a danas nije sramota preći u jedan **** olimpik,
klub sa čitavih 12 registrovani gledalaca po utakmici...

zolj ne sramoti nas molim te...
Ne valja potcjenjivati nikoga pa ni Olimpic!nem73 je napisao/la:ranije je bila sramota preći u npr veliku zvjezdu koja kasnije osvaja ligu šampiona
klub sa čitavih 12 registrovani gledalaca po utakmici...![]()
ne znam šta bi ti reko tebra...Mancini je napisao/la:Ne valja potcjenjivati nikoga pa ni Olimpic!nem73 je napisao/la:ranije je bila sramota preći u npr veliku zvjezdu koja kasnije osvaja ligu šampiona
U vrijeme bivše Jugoslavije skoro svi igrači bi prešli u Zvezdu!nem73 je napisao/la:ne znam šta bi ti reko tebra...Mancini je napisao/la:Ne valja potcjenjivati nikoga pa ni Olimpic!nem73 je napisao/la:ranije je bila sramota preći u npr veliku zvjezdu koja kasnije osvaja ligu šampiona
Za koga ti uopšte navijaš?kimbo je napisao/la:Zolj pametan izbor ,sigurno i Durakovic slijedi ubrzo istim putem . Samo mi nije jaso kako su Demica navukli da opet potpise. Zajebao se totalno , veliki je talenat a moze vrlo lako da opet sjedi na klupi kada dodju neka "POJACANJA" .. Sta Tanovic napravi od kluba ccc ...
Oko sve te "perspektivne djece" kruze nakvi menadžeri koji pričaju priče, ono za 2 godine ces zaraditi milion samo ti mene poslusaj...BICE GUSTO je napisao/la:Za moj pojam, previse nase djece napusta Velez.A upravo oni su trebali biti buducnost i perspektiva kluba.Umjesto njih dovodimo neke polovnjake,sto su u drugim klubovima standardno sjedili na klupi.A CILJ JE STABILIZACIJA. Sta, cega,kako ?
Momak je izabrao PRAVI KLUB,,,,,,,,,,vrijeme ce pokazat da NIJE POGREŠIO,,,,,nem73 je napisao/la:ranije je bila sramota preći u npr veliku zvjezdu koja kasnije osvaja ligu šampiona
vjerovatno si mislio vreme nikako da naucis jedno ekavica jedno ijekavicapabizo je napisao/la:Momak je izabrao PRAVI KLUB,,,,,,,,,,vrijeme ce pokazat da NIJE POGREŠIO,,,,,nem73 je napisao/la:ranije je bila sramota preći u npr veliku zvjezdu koja kasnije osvaja ligu šampiona
Ah pa da stabilizacija je u toku treba jos jedno 10-ak godina ... toliko o demagogiji ..Borg je napisao/la:Za koga ti uopšte navijaš?kimbo je napisao/la:Zolj pametan izbor ,sigurno i Durakovic slijedi ubrzo istim putem . Samo mi nije jaso kako su Demica navukli da opet potpise. Zajebao se totalno , veliki je talenat a moze vrlo lako da opet sjedi na klupi kada dodju neka "POJACANJA" .. Sta Tanovic napravi od kluba ccc ...
Da nisi na pogrešnoj dijelu foruma?
I nije teško otići do Tanovića u Titovoj je u Veležovim prostorijama pa mu objasni neke stvari
veliki demagogu pa nek i on tebi neke stvari objasni.. pa da vidiš kako je zajebano kad imaš 100.000 KM,
a treba ti 2 miliona zadržati igrače
Pazi sa ovim "PRAVIM" navijačima koji samo se nadosiraju po gradu i po forumima, biće dobro ako bude i za 10 godina. Možda da se ponekad ode do stadiona malo utakmicu pogledati?kimbo je napisao/la:Ah pa da stabilizacija je u toku treba jos jedno 10-ak godina ... toliko o demagogiji ..Borg je napisao/la:Za koga ti uopšte navijaš?kimbo je napisao/la:Zolj pametan izbor ,sigurno i Durakovic slijedi ubrzo istim putem . Samo mi nije jaso kako su Demica navukli da opet potpise. Zajebao se totalno , veliki je talenat a moze vrlo lako da opet sjedi na klupi kada dodju neka "POJACANJA" .. Sta Tanovic napravi od kluba ccc ...
Da nisi na pogrešnoj dijelu foruma?
I nije teško otići do Tanovića u Titovoj je u Veležovim prostorijama pa mu objasni neke stvari
veliki demagogu pa nek i on tebi neke stvari objasni.. pa da vidiš kako je zajebano kad imaš 100.000 KM,
a treba ti 2 miliona zadržati igrače
Decko je pravi , tko ga dovede dobit ce i igraca i zaradit ce na njemu. To ti garantujem !!mma_hz je napisao/la:Kakav je Dzenan Durakovic...bilo kao igrac ,bilo kao covjek ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.