Evo jedno lagano od mene. Navedite 3 trenera koja su sa dva različita kluba osvajala titule Lige prvaka.
Sportsko znanje
Moderator/ica: insider
Re: Sportsko znanje
Nemojte preko reda.
Evo jedno lagano od mene. Navedite 3 trenera koja su sa dva različita kluba osvajala titule Lige prvaka.
Mourinho, Happel,Hitzfeld. Laganica.Claus je napisao/la:Nemojte preko reda.![]()
Ajde magicni postavljaj novo 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ajde:Tritolone je napisao/la:Ajde magicni postavljaj novo
Pre "Bozje ruke", Diego Maradona je postigao gol rukom protiv kog tima u Italiji, igrajuci za Napoli
- legenda reala
- Kontakt:
Da probam
Protiv Fiorentine
Protiv Fiorentine
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
udineze molio ga Ziko da prizna sudiji gol rukom jer im je trebala pobjedaMaGiCa je napisao/la:Ajde:Tritolone je napisao/la:Ajde magicni postavljaj novo
Pre "Bozje ruke", Diego Maradona je postigao gol rukom protiv kog tima u Italiji, igrajuci za Napoli![]()
Tacno. Epski okrsaj Zica i Maradone u poslednjoj Zicovoj utakmici u Italiji:dema je napisao/la:udineze molio ga Ziko da prizna sudiji gol rukom jer im je trebala pobjedaMaGiCa je napisao/la:Ajde:Tritolone je napisao/la:Ajde magicni postavljaj novo
Pre "Bozje ruke", Diego Maradona je postigao gol rukom protiv kog tima u Italiji, igrajuci za Napoli![]()
[youtube][/youtube]
nastavi ti pitat ne mogu se sjetit neceg zanimljivog a i necu pratit poslije
OK.
Za ovo ide google, jer ni ja necu biti na forumu u nastavku veceri, pa rekoh da izbacim kvalitet:
On je legenda severnoamerickog sporta. Igrao je za najveci klub u ligi i drzao brojne rekorde, pa su mu i dres povukli uz znak zahvalnosti.
Kasnije je oboleo od teske bolesti, cije ime dolazi iz grckog jezika, a u svetu je poznata i kao bolest koja nosi ime ovog sportiste (nesto slicno kao "Parkinsonova" ili "Alchajmerova bolest" - po imenima ljudi koji su ih objasnili). Nedugo nakon toga je umro, ne navrsivsi ni 40 godina zivota.
Taj covek se zvao kako
Za ovo ide google, jer ni ja necu biti na forumu u nastavku veceri, pa rekoh da izbacim kvalitet:
On je legenda severnoamerickog sporta. Igrao je za najveci klub u ligi i drzao brojne rekorde, pa su mu i dres povukli uz znak zahvalnosti.
Kasnije je oboleo od teske bolesti, cije ime dolazi iz grckog jezika, a u svetu je poznata i kao bolest koja nosi ime ovog sportiste (nesto slicno kao "Parkinsonova" ili "Alchajmerova bolest" - po imenima ljudi koji su ih objasnili). Nedugo nakon toga je umro, ne navrsivsi ni 40 godina zivota.
Taj covek se zvao kako
Legendarni Lou Gehrig "The Iron Horse"
[youtube][/youtube]
@Devil - Damn you
[youtube][/youtube]
@Devil - Damn you
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Svaka cast.Devil je napisao/la:Lou Gerig.
Evo jedno brzinsko pade mi na pamet.
Zvezda je 2000. godine porazena od Celte 5:3 u Vigu,ali je ta utakmica registrovana 3:0 za Celtu.
Zbog cega ?
Zvezda je 2000. godine porazena od Celte 5:3 u Vigu,ali je ta utakmica registrovana 3:0 za Celtu.
Zbog cega ?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Zbog nereda na tribinama

Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Jok, tu je bilo nereda na autobusima.Tritolone je napisao/la:Zbog nereda na tribinama![]()
Bese nesto na foru sa Glogovcem i parnim zutimDevil je napisao/la:Jok, tu je bilo nereda na autobusima.Tritolone je napisao/la:Zbog nereda na tribinama![]()
![]()
Secanje me tu negde vodi.
Glogovac i jos ko ?MaGiCa je napisao/la:Bese nesto na foru sa Glogovcem i parnim zutimDevil je napisao/la:Jok, tu je bilo nereda na autobusima.Tritolone je napisao/la:Zbog nereda na tribinama![]()
![]()
![]()
![]()
Secanje me tu negde vodi.
Dva igraca su igrala sa parnim zutim.
Screw you Diavalo, jer to moze biti bilo ko.Devil je napisao/la: Glogovac i jos ko ?![]()
Dva igraca su igrala sa parnim zutim.
Znam za Glogovca, ali ajde da gadjam: Lerinc ili Lalatovic
Ne moze biti bilo ko.Samo neko od preostalih 10.MaGiCa je napisao/la:Screw you Diavalo, jer to moze biti bilo ko.Devil je napisao/la: Glogovac i jos ko ?![]()
Dva igraca su igrala sa parnim zutim.![]()
Znam za Glogovca, ali ajde da gadjam: Lerinc ili Lalatovic
Lalatovic je u pitanju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.