kulinban je napisao/la:TaRgEt_ je napisao/la:TaRgEt_ je napisao/la:Moji prijedlozi:
Zene Euroliga :
Rivas Ecroplis - Kosice pokusati sa 2 ili sa x2(2 je 4,60) jer Rivas je u velikoj krizi glavna igracica , Agilar je pala u formi a i u godinama vec je 35 ljeto , amerikanke koje su pristigle igraju za sebe ili za neku svoju statistiku tako da u ekipi kojoj imas 10 igracica tesko da se moze sta uklopiti , a svi znamo da je kosarka timski sport.(Gospic najbolje pokazao proslo kolo protiv Ecroplisa S druge strane Kosice ekipa koja je popunjena fino na svim pozicijama predvodi ih srpska reprezentativka Miljana Bojovic (ex Musovic) uz dobru odbranu kakvu znaju prikazati Kosice ni 2 nije daleko .
Milan Macvan 2 over 15,5 razlog forma razte do sada je bio na 14 poena i uvijek su lopte isle na njega, sada kada je Pekovic otisao ice jos vise u paru sa RAduljicom , a posto je Raduljica malo "posmotan" u napadu ocekujem Macvana over.
Barsa- Unics +14,5 Ocekujem dvicu ovdje jer Barsa je prosla a Unics gotovo vise nego siguran tako da nema sanse da Barsa dobije 15 razlike . Pokusati na koseve jer po meni ovo ce biti veoma dobra pucacka utakmica .
MAllet Damon Šarleoi over 17,5 Jednostavan razlog bog i batina u Sarleoiju covjek se ispucava ima sut 20/40 lupam dok ne da svojih 20 poena .
Teletovic 19,5 Kada njemu ne ide ne ide ni Kahi a s obzirom da je on prva opcija u napadu ne sumnjam njegov over i ovaj put .
Rivas Ecropolis- Kosice 2 4,60 62:68 nadam se da me je ko ispratio ovo ...
Rivas Ecropolis - Kosice 2 4,60 62:68
Milan MAcvan over 15,5 10 poena dao
Barcelona -Unics 2 14,5 hendikep 63:50
Mallet 17,5 over 22 poena dao
Teletovic 19,5 32 poena dao
JA tuge