baboitata eno izjavi da mu je begovic trn u oku zato sto je dijaspora...mislim, crno na bijelo kazeharishp je napisao/la:Glupost,dijaspora je 90 % reprezentativaca pa ni blizu nije kritike kao ovaj ili jos jedan.
Sto se tice pisma sad ce oni sa bluemunje da se prebace i smisle nesto.
e meni su svi oni nasi. nekima ocito nisu. (i ne, nisam dijaspora, ja sam rat provela u sarajevu, kao i sve godine prije i poslije rata.)Zasto? Ti ko da si naivan. Zato sto smo mi Bosanci takvi; sto nas vise tuku po usima i ponizavaju, ucjenjuju - mi ih vise volimo. Eto vidis, fama se podigla oko toga Kanadjanina kao a je sam Lav Jasin vaskrsnuo, a covjek zulja klupu.
Ama jok gdje ce Sehic biti prvi golman, on se odazvao da popunjava rupe, da nabrzinu pravi papire...on je nash, a kako nashi mogu biti bolji od nas. Znam ja nas....
odma da se razumjemo, sehic i buric su dobri golmani, al turska liga (a pogotovo poljska) vs engleska liga :S to se ne moze ni poredit. kenino vrijeme je proslo...drago mi je sto opet brani u klubu, ali kolko ce vremena proci do sljedece povrede?
btw, da je asmir kojim slucajem izabrao kanadu, bilo bi drvlje i kamenje po njemu jer nije izabrao da igra za nas.