Donnie Darko je napisao/la:OTNYS_YNWA je napisao/la:Garnett i Richards.
Richards who?
možda jason richardson
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Donnie Darko je napisao/la:OTNYS_YNWA je napisao/la:Garnett i Richards.
Richards who?
The Answer i JESTE najbolji "mali" igrac ikadaKobe Bryant je napisao/la:Dok recimo jedan Iwerson sa mozda najvecim talentom ikada je bio i ostao kreten , da je samo radio upola kao Bryant osvojio bi makar 2 prstenai usao u istoriju kao najbolji "mali" igrac ikada
KK_Bosna je napisao/la:The Answer i JESTE najbolji "mali" igrac ikadaKobe Bryant je napisao/la:Dok recimo jedan Iwerson sa mozda najvecim talentom ikada je bio i ostao kreten , da je samo radio upola kao Bryant osvojio bi makar 2 prstenai usao u istoriju kao najbolji "mali" igrac ikada
nema raspraveLenBias je napisao/la:ne bi moglo
Mozda Rondo.KK_Bosna je napisao/la:pa dajte mi recite koji je to "mali" igrac (<185) bolji od iversona![]()
hmm, John Stockton nprKK_Bosna je napisao/la:pa dajte mi recite koji je to "mali" igrac (<185) bolji od iversona![]()
REGULAR SEASON GAMESThecoldfear je napisao/la:hmm, John Stockton nprKK_Bosna je napisao/la:pa dajte mi recite koji je to "mali" igrac (<185) bolji od iversona![]()
pa covjece ne gleda se samo napadKK_Bosna je napisao/la:REGULAR SEASON GAMESThecoldfear je napisao/la:hmm, John Stockton nprKK_Bosna je napisao/la:pa dajte mi recite koji je to "mali" igrac (<185) bolji od iversona![]()
------------Iverson------------------Stockton
PPG---------26.7---------------------13.1
APG---------6.2----------------------10.5
SPG---------2.2-----------------------2.2
RPG---------3.7-----------------------2.7
PLAYOFFS
------------Iverson------------------Stockton
PPG---------29.7---------------------13.4
APG---------6.0----------------------10.1
SPG---------2.1-----------------------1.9
RPG---------3.8-----------------------3.3
KK_Bosna je napisao/la:jos jedna bitna stvar: AI je smece od ekipe doveo u finale
184 ili 185dema je napisao/la:Koliko je bio visok Isiah Thomas
jeli on mozda bolji igrac od IversonaThecoldfear je napisao/la:184 ili 185dema je napisao/la:Koliko je bio visok Isiah Thomas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.