San Antonio Spurs
Re: San Antonio Spurs
I ja mislim da Parker treba biti taj koji će vući ekipu
Eh i od Blaira i Tiaga se nadam nečemu 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Bravo, sve si lijepo napisao. I vama slijedi smjena generacije, il ko zna mozda Leonard bude novi Duncan. 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Nema novog Duncana.Ljudi i košarkaši poput njega,Jordana,Shaqa se ne dešavaju stalnoBIHfan je napisao/la:Bravo, sve si lijepo napisao. I vama slijedi smjena generacije, il ko zna mozda Leonard bude novi Duncan.
Jbt pregledao sam ovaj Tribute To San Antonio Spurs Big Three zamal suze ne krenuše
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Napisao je odlicno,samo je pogrijesio u jednoj maaaloj stvari.....To je da igra tim,a ne pojedinci,a dok je Pop tu, tako ce i biti,pa ce zato taj tim 'ko fol talenata,krampi i pogresnih prezimena' i ove godine biti u samom vrhu...BIHfan je napisao/la:Bravo, sve si lijepo napisao. I vama slijedi smjena generacije, il ko zna mozda Leonard bude novi Duncan.
Meni je to "big three" uvjek bilo nepotpuno,jer nije bilo ovog covjeka,i njegov odlazak je nekako prosao tiho,nezapazeno ko' odlazak Finnana iz Liverpoola,a bili su igraci koji su bili uveliko zasluzni za osvojene trofejeLBJ MVP je napisao/la:Nema novog Duncana.Ljudi i košarkaši poput njega,Jordana,Shaqa se ne dešavaju stalnoBIHfan je napisao/la:Bravo, sve si lijepo napisao. I vama slijedi smjena generacije, il ko zna mozda Leonard bude novi Duncan.![]()
Jbt pregledao sam ovaj Tribute To San Antonio Spurs Big Three zamal suze ne krenuše
[youtube][/youtube]
Fali mi Bruce Bowen u Spursima
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
O njemu sam pisao na prošlim stranicama.Koji je to kralj bio da je sad jednog upola kvalitetnog na 3
P.S.Odakle ti Finnan
P.S.Odakle ti Finnan
Pa dobri stari Steve Finnan,samo iznenada nestade iz Liverpoola u pravcu Primere,jos se nisam navikao na Liverpool bez njegaLBJ MVP je napisao/la:O njemu sam pisao na prošlim stranicama.Koji je to kralj bio da je sad jednog upola kvalitetnog na 3![]()
P.S.Odakle ti Finnan
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Dok je tu Duncan nece se tankirati sezona,tu su i Ginobili i Tony u najboljim godinama..
nije ova ekipa toliko se postarala za ovih 6 mjeseci,ista koja je imala 61 pobjedu(jos izgubivsi zadnjih 7,8 utakmica)
korigirati neke greske,dovesti nekog velikog..a ako ne moze isforsirati Splitera..
na to bi Pop trebao trositi vrijeme a ne kontajuci kako napraviti prostora za Bonera..
ali ovo ne
Pop sa nijednim rukiom od Tonia i Manua nije drugacije radio..
minutaza se drasticno povecava u 2 godini..
kod G.Hilla npr. ostisla je sa 7 na 22 minute..
izgleda da smo poslali ponudu za J.Howarda
ne znam sta bi rekao..
R.J ili Josh
izmedju dva zla ne znam sta je manje..
Ako O.J Majo dodje u Indianu valjalo bi dovesti Brandon Rusha..
koji moze igrati SF,ustvari tu je i bolji ali minute jedu Granger i Dunlevy..
realna opcija je ipak J.Howard ili ostanak Jeffersona,trece nema..
pod kosem isto tako tesko..
nadati se da smo dobili igracinu u Khawiu..
nije ova ekipa toliko se postarala za ovih 6 mjeseci,ista koja je imala 61 pobjedu(jos izgubivsi zadnjih 7,8 utakmica)
korigirati neke greske,dovesti nekog velikog..a ako ne moze isforsirati Splitera..
na to bi Pop trebao trositi vrijeme a ne kontajuci kako napraviti prostora za Bonera..
pesmistican post,u velikoj mjeri istinit..Dylan Dog je napisao/la:Gary Neal-who the fuck is that bitch
ali ovo ne
to se znalo..Dylan Dog je napisao/la:Tiago Splitter-ja mislio da ce Popovich od njega napraviti all star centra,ono napravio igraca koji udje kad vodimo il gubimo 20 razlike
Pop sa nijednim rukiom od Tonia i Manua nije drugacije radio..
minutaza se drasticno povecava u 2 godini..
kod G.Hilla npr. ostisla je sa 7 na 22 minute..
izgleda da smo poslali ponudu za J.Howarda
ne znam sta bi rekao..
R.J ili Josh
izmedju dva zla ne znam sta je manje..
Ako O.J Majo dodje u Indianu valjalo bi dovesti Brandon Rusha..
koji moze igrati SF,ustvari tu je i bolji ali minute jedu Granger i Dunlevy..
realna opcija je ipak J.Howard ili ostanak Jeffersona,trece nema..
pod kosem isto tako tesko..
nadati se da smo dobili igracinu u Khawiu..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
sta ce vam josh howard
SAS je uvijek bio poznat po dobrom team chemistry, ovaj drogeras bi vam sjebo sve to
SAS je uvijek bio poznat po dobrom team chemistry, ovaj drogeras bi vam sjebo sve to
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
jedini koji je ostao na trzistuKK_Bosna je napisao/la:sta ce vam josh howard
ako dolazak Howarda znaci da bi R.J bio trejdovan onda valja.
sumnjam da ce R.C samo izvrsiti ovu promjenu koji bi mogla biti vrlo lahko korak unazad.
5,6 miliona kroz 2 godine..
a po ovom zapisu od prije 2 dana neizgleda lose..
[youtube][/youtube]
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne znam koji je razlog kritikovanja J Howarda,ali mi se cini da ste svi pomalo zaboravili,vjerovatno zbog njegovih povreda i nastupa u losijim timovima,kakav je on igrac.... Vise je razloga za njegovo dovodjenje: 1.Ekonomicniji ugovor od RJ-a 2.RJ 2 puta pokazao da nestaje u playoffu,red je na nekog drugog 3.Ekipa ima glavu i rep i nema tu razbijanja hemije ako se on ne uklopi, nego mu slijedi klupa ili put prema izlaznim vratima 4.Bolji je defanzivac od pomenutog i ne boji se napasti obruc(RJ je to potpuno izgubio) Dakle,zakljucak je da mi nista njegovim potpisivanjem ne gubimo,samo mozemo dobiti 
- adriano_leite
- Kontakt:
Ja sam se spremao da to napisem navijacima Spursa, ali ti me preduhitri. Kakve je samo partije taj covjek pruzao u Mavsima. RJ je totalno pao u formi i JH je sigurno manje zlo od RJ-a.NEZALAGANJE je napisao/la:Ne znam koji je razlog kritikovanja J Howarda,ali mi se cini da ste svi pomalo zaboravili,vjerovatno zbog njegovih povreda i nastupa u losijim timovima,kakav je on igrac.... Vise je razloga za njegovo dovodjenje: 1.Ekonomicniji ugovor od RJ-a 2.RJ 2 puta pokazao da nestaje u playoffu,red je na nekog drugog 3.Ekipa ima glavu i rep i nema tu razbijanja hemije ako se on ne uklopi, nego mu slijedi klupa ili put prema izlaznim vratima 4.Bolji je defanzivac od pomenutog i ne boji se napasti obruc(RJ je to potpuno izgubio) Dakle,zakljucak je da mi nista njegovim potpisivanjem ne gubimo,samo mozemo dobiti
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
ja sam pricao o njegovom karakteru, ne o kvalitetima
pa i svjetski mir je bolji od RJ-a
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ti pricao i ja ti objasnih da mi nismo Wizardsi,pa da on pokvari hemiju i donese toliko toga loseg....Ili ce se prilagoditi, u sta ne sumnjam ako dodje,ili nece biti tu....Jednostavnije ne moze biti...KK_Bosna je napisao/la:ja sam pricao o njegovom karakteru, ne o kvalitetima
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma strasne partije,pogotovo protiv nas u playoffu...Da budem iskren do kraja,ja ne ocekujem takve partije od njega sad,ali nam treba jedan iskusan igrac na toj poziciji uz Leonarda,a ako se pokaze dobrim,tim bolje....Ako on bude los,mali neiskusan i ne pokaze da je spreman odmah da ucestvuje ,uvijek moze igrati trojka Manu,TP,Neal ili Anderson....Nismo jednom igrali bez pravog SF...adriano_leite je napisao/la:Ja sam se spremao da to napisem navijacima Spursa, ali ti me preduhitri. Kakve je samo partije taj covjek pruzao u Mavsima. RJ je totalno pao u formi i JH je sigurno manje zlo od RJ-a.NEZALAGANJE je napisao/la:Ne znam koji je razlog kritikovanja J Howarda,ali mi se cini da ste svi pomalo zaboravili,vjerovatno zbog njegovih povreda i nastupa u losijim timovima,kakav je on igrac.... Vise je razloga za njegovo dovodjenje: 1.Ekonomicniji ugovor od RJ-a 2.RJ 2 puta pokazao da nestaje u playoffu,red je na nekog drugog 3.Ekipa ima glavu i rep i nema tu razbijanja hemije ako se on ne uklopi, nego mu slijedi klupa ili put prema izlaznim vratima 4.Bolji je defanzivac od pomenutog i ne boji se napasti obruc(RJ je to potpuno izgubio) Dakle,zakljucak je da mi nista njegovim potpisivanjem ne gubimo,samo mozemo dobiti
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Dylan Dog je napisao/la:Ja se ne razumijem![]()
Mali,dok sam ja gledao sliku Robinsona kako drzi pehar pobjednika NBA lige u veseloj svesci ti si jos u obdaniste isao![]()
Nego,da se podsjetimo na najboljeg ne-americkog beka svih vremena![]()
[youtube][/youtube]
uživanje je gledati ga kako igra,mislim da je nash ipak najbolji ne američki bek svih vremena,ginobili odmah iza
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@danak Postujem svacije misljenje,ali na osnovu cega je to Nash boljii?
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
NEZALAGANJE je napisao/la:@danak Postujem svacije misljenje,ali na osnovu cega je to Nash boljii?
vidi,meni je ginobili najdraži igrač trenutno,ali zar nash nema dvije mvp titule?
Ako uspije odigrat cijelu sezonu bez poveda Howard je sigurno bolji od RJ-a.Ja vjerujem Leonardu no još je mlad i ne možemo samo na njemu ostatNEZALAGANJE je napisao/la:Ma strasne partije,pogotovo protiv nas u playoffu...Da budem iskren do kraja,ja ne ocekujem takve partije od njega sad,ali nam treba jedan iskusan igrac na toj poziciji uz Leonarda,a ako se pokaze dobrim,tim bolje....Ako on bude los,mali neiskusan i ne pokaze da je spreman odmah da ucestvuje ,uvijek moze igrati trojka Manu,TP,Neal ili Anderson....Nismo jednom igrali bez pravog SF...adriano_leite je napisao/la:Ja sam se spremao da to napisem navijacima Spursa, ali ti me preduhitri. Kakve je samo partije taj covjek pruzao u Mavsima. RJ je totalno pao u formi i JH je sigurno manje zlo od RJ-a.NEZALAGANJE je napisao/la:Ne znam koji je razlog kritikovanja J Howarda,ali mi se cini da ste svi pomalo zaboravili,vjerovatno zbog njegovih povreda i nastupa u losijim timovima,kakav je on igrac.... Vise je razloga za njegovo dovodjenje: 1.Ekonomicniji ugovor od RJ-a 2.RJ 2 puta pokazao da nestaje u playoffu,red je na nekog drugog 3.Ekipa ima glavu i rep i nema tu razbijanja hemije ako se on ne uklopi, nego mu slijedi klupa ili put prema izlaznim vratima 4.Bolji je defanzivac od pomenutog i ne boji se napasti obruc(RJ je to potpuno izgubio) Dakle,zakljucak je da mi nista njegovim potpisivanjem ne gubimo,samo mozemo dobiti
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Zar Ginobili nema 3 NBA titule,zlatnu olimpijsku medalju,titule u Evropi itd.....Necemo ici u tom smjeru....Nash je bio MVP jer je bio glavni igrac u sistemu svog kluba,pa je dosao do izrazaja,dok ovaj to nije mogao,sto zbog sistema,sto zbog cinjenice da je rijetko bio starter u tom istom sistemu.... Zelim da govorimo o njihovom individualnom kvalitetu,o igranju na obje strane parketa,pa ako hoces i statistici koja je kompletna(osim asistencija) na strani Ginobilija....Na kraju krajeva,koga bi prije uzeo da sad pravis tim,a oni u najboljim godinama??kakavdanakneiskustvu je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la:@danak Postujem svacije misljenje,ali na osnovu cega je to Nash boljii?
vidi,meni je ginobili najdraži igrač trenutno,ali zar nash nema dvije mvp titule?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.