Dragoljubu Bekvalcu da nije bilo Vojvodine nikada se nebi cuo... moze se reci poznat igrac ali ne siri geografski pojam...Vi ga znate, ja i jos koja hiljada ljudi...Kakav je trag ostavio kao igrac?Prosecan. Nastup u reprezentaciji SFRJ-nijedan. Kao trener srednja zalost....Ako mislimo o istom Bekvalcu o kom i ti pises ,on je Kosovar (Pristina) a ne Prijedorcanin?!$ je napisao/la:calcio je napisao/la:pa nije ni vas Rudar bas nesto posebno poznat u ExYU. niste imali neke uspjehe a ja licno neznam nijednog bivseg igraca iz Rudara ili Prijedora...... nabrojite neke poznatije, mozda ipak znam nekoga.
Polu-Finale Kupa SFRJ Rudar-Vojvodina,a drugo polu finale Partizan-Zvezda
Nisi cuo za Dragoljuba Bekvalca-Bekija?
FK Rudar Prijedor
Re: FK Rudar Prijedor
- Приједорчанин
- Kontakt:
Ne ja mislim da je iz Novog Sada,igrao za Vojvodinu,pa eto presao u Rudar,i u Prijedoru je ostavio trag kao igrac,za ostalo me zaboli kita...
$ " ?,% је $ ",све је готово," $,? - $ ?!!!
imas muda mali, dosao si na BH-forum da siris svoj fasizamKRKSR914 je napisao/la: Idi ti u Iran..tamo ti je mjesto
Lose ti mislis, decace! Znaci, nije Novosadjanin, nije bas poznat igrac (zna ga par hiljada ljudi), i na kraju kakav je igrac bio govori to da je u Rudaru zavrsio.$ je napisao/la:Ne ja mislim da je iz Novog Sada,igrao za Vojvodinu,pa eto presao u Rudar,i u Prijedoru je ostavio trag kao igrac,za ostalo me zaboli kita...

Evo ja 'u napisati ko je poznat igrao u rudaru, današnji trener Darko Nestorović, Vlado Kotur, čini mi se Nedžad Kuruzović, Željko Buvač prošle godine prvi pomoćni trener u Borusiji iz Dortmunda možda je to i ove godine, itd itd ima ih još... Što se tiče tih procjena koliko koja ekipa vrijedi ma to je živba smijurija, ajte uozbiljite se...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
- Kontakt:
cole-ch je napisao/la:Dragoljubu Bekvalcu da nije bilo Vojvodine nikada se nebi cuo... moze se reci poznat igrac ali ne siri geografski pojam...Vi ga znate, ja i jos koja hiljada ljudi...Kakav je trag ostavio kao igrac?Prosecan. Nastup u reprezentaciji SFRJ-nijedan. Kao trener srednja zalost....Ako mislimo o istom Bekvalcu o kom i ti pises ,on je Kosovar (Pristina) a ne Prijedorcanin?!$ je napisao/la:calcio je napisao/la:pa nije ni vas Rudar bas nesto posebno poznat u ExYU. niste imali neke uspjehe a ja licno neznam nijednog bivseg igraca iz Rudara ili Prijedora...... nabrojite neke poznatije, mozda ipak znam nekoga.
Nije Kosovar vec Srbin s Kosova,
Vjerovano niste culi za Idriza Hosica koji je iz Rudara otisao u Partizan i igrao za Reprezentaciju Jugoslavije!
Idriz Hošić (born 17 February 1944 in Prijedor) is a former footballer from Bosnia and Herzegovina.
During his club career he played for NK Famos Hrasnica, FK Partizan, 1. FC Kaiserslautern and MSV Duisburg. He earned 2 caps for the Yugoslavia national football team, and participated in UEFA Euro 1968.
1 Pantelić • 2 Fazlagić • 3 Damjanović • 4 Đorđević • 5 Paunović • 6 Holcer • 7 Petković • 8 Osim • 9 Musemić • 10 Belin • 11 Džajić • 12 Vukčević • 13 Dujković • 14 Aleksić • 15 Pavlović • 16 Aćimović • 17 Ramljak • 18 Mihajlović • 19 Brzić • 20 Antić • 21 Trivić • 22 Hošić • Coach: Mitić
Idriz Hošić (born 17 February 1944 in Prijedor) is a former footballer from Bosnia and Herzegovina.
During his club career he played for NK Famos Hrasnica, FK Partizan, 1. FC Kaiserslautern and MSV Duisburg. He earned 2 caps for the Yugoslavia national football team, and participated in UEFA Euro 1968.
1 Pantelić • 2 Fazlagić • 3 Damjanović • 4 Đorđević • 5 Paunović • 6 Holcer • 7 Petković • 8 Osim • 9 Musemić • 10 Belin • 11 Džajić • 12 Vukčević • 13 Dujković • 14 Aleksić • 15 Pavlović • 16 Aćimović • 17 Ramljak • 18 Mihajlović • 19 Brzić • 20 Antić • 21 Trivić • 22 Hošić • Coach: Mitić
-
- Kontakt:
Da skratimo priču,Rudar Prijedor je veći,uvaženiji i poznatii klub od Zvijezde...a da je bolji u ovom trenutku,moraće dokazati(hoće dokazati) u subotu..Sve ostalo je sad zasad suvišno,čujemo se poslije tekme 

FK Rudar je '89. u polufinalu igrao sa Velezom a ne sa Vojvodinom.
Nedeljko Topic, alfa i omega te generacije, je godinu poslije otisao iz Rudara u Dinamo iz Zagreba a zatim u Olimpiju iz Ljubljane.
FK Rudar Prijedor se prije zvao FK Rudar Ljubija Prijedor medjutim nakon ratne otimacine i nasilnog gasenja OFK Prijedora postao je "gradski" klub.
Gradski stadion je smjestan na tromedji izmedju naselja Donja Puharska, Pecani i Rudnicke zgrade. Rudnicke i Pecani su naselja nastala ekspanzijom Rudnika Ljubija i vecinom su tu zivjele "doslje" iz okolnih sela iz okoline Ljubije te ugledniji Bosnjaci i Hrvati koji su do stanova dosli zahvaljujuci funkcijama koje su obavljali u prosvjeti, miliciji i opstinskim ustanovama.
Sada, 2009. Bosnjaka i Hrvata u tim naseljima nema a "doslje" su sebi priblizile "svoj" klub tj Rudar Ljubija Prijedor tako sto su izbacili iz imena ono Ljubija i ostavili samo Prijedor. Valjda im tako lakse, mirnije spavaju kada im se ne vidi provincijsko porijeklo.
Bice zanimljivo nastaviti pratiti ovu diskusiju.
Puno pozdrava iz grada Prijedora!
Nedeljko Topic, alfa i omega te generacije, je godinu poslije otisao iz Rudara u Dinamo iz Zagreba a zatim u Olimpiju iz Ljubljane.
FK Rudar Prijedor se prije zvao FK Rudar Ljubija Prijedor medjutim nakon ratne otimacine i nasilnog gasenja OFK Prijedora postao je "gradski" klub.
Gradski stadion je smjestan na tromedji izmedju naselja Donja Puharska, Pecani i Rudnicke zgrade. Rudnicke i Pecani su naselja nastala ekspanzijom Rudnika Ljubija i vecinom su tu zivjele "doslje" iz okolnih sela iz okoline Ljubije te ugledniji Bosnjaci i Hrvati koji su do stanova dosli zahvaljujuci funkcijama koje su obavljali u prosvjeti, miliciji i opstinskim ustanovama.
Sada, 2009. Bosnjaka i Hrvata u tim naseljima nema a "doslje" su sebi priblizile "svoj" klub tj Rudar Ljubija Prijedor tako sto su izbacili iz imena ono Ljubija i ostavili samo Prijedor. Valjda im tako lakse, mirnije spavaju kada im se ne vidi provincijsko porijeklo.
Bice zanimljivo nastaviti pratiti ovu diskusiju.
Puno pozdrava iz grada Prijedora!
Joj sto se volite uvrzavati medu klubove iz Beograda i okolice.$ je napisao/la:calcio je napisao/la:pa nije ni vas Rudar bas nesto posebno poznat u ExYU. niste imali neke uspjehe a ja licno neznam nijednog bivseg igraca iz Rudara ili Prijedora...... nabrojite neke poznatije, mozda ipak znam nekoga.
Polufinal Kupa se igralo protiv Veleza kao sto stoji u prethodnom posto. Evo ti i link, koji je postavio jedan od vasih navijaca :
http://sr.wikipedia.org/wiki/Rudar_prijedor
Spominjao sam vam ovo jos tamo na 4-5 stranici ali vi volite zvezdu i Beograd
KRKSR914 je napisao/la:Dragoljubu Bekvalcu da nije bilo Vojvodine nikada se nebi cuo... moze se reci poznat igrac ali ne siri geografski pojam...Vi ga znate, ja i jos koja hiljada ljudi...Kakav je trag ostavio kao igrac?Prosecan. Nastup u reprezentaciji SFRJ-nijedan. Kao trener srednja zalost....Ako mislimo o istom Bekvalcu o kom i ti pises ,on je Kosovar (Pristina) a ne Prijedorcanin?!cole-ch je napisao/la:pa nije ni vas Rudar bas nesto posebno poznat u ExYU. niste imali neke uspjehe a ja licno neznam nijednog bivseg igraca iz Rudara ili Prijedora...... nabrojite neke poznatije, mozda ipak znam nekoga.
Nije Kosovar vec Srbin s Kosova,[/quote]
Vadilj Vokri, Kujtim Salja, golman Pacarada, Nedzipi...to su Kosovari.
Goran Djorovic, Dragoljub Bekvalac, Zoran Djorovic....Srbi sa Kosova.
malo lakse s tim rijecnikomKRKSR914 je napisao/la: Idi ti u Iran..tamo ti je mjesto

- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Vidiš, nisam znao da imate takvu istoriju. Sad će nam čak biti i malo čast da vas pobijedimo 

Dragon Town
Lozite se,Lozitezmaj_Bosne je napisao/la:Vidiš, nisam znao da imate takvu istoriju. Sad će nam čak biti i malo čast da vas pobijedimo

Padate u Prijedoru 99.9 posto, jedina sansa ona 0.01 je da dodje do prekida utakmice u sred rezultata 0-0 u 3. minuti susreta

Poenta je u tome što Prijedorčani sami sebe sramote, kao ne znaju za Gradačac, Zvijezdu itd...Ove godine uletili u Premijer ligu i eto oni kao Manchester, ne znam može li se Prijderom mjeriti Zagreb, Beč, Pariz, Beograd....
Daj ohladite malo, čuj neki igrač igrao za njih i za Jugu, ma daj molim te?! I šta ćemo sad...ha?
Uozbiljite se malo, sretno u subotu, ukoliko nas pošteno nadjačate i pobijedite ja prvi čestitam, sportski fer i korektno, a kao svaki navijač normalno da ću navijati za svoj klub i očekivati maksimum. Maksimum je, ako se ne varam, tri boda?!
Daj ohladite malo, čuj neki igrač igrao za njih i za Jugu, ma daj molim te?! I šta ćemo sad...ha?
Uozbiljite se malo, sretno u subotu, ukoliko nas pošteno nadjačate i pobijedite ja prvi čestitam, sportski fer i korektno, a kao svaki navijač normalno da ću navijati za svoj klub i očekivati maksimum. Maksimum je, ako se ne varam, tri boda?!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Et Zvijezda za razliku od Rudara igra premijer ligu svake godine.
RUdar je veci klub i kraj price i naravno da u subotu uzimamo sva tri boda.

Bez uvrede, ali sve više počinjem vjerovati životinjama, zaista su posebne.grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Et Zvijezda za razliku od Rudara igra premijer ligu svake godine.![]()
Pričekajmo tu subotu, kada ću vam službeno i čestitati na pobjedi, do tada sportski pozdrav iz sportskog grada.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
-
- Kontakt:
Ermin je napisao/la:Joj sto se volite uvrzavati medu klubove iz Beograda i okolice.$ je napisao/la:calcio je napisao/la:pa nije ni vas Rudar bas nesto posebno poznat u ExYU. niste imali neke uspjehe a ja licno neznam nijednog bivseg igraca iz Rudara ili Prijedora...... nabrojite neke poznatije, mozda ipak znam nekoga.
Polufinal Kupa se igralo protiv Veleza kao sto stoji u prethodnom posto. Evo ti i link, koji je postavio jedan od vasih navijaca :
http://sr.wikipedia.org/wiki/Rudar_prijedor
Spominjao sam vam ovo jos tamo na 4-5 stranici ali vi volite zvezdu i Beograd
Volimo Beograd i Volimo sto to primjecujete!
-
- Kontakt:
PORUKA ZA ADMINISTRATORE,MODERATORE I OSTALE ŠTO BRIŠU MOJ AVATAR,NA KOME JE BIO DVOGLAVI ORAO I 4 SRPSKA OCILA,(KOJA NIKOGA NE VRIJEĐAJU..TO JE SIMBOL SRPSKOG NARODA)...KAKO TO DA KORISNIK GRIZLI MOŽE IMATI "LJILJAN" U AVATARU,PREDSTAVNICI HRVATSKIH KLUBOVA MOGU IMATI ŠAHOVNICU,A MENI SE KO SRBINU ODUZIMA PRAVO DA U AVATAR STAVIM SLUŽBENI SIMBOL SVOG NARODA?OČEKUJEM BRZ I TAČAN ODGOVOR. 

samo vam je velika steta sto vas oni pravi beogradjani nemogu nikakoKRKSR914 je napisao/la: Volimo Beograd i Volimo sto to primjecujete!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 19 gostiju.