Monologni,hvala na prognozama,prepisao sam od tebe 1 par,od pintola 1 i od kulinbana 2,naravno ja dodao svoj jedan i popusi ''samarcinu''Monolog je napisao/la:Čekam over na Real - Maccabi, a Rudy ne može bazen pogoditi.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Monologni,hvala na prognozama,prepisao sam od tebe 1 par,od pintola 1 i od kulinbana 2,naravno ja dodao svoj jedan i popusi ''samarcinu''Monolog je napisao/la:Čekam over na Real - Maccabi, a Rudy ne može bazen pogoditi.
Isti smo, ja redom stavljam olimpiakos 1, friledn over, rakocevic over, domercant under i zao mi staviti cenera, sve s eneshto predomisljam, hocu-necu i stavim i ja macvana i za 113 maraka me samo on obori. A jos danas kad sam analizirao i gledao i vidim forsira se on, a znam da je pravo nestabilan psihicki i da se jos razvija i govorim ma vidjeces kad oni njega zatvore veceras i valjda tako bi. Vidim nije puno ni shutiro, samo 5/10TaRgEt_ je napisao/la:Rivas Ecropolis - Kosice 2 4,60 62:68![]()
Milan MAcvan over 15,5 10 poena dao![]()
Barcelona -Unics 2 14,5 hendikep 63:50![]()
Mallet 17,5 over 22 poena dao![]()
Teletovic 19,5 32 poena dao![]()
JA tuge da i ja malo prokukam ...
i bash ja potrefim na ovu spartu sto je jedina manje od tri, stavim 5 parova zx2 i ona se tu nadje, jos da ne prodje dobiju fino dva crvena i onda voi gosti naravno nisu nishta mogli jer su jadniDevil je napisao/la:5 Holandjana uslo,jos 4.Bice valjda nesta.
Sta uradise, vodili 2-0 vidi sad 2-2 molit Boga da daju jos jedan ..Future je napisao/la:E moja Brago...
Yebi ga to je fudbal.Teško da uvale,al' brate mili ova Ferreira zadnja na tabeli ako njih ne mogu pobijediti onda yebi ga stvarno.AboveTheLaw je napisao/la:Sta uradise, vodili 2-0 vidi sad 2-2 molit Boga da daju jos jedan ..Future je napisao/la:E moja Brago...
Eto samo mi oni ostali, valjda necu past jbm im sve..i to sto kazes ako ove zadnje ne mogu pobijedit onda sramotaFuture je napisao/la:Yebi ga to je fudbal.Teško da uvale,al' brate mili ova Ferreira zadnja na tabeli ako njih ne mogu pobijediti onda yebi ga stvarno.AboveTheLaw je napisao/la:Sta uradise, vodili 2-0 vidi sad 2-2 molit Boga da daju jos jedan ..Future je napisao/la:E moja Brago...
Evo ih konacno da dadnu, valjda sad ne zaseru opet do kraja, sad slijedi 20 minuta muke :S aaa ..Future je napisao/la:TOOOO! Evo ga druže moj.
Ko može nek brani tiket, na Fereiru je X sada 7 kvota, ako vam se isplati probajte braniti.AboveTheLaw je napisao/la:Evo ih konacno da dadnu, valjda sad ne zaseru opet do kraja, sad slijedi 20 minuta muke :S aaa ..Future je napisao/la:TOOOO! Evo ga druže moj.
Neće ne brini se.AboveTheLaw je napisao/la:Evo ih konacno da dadnu, valjda sad ne zaseru opet do kraja, sad slijedi 20 minuta muke :S aaa ..Future je napisao/la:TOOOO! Evo ga druže moj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.