Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Bianconeri1988 » 12 dec 2011, 22:45

Šta reći!?

SALUTATE LA CAPOLISTA! :mrgreen:

Prvi smo i dalje, bez poraza, što je najbitnije, što kaže @sarajlija pojedini igrači su baš večeras bili loši, Pepe, Pirlo i Estigarribia, Marchisio nije bio na svom nivou, onaj udarac koji je dobio ga je poremetio dosta, čudo pa je mogao nastaviti, večeras najbolja odbrana po meni, Buffon pa Bonucci, Barzagli i Chellini. I romanisti su se baš naložili da nas dobiju večeras, udarali su koliko su mogli, zato je kriv sudija koji im je dopuštao sve i svašta, Lamela je napravio 6 faulova od čega 2 sa leđa i nije dobio žuti.

Rani gol je poremetio čitavu našu strategiju, vidilo se večeras da se teško vraćamo kad prvi primimo gol, u pojedinim trenucima je fakat bilo mučno gledati utakmicu.

Protiv Novare Pepea obavezno ostaviti na klupi da se malo spusti na zemlju, a od početka dati šansu Eliji...

Falio je Vučinić večeras, itekako je falio...

Pred kraj smo bili bliže pobjedi, a i ovako moramo biti zadovoljni, nakon prvog poluvremena smo molili Boga da barem ivučemo bod na kraju, zahvaljujući Buffonu u tome smo i uspjeli, mada je i Quagliarella morao zabiti u onoj 1 na 1 situaciji.

Igrač utakmice po meni Vidal, dobra je stvar što je dobio žuti karton pa ga neće biti protiv Novare...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 12 dec 2011, 22:47

Bianconeri1988 je napisao/la:
Igrač utakmice po meni Vidal, dobra je stvar što je dobio žuti karton pa ga neće biti protiv Novare...
kostao nas gola i napravio penal iako mislim da nije bilo penala, grijesio pasove? kako je on igrac utakmice? a Buffon? :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 12 dec 2011, 22:49

Slazem se, do sada najgora partija najboljeg dijela nase ekipe-sredine, nevjerovatno koliko smo imali netocni pasova. Obzirom na losu utakmicu, dominirali smo i na kraju mogli do pobjede. Ipak, ralno je nerjeseno...

Giacherini, katastrofa, momak je bar pet sansi upropastio!!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 12 dec 2011, 22:49

Znam to, ali ipak koliko je samo pretrčao, ukrao lopti, možda sam pogriješio što sam ga izabrao za igrača utakmice, ali na sredini je bio on najbolji, jedino on nekako raspoložen.

Uostalom ko je uposlio Estigarribiu kod gola!? :mrgreen:
Ž '21!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 12 dec 2011, 22:50

Kakva lopta brata, ali Stekelenburg brani Q udarac :( , ali Eliji treba dati malo više prostora, jer je i večeras pokazao da će biti nešto od njega, još nije toliko sebičan to se moglo vidjeti i protiv Bologne.

Upravo tako utakmicu smo izgubili na sredini terena, ali dobro je na kraju najbitnije da se niz bez poraza nastavlja, još Udinese i onda dolazi red "lakši" utakmica, Vidal, Bonucci i Marchisio mislim da neće biti na rapolaganju za Novaru tako da će igrači sa klupe dobiti više prilike.

Buffon pokazao da je i dalje no.1 8-) , Pepe je igrač koji te ponekad oduševi, ali nekad zna zeznuti da pomisliš da treba igrati u nekom treceligasu.

FORZA JUVE!!!!!!!
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 12 dec 2011, 22:52

ma Pepe je dijete Rome... znam da je profesionalac, ali nemoguce je da 3x onako ne vidi samog igraca na drugoj strani....

Pa vi shvatite kako hocete. Znate da su Rimljani fanatici :roll: :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 12 dec 2011, 22:54

Matri se gubi u zadnje dvije utakmice, mislim da je to zbog ne postojanja sredina terena kako treba ali bi ga ipak poslao na klupu.Quag mi djeluje zeljan igre i lakse se nosi sam, jer Matri bez Vucinica sa Pepeom je donji. :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 12 dec 2011, 22:55

Još jedna stvar, mislim da su i naši igrači ušli previše samouvjereno i opušteno u utkamicu, mislili su da će igrati protiv neke prosječne ekipe, a ne Rome.

Ne znam, ja sam zadovoljan rezultatom, u pravu je Conte kad kaže da mi imamo još puno posla da uradimo.

Imamo još protiv Udinesea tešku utakmicu i onda čini mi se 7 lahkih nakon kojih ćemo se se sigurno izdvojiti na tabeli.

Večeras iako smo igrali loše, nismo izgubili, to je odlika velikih ekipa.

Nadamo se dobrom poslu Marotte u januaru.
Ž '21!

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 12 dec 2011, 22:55

Šteta za gol DDR-a,sada sam vidio na usporenom,lopta je išla pored gola i Vidal je samo vrhom zakačio i završi u golu,penal je bio u italijanskom stilu.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 12 dec 2011, 22:56

Kako rekoh, 5-7 bodova iz ove tri tekme je vrh...

Vucinic je najbolji igrac Juventusa.

Nakon veceras, jedini smo neporazeni tim u Evropi, racnajuci Ligu 5. Svaka cast, nije to malo.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 12 dec 2011, 22:58

ma gol sto primismo je smijesan.Danas da Vidal nije igrao kao sto da Bonucci nije igrao protiv Napolia mi bi obje utakmice dobili.Dakle u nama samima leze greske sto vec sad nemamo jedno 7-8 bodova prednosti.Al jbga ono je stvarno freak goal.Moras nekad i bit baksuz.

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 12 dec 2011, 23:01

Ma veceras ne znas ko je gori bio.
Buffon, Barza, Chielo su bili dobri. Ovo ostalo se raspalo sve.
Pirlo odavno gori nije bio, Matri pravo pao u ovim posljednjim utakmicama, cak u jednoj situaciji umjesto u go, on je izbi :mrgreen:
Igrac utakmice s nase strane definitivno Buffon. Barza direktor, konstantno je odlican.
Nadam se da sl. utakmicu brat pocinje od prve minute.
Najvise sam se iznervirao prije izlaska Estia, kod reakcije kad gubi loptu kod kornera, toliko nonsalantno, k'o na terminu.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 12 dec 2011, 23:02

Barzagli je bas direktor.Lik je sjajan i vadi onog kloca Bonuccia svaku utakmicu, a tu i Chellini cesto pomogne.Da hocemo vise kupit stopera ili lijevog beka da se Chellini vrati na svoje mjesto.Onaj nek ide pravit pizze

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 12 dec 2011, 23:06

Nisam mogo gledati od posla, al evo citajuci po vasim komentarima izgleda da smo bili blize pobjede??

i eto napokon Buffon odbrani penal, nemogu se sjetiti kad se to desilo zadnji put, Izgleda sve ide na nasoj strani ove god,, bit ce ova sezona zanimljeva ;)

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 12 dec 2011, 23:08

slikaGigi! :D

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 12 dec 2011, 23:10

Realizacija skripi. Kol'ko smo samo utakmica mogli natrpat protivnika, da ne znaju sta ih je snaslo.
Ale Del Piero aleee

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 12 dec 2011, 23:11

JuveSissoko je napisao/la:ma gol sto primismo je smijesan.Danas da Vidal nije igrao kao sto da Bonucci nije igrao protiv Napolia mi bi obje utakmice dobili.Dakle u nama samima leze greske sto vec sad nemamo jedno 7-8 bodova prednosti.Al jbga ono je stvarno freak goal.Moras nekad i bit baksuz.
a dali ste inace golcinu samo takvu, lik puca i lopta se onako odbije do chielinija :roll:
nema potpisa

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 12 dec 2011, 23:11

Remi realan. najgori u ovoj utakmici je bio Pirlo, toliko losih pasova, i oklijevanja :? , nadam se da nikad vise nece pruziti ovakvu igru, jedini koji zasluzuju pohvale su GIGI, CHIELINI I BARZAGLI!
Vucinic dosta falio
Idemo dalje
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 12 dec 2011, 23:13

Ukro si mi sliku :mrgreen: :lol:

Raja dobro je u suštini, igrali smo protiv Milana, intera, Napolija, Lazia, Rome, uzeli smo 11 od mogućih 15 bodova,

To su odlični rezultati za derbije, najteže utakmice su iza nas, čak mislim da će nam biti lakše protiv Udinesea sljedeću srijedu nego večeras.

Želimo mi svi da dobijemo svaku utakmicu, ali jbg i Barca nekad kiksa, što i mi ne bi kiksali, ipak dvije protekle sezone smo osvojili 7. mjesto i ovo sve trenutno je odlično.

I što je najbitnije, naša forma napreduje i kao sama igra, tako da smo sve bolji i bolji, a ne lošiji i lošiji kao protekle dvije sezone.
Ž '21!

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 12 dec 2011, 23:13

Admir_Sa je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la:ma gol sto primismo je smijesan.Danas da Vidal nije igrao kao sto da Bonucci nije igrao protiv Napolia mi bi obje utakmice dobili.Dakle u nama samima leze greske sto vec sad nemamo jedno 7-8 bodova prednosti.Al jbga ono je stvarno freak goal.Moras nekad i bit baksuz.
a dali ste inace golcinu samo takvu, lik puca i lopta se onako odbije do chielinija :roll:
Sta odma kontru pucas. Niko nije rek'o da smo dali Eurogol, samo da smo primili smjesan gol.

Sada su najvazniji ti dueli sa Udineseom, kad bi dobili obje tekme poljuljali bi ih definitivno. Sl. kolo tesko gostovanje imaju protiv Lazia. Nisu oni nimalo bezopasni.
Zadnja izmjena: Soni, dana/u 12 dec 2011, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
Ale Del Piero aleee

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.