tak da kritika nije meni.
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- majestic24
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
harishp je napisao/la:Sta ce vam,kad imate Evansa.majestic24 je napisao/la:Pjanic je igrac kakav fali Uniteda. Kamo lijepe srece da nam one dodje Cartmane
Kakve veze sad ima Evans s Pjanicem???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
majestic24 je napisao/la:harishp je napisao/la:Sta ce vam,kad imate Evansa.majestic24 je napisao/la:Pjanic je igrac kakav fali Uniteda. Kamo lijepe srece da nam one dodje Cartmane
Kakve veze sad ima Evans s Pjanicem???
Sto se svi prave neuki
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- majestic24
- Kontakt:
Ja bih dao 10 Evansa i mnogih drugih za Pjanica
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Sta ces sad Hare od Kanzasa?
ps. ujagmi prije mene.
ali, izvuce se on, tako mi brkova moga dede apotekara.
Sta kazu za Pjanica? Nisam u toku.
Vom Jäger zum Gejagten
Neda Ferguson ni jednogmajestic24 je napisao/la:Ja bih dao 10 Evansa i mnogih drugih za Pjanica
Rekoh ja tebi @gero,gori si od zene.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 08 dec 2011, 21:25, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
da je naj naj igrac u romigeronimo je napisao/la:![]()
![]()
Sta ces sad Hare od Kanzasa?
ps. ujagmi prije mene.![]()
ali, izvuce se on, tako mi brkova moga dede apotekara.![]()
Sta kazu za Pjanica? Nisam u toku.
...
zato i jesu tu gdje jesu, u europa ligi...umjesto da dadne andersona i carricka k'o marku za pjanica...harishp je napisao/la:Neda Ferguson ni jednogmajestic24 je napisao/la:Ja bih dao 10 Evansa i mnogih drugih za Pjanica![]()
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
Pa zasto selite Pjanica? Zelje ostavljajte na temama klubova cije ste pritalice.
@hare (namjerno sitno, da niko ne vidi
) ne kontaju oni to bolan. sta je tebi, sto si osjetljiv. 
@hare (namjerno sitno, da niko ne vidi
Vom Jäger zum Gejagten
EEEEEEEEEEEEEEEE to,pa upalis motorku,a ti drljo par postova pa nikako da krene.Limuntos je napisao/la:zato i jesu tu gdje jesu, u europa ligi...umjesto da dadne andersona i carricka k'o marku za pjanica...harishp je napisao/la:Neda Ferguson ni jednogmajestic24 je napisao/la:Ja bih dao 10 Evansa i mnogih drugih za Pjanica![]()
Nema od toga nista.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
Ne bi imao nista protiv, samo da jos malo misica nabije. Ne bi valjao da ga oni mesari iz Stokea, Wolverhamptona, Liverpoola (majestic24 je napisao/la:Pjanic je igrac kakav fali Uniteda. Kamo lijepe srece da nam one dodje Cartmane
A sto se tice postova harisa, pa to treba godine iskustva da se normalno cita. Dobro je, nije jos mikrovalne poceo spominjat.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
ima u unitedu vec podosta igraca bez grama misica..pocevsi od golmana..a npr. silva mi nije nes misicav, al nadoknadjuje to drugim stvarima..al kaze fergie et da nema na trzistu nis kvalitetnoCartman je napisao/la:Ne bi imao nista protiv, samo da jos malo misica nabije. Ne bi valjao da ga oni mesari iz Stokea, Wolverhamptona, Liverpoola (majestic24 je napisao/la:Pjanic je igrac kakav fali Uniteda. Kamo lijepe srece da nam one dodje Cartmane) itd uniste.
Unica grande amore
Ali Silva iza sebe ima Tourea i Barrya i igra blize golu nego Pjanic. Neka, za dvije godine ce Pjanic postat prvi bosanac u Unitedu. Samo steta sto Begovic nije to postao ljetos...AllAbout je napisao/la:ima u unitedu vec podosta igraca bez grama misica..pocevsi od golmana..a npr. silva mi nije nes misicav, al nadoknadjuje to drugim stvarima..al kaze fergie et da nema na trzistu nis kvalitetnoCartman je napisao/la:Ne bi imao nista protiv, samo da jos malo misica nabije. Ne bi valjao da ga oni mesari iz Stokea, Wolverhamptona, Liverpoola (majestic24 je napisao/la:Pjanic je igrac kakav fali Uniteda. Kamo lijepe srece da nam one dodje Cartmane) itd uniste.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Nema potrebe,mikrovalna zasad nije u kvaru.Cartman je napisao/la:Ne bi imao nista protiv, samo da jos malo misica nabije. Ne bi valjao da ga oni mesari iz Stokea, Wolverhamptona, Liverpoola (majestic24 je napisao/la:Pjanic je igrac kakav fali Uniteda. Kamo lijepe srece da nam one dodje Cartmane) itd uniste.
A sto se tice postova harisa, pa to treba godine iskustva da se normalno cita. Dobro je, nije jos mikrovalne poceo spominjat.
Sto se tice mesara u Velikoj Britaniji pa nisu djabe krave tamo prve poludile.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sretno Miraleme veceras protiv Juventusa!
eh
http://zulu.mk/live/telma" onclick="window.open(this.href);return false;
dobar stabilan stream, klik na tri sarene kockice
i jos jedan
http://ice-sportz.eu/stream4.html" onclick="window.open(this.href);return false;
jedan dobar sopcast
sop://broker.sopcast.com:3912/111686" onclick="window.open(this.href);return false;
drugi dobar sopcast
sop://broker.sopcast.com:3912/58884" onclick="window.open(this.href);return false;
rusi takodjer prenose na sopcastu
sop://broker.sopcast.com:3912/79509" onclick="window.open(this.href);return false;
http://zulu.mk/live/telma" onclick="window.open(this.href);return false;
dobar stabilan stream, klik na tri sarene kockice
i jos jedan
http://ice-sportz.eu/stream4.html" onclick="window.open(this.href);return false;
jedan dobar sopcast
sop://broker.sopcast.com:3912/111686" onclick="window.open(this.href);return false;
drugi dobar sopcast
sop://broker.sopcast.com:3912/58884" onclick="window.open(this.href);return false;
rusi takodjer prenose na sopcastu
sop://broker.sopcast.com:3912/79509" onclick="window.open(this.href);return false;
...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nervozan. I u prvom poluvremenu je par puta burno reagovao na sudijske odluke, a sada zbog šutanja lopte nakon čistog faula, zarađuje žuti karton. Osim toga, solidna partija. U veznom redu je sa Grecom i Vivijanijem (sve mladići), te tu imaju problema kontra Juventusa. No, rastrčan je, što je jako dobro. Vidićemo kako će završiti.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- L' Imperator
- Kontakt:
Poslije faula za Juve, Pjanic nabio loptu i zuta karta
(iako on nije napravio faul)
#samoRudar #zauvijek
e ja gledam i sve kontam da sam istripovala da nije on faul napravio.L' Imperator je napisao/la:Poslije faula za Juve, Pjanic nabio loptu i zuta karta(iako on nije napravio faul)
a sta ce mu ovo da bezveze dobija zute, ja ne znam :S stvarno nidje veze.
pobise ove igrace juventusa (mada neki zasluzuju i oskara za glumu)...
...
Trenutno korisnika/ca: Hansestadt, napapijri1987, RajvoSA03 i 32 gosta.