Valencia Club De Futbol

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: Valencia Club De Futbol

Post Postao/la Adi_Zepce » 07 dec 2011, 00:04

Nail for Real je napisao/la:Pa napisao sam, da ako celnici kluba budu preduzimali nesto oko igrackog kadra, da smijene i Emerya jer sumnjam da on moze dovesti neko dobro ime. Nisi me shvatio.
Aha.Ma nece ga smijeniti,a Emery igrace dovodi uz pomoc sportskog direktora.Vjerovatno bi on doveo velika igracka imena pa cak zadrzaio Matu,Silvu,Villu,ali financije.
Emery je dobar za Valenciu sto malo trosi,a ima neke pristojne rezultate zato nece sigurno dobiti otkaz.Mada bi ja volio da grijesim i da sutra Rafu ponovno vidim na nasoj klupi.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 07 dec 2011, 21:12

Realno Chelsea je dosta jaci ,Valencia je remijem protiv Genka najvise izgubila ,upravo ta dva izgubljena boda na kraju su vas kostali ispadanja . Sto se tice tekme ... cini mi se previsok poraz (ako uzmemo stativu Albe i sut Feghulia ) Valencia pokusavala i imala dosta vise loptu u svom posjedu ali bez neke konkretnosti u napadu . Nista u EL imate dosta velike sanse za osvajanje tako da ocekujem da se vidimo u Bukurestu :D ,Emery je najavio da ce uciniti sve da osvojite EL 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 08 dec 2011, 00:45

juznjak> je napisao/la:Realno Chelsea je dosta jaci ,Valencia je remijem protiv Genka najvise izgubila ,upravo ta dva izgubljena boda na kraju su vas kostali ispadanja . Sto se tice tekme ... cini mi se previsok poraz (ako uzmemo stativu Albe i sut Feghulia ) Valencia pokusavala i imala dosta vise loptu u svom posjedu ali bez neke konkretnosti u napadu . Nista u EL imate dosta velike sanse za osvajanje tako da ocekujem da se vidimo u Bukurestu :D ,Emery je najavio da ce uciniti sve da osvojite EL 8-)
Juzni brate jesi ziv? :mrgreen:
Ma realno gledajuci situaciju da cemo za protivnike imati dva Manchestera,Porta tesko cemo do titule :|
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 08 dec 2011, 01:01

Opet ono isto , igrao dobro a gubimo.Primili smo fuj golove, fulali svoje sanse tacnije branio ih Chech i stativa.

Ne znam sta bi rekao po pitanju odlaska Emrya , vidi se da on uziva u ovom poslu ida daje maximum.Mnogo je on napravio od ove ekipe ali kako god volio bi Rafu vidjeti ponovno na nasoj klupi :D
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 08 dec 2011, 15:04

Van der Wiel ce po svemu sudeci postati novi Šišmiš,klub ce na zimu izgleda napustiti Aduriz i R.Costa pa mozda i Miguel.

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 08 dec 2011, 22:39

Evo me brate :P nego sto se tice Wiela ,odlican igrac ,reprezentativac Holandije ,ako se ne varam najbolji Ajaxov igrac ,navodno se jos dosta velikih timova interesuje za njega ....on je bas danas izjavio da mu je velika zelja La liga i da bi bilo lijepo igrati u Palenciji :D 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 08 dec 2011, 23:24

Adi_Zepce je napisao/la:Van der Wiel ce po svemu sudeci postati novi Šišmiš,klub ce na zimu izgleda napustiti Aduriz i R.Costa pa mozda i Miguel.
zar nije lakse i ljepse da odu emery, barragan, r. costa i dani parejo??? :D
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 09 dec 2011, 00:41

amadeus21 je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Van der Wiel ce po svemu sudeci postati novi Šišmiš,klub ce na zimu izgleda napustiti Aduriz i R.Costa pa mozda i Miguel.
zar nije lakse i ljepse da odu emery, barragan, r. costa i dani parejo??? :D
Nagledat cemo se mi jos Emery na klupi Valencije,vidis da ga na sva usta hvali Braulio :roll: :mrgreen:
juznjak> je napisao/la:Evo me brate :P nego sto se tice Wiela ,odlican igrac ,reprezentativac Holandije ,ako se ne varam najbolji Ajaxov igrac ,navodno se jos dosta velikih timova interesuje za njega ....on je bas danas izjavio da mu je velika zelja La liga i da bi bilo lijepo igrati u Palenciji :D 8-)
Da,zainteresovano je par timova iz engleske lige,no eto on želi u VCF sigurno ponajvise zbog Madura.Majke mi postaje mi vec idol :mrgreen: :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 09 dec 2011, 10:33

Neka Emery-a , ima nekih cudnih poteza, ali bolje nego da dodje Rafa ... od stare slave se ne zivi a to pokazuju Rafini "uspjesi" u zadnjih 5 godina, liverpool je pretvorio u klub koji se grcevito bori za EL , a Inter u klub koji se grcevito bori za ostanak u Serie A ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

harson
Kontakt:

Post Postao/la harson » 09 dec 2011, 22:30

nama ne treba rafa nama trebaju pojacanja u odbrani u januaru dovest nekoga da osvojimo EL i jedno takmicenje u spaniji

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 10 dec 2011, 23:53

nama treba novi trener,...itekako...i to odmah...da emeryju za bozic i novu godinu poklonimo brz i efikasan otkaz...mamu mu **** odvratnu...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 11 dec 2011, 02:43

e moj Emery panju yebem ti majcine mestve i raku !
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 11 dec 2011, 12:41

Puno je nedefinisan ovaj vas zalizani konj..
Previse forsira svoje neke principe i stavlja jednog Dealberta na stopera , zali boze vec otpisanog RIcarda Coste koji je savrsen bekap za ovakvu Valenciu pa i Pareja, koji bi u pravoj formi bio jedan od boljih igraca sigurno.. Meho-Tino-Dani,savrsen vezni red.. Dalje ne vidim nikakvu svrhu u forsiranju dede Albelde ,koji moze samo kao ovakav okaljati sve sto je ucinio za sismise..Piatti je indisponiran,itekako.. Sigurno je mogao nasljediti Matu ,definitivno nije u formi ali nece ni uci u istu kad ne dobiva priliku.Pohvalio bih samo to sto forsira Feghulija,ne da mi se sad rovit po forumu ali sam negdje napisao da ce biti jedno od otkrovljenja,i kroz godinu dvije uz Canalesa ,ako ostane,mogao bi predvoditi ovu Valenciu..
Valenciji treba jedan jak prednji vezni/krilo i jos jedan dobar stopera,ako uzmemo u obzir da je holandez potpisao na desnom beku,igrac tipa Reyes.. Ionako ce ga Manzano otjerat..

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 11 dec 2011, 13:17

L_blancos je napisao/la:Puno je nedefinisan ovaj vas zalizani konj..
Previse forsira svoje neke principe i stavlja jednog Dealberta na stopera , zali boze vec otpisanog RIcarda Coste koji je savrsen bekap za ovakvu Valenciu pa i Pareja, koji bi u pravoj formi bio jedan od boljih igraca sigurno.. Meho-Tino-Dani,savrsen vezni red.. Dalje ne vidim nikakvu svrhu u forsiranju dede Albelde ,koji moze samo kao ovakav okaljati sve sto je ucinio za sismise..Piatti je indisponiran,itekako.. Sigurno je mogao nasljediti Matu ,definitivno nije u formi ali nece ni uci u istu kad ne dobiva priliku.Pohvalio bih samo to sto forsira Feghulija,ne da mi se sad rovit po forumu ali sam negdje napisao da ce biti jedno od otkrovljenja,i kroz godinu dvije uz Canalesa ,ako ostane,mogao bi predvoditi ovu Valenciu..
Valenciji treba jedan jak prednji vezni/krilo i jos jedan dobar stopera,ako uzmemo u obzir da je holandez potpisao na desnom beku,igrac tipa Reyes.. Ionako ce ga Manzano otjerat..
Slazem se u vecini ovoga sto si napisao.Piatti zasluzuje da igra,dok bi Pablo Hernandez malo trebao da odmara jer ove sezone igra stvarno jako lose.
Pojacanja su itekako potrebna,ako dođe Van der Wiel i Guardado koji su navodno sve dogovorili sa VCF,onda treba traziti jos jednog dodatnog stopera koji bi uz Ruiza i Ramija trebao donijeti tu cvrstinu u zadnjem redu.
Dealbert je solidan,ali tek kao četvrti štoper.Financijski odgovara klubu,jer godisnje zaradi "svega" 600.000 eura.
Takođe,pod hitno je Valenciji potreban jos jedan kvalitetan napadac jer se previse oslonja klub na Soldada.Valjda ce nesto biti oko Eduarda Vargasa koji je trenutno prva zelja Valencije kada su u pitanju pojacanja napada ;)

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 12 dec 2011, 22:38

Svakako najljepsa moguca vijest za vas je ta da ce biti nastavljeni radovi na novoj Mestalli .
Koliko sam uspio razumjeti ,sklopili ste dogovor sa nekom bankom koja ce finansirati polovinu od 250 mil eura koliko je potrebno da se zavrsi ovaj mega objekat,u roku od 2 god imat cete najbolji stadion u Spaniji 8-) .
slika

Sa ovakvim stadionom prihodi ce biti daleko veci i Valencia vise nece biti promorana prodavati najbolje igrace ,svakako da treba Primeri jos jedan konkurent za titulu jer ovakva liga deprimira ...recimo da nije prodala Silvu,Villu ili Matu koji su u svojim klubovima vodeci igraci ,sada bi Valencia bila 4-5 klub po snazi u Evropi .

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 12 dec 2011, 23:21

juznjak> je napisao/la:Svakako najljepsa moguca vijest za vas je ta da ce biti nastavljeni radovi na novoj Mestalli .
Koliko sam uspio razumjeti ,sklopili ste dogovor sa nekom bankom koja ce finansirati polovinu od 250 mil eura koliko je potrebno da se zavrsi ovaj mega objekat,u roku od 2 god imat cete najbolji stadion u Spaniji 8-) .
slika

Sa ovakvim stadionom prihodi ce biti daleko veci i Valencia vise nece biti promorana prodavati najbolje igrace ,svakako da treba Primeri jos jedan konkurent za titulu jer ovakva liga deprimira ...recimo da nije prodala Silvu,Villu ili Matu koji su u svojim klubovima vodeci igraci ,sada bi Valencia bila 4-5 klub po snazi u Evropi .
Da,hvala Bogu dogovor je konacno postignut.Inace,Bankia ce zauzvrat dobiti zemljiste na kojem sa nalazi sadasnji stadion Valencije.
Nova Mestalla bi trebala izgledati ovako:
slika

www.valencia-balkan.net

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 12 dec 2011, 23:44

Mocno.Nisam bas u toku,jel se zna koji ce kapacitet stadiona biti?
Sretno zmajevi!!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 12 dec 2011, 23:50

MARCELO je napisao/la:Mocno.Nisam bas u toku,jel se zna koji ce kapacitet stadiona biti?
Da,jer je stadion dobrim dijelom vec izgraden.Inace primati ce 75.000 gledatelja :)

www.valencia-balkan.net

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 13 dec 2011, 13:30

Ne bih bas ja bio toliki entuzijasta glede ovog stadiona. Zasto :?:

Bankia je klaster banaka i stedionica u kojoj je nalazi i Bankaha (Bancaja), regionalna stedionica koja je i glavni poverilac Valencije.

Valencia ima dug od 240 miliona evra prema Bankahi, na osnovu zajma za izgradnju istog stadiona. Racunalo se da ce se stari stadion prodati, dobiti oko 300 miliona za prekvalifikovano zemljiste u centru grada, napraviti stadion i jos preostati kojih 60ak miliona. Pocelo se sa izgradnjom novog, a cekala se povoljna cena za prodaju starog stadiona. Velika greska. Ne lezi vraze, dodje kriza, puce gradjevinski sektor, nije se prodao stari stadion, a kamata raste. Tacnije glavnica sa kamatom narasla je na 550 miliona. Prodajom najboljih igraca, Valencia je smanjila taj dug na oko 350 miliona u par godina, ali je vec sad jasno da nece moci da vrati sve. Tako da se dug reprogramiran na nacin da ako klub ne vrati dug, stadion postaje vlasnistvo ove bankovske grupacije - sto ce se verovatno i desiti. E, to je cela istina o stadionu. Nikakvih tu extra prihoda biti nece, ali ce se "sismisevi" preseliti na novi i bolji stadion i bice liseni dugova na ime izgradnje istog.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 dec 2011, 12:18

Adi_Zepce je napisao/la:
MARCELO je napisao/la:Mocno.Nisam bas u toku,jel se zna koji ce kapacitet stadiona biti?
Da,jer je stadion dobrim dijelom vec izgraden.Inace primati ce 75.000 gledatelja :)
Ne vidim logiku da prave stadion od 75 000 kad se ne može ispuniti , jer trenutni prosjek je 44 000.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.