Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: Chat
Devile mogu li se ovi kanali sa neta koji se u browseru ne pokrecu preko WMP-a gledat na VLC-u ?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
ali ima podrsku šeika, obećali su mu dati ček u vrijednosti od 1 milion !! ... e sad samo da vidimo kako ce da prodje kroz ove drzave, samo ne znam to za vizu... mozda ima biometrijskiFuture je napisao/la:Ma nema od toga ništa.Nema nijednu vizu,a nema ni vizu za Hadždž,pročitajte Avazov članak.
1947!
Ako je zbog čeka onda nije to ono kao što se svi trude da prikažu,a to je da ide zbog predanosti i zahvalnosti Allahu.Ljumani_Banovici je napisao/la:ali ima podrsku šeika, obećali su mu dati ček u vrijednosti od 1 milion !! ... e sad samo da vidimo kako ce da prodje kroz ove drzave, samo ne znam to za vizu... mozda ima biometrijskiFuture je napisao/la:Ma nema od toga ništa.Nema nijednu vizu,a nema ni vizu za Hadždž,pročitajte Avazov članak.
P.S. Evo ide avatar u znak podrške za Pisca.
Zadnja izmjena: Future, dana/u 10 dec 2011, 18:13, ukupno mijenjano 1 put.
http://fkbuducnostbanovici.****/
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Ne kapiram.Sarajlijc@ je napisao/la:Devile mogu li se ovi kanali sa neta koji se u browseru ne pokrecu preko WMP-a gledat na VLC-u ?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Cek dobit ce 1 milion cega???Ljumani_Banovici je napisao/la:ali ima podrsku šeika, obećali su mu dati ček u vrijednosti od 1 milion !! ... e sad samo da vidimo kako ce da prodje kroz ove drzave, samo ne znam to za vizu... mozda ima biometrijskiFuture je napisao/la:Ma nema od toga ništa.Nema nijednu vizu,a nema ni vizu za Hadždž,pročitajte Avazov članak.
Isa bi i ja za pare
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
idi kolega izrači se maloFuture je napisao/la:Ako je zbog čeka onda nije to ono kao što se svi trude da prikažu,a to je da ide zbog predanosti i zahvalnosti Allahu.Ljumani_Banovici je napisao/la:ali ima podrsku šeika, obećali su mu dati ček u vrijednosti od 1 milion !! ... e sad samo da vidimo kako ce da prodje kroz ove drzave, samo ne znam to za vizu... mozda ima biometrijskiFuture je napisao/la:Ma nema od toga ništa.Nema nijednu vizu,a nema ni vizu za Hadždž,pročitajte Avazov članak.
Mada čisto sumnjam u taj milion,izgleda sve mahalaške.
1947!
Umal ne reko čega će dobiti.Tritolone je napisao/la:Cek dobit ce 1 milion cega???Ljumani_Banovici je napisao/la:ali ima podrsku šeika, obećali su mu dati ček u vrijednosti od 1 milion !! ... e sad samo da vidimo kako ce da prodje kroz ove drzave, samo ne znam to za vizu... mozda ima biometrijskiFuture je napisao/la:Ma nema od toga ništa.Nema nijednu vizu,a nema ni vizu za Hadždž,pročitajte Avazov članak.
Isa bi i ja za pare
@Ljuman
Hahaha,uvijek si bio najluđi od sve mi djece
http://fkbuducnostbanovici.****/
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Vidi zanima me da li se moze uzeti kod evo odavde recimo http://streamingonline-freetv.****. ... qatar.html" onclick="window.open(this.href);return false; jer nema ono properties kad kliknes desnim klikomDevil je napisao/la:Ne kapiram.Sarajlijc@ je napisao/la:Devile mogu li se ovi kanali sa neta koji se u browseru ne pokrecu preko WMP-a gledat na VLC-u ?
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Meni je sajt blokiran zbog virusa.Sarajlijc@ je napisao/la:Vidi zanima me da li se moze uzeti kod evo odavde recimo http://streamingonline-freetv.****. ... qatar.html" onclick="window.open(this.href);return false; jer nema ono properties kad kliknes desnim klikomDevil je napisao/la:Ne kapiram.Sarajlijc@ je napisao/la:Devile mogu li se ovi kanali sa neta koji se u browseru ne pokrecu preko WMP-a gledat na VLC-u ?
Trebalo bi da moze samo treba vremena,jedino sam siguran da se Flashevi ne mogu provaliti u adresu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Samo treba znanja
Nego kolko ti sportskih ukupno imas?
Vidim da ste se sjetili Andrića danas.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Ima l' šta od one 'ex-yu liste', ili ćemo se svi kolektivno patiti sa streamovima večeras?
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
- legenda reala
- Kontakt:
hoće li vam ove Arene na Mojoj web tv 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma hoće malo morgen...
Evo ja gledam inter - Fiorentina, svako minutu stane video...
Čuo sam da se sljedećih 6 mjeseci sigurno neće ništa plaćati, ali kakve fajde kad sve koći...
Čuo sam da se sljedećih 6 mjeseci sigurno neće ništa plaćati, ali kakve fajde kad sve koći...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- legenda reala
- Kontakt:
Znao sam ja da će ovako biti kad Clasico budeBianconeri1988 je napisao/la:Ma hoće malo morgen...
Neće kod mene nikako da ih otvori nešta ,a danas radile ,gledo Lazio ,sve normala bilo
Sad neće nikako da ih otvori
Eto povede Inter
A ni internet nije nešta najbolji ,i on nešta koči
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 10 dec 2011, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma neće ovako biti samo pred El Classico već pred svaku utakmicu, vidiš da 6 hiljada ljudi lajka ovo...
Meni otvori sve, ali štopa što jest jest...zvuk čujem, ali video mi trza...
Ž '21!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nema ali ima kanala za VLC koji ce prenosit.Bertrand je napisao/la:Ima l' šta od one 'ex-yu liste', ili ćemo se svi kolektivno patiti sa streamovima večeras?
- legenda reala
- Kontakt:
Ali do sad mi nikad nije štopalo ,redovno utakmice gledo ovdje ,sad nećeBianconeri1988 je napisao/la:Ma neće ovako biti samo pred El Classico već pred svaku utakmicu, vidiš da 6 hiljada ljudi lajka ovo...![]()
Meni otvori i kad kliknem na kanal koji hoću ,samo se ono ispunjava ,i tako stoji evo već poodano ne ide ništa
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Evo neće ni meni da otvori nijednu Arenu.
Nije ni ova Moja Web TV što je nekad bila...
Nije ni ova Moja Web TV što je nekad bila...
Ž '21!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.