Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- pintol_TM87
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Danas nisam nesto puno imao vremena za analize:
Milan 2 ( ibra daje gol)
Udine zbroj golova 1 a vrlo lahko da budu i 3 gola pa najbolje da zaobidjete ovaj par pogotovo jer mislim da udine neće dobit danas...tako i prosli medjusobni kazu ( di natale daje gol)
Salzbrug vise od 5.5
Estudiantes 1 fudbal
Telekom bon 1
Panteneikos 2
Znojmo vise od 5.5
Storhamar vise od 5.5
Stjernen vise od 5.5
Timra manje od 5.5
Frolunda manje od 5.5
Espanjol oba daju gol
Atalanta manje od 3 gola
Milan 2 ( ibra daje gol)
Udine zbroj golova 1 a vrlo lahko da budu i 3 gola pa najbolje da zaobidjete ovaj par pogotovo jer mislim da udine neće dobit danas...tako i prosli medjusobni kazu ( di natale daje gol)
Salzbrug vise od 5.5
Estudiantes 1 fudbal
Telekom bon 1
Panteneikos 2
Znojmo vise od 5.5
Storhamar vise od 5.5
Stjernen vise od 5.5
Timra manje od 5.5
Frolunda manje od 5.5
Espanjol oba daju gol
Atalanta manje od 3 gola
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- pintol_TM87
- Kontakt:
I evo jos jedan slučajno naletih na njeg...
Karlo vary vs liberec 2 a moze i manje golova
http://www.betexplorer.com/hockey/czech ... id=6775463" onclick="window.open(this.href);return false;
i ovaj
http://www.betexplorer.com/hockey/inter ... id=6774749" onclick="window.open(this.href);return false;
moguće iznenadjenje 2 ali sigurnije je igrati manje golova
http://www.betexplorer.com/hockey/czech ... id=6775463" onclick="window.open(this.href);return false;
i ovaj
http://www.betexplorer.com/hockey/inter ... id=6774749" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
zd/Kiel-Hamburg (-30,5+) - 2
Rukometna festa u njemackoj.Dva tima koja haraju njemackim rukometom danas se sastaju i sta mozemo drugo ocekivat osim spektakla.Ovo je za mene takodjer zicer par,Kiel drobi sve redom,niko im ne moze stat u kraj a u prosjeku daju 32 gola.Hamburg igra solidno,nista vise.Kieleov napad je drugi najbolji u ligi dok hamburgova odbrana je tek 11. u ligi.Zadnji duel zavrsio je 38:35 za kiel.Ovo je veliki derbi i jedni i drugi igraju za gol vise tako da se nece stedit.Mislim da takodjer prolazi over od 58 golova.Sretno ko isprati,pusa
Rukometna festa u njemackoj.Dva tima koja haraju njemackim rukometom danas se sastaju i sta mozemo drugo ocekivat osim spektakla.Ovo je za mene takodjer zicer par,Kiel drobi sve redom,niko im ne moze stat u kraj a u prosjeku daju 32 gola.Hamburg igra solidno,nista vise.Kieleov napad je drugi najbolji u ligi dok hamburgova odbrana je tek 11. u ligi.Zadnji duel zavrsio je 38:35 za kiel.Ovo je veliki derbi i jedni i drugi igraju za gol vise tako da se nece stedit.Mislim da takodjer prolazi over od 58 golova.Sretno ko isprati,pusa

ma ovde ide kiel u hendikepTuborgGreen je napisao/la:zd/Kiel-Hamburg (-30,5+) - 2
možel ovaj dortmund pobijedit
naše malo je mnogo onima koji nemaju nimalo
- pintol_TM87
- Kontakt:
pintol_TM87 je napisao/la:Danas nisam nesto puno imao vremena za analize:
Milan 2 ( ibra daje gol)
Salzbrug vise od 5.5
Estudiantes 1 fudbal
Telekom bon 1
Panteneikos 2
Znojmo vise od 5.5
Storhamar vise od 5.5
Stjernen vise od 5.5
Timra manje od 5.5
Frolunda manje od 5.5
Espanjol oba daju gol
Atalanta manje od 3 gola
Zadnja izmjena: pintol_TM87, dana/u 12 dec 2011, 10:39, ukupno mijenjano 2 puta.
@Pintol svaka čast.Prepisao to sve tvoje,bez Telekoma i tih igrača da daju golove,i dodam one Čehe i izgube.
Al' opet je dobro ugrabilo se na live-u ponešto.Da ne kažeš da smo prokleti,hvala. 

http://fkbuducnostbanovici.****/
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
- pintol_TM87
- Kontakt:
onaj hokej jel,izdaše česi da si barem igrao manje golova onda bi dobio...a kolko je bio dobitak ?ma samo uzimaj...Future je napisao/la:@Pintol svaka čast.Prepisao to sve tvoje,bez Telekoma i tih igrača da daju golove,i dodam one Čehe i izgube.Al' opet je dobro ugrabilo se na live-u ponešto.Da ne kažeš da smo prokleti,hvala.
i hvala na pohvali i drugi put

Za 0,4 eura bio 33.pintol_TM87 je napisao/la:onaj hokej jel,izdaše česi da si barem igrao manje golova onda bi dobio...a kolko je bio dobitak ?ma samo uzimaj...Future je napisao/la:@Pintol svaka čast.Prepisao to sve tvoje,bez Telekoma i tih igrača da daju golove,i dodam one Čehe i izgube.Al' opet je dobro ugrabilo se na live-u ponešto.Da ne kažeš da smo prokleti,hvala.
i hvala na pohvali i drugi put
http://fkbuducnostbanovici.****/
- pintol_TM87
- Kontakt:
pintol_TM87 je napisao/la:I evo jos jedan slučajno naletih na njeg...
i ovaj
H 43 - Redbergslids-24-31Muris91 je napisao/la:Danas probat
H 43 - Redbergslids-2
H 43 je svake godine najlosija ekipa i svedskoj ligi i da nema doigravanja za opstanak u ligi ispali bi davno i sad bi bili zadnji da nema Caperiotumba-ea rijetko dobijaju i kuci i u gostima tu nema neke razlike,Redbergslids je vise domacinska ekipa igraju bolje kuci al protiv H43 sigurno mogu i moraju uzet dva buda ako zele nesto bolje mjesto u doigravanju
Nurnberg - Ingolstadt-2
Nurnberg najlosija ekipa u ligi imaju velikih problema da povezu dvije kvalitetne partije vecinu ovih bodova su i sakupili u svojoj dvorani al u zadnje vrijeme i kuci igraju lose a danas im u goste dolazi ekipa u najboljoj formi Ingolstadt koji igra sjajno gdje god da dode zabijaju puno golova najbolja su ekipa u ligi kada imju igraca vise na ledu osigurali su doigravanje al sigurno da ce ganjat ii tu prvu poziciju kako bi kroz doigravanje imali laksi put i prednost domace dvorane stoga bi trebali danas dobiti. Sa Nurnberg-om nemaju pozitivan omjer zadnjih godina Nurnberg ih je redovno dobijo i sad Ingolstadt treba iskoristit bolji igracki kadar i formu i popravit malo taj medusobni omjer...
Groswallstadt - Fuchse Berlin-2
Groswallstadt je ekipa koja igra odsrednji rukomet sveke godine su tu u sredini rijetko se bore za opstanak kadkad izbore i kokvo tekmicenje u europi ove godine im i ne ide najbolje al mislim da ce se vremenom vratit u sredinu gdje im je i mjesto
Fuchse Berlin do brije 3 sezone ista ekipa kao i Groswallstadt sredina tebeli al u meduvremenu taj je se klub pretvorio u jedan od najboljih u ligi poslije Kiela i Hamburga igraju redovno LP gdje guraju jako dobro trenutno su drugi iza Kiel koji je malo odmakao i ispred Hamburga stim da Berlin ima utakmicu manje od Kiela i da Kiel i Hamburga danas igraju medusobno Berlin to mora iskoristi i dobit svoju utakmicu kako bi se problizili Kielu ili odvojili od Hamburga ovo je zadnje kolo prije pauze i odlaska igraca na pipreme za EP i nece bit odmaranja igraca a i za mirniju pauzu Fuche treba pobjedu a i jaci su u svakom pogledu
Sretno...![]()
Nurnberg - Ingolstadt-7-1
Groswallstadt - Fuchse Berlin-26-29
Jbg hokej malo zaeba

2 listica padam,na jednom cekao jos jedan korner stutgart-bayern
drugi da olimpija nece izgubit vise od 23 razlike,bilo 24.......NEK NEKO KAZE DA NIJE BILO ODIGRANO ZA KLADIONICE....mamu im j bem
drugi da olimpija nece izgubit vise od 23 razlike,bilo 24.......NEK NEKO KAZE DA NIJE BILO ODIGRANO ZA KLADIONICE....mamu im j bem
debakl, ebem li im majkeTuborgGreen je napisao/la:Aragon-P.San Antonio (+3,5) h1
Eto vam poklon kvota 1,85.ova margina je u derby-u.Aragon(5-1 kuci)kad tuce,tuce vise od 3 razlike kuci,samo su od reala izgubili.San antonio(0-6 na strani)nije vise sto je nekad bio,kolko para tolko muzike.Proslo kolo nerjeseno kuci protiv 3. odozdo guadalajare dok je aragon kolo prije toga tu istu guadalajaru tukao na strani 3 razlike..san antonio je prije toga jos na strani izgubio 3 razlike od fenjerasa sagunta itd.Da ne duzim pricu,san antonio je u kurc..evoj formi dok je aragon klasicna domaca ekipa gdje tuce kuci sve redom(osim barce i reala) a na strani sta uleti dobro jest..Uglavnom kvota pada,margine hendikepa rastu itd.Za one opreznije nek igraju 1.Zelim vam srecu ko isprati,pusa
.

nema potpisa
Novara-Napoli (dupla sansa) x 1.60
Lorient-Lyon (konacan rezultat) 1-1 5.0
Ulog 10 KM Dobitak 80 KM
ajdeee zadnja ste mi nada

Ulog 10 KM Dobitak 80 KM
ajdeee zadnja ste mi nada

Ne pijem,ne pusim,ne drogiram se i ne idem u Zepce...
I evo jos jedan bezze uplatio za svaki slucaj...
Argentinos-Olimpo 1 2.05
Belgrano-Arsenal 1 2.10 (vode 1-0)
Boca Juniors-All Boys 1 1.60
Estudiantes-Un.Santa 1 1.60
Ulog 5KM Dobitak 55KM
A ne mogu da se ne sjetim familije Aragonu dodam ih jer moram imat min. 5 parova pa reko daj nesto malo,sigurno.

Argentinos-Olimpo 1 2.05

Ulog 5KM Dobitak 55KM
A ne mogu da se ne sjetim familije Aragonu dodam ih jer moram imat min. 5 parova pa reko daj nesto malo,sigurno.

Feudalac je napisao/la:Novara-Napoli (dupla sansa) x 1.60
Ulog 10 KM Dobitak 80 KM
ajdeee zadnja ste mi nada![]()
![]()
Kakvih prijedloga za veceras NHL ???
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
Svaka cast care spasio si mi danpintol_TM87 je napisao/la:pintol_TM87 je napisao/la:Danas nisam nesto puno imao vremena za analize:
Milan 2 ( ibra daje gol)
Salzbrug vise od 5.5
Estudiantes 1 fudbal
Telekom bon 1
Panteneikos 2
Znojmo vise od 5.5
Storhamar vise od 5.5
Stjernen vise od 5.5
Timra manje od 5.5
Frolunda manje od 5.5
Espanjol oba daju gol
Atalanta manje od 3 gola
Tooo Argentinci spasili ste mi dan !!!Feudalac je napisao/la:I evo jos jedan bezze uplatio za svaki slucaj...![]()
Argentinos-Olimpo 1 2.05
Ulog 5KM Dobitak 55KM
A ne mogu da se ne sjetim familije Aragonu dodam ih jer moram imat min. 5 parova pa reko daj nesto malo,sigurno.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Čelzi - Siti oba daju gol
Frankfut - Furt 1
Lech - Zalgebie Hendikep +1 1
Roma - Juve 2
Lijetuvas Ritas - Krka Hendikep +8 1
KVOTA: 16
Sretno ako me ko kopira
Frankfut - Furt 1
Lech - Zalgebie Hendikep +1 1
Roma - Juve 2
Lijetuvas Ritas - Krka Hendikep +8 1
KVOTA: 16
Sretno ako me ko kopira

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.