Rivas je u velikoj krizi glavna igracica , Agilar je pala u formi a i u godinama vec je 35 ljeto , amerikanke koje su pristigle igraju za sebe ili za neku svoju statistiku tako da u ekipi kojoj imas 10 igracica tesko da se moze sta uklopiti , a svi znamo da je kosarka timski sport.(Gospic najbolje pokazao proslo kolo protiv Ecroplisa S druge strane Kosice ekipa koja je popunjena fino na svim pozicijama predvodi ih srpska reprezentativka Miljana Bojovic (ex Musovic) uz dobru odbranu kakvu znaju prikazati Kosice ni 2 nije daleko .

Milan Macvan 2 over 15,5 razlog forma razte do sada je bio na 14 poena i uvijek su lopte isle na njega, sada kada je Pekovic otisao ice jos vise u paru sa RAduljicom , a posto je Raduljica malo "posmotan" u napadu ocekujem Macvana over.

Barsa- Unics +14,5 Ocekujem dvicu ovdje jer Barsa je prosla a Unics gotovo vise nego siguran tako da nema sanse da Barsa dobije 15 razlike . Pokusati na koseve jer po meni ovo ce biti veoma dobra pucacka utakmica .

MAllet Damon Šarleoi over 17,5 Jednostavan razlog bog i batina u Sarleoiju covjek se ispucava ima sut 20/40 lupam dok ne da svojih 20 poena .

Teletovic 19,5 Kada njemu ne ide ne ide ni Kahi a s obzirom da je on prva opcija u napadu ne sumnjam njegov over i ovaj put .

Rivas Ecropolis- Kosice 2 4,60 62:68 nadam se da me je ko ispratio ovo ...

Ispratio , prijatelju. Šteta što sam igrao samo hendikep na njih, ali dobro je i 1,85. Hvala. Takvi nam trebaju.

blaugrana4ever
Kontakt:

Post Postao/la blaugrana4ever » 08 dec 2011, 21:32

Zna li neko sta je s ovim Waterpolom Savona-Partizan???
Ne mogu nigdje naci rezultat... :( :( :( :(
Més que un club

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 08 dec 2011, 21:33

blaugrana4ever je napisao/la:Zna li neko sta je s ovim Waterpolom Savona-Partizan???
nije bilo tople vode...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

blaugrana4ever
Kontakt:

Post Postao/la blaugrana4ever » 08 dec 2011, 21:35

pintol_TM87 je napisao/la:
blaugrana4ever je napisao/la:Zna li neko sta je s ovim Waterpolom Savona-Partizan???
nije bilo tople vode...
hhahahahahahahhaahahaahhaha
dobar fol :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nista od kece, izgubise
Més que un club

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 08 dec 2011, 22:01

Inkognito je napisao/la:Oviedo - A.Bilbao, španski kup. Prva utakmica. Oviedo je trećeligaš. Oviedo se nalazi na 4 mjestu sa 28 bodova. Za tri dana igraju veoma važnu utakmicu u trećoj ligi protiv Tenerifa koje se nalaze na 3 mjestu sa 30 bodova. Tri startera im sigurno nedostaju Xavi Moré and Óscar Martínez zbog povreda i Owona koji je suspendovan.

S druge strane trener trener Atletika Bielsa čini se da izvodi najjači tim. Atletiko Bilbao tradicionalno dobro igra u Kupu kralja. Drugi su po titulama u kupu odmah iza Barselone. Lorente je povrijeđen i neće igrati. Još jedna izmjena će biti i to Inigo Pérez umjesto Aurtenetxe ako nekome to nešto znači :lol: :mrgreen:

Inače mrzim da igram kup utakmice i izbjegavam ih ali sada mi se čini da je ovo čista dvojka. Za neki hendikep, eh, to se već mora pogledati uživo.

Sretno
Utakmica počinje i potvrđeno je, Bilbao u puno sastavu čak igra i ovaj Aurtenetxe :mrgreen: Mislim da je ovo odlična prilika za hvatanje na live ko može.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 dec 2011, 22:43

Monolog je napisao/la:J. Freeland 14+
Unicaja - Bamberg (+7.5) 2

M. Mačvan 16+
Real M. - Maccabi T.A. 159+
Barcelona - U. Kazan under 145
L. Eliyahu under 12

M. Teletović under 20
V. Spanoulis 19+
Olympiakos - Caja Laboral 155+

Sistem 6/9
Uplata 10 :mrgreen:
Jbm ti indisponiranog Mačvana i debilskog Rudy Fernandeza. Frajer nije zabio poena u 20+ minuta na terenu. Naravno, Real je u prvom poluvremenu bilo 90 poena, u 2. jedva 60. Tipično, majke mi. :( Tako da umjesto nekih 40-ak kermi (na 7 pogođenih), ja se moram zadovoljiti jedva vraćenim ulogom. :(
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

kulinban
Kontakt:

Post Postao/la kulinban » 08 dec 2011, 22:48

EEEEEEEE. San Emeterio je 30 sek. prije kraja imao 7 poena, i za tih 30sek. dao jos 7! i prešao prag od 12,5. I meni prođe tiket!

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 08 dec 2011, 22:54

@monolog

Mirza under :shock: :shock: :shock:

pa što to odigra živ bio :roll:
FORZA MARŠAL !!!

kulinban
Kontakt:

Post Postao/la kulinban » 08 dec 2011, 22:56

kulinban je napisao/la:Unicaja M. - Brose Baskets
Unicaja pobjedom prolazi u Top 16, s obzirom da su juče Zagreb i Zalgiris izgubili.
Faliće joj Valters (11,7 poena po utakmici), Tremmell Darden (8,6) , a EJ Rowland (7,6) je upitan isto. Najveći problem je veliki nedostatak na mjestu play-a (Valters i Rowland) i to će se teško nadomjestiti. Brose Baskets je bez povreda.
Unicaja jeste bolja ekipa, ali uz ove povrede, ova kvota od 1,3 mi se čini vrlo nesigurna. Zato ovu utakmicu preskačem u tom segmentu.
Probaću da odigram u sistemu iznenađenje, bar hendikep na Brose (+7,5).
Žorić ili Freeland, jedan će otići preko overa, ja ću se odlučiti za Žorića (5 puta sam igrao over na njega, 4 puta je prošao).

Galatasaray - Siena
Galati treba pobjeda za Top16 fazu, Siena je već prošla.
Galata: Furkan Aldemir se vraća na parket. Zaza Pachulia otišao,
Siena: Ne igraju Kaukenas i Lavrinovic.I to je dovoljan problem za Sienu. Još gore je to što je upitan i McCalebb, koji se povrijedio na zadnjoj tekmi.
Izgleda da McCalebb nije ni otputovao u Tursku. Vidjećemo da li je tačno.
Potpisali su do kraja sezone Bootsy Thorntona, koji je par godina igrao u Sieni.
Sa Sienom se nikad ne zna, ali mislim da će ovo biti jedan lijep kec. Kvota na Galatu je pala sa 1,80 prije dva dana na današnjih 1,60. A do početka će smanjiti još bar na 1,55.
Dakle, igram na Galatasaray 1.

Charleroi - Partizan
Domaćin s porazom gubi sve šanse za prolazak dalje, Partizan s pobjedom je siguran u Top16, s obzirom da je Efes uzeo Milano juce.
Charleroi fali Broyles i dalje, u Partizanu fale dvije bitne karike na kojim je počivala igra, Peković (otišao nazad u NBA) i Acie Law, koji je povrijeđen i neće igrati.
Baš na poziciji playa je Mallet kod domaćih.
Mislim da će Partizan teško do pobjede, od trojke koja je nosila igru ostao je samo Mačvan, Raduljica nije baš u formi.
Domaći parket je težak za igrati, navijači prave dobru atmosferu, blizu su terena i ako Charleroi krene šut....
Probaću da odigram na Charleroi 1 (1,80)
Pretpostavljam mali broj koševa, neće tu biti puno ispucavanja, e sad, da li će biti ispod 146,5... Odigraću i taj under, na jednom listiću.
Mačvan broj koševa? Hmmm, radije bih pokušao ići ispod 15,5. Dosta će se fokusirati na njega, mislim.

Barcelona - UNICS

Mislim da je ovdje čista situacija, jedino od ove utakmice ću probati odigrati hendikep +14,5 na Unics. Nemojte to pratiti, to ja čisto volim odigrati,na slabije. Ne volim favorite.

Real M. - Maccabi

Prošli su i matematički u Top 16. Iz Reala su otišli Ibaka i Rudy F. , Farmar iz Maccabija. Real je Maccabi pobijedio kući 14 od 15 puta, s tim da je Maccabi od zadnjih 5 tekmi uopšte, uzeo 3.
(Ne volim statistiku, ali neki vole!).
Real će imati problema po košem, sa Baby Shaqom, Sofoklis Schortsanitisom, teško da ga mogu čuvati Tomić i ostali. Maccabiju će jako faliti Farmar, jedan od Amera koji se najbolje uklopio u Euroligi i
vodio ekipu faktički.
Realno je da Real uzme ovo!:-) Ali, zbog toga što je Maccabi među 4 najbolje ekipe u Euroligi, ja ću da pokušam odigrati iznenađenje. Maccabi 2. Ne preporučujem nikome!
Ne volim predviđati broj koševa, možda odavde probati Tomića preko 8,5.

Olympiakos - Caja Laboral
Sa Cajom se nikad ne zna i ne želim predviđati ništa. Goran Dragic i Kevin Seraphin su otišli iz Caje, a potpisali su Vladimira Golubovića, u Olympiakosu će vjerovatno faliti Papadopoulos.
Domaćin jeste favorit ovdje, i mislim da će ovo riješiti u svoju korist ali Caja Laboral je veoma čudna ekipa, nema neke konstante za koju bi se čovjek uhvatio, broj koševa, zbroj koševa, kako kad. Mirza nije Superman.

Pokušati overe: Andrić, Tomić, Teletović, Domercant, Mallet.
Pokušati under: Eliyahu (kad god igram over na njega, on ode ispod)

ANALIZA: od 15 pogodio 10 , 5 promašio.
Greška: Rudy F. je igrao. Valters je isto igrao.
P.S. Rekoh ja za Mačvana!

premier
Kontakt:

Post Postao/la premier » 08 dec 2011, 22:56

6:11 ...konacan rezultat

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 08 dec 2011, 22:57

da se zahvalim momcima ovdje na prognozama, jer sam i vasih pokupio :D

Sreca pa jutros rano zavrsi sa poslom i gdje cu sta cu, odo reko uplatit 20KM na racun :D sad se ima za vikenda i mnogobrojne kombinacije :D

slika
slika

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 dec 2011, 23:00

hodža je napisao/la:@monolog

Mirza under :shock: :shock: :shock:

pa što to odigra živ bio :roll:
Zato što je svako živ odigr'o over. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []