PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
Lista cekanja se samo hrpa, kome se ne svidjaju pravila, neka odustane, ne tjeramo nikog da igra ovu ligu.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ja koliko vidim, trenutno se niko ne zali na pravila 
EDIT: hocemo odigrat 1?
EDIT: hocemo odigrat 1?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Bosniacum Lilium je napisao/la:hbga konami onda laze, cijelo svijet laze
pa hoces li bit ljubazan i objasnit mi razliku izmedju ovog jednog pogotka (cut) i gola sa recimo 25 m ???
et please...
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ako nisi vidio razliku, momak snimio sve napisao, nacrtao, obojioLimuntos je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:hbga konami onda laze, cijelo svijet laze![]()
![]()
![]()
pa hoces li bit ljubazan i objasnit mi razliku izmedju ovog jednog pogotka (cut) i gola sa recimo 25 m ???
et please...
ma nista, ocigledno mi mozak nije u vinklu...onaj ko izgubi pa se vadi na ovakve golove i na ovaj "cut" bolje mu je da ne igra nikako....
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
u pravu siGoalgetter je napisao/la:Lista cekanja se samo hrpa, kome se ne svidjaju pravila, neka odustane, ne tjeramo nikog da igra ovu ligu.
-
nanek
E cuj vadione da se ne pikaju ovi golovi hhh
go go nista ovdje nema cudno
prodjem sa pennantom po strani ubacim i crouch mi zabije 213243243 ovakvih golova HAHAHAHAHA 
- bavarac_33
- Kontakt:
kakav cut,gol ko gol..
..meni to isto nije jasno,sto se ljudi zale na to.....mislim namucim se dodjem u 16 metara i sta cu onda uraditi,nabiti loptu u gol aut..:O....kakvi su onda to golovi sto nisu na cutback..:S..
'Dobar dan. Javljamo se iz Mostara. Ovdje je nedjelja.
pa yebemu, odem na onu stranicu za forward-ovanje portova i na onoj listi od milion rutera, ja nemogu svoj da nadjem
e svasta u picku materinu...
šta ti je hibridu ?Limuntos je napisao/la:pa yebemu, odem na onu stranicu za forward-ovanje portova i na onoj listi od milion rutera, ja nemogu svoj da nadjem![]()
![]()
ako ti je mrsko nemoj tražiti i zdravo, nego se tu našo praviti pametan
DRUG NEBI TI PUNCA
bagrcavi je napisao/la:šta ti je hibridu ?Limuntos je napisao/la:pa yebemu, odem na onu stranicu za forward-ovanje portova i na onoj listi od milion rutera, ja nemogu svoj da nadjem![]()
![]()
ako ti je mrsko nemoj tražiti i zdravo, nego se tu našo praviti pametane svašta u **** materinu
jesam li se tebi obratio mozda ??
vidim da trazis link od pes6, i vjeruj mi da sam ti taman htio dat, i to je samo 300 MB...al sad nema...
- samir_tm87
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
Posalo sam ti preko poruke.bagrcavi je napisao/la:Konto sam da si se meni obratio, jbg greška
Hocel neko poigrat nisam odavno ? 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
izvini doktor sveznajuci (tobejarabi) igram duze od tebe pes online i pokusaj na bilo kojem forumu igrat sa cut, izbacit ce te iz ligeLimuntos je napisao/la:ma nista, ocigledno mi mozak nije u vinklu...onaj ko izgubi pa se vadi na ovakve golove i na ovaj "cut" bolje mu je da ne igra nikako....
ma svega mi, ne pravim se pametan i nisam nikakav doktor, al ovo sto navodis je zapanjujuceBosniacum Lilium je napisao/la:izvini doktor sveznajuci (tobejarabi) igram duze od tebe pes online i pokusaj na bilo kojem forumu igrat sa cut, izbacit ce te iz ligeLimuntos je napisao/la:ma nista, ocigledno mi mozak nije u vinklu...onaj ko izgubi pa se vadi na ovakve golove i na ovaj "cut" bolje mu je da ne igra nikako....I ja sam tako igrao ali ne igram vise, vama se stvarno tesko moze dokazat' (pojedincima se sve mora crtat') a ako ne znas ako te momak uhvati frapsom da radis cut, da mozes dobiti ban i sa pes6j foruma i onda se cudite kako ban
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pa probaj malo brate, dupli pas, malo driblaj, s kakvim sam igrao igracima, na pes bosnia i pes serbia, ljudi ti se bukvalno usetaju u gol, nabusete bez cuta i sa tom hebenom benficom. Ko zna zna, ko ne zna uvijek ce traziti neko opravdanje. Nije PES umjetnost, imati zvjer krila koje medjed ne moze izgurat i rokat s shot power 95 i cekati da jedna zavrsi u raslje ili cut. Pogledajte malo drugo forume i sve ce vam biti jasnoLimuntos je napisao/la:ma svega mi, ne pravim se pametan i nisam nikakav doktor, al ovo sto navodis je zapanjujuceBosniacum Lilium je napisao/la:izvini doktor sveznajuci (tobejarabi) igram duze od tebe pes online i pokusaj na bilo kojem forumu igrat sa cut, izbacit ce te iz ligeLimuntos je napisao/la:ma nista, ocigledno mi mozak nije u vinklu...onaj ko izgubi pa se vadi na ovakve golove i na ovaj "cut" bolje mu je da ne igra nikako....I ja sam tako igrao ali ne igram vise, vama se stvarno tesko moze dokazat' (pojedincima se sve mora crtat') a ako ne znas ako te momak uhvati frapsom da radis cut, da mozes dobiti ban i sa pes6j foruma i onda se cudite kako ban
cuj da te izbace iz lige, a ti postigao regularan pogodak, uz finu akciju
![]()
a svasta brate...ma ne igrao vam ja ovu ligu...znaci, da bi dao gol, moram sutat sa 35 m da me ne bi banovali
![]()
![]()
prijatno vam...
igram ja sve to, i pasove i driblanje, al mi jednostavno nije jasno i ne moze mi uc u ovu glavu da jedan sasvim normalan pogodak (igrac prodje po strani, predribla, udje u 16-erac, njegov igrac stoji u petercu i ovaj sad razmislja bili da loptu vrati nazad svom golmanu da ne bi bio cut il bi da doda svom igracu koji stoji 6 metara od mene i kojem je put prema golu otvoren) se po vama ne bi trebao priznavati i da je to varanje....al et...dosta o ovoj temi...yebo vas cut...Bosniacum Lilium je napisao/la: pa probaj malo brate, dupli pas, malo driblaj, s kakvim sam igrao igracima, na pes bosnia i pes serbia, ljudi ti se bukvalno usetaju u gol, nabusete bez cuta i sa tom hebenom benficom. Ko zna zna, ko ne zna uvijek ce traziti neko opravdanje. Nije PES umjetnost, imati zvjer krila koje medjed ne moze izgurat i rokat s shot power 95 i cekati da jedna zavrsi u raslje ili cut. Pogledajte malo drugo forume i sve ce vam biti jasno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.