Para nemaellaxaz je napisao/la:Pare nisu problem.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
DANDY je napisao/la:Od prodaje karata se jedva mogu pokriti troškovi jedne utakmice.
Izvini ali moram uskociti....Rioo je napisao/la:DANDY je napisao/la:Od prodaje karata se jedva mogu pokriti troškovi jedne utakmice.![]()
od jedne utakmice na kojoj je prosjek eto 3.000 gledalaca a karta 5KM (ne racunajuci zapad od 15.-20KM i sjever 8KM) dobijes 15.000KM, od ove sezone klubovi ne placaju sudije i kotizacije za takmičenje vec to sada cini glavni sponzor lige BH. telecom, a gospoda iz MUP-a, Hitne i Vatrogasne uzmu zajedno svi oko 5.000KM po utakmici, Željo je ove sezone odigrao 7.domaćih utakmica sto je 105.000KM i to na ovaj prosjek od 3.000 gledalca, znaci na ovaj minumum, a gdje je derbi sa torpedom, pa cijene drugih tribina i max. veci broj gledalaca !? samo na kartama se uzelo u ovoj polu sezoni negdje izmedju 300.000 i 450.000 KM ...
![]()
Ova vjest je jako lijepa i kako bi bilo dobro da svi klubovi ovako rade a ne samo ŽELJO i OLIMPIC-------No,bice valjda dobro i u ostalim klubovima,,,,,bistrikboy je napisao/la:Igraci su zadovoljni otisli na odmor...
To je lijepa vijest, ne samo u BiH.bistrikboy je napisao/la:Igraci su zadovoljni otisli na odmor...
Jos sutra imaju obaveze prema klubu i onda su na odmorubistrikboy je napisao/la:Igraci su zadovoljni otisli na odmor...
pa muharemovic, pa beslija, pa vladavic, pa vazda, pa karici, pa amonake...kakve visce i adilovici i kerle...ovaj garant prati zelju zadnje 3 godine...Bianconeri1988 je napisao/la:http://manijaci.ba/index.php/novosti/fkz/173-timsnova
Ipak imam zamjerku, nema nigdje u timu Mirsada Bešlije, niti na klupi niti u prvih 11, po meni on je bolji bolji izbor od Višće.
radi se o igracima koji trenutno igrajuSeyo_TM je napisao/la:pa muharemovic, pa beslija, pa vladavic, pa vazda, pa karici, pa amonake...kakve visce i adilovici i kerle...ovaj garant prati zelju zadnje 3 godine...Bianconeri1988 je napisao/la:http://manijaci.ba/index.php/novosti/fkz/173-timsnova
Ipak imam zamjerku, nema nigdje u timu Mirsada Bešlije, niti na klupi niti u prvih 11, po meni on je bolji bolji izbor od Višće.
Supljak buraz vjeruj mialan_kardec je napisao/la:Danas od radnog kolege, koji je vatreni manijak, čujem informaciju da bi Zeba mogao zimus da pređe u Novi pazar. Ima li šta od toga ili je to samo šuplja?