FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Devil » 11 dec 2011, 16:37

prigoda je napisao/la:
Devil je napisao/la:
prigoda je napisao/la: Izvini, moja greška, Crvena Zvezda je truba od ekipe. Partizan će opet biti prvak u JSL, to je već svima jasno.
Ne znam što se pališ đavole, gledao sam na RTS, u više navrata su se baš pravo čuli, ono grmilo drama, bilo mi je čudno pored tolikog broja cigana da se čuju ali tako je bilo!
Znam da je jasno svima da ce Partizan biti novi prvak i meni je. :lol: :mrgreen:
Salim se,bice ovo zanimljiva sezona do kraja ako ovako nastave veciti igrati Vosa bi mogla da im se priblizi i da zapreti,ali kao i obicno ocekujem da sve ostane na pretnji.

Dalje jos ovo da ti kazem,RTS,i svaka ostala TV kuca mikrofone i kamere stavlja koliko god moze prema juznoj tribini upravo zbog onakvih stvari kao sinoc,petarde,baklje,dimovi i ostalo.Gledao sam i ja snimak na RTS-u i ti si verovatno to primetio da su kamere 2 i 3 bile totalno van prenosa vecinu drugog dela jer je konstanto bio pojas dima i magle ispred njih.Na osnovu TV-a nikako se ne moze proceniti glasnoca neke grupe.Pogledaj taj gore klip navijanja sto neko postavi,postavio sam i ja na temi CZV,i premotaj na deo kada krece koreografija pocetkom drugog poluvremena,kada se snima sa jugozapada i bice ti neke stvari jasnije. ;)

dana 23 okt 2011, 19:46, tema Novi Pazar. A ti mi nisi vjerovao,cccccccccccc
Pa zar nisam i ja pogodio. :?
Partizan prvak,prvenstvo itekako zanimljivo i kvalitetno,Vosa preti,igra veoma dobra... ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 11 dec 2011, 17:17

Vosa prijeti jedino Zvezdi :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 dec 2011, 17:20

Sarajlijc@ je napisao/la:Vosa prijeti jedino Zvezdi :mrgreen:
Smatraj da sam ovim postom i ja poceo tebi da pretim zbog konstantnog trolovanja na ovoj temi,do sada ti nisam brisao izuzetno glupe postove(sto je jedno 98% od svih tvojih na ovoj temi) ali sada pocinjem.
Il' pisi nesta korisno ili nemoj nista pisati. ;)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 11 dec 2011, 17:20

@rogerPro ko u kosarci, a? Mnogim od nas nisu bili brkovi porasli kad je KKCZ zadnji put bila prvak, a neki vec i djecu imaju. Neuspjeh je zarazan :-)
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 11 dec 2011, 18:57

Devil je napisao/la:
Smatraj da sam ovim postom i ja poceo tebi da pretim zbog konstantnog trolovanja na ovoj temi,do sada ti nisam brisao izuzetno glupe postove(sto je jedno 98% od svih tvojih na ovoj temi) ali sada pocinjem.
Cekaj zar nisam u pravu ? Kako to Vosa ili vi mozete ugroziti Partizan ?!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 dec 2011, 20:19

Sarajlijc@ je napisao/la:
Devil je napisao/la:
Cekaj zar nisam u pravu ? Kako to Vosa ili vi mozete ugroziti Partizan ?!
Recimo da si u pravu ako ce ti biti lakse,s tim da tvoj maleni mozak jos uvek ne moze da shvati odredjene stvari i sta znaci kada treba prestati da se trolluje odredjena tema,a ti verovatno neces prestati dok ne pocnemo brisati postove.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 11 dec 2011, 20:22

@sarajlijic@ pa saopstenjima. Jes' otiso je majstor od saopstenja, ali tu je i dalje njegov stitonosa Marko!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 11 dec 2011, 20:26

Devile kakav je ovaj Pera Djurickovic?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 dec 2011, 20:37

braoolyo je napisao/la:Devile kakav je ovaj Pera Djurickovic?
U omladincima je bio dobar,levo krilo,mada znao je menjati stranu i igrati desno.Ima momak mozak,zna sa loptom,ali ume da bude poprilicno sebican.Takodje fizikalije mu i ne idu na ruku,ali ima kamara igraca koji su i pored losih predispozicija uspevali u karijeri,tako da se nadam i da ce biti nesta sa njim.Malo mi je nelogican ovaj potez sada iako sam uvek za mlade snage u prvom timu,ali doveden je Marko Perovic,tu je Vini,tu je Borja pa bi Djuri bio tek 4 resenje na levoj strani.Ali da je jedan od boljih od omladinaca jeste,i bice zanimljivo sta ce biti od njega.

Pored njega u prvi tim je bacen i Krneta ocekivano,te Ozegovic koji bi u nadolazecim danima trebalo da potpise profesionalni ugovor.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 11 dec 2011, 20:59

E sta li ce biti od dovodjenja Milivojevica i Kasalice? I da li je Robi to konacno shvatio da njegov sistem ne prolazi? Pa dobar je, trebalo mu je samo 12 mjeseci.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 dec 2011, 21:02

DANTES je napisao/la:E sta li ce biti od dovodjenja Milivojevica i Kasalice? I da li je Robi to konacno shvatio da njegov sistem ne prolazi? Pa dobar je, trebalo mu je samo 12 mjeseci.
Dace Bog jedno veliko nista. ;)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 11 dec 2011, 21:13

Znaci i ti kao ja mislis da su radovi igraci zesce macke u dzaku?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 dec 2011, 21:19

DANTES je napisao/la:Znaci i ti kao ja mislis da su radovi igraci zesce macke u dzaku?
Ne,nego mi je dosta procentasa,i uzimanja lopatom talentovane dece i profita od strane Stojica. ;)
Milivojevic bi legao Zvezdi kao budali samar,sa svojim znanjem ali pod ovakvim uslovima neka hvala,vec smo se opekli kod Kaludjerovica poprilicno grdno,bez obzira na njegov ucinak. ;)
I samom Milivojevicu je bolje da pici u inostranstvo ako je moguce vec zimus. ;)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 11 dec 2011, 21:45

Aaa ko u slucaju Jovetic. Menadzeri od sjajnih 10 milki uzeli 4. E znam sta hocu da budem kad porastem! Haha
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 12 dec 2011, 12:49

alan_kardec je napisao/la:
braoolyo je napisao/la: Robi, dovidjenja.

.... i povedi sa sobom par pulena koji su dovedeni da prave razliku.
Brate Braoolyo i brate Alane molim vas bez gluposti.Nije Zvezda neki levi klub pa da posle svakog poraza ili lose odigrane tekme "proteruje trenera" . Nista tu Robi nije kriv,ima nas koji zivimo za Zvezdu koji smo na ili oko Marakane svaki dan,i znamo mi dobro i ko je kriv i zasto je kriv i kad ce da ode i zasto ce da ode, sto rekose oni na reklami za "Lav" pivo,mi smo zemlja koja ima najvise "fudbalskih strucnjaka" po glavi stanovnika na planeti.Gospodin SAF je ,ako se ne varam,dosao na celo MU-a 1985. ili 1986. godine ,u klub koji u tom trenutku nije bio ni do muda Zvezdi,prvih nekoliko sezona nije uradio nista ali je imao podrsku i clanova kluba i navijaca pa eto sad mi njima ni smo ni do noznog palca.Zna Robi dobro sta radi,i to sto radi dobro radi,sa ovakvim jazavcima od igraca i ljudima bez moralnih skrupula ,bolje ne moze :!: Postoji nekoliko stvari koje u ovom trenutku mozemo da uradimo ali drugi put cu o tome,duga je ova zimska pauza.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 12 dec 2011, 12:52

RogerPro je napisao/la:Kako je krenulo ja mislim da mnogi navijači Zvezde neće doživjeti da Zvezda osvoji prvenstvo.
Tesko,dozivecemo mi da jos mnogo puta Zvezda osvoji titulu,ali u jedno sam 100% siguran,niko od ostalih nece doziveti da njihov klub postane prvak Evrope.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 12 dec 2011, 14:28

"Kao što svi znate, Crvena zvezda je završila jesenji deo fudbalskog šampionata Srbije porazom na Marakani od novosadske Vojvodine sa 0:2. Na poslednjoj zvaničnoj utakmici u 2011. koju je Zvezda odigrala se dosta toga videlo. Pre svega, ko zaslužuje da nosi svetinju, a ko nije dostojan toga.

Tokom cele sezone, osim početke i ubedljive pobede nad letonskim vicešampionom Ventspilsom od 7:0, Zvezda nije izgledala onako kako treba da izgleda bivši šampiona Evrope i sveta. Naš tim je poražen već u prvom kolu od Spartaka u Subotici sa 2:0. Možda je tamo i bilo suvišnih grešaka, ali je Zvezdina igra izgledala bedno. Izuzimajući nekoliko ubedljivih pobeda, sve ostale utakmice su izgledale tako. Normalan čovek se onda zapita gde to škripi u najtrofejnijem srpskom klubu. Da li Zvezdi nedostaju kvalitetni igrači? Da li je uprava loše odradila posao na leto? Da li Robi forsira pogrešnu formaciju? Na ova pitanja ću se potruditi da što bolje odgovorim u ovom tekstu.Da bismo sve dobro sagledali, moramo da se vratimo na sam kraj prošle sezone. U prolećnom delu se činilo da Zvezda napokon dolazi do cilja-dobrom igrom je postizala dobre rezultate. Ekipa je tada imala dosta dobar sastav, jedino je škripalo na štoperima, koji su bili povređeni, ili neodgovorni. Zvezda je na bekovskim pozicijama imala odlične igrače, Pavla Ninkova i Duška Tošića. Zbog toga su i sama krila imala lakši posao. Međutim, u prelaznom roku je, kako se i već nekoliko pauza unazad najvljivalo otišao kapiten, Ninkov. Uprava je rešila da ne pojačava poziciju desnog beka, na kojoj je ostao solidni te sezone, Nikola Mikić. Klub su napustili još Aleksandar Jevtić, koji nikako nije uspeo da proradi, Ognjen Koroman, kome je istekao ugovor i Mohamed Aval Isah, koji je otišao zbog zauzimanja mesta stranca. Na njegovo mesto je došao bivši kapiten, Nenad Kovačević, koji je pao u drugi plan u Lansu. Ipak, postavlja se pitanje zašto je Isah morao da ode, odnosno, zar nije moglo i njemu, kao Evandru da se da srpsko državljanstvo. Ne zaboravite da je Isah ispunjavao sve uslove za dobijanje pasoša, ali je jednostavno morao da ode, iz ko zna kojih razloga. Ove sezone, nespremni Piksi Kovačević se nije pokazao kao dovoljno dobar u početku, a Srđana Mijailovića je mučila povreda. Tu se videlo koliko nedostaje požrtvovani Isah. Klub je još pojačao i Miloš Dimitrijević, sin legende Partizana. On je doveden kao ofanzivni vezni, ali zbog povrede Mićka i nespremnosti Kovačevića, često je igrao kao zadnji vezni. Nije se mnogo proslavio iako je doveden kao veliko pojačanje.Od stranaca su dovedeni Brazilci Bruno Mezenga i najveće pojačanje, Vinisijus Pašeko. Pošto se očekivalo da na leto ode najbolji strelac ekipe, Andrija Kaluđerović, Bruno je doveden da popuni mesto špica, dok je Vini doveden kao levokrilni napadač. Nažalost, već na samom startu priprema, protiv austrijskog niželigaša, Pašeko je doživeo povredu koja ga je sa terena odstranila punih šest meseci, što je automatski značilo da propušta prvi deo sezone. Sa Vinijem je bilo tako-kako je bilo, ali se desio problem i sa Mezengom. Pošto Kaluđerović nije letos napustio klub, Mezenga nije dobio pravu priliku da se dokaže. Tokom čitave sezone, osim u par utakmica, Bruno je ulazio u poslednjih dvadesetak minuta sa klupe. Ono prilike što je dobio, to je i iskoristio. Na utakmici u Kupu sa Smederevom je postigao gol sezone, a uz to se još jednom upisao u strelce. Može se reći da je nekada najperspektivniji mladi napadač Brazila dobro pojačanje. Našu ekipu su još pojačali dvojica mladih golmana, Miloš Vesić i Aleksandar Kirovski, koji su šansu dobijali u Kupu, gde su se i dokazali. Od omladinaca, u prvi tim su prekomandovani Filip Stojković i Filip Janković.Vraćamo se na već pomenutu utakmicu sa Ventspilsom, gde je ceo tim odigrao odlično. Ipak, jedan od najboljih bio je Duško Tošić, koji je sjajno sarađivao sa Borhom po levoj strani. Toške je bio u formi kao u najboljim danima u Sošou, i bio je možda i najbolji igrač Zvezde u tom trenutku. Odlično je odigrao i prvu utakmicu sa francuskim Renom, ali je samo par dana pre završetka prelaznog roka otišao u seviljski Betis. To je možda, ut povredu Pašeka odredilo ovu polusezonu Zvezdi. Leve strane ove jeseni gotovo da nije bilo. Odmah je doveden na to mesto Nikola Petković, ali on u tom trenutku nije bio u formi. Levog beka nam je igrao isuviše defanzivni Stevan Reljić, a Kolumbijac, Borha sam po levoj strani nije mogao. Desno je bio solidni Mikić, ali on nije bio ni blizu ofanzivan kao Ninkov.

Dakle, na početku Superlige, naš tim je izgledao ovako: Vesić, Kirovski, Bajković-Reljić, Ignjatijević, Petković, Vilotić, Adi, Mihajlović, Ćosić, Mikić, Stojković-Mijialović, Kovačević, Savio, Evandro, Kadu, Dimitrijević, Lazović, Borha, Vešović, Jeremić-Kaluđerović i Mezenga.Sa ovim timom, nespremnim Petkovićem i Kovačevićem, nimalo ofanzivnim Reljićem, problematičnim Vilotićem, povređenim Mijailovićem i Mihajlovićem, neefikasnim Borhom i u početku Kaluđerovićem Zvezda nije mogla mnogo.Neki okrivljuju Prosinečkog zbog pogrešne formacije koju je postavio. Činjenica je da bez ofanzivnih bekova formacija 4-3-3(ili ako više volite 4-5-1) nije mnogo efikasna, i pitanje je da li bi išlo bolje da su Kaluđerović i Mezenga igrali zajedno u paru. Možda je istina da bi bilo efektnije, jer u formaciji koju igramo napadači dobijaju vrlo malo lopti, ali Robija svakako ne smemo oterati! Zašto?! Zato, jer je od Zvezde napokon napravio ekipu koja dobro igra(svakome se u određenom periodu desi pad u igri), jer je jedini dao šansu mladim fudbalerima, jer je legenda Zvezde i jer voli Zvezdu! Ljudski je grešiti, ali mi njemu moramo da damo punu podršku, jer on, kako je i sam rekao, ima velike planove sa našim voljenim klubom!

Na kraju dolazimo do vrlo jasnog zaključka. Na Zvezdu je itekako uticao faktor sreće. Letnji prelazni rok je solidno odrađen, dovedeni su kvalitetni igrači, ali se Vini povredio. Verovatno jedina greška u prelaznom roku je odlazak Avala Isaha, čiji se izostanak na poziciji zadnjeg veznog do pre nekoliko mečeva itekako osetio.Važno je napomenuti i Vilotićev odnos prema Prosinečkom, jer da je bio normalan imali bismo tri štopera.Činjenica je i da ova formacija bez brzih bekova, takođe nije efikasna, ali svakako da je udeo imao i mali budžet zbog velikih dugovanja.Nameće se pitanje šta treba promeniti? Mnogo osporavani sportski direktor, Ivan Adžić je otišao. Njegovim stopama je pošao i Goran Vesić, koji više nije član UO FK Crvena zvezda. Velike su šanse i da se u klub vrati legendarni Dragan Džajić, a moguće je i da će generalni sponzor našeg kluba, ruski naftni gigant, Gasprom povećati ulaganja u Zvezdu.Što se igračkog kadra tiče, tu je potrebno i najviše promena. Kvalitet zadržati, a igrače koji ometaju ostale, ne trude se, ili pametuju-oterati. Leva strana, koja je ove polusezone najviše škripela je već sada dosta pojačana, pre svega povratkom Pašeka, i dovođenjem Perovića i Mladenovića. Iz omladinskog pogona su prekomandovani Ožegović i Krneta, igrači koji su se dokazali u mlađim kategorijama. Svakako da treba popuniti i određena mestu, u zavisnosti od odlazaka, jer ukoliko sad pogrešimo, teško da ćemo se vratiti na pravi put. "

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 12 dec 2011, 14:50

Robi je saopstio spisak onih koji mogu da idu,narodski receno, "najureni" ce biti : Ignjatijevic,Reljic,Jeremic,Savio i Vilotic. Bez obzira na ponude,tj. bilo ih ili ne,ovi indijanci odlaze iz kluba. AK-99 i Li Adi ce uskoro ,zvanicno,napustiti klub,jer su ponude vec na stolu.Kadu i Kovacevic odlaze samo u slucaju adekvatne ponude.Causic ide na pozajmicu.To bi bilo to za sad.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 12 dec 2011, 16:37

slika

Kakva ekipa :mrgreen:

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 12 dec 2011, 19:46

Tribalian je napisao/la: Brate Braoolyo i brate Alane molim vas bez gluposti.Nije Zvezda neki levi klub pa da posle svakog poraza ili lose odigrane tekme "proteruje trenera" . Nista tu Robi nije kriv,ima nas koji zivimo za Zvezdu koji smo na ili oko Marakane svaki dan,i znamo mi dobro i ko je kriv i zasto je kriv i kad ce da ode i zasto ce da ode, sto rekose oni na reklami za "Lav" pivo,mi smo zemlja koja ima najvise "fudbalskih strucnjaka" po glavi stanovnika na planeti.Gospodin SAF je ,ako se ne varam,dosao na celo MU-a 1985. ili 1986. godine ,u klub koji u tom trenutku nije bio ni do muda Zvezdi,prvih nekoliko sezona nije uradio nista ali je imao podrsku i clanova kluba i navijaca pa eto sad mi njima ni smo ni do noznog palca.Zna Robi dobro sta radi,i to sto radi dobro radi,sa ovakvim jazavcima od igraca i ljudima bez moralnih skrupula ,bolje ne moze :!: Postoji nekoliko stvari koje u ovom trenutku mozemo da uradimo ali drugi put cu o tome,duga je ova zimska pauza.
To je bilo malo pod utiskom utakmice ali ipak smatram da Robi nosi ogroman dio krivice za ovih -10. Takodje to sigurno nisam napisao samo zbog utakmice sa Vosom vec iz mnogo drugih razloga.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.